2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaaarr !! yarın sabah 9.00 da minnoşuma kavuşuyorum epidural sezeryanla...:KK52: :KK52: artık dr bekletmek istemedi..benm de bebişin de beklemeye gücü kalmamışş artıkınn:KK5:

hadi hayrlısı canım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah kıss yarına ne kaldıki şurdaa :KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlaaaaaarr !! yarın sabah 9.00 da minnoşuma kavuşuyorum epidural sezeryanla...:KK52: :KK52: artık dr bekletmek istemedi..benm de bebişin de beklemeye gücü kalmamışş artıkınn:KK5:
Tebrikler canım sağlıkla kavuş inşallah kuzucuğuna sen de bakalım.Ben bile bir an önce alınsın istiyorum her sabah namaza uyandığımızda o da bizimle birlikte uyanırdı bu sabah hiç uyanmadı eşim de ben de korktuk.Yazık yavrumu dürte dürte uyandırdık bir iki nazlı kıpırtısı oldu rahatladık..Bi saat önce de işten arıyo napıyo kızımız hareketlendi mi diye soruyo yazık..İnsan son zamanlarda daha çok korkuyo bekleme bence de hayırlısıyla kavuş yavruna..
ayy canım hoşbulduk napimm ya akşam duş aldım tavuk gibi yattım uyudum.. sabahta annem duş aldı ona masaj yaptım tırnaklarını kestim, kendi tırnaklarımı kestim.. şimdide yavaştan acıkıyorum semiz otu yemeği yapıcam..iyi yapmışsın canım yaa açık hava çok iyi geliyor insana birde orası yüksek esmiştir pöfür pöfür sabiha gökçen çok net görünüyor ordan inen uçaklar felan bende birkez gitmiştim.. bizim burdada üsküdarda fethi paşa korusu var boğazı teeden görüyor ben çok seviyorum orayı oraya gideriz ara sıra... birde kalamış marinaya yakın romantika diye bi yer var çok güzel bi park denizin kenarında çok bakımlı ve çok pahalı bi yer :) orayada mutlaka gidin belki biliyorsundur ama ben genede söliyim :)

Ne hayırlı evlatmışsın Allah senin gibi kızlar nasip etsin ikimize de..:KK1:Ben dün eşime gıcıklık olsun diye semizotu yapmıştım ya yarısını bitirdim diye akşama tekrar kızartma yaptım tabi eşim kızartma yedi bi işe yaramadı şeytanlığım..:KK19::KK1:Evet sizin oralar kadar olmasa da gözdağı da güzel gerçekten ama gecenin 11inde nasıl kalabalıktı hala...Fethi Paşa korusunu bir kez daha duymuştum ama gitmek nasip olmadı.İstanbulda yeniyiz daha çok yer bilmiyoruz.hamilelikten önce tehlike yokken haftasonları geziyoduk öyle .4-5 aydır kaldı evdeyiz hep ya da anca yakın yerler...Sen böyle gezdikçe tavsiye et bize bebiş olunca sırayla gezeriz inşallah..:KK55:

hadi bakalım annesi sağlıklı sıhhatli kavuşun birbirinize insallah....:nazar:

a pendikte misin canım :)
Evet canım Kurtköyde..Sen nerdesin??
hadi hayırlısı canım..bende yarın epidural sezeryan olucam işalaa..çok fina heyecanlıyımm pat die bayılmasam iidir napıcam bilmiyorum..:18:Allahım güç verir bize işala..:18:düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyo vala..:KK53:spinal epidural kombine nası oluyo ikisini de mi uyguluyolar? dr bana seçme şansı vermedi,sadece epidural sezeryan yapıolarmış..bende bişi demedim zaten..:26:

Kafanı hiç karıştırma bu saatten sonra canım epidural en iyisi ben de epidural istiyorum doktorum spinal olsun demişti baktım spinal olanların ağrısı daha çok oluyor epidural istediğimi söyleyeceğim inşallah..

Ne hayırlı evlatmışsın Allah senin gibi kızlar nasip etsin ikimize de..:KK1:Ben dün eşime gıcıklık olsun diye semizotu yapmıştım ya yarısını bitirdim diye akşama tekrar kızartma yaptım tabi eşim kızartma yedi bi işe yaramadı şeytanlığım..:KK19::KK1:Evet sizin oralar kadar olmasa da gözdağı da güzel gerçekten ama gecenin 11inde nasıl kalabalıktı hala...Fethi Paşa korusunu bir kez daha duymuştum ama gitmek nasip olmadı.İstanbulda yeniyiz daha çok yer bilmiyoruz.hamilelikten önce tehlike yokken haftasonları geziyoduk öyle .4-5 aydır kaldı evdeyiz hep ya da anca yakın yerler...Sen böyle gezdikçe tavsiye et bize bebiş olunca sırayla gezeriz inşallah..:KK55:

amin canım inşallah annem bir yana dünya bir yana dır zaten :KK16: he tabi yakın yerler olması lazım sana biz eşimle avm olayını pek sevmeyiz hep böle açık havaya çıkarız hafta sonları.. ben sevdiğim ve güzel yerlerin bi listesini yapayım sana:KK53:
1- kahvaltı için: fethi paşanın karşısında belediyenin işlettiği paşalimanı cafe var denize sıfır çok temiz.. birde şile yolu üzerinde gözlemeciler var salaş ve çok uygun..evin ana var mesela 2 kişi 20-30 tl tutuyor kahvaltı :)
2-meşur fenerbahçe kalamıştaki park, fethi paşa korusu, tuzlada çamlık köfte salonu,tuzlada yine kekik var köfteci...üsküdarda kanaat lokantası..
hafta sonu uzak olarak hidiv kasrı var çok uzun yürüyüş alanı ve orman, anadolu kavağı, çok güzel yerlerdir... bebek olduktan sonra mutlaka görmelisin ...

Tebrikler canım sağlıkla kavuş inşallah kuzucuğuna sen de bakalım.Ben bile bir an önce alınsın istiyorum her sabah namaza uyandığımızda o da bizimle birlikte uyanırdı bu sabah hiç uyanmadı eşim de ben de korktuk.Yazık yavrumu dürte dürte uyandırdık bir iki nazlı kıpırtısı oldu rahatladık..Bi saat önce de işten arıyo napıyo kızımız hareketlendi mi diye soruyo yazık..İnsan son zamanlarda daha çok korkuyo bekleme bence de hayırlısıyla kavuş yavruna..

:

evet canım sorma o çok stres zatenn..:96:her saat neryse yatıp dinliyorum hareketlerini..hareket etmediği zaman ödüm kopuyo..zaten riskli zamanlardayız o yüzden beklemeyelim dedim..4 kilo olmuş tosuncuk..kalp atışları da yavaşlamış biraz tabis dar gelio artık alan napsın..o yüzden hemen operasyona giricez :26:

hadi hayrlısı canım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah kıss yarına ne kaldıki şurdaa :KK52::KK52::KK52::KK52:

eveeet çok heycanlıyım napcamı şaşırdım..bütün çamaşırlarımı filan yıkıyorum evde iş olmasın die..bi gün kalıcam gerçi hastanede ama bebişle ilgilenmekten bişey yapamamm..gerçi annem var allahtan yanımda..:26:

kızlar superisi galiba doğurdu yok bugün gelmedi hiç :)

Ayy evet hadi hayırlısıyla inşallah..:KK66::KK66::KK66:

Bu arada bir gezilecek yerler listesi dosyası yaptım kaydettim tavsiye ettiğin yerleri..Hidiv kasrına gitmiştik çok güzeldi sırada Fethi Paşa korusu var ...:KK55:

eski istanbullu olsarak bende tavsiyede bulunayım. Beykozda çınar altı var denize sıfırdır. biraz pahaldır ama güzeldir. Anadolu yakasında başka büyük ve küçük çamlıca var oraları zaten biliyorsundur.
avrupa yakasında ise dolmabahçe sarayının bahçesinde çok güzel kaveterya var gidebilirsiniz kalabalık olmuyor denize sıfır ve güzeldir. gülhane parkının bahçesindeki çay bahçesi, eyüpte pier lotti sana tavsiye edeceğim yerler. aklıma geldikçede yazarım

selam kızlar....nasılsınız...maşallah topiğimiz gittikçe çoğalıyor bebişlerle....rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

hiç sormayın kızlar bende evde tekim...yakınlarım var ama... havaa çok sıcak...evden kapıya çıkamıyor insan...bende oğlumla uyuyarak vakit geçiriyorum.....artık bende oğlumu görmek için merakla bekliyorum....inşallah rabbim kolay bir doğum nasip eder...veeeeeeee paşamı hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alıp onun mis kokusunu duyarımmmmmmmmmmm...hepimiz....

eski istanbullu olsarak bende tavsiyede bulunayım. Beykozda çınar altı var denize sıfırdır. biraz pahaldır ama güzeldir. Anadolu yakasında başka büyük ve küçük çamlıca var oraları zaten biliyorsundur.
avrupa yakasında ise dolmabahçe sarayının bahçesinde çok güzel kaveterya var gidebilirsiniz kalabalık olmuyor denize sıfır ve güzeldir. gülhane parkının bahçesindeki çay bahçesi, eyüpte pier lotti sana tavsiye edeceğim yerler. aklıma geldikçede yazarım
Tavsiyelerin için teşekkürler canım seninkileri de dosyaya kaydettim bebiş olunca gezecek epey yerimiz oldu bir bilenin olması iyi oluyor bu durumlarda..Bu arada alıntı yaparak cevaplarsan mesajlarını atlamamış oluruz canım böyle yazınca bazen okumadan geçebiliyor insan..

selam kızlar....nasılsınız...maşallah topiğimiz gittikçe çoğalıyor bebişlerle....rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

hiç sormayın kızlar bende evde tekim...yakınlarım var ama... havaa çok sıcak...evden kapıya çıkamıyor insan...bende oğlumla uyuyarak vakit geçiriyorum.....artık bende oğlumu görmek için merakla bekliyorum....inşallah rabbim kolay bir doğum nasip eder...veeeeeeee paşamı hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alıp onun mis kokusunu duyarımmmmmmmmmmm...hepimiz....
İnsan 24 saat de uyuyamıyor ki.. (Bu dediklerimi kızım doğunca hatırlayıp ah vah edeceğim biliyorum ama yine de doğsa daha iyi)Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah hepsi canım..
kızlar ben ne zaman yazıcam ben doğurduuuuu m diye:KK59::KK59:

Hepimiz bi gün diyeceğiz inşallah canım:))

Bende not ettim yazdığın yerleri. teşekkür ederim. Sofya ya giderken İstanbulda bir kaç gün kalmak istiyorum. Daha önce arkadaşlar gezdirmişti şimdi kendi başımıza gezmek istiyoruz.
Açık yerler iyi fikir ama ben avm lere hasret kaldığım için avm leri de yazarmısınız. Anadolu yakasında cevahir alışveriş merkezini duymuştum.Birde forum alışveriş merkezine gitmiştim daha önce.:KK16:

Canım inş. kolaycacık alırsın sende bebişini kucağına. çok güzel bir duygu. ne güzel yarın kucağında olacak emzireceksin. sevindirik oldum senin yerine:) :KK16:

Daha önceden sezeryan deneyimi olan arkadaşlar söyleyebilir misiniz ben ne zaman sağa sola dönerek kendi yatağımda uyuyabileceğim...Sancılarım çok kötü değil ama sağa sola dönemiyorum sırtıma destek koymadan yatamıyorum çünkü yatarsam hızlı kalkamam bebeğime bakmak için...24 saat asker şeklindeyim:)))
Canım bende aynı sıkıntıları yaşadım doğal alarak. Tam olarak hatırlamıyorum ama 5. gündü sanırım sağa sola dönerek yatabiliyordum ve de kendi başıma yatıp kalkabiliyordum. Birde korse giyersen karnı tuttuğu için daha rahat hareket ediyosun. korseyi giymeyi unuttum ben 7. gün giymeye başladım. büyük rahatlık. öyle çok fazlada sıkmıyor benimki. Bebeğinde hayırlı olsun. Allah sağlıklı güzel ömürler versin size. İnş. sütün bol bol oluyordur. Sık sık emzir ufaklığı. Benimki çok güzel kilo aldı. :nazar::KK16:

selam kızlar nasılsınız bakalım?? biz oğluşumun ilk banyosunu yaptırdık bugün... maşallah kuzum suyu sevecek galiba hemen hemen hiç ağlamadı teyzeleri banyo bitince ağladı sadece mis gibi bembeyaz oldu kuzum....:nazar::nazar::nazar:

selam canım inşallah bebişin suyu sever korkmaz benimki başlarda biraz nazlanıyor sonra alışıyor yalnız bişey merak ettim yanlış bilmiyorsam 16 günlük değil mi bebiş niye bu kadar bekledin yıkamak için ben 8. günü yıkadım bana çok geç yıkadın dedi herkes halbuki dr göbeği düşene kadar yıkamayın demişti sende o yüzden mi bekledin

kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum doğumdan önce karnımda çatlak yok sanıyordum doğumdan sonra ne kadar çok çatlak varmış farketmemişim dedim karnımı görünce şok oldum şimdi derdim şu ki ben bu çatlaklardan nasıl kurtulucam sizce???????
salyangoz kremi falan işe yarar mı yoksa bunlar başımamı kaldı böyle harita gibi mi gezicez yaaaaaa:KK43:(((((((((

kızlar superisi galiba doğurdu yok bugün gelmedi hiç :)

Ay canım sağol düşündüğün için beni
Doğurmadım daha maalesef.
burda 3 gün festival var.İlk günüydü bugün annem evde benim doğurmamı beklemekten sıkıldı. Aldık annemi Kırşehirden gelen abdalları dinlemeye götürdük.
Şimdi geldik hemen bakayım dedim buraya

X