anca yazabiliyorum kızlar...
bugün dr.a gidicektim biliyosunuz..iki dr a gittim çook yoruldum stresliydi..bebeğim doğum kanalına girmemiş,baya bi yukardaymış hala kafası..3.900 olmuş..yani iri bebek..iri bebek olduğu için de doğum kanalına girmesi zormuş biraz..her iki dr da aynısını söledi..:26:nst ye girdik hareketleri biraz yavaş yarım saatte 4 kere anca hareket etti..150 lerde kalp atışları..acil bi durum yok..ama bu saatten sonra doğum kanalına girmesi zorlaşır dedi dr..
bugün yarın da bekleyelim ama cumartesi artık müdahale etmemiz lazım dedi..bebeği riske atamazmış beni de tabi..çünkü ben de git gide strese giriyorum iyice ve acaip ağırlaşıyorum..:85:
kısaca bu cumartesi ya suni sancı vericek normali denicek ya da direk epidural sezeryan..ben de daha fazla bekleyemicem sanırım,epidural sezeryan olucam mecbur..kanala girmiyosa zorla sokmak da riskli sonuçta...siz olsanız napardınız bilmiorum ama ben çok yoruldum maddi ve manevi olarak..:85:
buarada hastane genel anestezi yapmıomuş sadece epidural sezeryan yapıolarmış..anestezistlerine baya güveniyolar..hatta 2 hastası vardı dr.un yeni sezeryandan çıkmış..onların yanına götürdü beni bak dedi korkulucak hiç bişi yok..hiç bişi hissetmiceksin,bebişin doum anına şahit olucaksın,hemen emziriceksin ve sonrasında ağrı da çekmiceksin dedi...kadın da onayladı daha doğumdan çıkalı bi saat olmamış olmasına rağmen gayet ii görünüodu..dr um çook ilgili daha tanışalı 2 gün oluyo ama baya bende güwen oluşturdu..normal doğum da isersen suni sancıyla deneriz dedi ama o riski göze alamıyorum..saatlerce sancı çekicem buna ne ben dayanırım ne de tombik bebiş..
bizden haberler böyle kızlar..yarın da tekrar gidicem dr.a,son hazırlıkları tamamlayıp konuşup cumartesiye hazırlanıcam hayırlısıyla..:26: