2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım günaydın... iyi geziyorsun valla bravo sana ben senden 1 ay gerideyim nerdeyse ama zor yürüyorum.. altıma yapıcam sanıyorum 10 dak yürüsem

canım günaydın... iyi geziyorsun valla bravo sana ben senden 1 ay gerideyim nerdeyse ama zor yürüyorum.. altıma yapıcam sanıyorum 10 dak yürüsem

canım günaydın. Benle de dalga geçiyorlar yürürken. dışarıya ilk çıktığımızda gayet iyi yürüyorsun zaman geçtikçe bacaklarının arasını aça aça yürüyorsun diye. Resmen penguen gibi yürüyorum. Her fırsat bulduğum yerde de soluğu wc de alıyorum.
Artık cafe restoran mağaza tuvaletine girmediğim yer kalmadı sanırım.

İyi yapmışsın göndermekle canım. Keşke kimse gelmese doğuma kadar. Doğur artık diye diye strese sokuyorlar insanı.
Sanki bizim elimizde doğmak istese 1 dakika içimizde tutabilecekmişiz gibi.

Gözde yi bende merak ettim ne yaptı acaba. eşinin haberi oldumu doğumdan. allah onun da yardımcısı olsun.

başka çaremiz yok napalım..artık ne derlerse kabul edicez..:18: yarın bi olsa da konuşsamm dr la:26: beklemek de çok finaaaaa senn de zamanın gelmiş artık bebiş kaç kiloysu senn canım ?

gecen hafta 3200 demişti geldi zamanım ama nerdeee kız nazlı

ay hiç deme valla canımm aynnen baskı mı yapıyor napıyor bende altıma yapacak gibi hissediyorum...bacakalrımın arası pişmiş pişik olmuşum yatarken bile çile resmen bugün bnimde kontrolüm var bakalım ne diycek doktorumuz

hoşgeldin canım bende seni doğurdu sandım dunde girmeyince sancı falan varmı bende geziyorum ama nafile galiba sezeryana doğru gidiyorum gibime geliyo

canım yaa inşallah bugün yarın doğurursun da en azından vucudun rahatlar...

Günaydın güzel anneler biz geldik...Kızımla güzel bir uyku çekmişiz kahvaltımızı da ettik ..Doğuran suyu gelen yok dimi e doğurun da sıra da bize gelsin artık

Günaydın kızlar koca kafalı kızımla kahvaltı ettik geldim

Artık alıştım sezeryan fikrine, yapacak bişey yok bebeğim sağlıkla gelsinde... gözdeye baktım ama daha girememiş umarım herşey iyi gitmiştir. Superisi canım sen bu hareketle yakında doğurursun inş tatlım

Anestezi ile ilgili yazdıklarınızı dün okudum ama yazacak halim yoktu stresten başım ağrıdı kafamı kaldıramıyordum... Arkadaşımın babası anestezi uzmanı. aslında benim hastanemde çalışıyor ama şuan izinli... başka bi doktor ismi verdi o epidural yapsın sezeryanında dedi. Genel anestezi olma zorlanırsın dedi. Spinalden sonra ağrılar çıkıyor yan etkisi çok dedi. epidural için doğum sonrası bikaç saat ağrın olmuyor olsada extra ağrı kesici yüklüyorlar takılı yerden hafiflemiş şekilde etkisi geçiyor dedi. hem ayakları filan hissediyormuşsun rahat olursun bebeğini hemen beslersin dedi... sizlerede iletmek istedim gerçi beni kestiklerini görmesemde bileceğim için inş bayılmam

Son düzenleme:

ayyy bepanten sür canım o pişiklere en iyi o geliyor... biz kararı verdik pazartesi günü ayın 20 sine kadar gelirse normal gelmezse sezeryan olucak ... Seninde hakkında hayırlısı olsun tatlım

günaydın demi insan hissetmesede kafadan kurup durur artık benm 6 aylık doğum yapan görümcem var demştım geçenlerde onada genel uygulamamışlar bebek kücük kaldıramaz die tepede ameliyathanenin ışığımı ne varmış oraya bakınca görüomuş herşeyi bu direk cığlık cığlıga igne vurmuşlar 2 tane uyutmuşlar artık allah sabır versin bize

ayyy bepanten sür canım o pişiklere en iyi o geliyor... biz kararı verdik pazartesi günü ayın 20 sine kadar gelirse normal gelmezse sezeryan olucak ... Seninde hakkında hayırlısı olsun tatlım

evet alayım bari sıcaklarda yürüyemez oldm bebekten önce ben pişik oldum valla.seninde hakkına hayırlısı canım bu hafta sonu bebek odamı tam takır hazırlayığp bitircem nolur nolmaz diye

bende doktorumu değiştiriyim diom bilemedim doktor normal herşeyin sezeryan yapmam dedi ole zora koşunca kendimi kötü hissettim ağlayıverecektim

amin canım valla kapatcaz gözümüzü artık

:18::18::18: ay ben zaten uyuyum istiyorum allah korusun sezeryan olursa ama normal istiyorum genede

bende doktorumu değiştiriyim diom bilemedim doktor normal herşeyin sezeryan yapmam dedi ole zora koşunca kendimi kötü hissettim ağlayıverecektim
herkes normal demedi doktor diye üzülüyor
biz de senle normal dedi diye üzülüp stres oluyoruz sanırım..
sezeryandan normal kadar korkmuyorum aslında ama sanki normal olmalıymışım gibi geliyor..
off ya bunaldım ben artık iyice..
düşün düşün psikolojim bozuldu resmen, kimse anlamıyor halimi..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…