2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

regl sancıları gibi sancılarım var. bu neyin alameti? doğuma ne kadar zamanım olduğunu gösteren bir işaret mi bu?

belki sende 37 de doğum yaparsın canım benim bu haftada bile yok sancım ben bu 37. haftanın milat olduğunu düşünühyorum zaten gecen gec doğruyo gecemeyen zaten malum doğuruyo

İyi bir doktor buldun sonunda sevindim canım inşallah her şey istediğin gibi olur...

evt doktor önemli gerçekten içine sindiyse ne güzel canım hayırlısı inşallah

sağolun kızlar
umarım hepimizin istediği gibi olur

niye canını sıkıyorsunki canım
4000 kiloya kadar normal yapabillirsin ama bunu doktoruna sormalısın çatın müsaitmi diye
bak ben de 3 doktordan farklı kilo ölçümleri aldım
hakkkımızda hayırlısı iyice kafayı yedik

çok sevindim canım bol bol dinlenmeye bak
doğum içinde düşünmemeye çalış , hakkımızda neyse hayırlısı katlanıcaz artık

Kızlar, az önce tuvalette kan geldi. Ne yapmalıyım? Elim ayağım titriyo. Nişan mı bu? Doktora gideyim mi şimdi?

hadi hayırlısı
sağlıkla gelsin minişin
nişan geldikten sonra 3 hafta bile geçebiliyomuş doğum başlaması için

herkese günaydın buarada
biz mışıl mışıl uyumuşuz yine , yeni doktor iyi geldi bizim bünyeye

günaydın kızlar

nasılsınız ?biz iyi sayılırız kızımla.. ablama misafir gelcekmiş sizde gelin dedi.. pasta börek ooo cümbüş var öğleden sonra

günaydın kızlar

nasılsınız ?biz iyi sayılırız kızımla.. ablama misafir gelcekmiş sizde gelin dedi.. pasta börek ooo cümbüş var öğleden sonra

günaydın canım
ohh ohh afiyet olsun , banada bgun misafir gelicek börek felan uğraşıyorum

Günaydın güzel anneler geceniz iyi geçmiştir umarım..Biz her zamanki gibi 5te uyandık kızımla 8e kadar futbol oynadık güzel çalımlar atıyor artık kızım:))Biz yatakta öyle gol sayarken babası bi an uyandı karnımı tuttu..:26:Kızıımm dedi sevdi şaşırdım ben tabi meğer rüyasında kızını sokak ortasında doğarken görmüş korkmuş ama ben yokmuşum nasıl oluyorsa artık. Tebrikler canım sen de kavuştun demek yavruna Allah hayırlı uzun ömürler versin canım..
kızlar ben de bugün doktora gittim, 21 ine saat 10a randevu verdi doktor. şimdiden bebek 3250ymiş.
Maaşallah bebeğine tatlım.Benim de o civarlarda olacak inşallah ama günümüz belli değil daha..
Kızlar, az önce tuvalette kan geldi. Ne yapmalıyım? Elim ayağım titriyo. Nişan mı bu? Doktora gideyim mi şimdi?
Nişan sanırım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
kızlar yaaaa
bi saattir belim ağrıyo.
sancı dedikleri bu mu?
yoksa sinemaya gittim.3 saat oturdum ondan mı ağrıyo bilmiyorum.
daha da doğuma 2 hafta var dedi doktor...
Doğumuna iki hafta kalsa da artık sancılar normal canım endişelenme...
Hayırlı haberlerle gel inşallah...
Heyecandan uyuyamıyorum kalkıp kalkıp bi yerleri siliyorum...Bana dua edin lütfen sorunsuz sağlıklı bir bebeğim olsun sütüm gelsin çok ağrım olmasın...Göbeğimde hemen insin:)))
Allah yardımcın olsun güzelim geceden beri hep aklımdasın zaten kendimi senin yerine koyup düşünüyorum ben nasıl olurdum kimbilir diye ..Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve doğurur doğurmaz bütün kilolarını verirsin inşallah...He bi de sular seller gibi sütün olur kızın hiç aç kalmaz inşallah canım...
günaydınlarrr gece yatabildim mi hiç yatamadım bel ağrım kasık ağrılarım off

Az kaldı canım sık biraz daha dişini..

günaydın datlum aayyy ne güzel rüya işte keşke benimkide ben yokken doğsa

günaydın kızlar

Gidin bakalım hanfendiler bizim yerimize de yiyin afiyet olsun..benim canım da bu aralar sanki yeni hamile kalmışım gibi neler istiyor neler...Ama öyle kolay bulunur şeyler değil annemin dolması kayınvalidemin köftesi gibi şeyler...Hevesim kursağımda kalıyor tabi haliyle..Bizim burda bi tane bile akrabamız yok ne kötü...

gel annem benimle takıl sen annenin dolmasından yapmaya çalışırım ama kayınvalide köftesi aslaa bende meyveye sardım çok fena

Kızlar ben kızımla kavuşmaya gidiyorum dua edin bana bol bol duaya ihtiyacım var....Saat 1 ile 2 arası kavuşacağım kızıma ...

gel annem benimle takıl sen annenin dolmasından yapmaya çalışırım ama kayınvalide köftesi aslaa bende meyveye sardım çok fena

Ayy yerimden kalkabilme durumum söz konusu olabilseydi emin ol pişman ederdim seni bu dediğine ama fena halde ağır vasıta durumlarındayım...:86:Evine gelirken de sana hediye kaynanadili getirirdim yapraklarını tek tek yolabilesin diye...

Kızlar ben kızımla kavuşmaya gidiyorum dua edin bana bol bol duaya ihtiyacım var....Saat 1 ile 2 arası kavuşacağım kızıma ...

Ayy canım hoşgeldin güle güle git güle güle gel inşallah..Dualarımız seninle olacak..Bizi haberdar et hemen çıkınca...:18:

İlahi Serpilcim..Allah iyiliğini versinnBana öyle geliyor ki yakında sen bu bebeği doğurmaktan vazgeçeceksin

ayy dün eşime diyorum ki sakın bana 2. çocuk konusunu açma hayatının geri kalanında doktordan çıktık tabi ben panikle olmadık şeyleri peş peşe sıraladım..

ayyyyy tatlım benim Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider ağrın acın az olur.. dualarımız seninle

ayyyy ne güldüm ne güldümmm yaaa Allah ta seni güldürsün tatlım... ne iyi fikir oo

selam arkadaşlar dün doktroda randevum vardı ve canım çok sıkıldı,,,çatı muaynesi oldum aslına bakarsanız kolay geçti canım hiç acımadı ne ay dedim ne uf dedim ama haliyle ilk başta sıktım kendimi sonuçta hayatımda ilk kez yaptırdığım bişey utangaçlık da var doktorda ooo sen böyle yaparsan nasıl doğurcan bi de normal istiyorum diyosun dedi evet dedim normal çok istiorum dedim istiosun ama böyle olmaz dedi ve moralim yerle bir oldu..odaya geçtiğimizde eşime de dedi hiç hazır değil falan haftaya bi daha bakalım dedi doğurmazsam eğer ,..bana göre çok güzel geçti başta biraz sıktım sadece doktor sezeryana mı yönlendirmeye çalışıo yoksa yüreklendirmeye mi çalışıo anlayamadım neyse bütün günüm ağlamakla geçti paylaşmak istedim...

Ne güzel bir hikaye canımmmm. Yiğidinle bir ömür sağlıkla mutluluklar :)))))
Yani diyorsun ki allah gücünü veriyor. Sonda neden takılıyor?

Ne yaptın canım, gittin mi doktora?

Heyecandan uyuyamıyorum kalkıp kalkıp bi yerleri siliyorum...Bana dua edin lütfen sorunsuz sağlıklı bir bebeğim olsun sütüm gelsin çok ağrım olmasın...Göbeğimde hemen insin:)))

Yorma kız kendini :))))))

merhaba kızlar.dün doktora gittik. 3250 gr olmuş bebişim cuma günü çatı muayenesi yapcakmış. tırsıom birass
Maşallah canım. Miniiğinin kilosu da çok iyi :)))

Hayorlı haberlerini bekliyoruz canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…