2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım doğurmadın ama az kaldı inşallah ağrıların da başlamış.Sancının iyi bir şey olduğunu kimseden duymamıştım ben zaten..Zor olacak ki kıymetli olsun değil mi...Allah hepimizin yardımcısı olsun doğum zor olsa da dünyanın en güzel olayı bence annelik de bu yüzden bu kadar kıymetli...

Birazı kocam birazı babam.Okuyunca bütün erkekler aynı mı diyor insan..

ERKEKLER İÇİN KURS

- SON KATILMA TARİHİ 20 Haziran -

ÖNEMLİ NOT:

KURSLARIN İÇERİĞİ SON DERECE KARMA...ŞIK VE ZOR OLDUĞU İÇİN
HER BİRİNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDİLEBİLECEKTİR.

KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA

KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDİNİ YENİLER Mİ?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI. *

KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMADAN İŞEMEK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.

KONU 4: KIRLI SEPETİYLE YERDEKİ HALI/DÖŞEME ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
RESİMLER VE GRAFİKLERLE AÇIKLAMA.

KONU 5: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDİ KENDİNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKİNESİNE UÇARAK GİDEBİLİR Mİ? VIDEOYLA AÇIKLAMA.***

KONU 6: KİMLİK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI Bİ R PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIM LAŞMA GRUPLARI.

KONU 7: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE
DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK. ***
ACIK FORUM. < /FONT>

KONU 8: HANIMA ÇİÇEK GETİRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞİLDİR.
GRAFİKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.

KONU 9: NORMAL İNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YASAM İTİRAFLARI.

KONU 10: HATUN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSİZCE OTURMAK GENETİK ACIDAN İMKANSIZ MI?
ARABA KULLANM A SİMÜLASYONU.

KONU 11: HAYAT DERSLERİ: ANNE VE EŞ ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.

KONU 12: NASIL İDEAL BİR ALIŞVERİŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME EGZERSİZLERİ, MEDİTASYON VE NEFES ALMA TEKNİKLERİ.

KONU 13: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERİ, YILDÖNÜMLERİ, DİĞER ÖNEMLİ GÜNLER,
UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DİLENİR?
BEYİN ŞOKU VE GEREKİRSE OPERASYON

doğru diyorsun canım zor olacak,kimseden kolay diye duymadım bakalım ben doğumdan sonra nasıl anlatacağım size

KONU 7: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE
DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK. ***
ACIK FORUM. < /FONT>

bunu için evde bir katılımcı besliyorum
dün bebişin 3 nevresim takımı yıkandı ütüleyip yatak odasına kırışmasın diye serdim
3 takımda renkleri farklı
pembe olanını getir demiştim sadece bataniyelerine kadar hepsini tek tek getirip döndü

Kızlar, az önce tuvalette kan geldi. Ne yapmalıyım? Elim ayağım titriyo. Nişan mı bu? Doktora gideyim mi şimdi?

Çok merak ettim canım bugünde hiç girmedin nete, nasl oldun gittin mi dr.ye? Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canım.

Selam kızlar doktora gittim geldim. Canım çok sıkıldı ama şimdi kendimi teskin edebildim.

Büyük ihtimalle haftaya salı sezeryan oluyorum bebeğimin kafası iyice irileşmiş. doktorum 98in üstüne çıkarsa sezeryan demişti. 103 cm olmuş 42 haftalık görünüyor. baya önde gidiyor. Malum doktorum izinde başka doktora gittim o da "bu çocuğu doğurman zor çok iri kafası" dedi. az evvel ebe arkadaşı aradım riske atma sezeryan ol dedi.

Kendimi o kadar alıştırmıştımki normale sanki cesaretli olmak yetiyormuş gibiydi, aksilik çıktı. Hakkımızda hayırlısı buymuş demekki...

Doktorum alttan muayene edecek geldiğinde bu doktor salı dönüyor doktorun, sabah aç ve sezeryan olacakmış gibi gel her ihtimale karşı dedi.

Kızım 3.5 kilonun üstünde çıktı ne dedi doktor onu bile hatırlamıyorum. bizden haberler bunlar...

İşte budur gülmekten öldüm bugün ben de eşime "nevresim"in ne demek olduğunu öğrettim tabi yarın unutmazsa...Yorganı değiştirdim farkettin mi dedim tabi ki farkettim dedi kendinden de emin bu arada...:82edim hangisi daha iyi bu mu eskisi mi çiçeksiz olan daha güzeldi deyince kocama nevresim çarşaf ve yorgan kelimelerini tekrar ettire ettire öğrettim...
Bütün kocaları bu kursa yazdırmak lazım aslında ama konular onlar için çok zor öğrenebilirler mi bilmem
Çok merak ettim canım bugünde hiç girmedin nete, nasl oldun gittin mi dr.ye? Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canım.

Sufimi ben de merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle döner.Gözde de bebişini almıştır kucağına onun da haberini yakın zamanda duyarız inşallah..

A.s. canım hoşgeldin.Evet hayırlısı böyleymiş sıkma canını sen istedin sonuçta olmadıysa yapacak bir şey yok.Bebeğin sağlıklı mı sıhhatli mi ona bak normal de olsa sezeryan da olsa en geç bir haftada hepsi geçecek değil mi..Bebeğine kavuşacağın anı düşün bunlar ufak problemler gerçekten gelip geçici üzme kendini canım ,sağlıklı olsun bebişlerimiz gerisi teferruat...

canım üzülme boşuna sağlıkla kucağına almaya bak kızını
maşallah kızınada kca kız olmuş yanakları tombiş tombiştir

Sufimi ben de merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle döner.Gözde de bebişini almıştır kucağına onun da haberini yakın zamanda duyarız inşallah..[/QUOTE]

Bende bu akşam özel sancaktepe bövge hastanesiyle görüşmeye gidicem orda 1945 doğumlu bir yavuz bey varmış kadın doğumcu, yüzyüze bir görüşmek istedim 37 haftam doluyor doğum korkusu sardı benide Aslında Fsm araştırma hastanesine gidiyordum içerenköyde ama odalar cok yataklı ve kalabalık Her anını kendime özel yaşamak istiyorum doğumumun , onun için son anda devletten özele döndüm.. Banada dua edin yavuz be ile anlaşabileyim içime sinsin de gönül rahatlığıyla bekleyeyim doğumu...

canım üzülme boşuna sağlıkla kucağına almaya bak kızını
maşallah kızınada kca kız olmuş yanakları tombiş tombiştir

sağolun kızlar, hayırlısı inş. doktorumla hala konuşamadım konuşsam kesinleşse tarih rahat etcem...

sufimden haberi olan varmı? dün kan geldi yazmıştı

sağolun kızlar, hayırlısı inş. doktorumla hala konuşamadım konuşsam kesinleşse tarih rahat etcem...

sufimden haberi olan varmı? dün kan geldi yazmıştı

Yok bugün ben takip ettim hiç girmedi topice :S Dr.ye gitti mi gitmedimi onu da anlayamadım, Umarım herşey yolundadır.

Sufimi ben de merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle döner.Gözde de bebişini almıştır kucağına onun da haberini yakın zamanda duyarız inşallah..

Bende bu akşam özel sancaktepe bövge hastanesiyle görüşmeye gidicem orda 1945 doğumlu bir yavuz bey varmış kadın doğumcu, yüzyüze bir görüşmek istedim 37 haftam doluyor doğum korkusu sardı benide Aslında Fsm araştırma hastanesine gidiyordum içerenköyde ama odalar cok yataklı ve kalabalık Her anını kendime özel yaşamak istiyorum doğumumun , onun için son anda devletten özele döndüm.. Banada dua edin yavuz be ile anlaşabileyim içime sinsin de gönül rahatlığıyla bekleyeyim doğumu... [/QUOTE]

Allah yardımcın olsun canım doğuma yakın artık herkeste bi stres..:18oğumuna da az kalmış zaten inşallah beklediğin gibi olur her şey.Ama olmazsa da üzme kendini kafana uygun bir hastane ve doktor bulunur elbet..Şu doktor illaki olsun diye şartlanma bence..:97:

Allah yardımcın olsun canım doğuma yakın artık herkeste bi stres..:18oğumuna da az kalmış zaten inşallah beklediğin gibi olur her şey.Ama olmazsa da üzme kendini kafana uygun bir hastane ve doktor bulunur elbet..Şu doktor illaki olsun diye şartlanma bence..:97:[/QUOTE]

Ya işte stress hat safhada, açıklığımda var 2 cm , bebek doğum kanalında her an gelebilir yani ve kafamda hala net bir senaryo yok sancım gelirse şöyle olur falan diye :S bu akşam bi görelimde Dr.yi artık bir karar vericez bir şekilde... Şartlanamıyorum ki kafam o derece karışık yani, keşke son ana bırakmsaydım da araştırsamdım önceden

Aaaaa Sancaktepe bize çok yakınmış şimdi baktım netten ben pendikteyim canım.Burda bölge hastanesi var fiyatları baya uygun sanırım ben tam bilmiyorum ama netten bi bak istersen gidenler baya memnundu.Ben Maltepe Semaya gidiyorum düşünürsen orasını tavsiye ederim.Bir hastane daha vardı ama adı neydi unuttum 1000 lira civarıydı hatta geçen gün biri daha tavsiye etmişti burdan bana ona da bakarız düşünürsen.İlla ki sancaktepede mi olsun istiyorsun sen?

Son düzenleme:

Aaaaa Sancaktepe bize çok yakınmış şimdi baktım netten ben pendikteyim canım.Burda bölge hastanesi var fiyatları baya uygun sanırım ben tam bilmiyorum ama netten bi bak istersen gidenler baya memnundu.Ben Maltepe Semaya gidiyorum düşünürsen orasını tavsiye ederim.Bir hastane daha vardı ama adı neydi unuttum 1000 lira civarıydı hatta geçen gün biri daha tavsiye etmişti burdan bana ona da bakarız düşünürsen.İlla ki sancaktepede mi olsun istiyorsun sen?[/QUOTE]

ben ataşehirde oturuyorm en yakını sancaktepe, birde eltim orda sezeryan oldu iki kere o tavsiye etti iyi diye. sancaktepe de de normal doğum paket fiyatı 250 Tl, bugün net konusucam işte doktorla gidince fiyatı falan tekrardan. Pendik bana uzak sanki suyum falan gelirse yakın olsun istiyorum.

Anladım canım yakın olması avantaj olur tabi inşallah düşündüğün doktor içine siner.Ama suyun gelse de panik filan yapmaya gerek yok biliyorsundur.Bi kaç gün bile bekletebiliyolar suyu gelenleri..Arabanız varsa düşündüğün doktor içine sinmezse başka hastaneleri de deneyin bence.

Bakalım şansımıza artık, var arabamız, olmadı dediğin gibi doğurana kadar baska hastaneleri de araştırırz. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın şöyle bir oh diyelim

Senin canın sağolsun katrecim. Hepsinden önemlisi bebeğini kucağına sağlıkla alman. Kolay gelsin canım

nahtigall

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim sondayı sormuşsun sonda ameliyat anında ve daha sonrasında idrarı sen ayağa kalkmadan boşaltmak için kullanılıyor ben hemsireye takmasanız olmaz mı dedim hayır dedi ama acıtan bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…