2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaaaa
bi saattir belim ağrıyo.
sancı dedikleri bu mu?
yoksa sinemaya gittim.3 saat oturdum ondan mı ağrıyo bilmiyorum.
daha da doğuma 2 hafta var dedi doktor...

epidural var canımda o konuda kafam karışık bizim bi tanıdık olmuştu geçen sene kalçasımı çeke çeke yürüyorum hala dior normal olacaksa bırak tamamen normal olsun diyor burdan okuduğumdada memnun olanlar var bünyeden bünyeye değişiyor tabide insan tedirgin oluyor yinede

Selam fıstıklar nasılsınız? geçmişe pek bakamadım bi sayfaya bakabildim sadece. yarın doktor kontrolümüz var, kendi doktorum olmasada... ara ara sancım oluyor dün sabaah namazı vakti sancı geldi 15 sn sürdü. daha önce de olmuştu. artçılar büyük depremin habercisi malum :) artık bebeşi bekliyorum heran...

Canım Allah bağışlasın, facete okudum az önce hikayeni ağlayasım geldikçe birinin hikayesi çıkıyor karşıma :)

korkma canım hayırlısı olsun maşallah güzel kızına büyümüş epeyce...

Kızlar, az önce tuvalette kan geldi. Ne yapmalıyım? Elim ayağım titriyo. Nişan mı bu? Doktora gideyim mi şimdi?

nişan olabilir canım kaçıncı haftan? nişandan sonra sancı başlar zaten telaş yapma, bazen günler alabiliyormuş. sancıların başlarsa filan doktorunu aramayı ihmal etme. bizi de haberdar et tabikiii :)

kızlar yaaaa
bi saattir belim ağrıyo.
sancı dedikleri bu mu?
yoksa sinemaya gittim.3 saat oturdum ondan mı ağrıyo bilmiyorum.
daha da doğuma 2 hafta var dedi doktor...

canım normal bel ağrısı benim hep oluyor. bazen saplanıyor ağrı bi hafatdır sürekli büyük tuvaletim varmış gibi dolaşıyorum bele baskıdanmış son haftalarda olur dedi tecrübeli anneler...

canım normal bel ağrısı benim hep oluyor. bazen saplanıyor ağrı :( bi hafatdır sürekli büyük tuvaletim varmış gibi dolaşıyorum bele baskıdanmış son haftalarda olur dedi tecrübeli anneler...[/QUOTE .!.:
saol canım cevabın için. hiç böle olmamıştım...

peki kızlar gerçek sancıları ve doğumun geldigini nasıl anlicez yaaa.???
ben hiç bişe bilmyom.
şimdi bişeler okuyorum..
mesela yemek yememek gerekiyormuş...

Doktorumu aramadım, ama duş aldım. Hastaneye bi gidelim diyoruz. Sancım yoktu hiç ama panik yaptım ya, ince ince ağrı var gibi ama panikten de olabilir belki. Ya hazır değilim bu kadar erken olmasına Bu arada, adet kanı gibi idi. 36+6. günüm yarın ...

ay canım yaa
Allah yardımcın olsun...

gerçek sancılarla yalancı sancılar varmış onları oku...

dinlendin mi geçiyo mu
gerci senden nişan gelmiş.
ayyyy bilmiyorum kiiii

Bence kesinlikle hastaneye gitmelisin canım adet kanaması gibi diyorsun Allah korusun ciddi bir şey olmasın git bir görün için rahat olsun

:))) yarın iki doğum daha var demek ki yanlız değilim kan gelen arkadaşın bence suyu bu gece gelir alıntı yapamadım ondan

:)))ya ben bilmiyorum ki nedir ne değildir???
bi saat sürdü şimdi taş gibiyim....

evet ben de kan man da yok...

yok ya ben leyla gibi sinemaya gittim. 3 saat oturdum.ondan ağırdııı gibiiiii

allah yüzüne bakmış yine canımda başka doktora gitmişin hayrlısı bebeklerimiz sağ salim gelsinde sezeryan olsun napalım

sonuçlarının kötü çıkmamasına sevindim canım

evt doktor önemli gerçekten içine sindiyse ne güzel canım hayırlısı inşallah

tekrar hayrlı olsun canım

meloşumm sanada hayrlı olsunn tekrar

kızlar ben de bugün doktora gittim, 21 ine saat 10a randevu verdi doktor. şimdiden bebek 3250ymiş.

az kalmış sennde hayrlısıyla alırsın inşallah kucağına canım

bende çok kararsızdım taki doktorum bugün sezeryan yapmam diyinceye kadar

:))) yarın iki doğum daha var demek ki yanlız değilim kan gelen arkadaşın bence suyu bu gece gelir alıntı yapamadım ondan

sennde yarın doğumun var herlde canım güzel haberlerini alırız inşallah

Son düzenleme:

kilolarını öyle yada böyle verirsin canım takma kafana..ayağa kalkıp kendine gelebilmen daha önemli..beni en çok tedirgin eden sezeryan sonrası kalkabilmem,kendime gelebilmem bebeğimle ilgilenebilmem..ve 20 kilo aldığım için kilolarımdan kurtulabilmem de tabiki takıntılarım arasında..dr perşembeye kadar bekleyelim sonra nst ye bakıcaz ona göre karar veririz dedi..ben bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim dedim normal doğum için..ama olmıcaksa da bebeişi tehlikeye atamam napalım..ben de beklemiyodum böyle bi sonuç ama kısmet..bebeğim çok hareketsiz ve kilolu olduğu olduğu için kafaso doğum kanalına girmemiş..bu hafta girer mi bilemiyorum..bakalım artık hayırlısı..ben artık bişey düşünemiyorum..ama sezeryan kabusumu nasıl yenicem onu da bilmiyorum..yavaş yavaş alıştırıcam kendimi artık..bende sezeryan olursam beni uyutmalarını tercih ederim sanırım..bakalım dr umla konuşucam..epidural olursam da çok ii bir anestezist olması lazım..ona da bakıcaz artık..

MELİKE_ECESU

şimdı cekılıs ve kampayalarda gordum profılını
dogum yapmıs
bebegını saglıklan kucagına almıssın
senı tbr edıyorum
rabbm analı babalı saglıklı ımanlı bırsekılde buyutmeyı nasp eylesın ınsallah....

Heyecandan uyuyamıyorum kalkıp kalkıp bi yerleri siliyorum...Bana dua edin lütfen sorunsuz sağlıklı bir bebeğim olsun sütüm gelsin çok ağrım olmasın...Göbeğimde hemen insin:)))

Heyecandan uyuyamıyorum kalkıp kalkıp bi yerleri siliyorum...Bana dua edin lütfen sorunsuz sağlıklı bir bebeğim olsun sütüm gelsin çok ağrım olmasın...Göbeğimde hemen insin:)))

merhaba kızlar.dün doktora gittik. 3250 gr olmuş bebişim cuma günü çatı muayenesi yapcakmış. tırsıom birass

regl sancıları gibi sancılarım var. bu neyin alameti? doğuma ne kadar zamanım olduğunu gösteren bir işaret mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…