2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım...ilk ıkınmada çıktı şükürler olsun..dikiş var içte canım..bayıltıp dikiyorlar hissetmiyorsun bile....

41 kere maşallah size vala darısı bizim başımıza
şimdi nasıl busecik sarılık çok oldu bizim temmuz bebişlerinde buse nasıldı
sütün hemen geldimi??
keyfi nasıl busenin üzmüyor dimi annnesini zili

şuan iyi başta hafif var gibiydi.doktor bolbol emzir dedi.ilk gece hastanede sütüm yoktu.buse sabaha kadar ağladı.ebe kaşıkla milupa verdi.öyle sustu.şuan kcağımda emiyor.tek elle zor yazıyorum.

şuan iyi başta hafif var gibiydi.doktor bolbol emzir dedi.ilk gece hastanede sütüm yoktu.buse sabaha kadar ağladı.ebe kaşıkla milupa verdi.öyle sustu.şuan kcağımda emiyor.tek elle zor yazıyorum.

ayyy leyloşumm kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaa

leyloşum buseyi şimdi benim yerime bir öper misin??

leylacım allah analı babalı sağlıklı büyütsün busemizi kırk bir ekre maşallahh allah nazarlardan korusun seni ve beğini ne şanslıymışsın hiç üzmemiş bebeğin senii....güle oynaya büyüt bebeğini

saol bitanem...Allah razı olsun...darısı hepinizin başına olsun inşallah...Rabbim cümlemizin yavrusunu nazarlardan esirgesin inşallah tatlım...

Canım, inşallah akdeniz anemisi değildir ve kanın kısa zamanda yükselir

Pearl cüm, doktorunu beğenmene çok sevindim. O da seni kabul etmesi de harika. Kordonun dolaşmaması da harika. Bunlar çok güzel haberler :))))))
Temizlikte de yormadım kendimi :))) SAğol cnaımm

Leyloşcummmm, çok sevindim canım. Hikayen de harika. Minik Buse analı babalı, sağlıkla büyüsün inşallah.
Doğumun da rahat olmuş galiba, çok sevindim :)))) Tekrar tebrikler

Kod:
[/COD
az önce tuvaletimi zor yaptım ıkınmamaya çalıştımki kokrktum birden sancı oldu oramda ani bişekilde ama sonrada geçti şimdide karnım ğarıyor bugün içimde tuhaf bir sıkıntı oldu ara ara sabahtan  beri karnım ağrıyor ama bebeğim harektelrine devam ediyor şimdilk doktoru aramaycağım 36+3 teyim tersti bebeğim belkide dönmeye çalışıyordur diye düşünüyorum hava serin esinti var ama ben sık terliyorum bugün....

Kaç kg doğdu canım buse...
canım ben 37 haftada doğurdum için ve şeker için diyet yaptığımdan busecik 2460 doğdu teyzesi...inşallah dahada kilo alır hızla...devamlı besliyorum...
saol bitanem..darısı başına olsun inşallah tatlım...

benim de girmedi canım doğum kanalına ve benim doktorum girmesi gerekiyodu gibi bişey demedi..1 cm açılmam vardı benim en son..

birinde omurilik içine enjekte ediliyo sıvı diğerinde de dışın mı ne öyle bişey ama epiduralde normal doğum yapılabiliyoken, spinalde olmuyo diye biliiyorum..spinalde sezeryan olabiliyo ancak sanırım ama yanıltmayayım seni..bir de spinal sezeryandan sonra başağrısı problemini olduğunu duydum çok..

kaygı ne kelime canım..başka bişey düşünemiyorum bile..kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi..meee...

inşallah düzelir canım kan değerlerin, Allah yardımcın olsun..

çok sevindim canım senin adına.
ee normal mi yapacaksın şimdi? epidural isteyecek misin?

Ayy canım ya bu kadar güzel bi doğum hikayesi okumamıştım sanırım
"bende ıkındım doktor karnıma bastırdı buse doğdu"
Ne kadar şanslısın canım ya..Darısı bize inşallah:)
Bu arada Allah nazardan saklasın minik Buse'yi..Allah bağışlasın..

amin canım...darısı başına olsun...

Pearl cüm, doktorunu beğenmene çok sevindim. O da seni kabul etmesi de harika. Kordonun dolaşmaması da harika. Bunlar çok güzel haberler :))))))
Temizlikte de yormadım kendimi :))) SAğol cnaımm

çok sevindim canım senin adına.
ee normal mi yapacaksın şimdi? epidural isteyecek misin?

sağolun kızlar
hepimizin gönlüne göre olsun

garfield epidurali sormadım ama yapıyolar gittiğim hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…