- 4 Nisan 2009
- 575
- 5
- 44
İyi bir doktor buldun sonunda sevindim canım inşallah her şey istediğin gibi olur...Merhaba güzel annişler
hepinize destek olduğunuz için tek tek teşekkürler
Öncelikle yeni doktoruma bayıldım, laf aramızda yakışıklıda kereta
herşeyin normal olduğunu soyledi bana , nst ye soktu kordon dolanması duyunca , nst de ne sancı çıktı ne bir problem , usg dede görmedim zaten , kordon dolansaydı boyle güzel çıkmazdı kalp atışları dedi
ayrıca her 5 kadının 3 ünün bebeğinde karşılaşılıyo kordon dolanması dedi ve bu normal doğum yapmamak için bir sebep olamaz dedi
kızım 3300 olmuş boylu kız olucak dedi
çatı muaynemi yaptı , kesinlikle %90 normal yapabillirsin dedi
%10 da doğabilecek problemler olabillir dedi o zaman ben riske atmam dedi
hastane kurallarına göre normal isteyen anneyi ebeler son ana kadar bekletiyolarmış en son artık tam doğacakken bana haber verilir dedi
ve bu bende doğum yapmak istersen gelirim dedi
nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam kızlar çıkışta kızıma bişey aldık oyaladık anca yazabiliyorum
hepimizin gönlüne göre olur inşallah herşey
benim annem hep gözüme bakıyor diğerlerinin umrunda değil
ay desem doğuracak annem
hakkında hayırlısı canım
sağlıkla gelsin bebişlerde gerisi teffarruat vala
kız işler kaçmıyor
keyfine bak görme tozları , kimsenin rahatı kaçmasın dimi
23 Haziran perşembe akşamı hafif bir ağrı beni yoklamaya başladı...kabızlık çekiyordum..doğum hiç aklıma bile gelmedi...akşamın ilerleyen saatlerinde doktorum sancılar için hastenede ilaç vermişti onu içtim...gece banyo yaptım belki biraz rahatlarım diye...gecenin ilerleyen saatlerinde tuvaletimi yapmayı başardım..sonra yatağa girdim yattım...gece babam doğum olabilir ağrın çoksa hastaneye gidelim bir baksınlar demişti..adamın içine doğmuş sanki...
gece saat 2 buçuk civarı yatakta bir uyandım suyum patladı birden...hemen çığlık çığlığa eşimi kaldırdım...adam neye uğradığını şaşırdı...oda hemen annemleri kaldırdı...hep birlikte arabaya bindik jet hızıyla hastaneye uçurdu eşim beni..arabada annem ve babam bana habire telkin veriyordu..ben sancı geldikçe çığlık atıyordum...hastaneye yaklaşınca birde yol çalışması çıkmazmı karşımıza eşim ara sokaklara daldı gecenin 3 ünde... öyle böyle hastaneye yetiştik...yolda doğum ebesini aradım ...ben hastaneye geliyorum suyum patladı dedim...oda öbür ebeye haber vermiş...kapıda tekerlekli sandelye beni bekliyordu...neyse arabadan indim...sandalyeyle hemen yukarı çıkardılar....bu arada suyum habire gidiyordu...neyse ebe beni hemen nts bağladı..bak endişe etme bebeğin kalp aşını sana dinletecem dedi...ama beni almış telaş...ilk doğumya su gidince çocuğa bişey olcak sandım...suyu patlayıp bir gün bekleyen gebeler var dedi ebe...ben şok oldum..bu arada sancılar sıklaştı...öbür doğum ebeside geldi hastaneye...oda doktoru aradı..kendi doktorum izindeydi...başka doğum doktorunu aradılar...sonra ebe alttan muayene etti..ben hasteneye inlettim tabi...zaten iki hafta öncesinde 3cm açıklık vardı...8 cm olmuş açıklık...ebe doğum başlamış dedi...hemen ameliyat haneye aldılar beni...bu arada ebe tekrar muayene etti..ben çığlık çığlığaydım...dışarda annem çığlıklarıma dayanamamış kadın bayılmanın eşiğine gelmiş..tansiyonu falan fırlamış..annelik işte...sonra doktor geldi...beni doğum koltuğuna yatırdılar...doktora beni kurtarın hocam dediğimi hatırlıyorum...oda bize yardım edersen herşey güzel olacak dedi...sancı gelince ıkın dedi..bende ıkındım doktor karnıma bastırdı buse doğdu...
işte böyle bizim hikayemiz..buse ağlamaya başladı...devamı duygusal anlar işte canlarım...
Ne güzel bir hikaye...Benim de normal doğurasım geldi o heyecan telaş ne güzeldir..Allah kızınla ailene uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin canım...
Kod:[/COD az önce tuvaletimi zor yaptım ıkınmamaya çalıştımki kokrktum birden sancı oldu oramda ani bişekilde ama sonrada geçti şimdide karnım ğarıyor bugün içimde tuhaf bir sıkıntı oldu ara ara sabahtan beri karnım ağrıyor ama bebeğim harektelrine devam ediyor şimdilk doktoru aramaycağım 36+3 teyim tersti bebeğim belkide dönmeye çalışıyordur diye düşünüyorum hava serin esinti var ama ben sık terliyorum bugün....[/QUOTE] Dikkat et bi bakalım kasılman filan var mı..:26:Olmadı doktorunu ararsın..