2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zeytingözlü şerife anne tebrik ederim seni. Kocaman bir aile oldunuz artık. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrularını. bol sıvı almaya devam et gelir bol bol sütün. Isırgan otu, rezene çayı kimyon çayı falan iç. Su ve süt en güzel süt yapan ürünler zaten.
Bebişinle güzel günler dilerim size. arada habersiz bırakma bizi

Benim bebişde doğum kanalına girdiğinden beri her kontrolde küçük çıkıyor artık. Hatta bir hafta içinde bazen gerilemiş bazen aynı kalmış oluyor. Kafası küçük çıkınca kiloda kilo çıkıyormuş. Dr.u kilosuna neden takmış azmı demiş. Az dediyse kanala girince kiloyu az ölçüyor ultrason demişti dr.um. Görüşürseniz söylede içi rahatlasın. Ultrason baş ve karın çevresinin çapıyla hesaplıyormuş kiloyu. Baş küçük çıkınca kilo ölçümüde otomatikman azalıyormuş ultrasonda. Sıkmasın canını

Özelden yazdığını okudum. Burdanda cevap yazayım dedim. Bizim minikler birbirini bekliyor. ben dedim rüyamda beraber doğuruyorduk diye. Aynı gün doğurcaz biz seninle herhalde

Canım sıkma canını. erkekler de söylemeyince birşey yapmıyorlarki. Hepsi aynı bunların demekki. biz ilgi bekliyoruz. Senin içinde hassas bir dönem. ama yaşamadan anlamaz bunlar. Bir de onlar doğurmalı. Akşam yemekte eşim benle uğraşıyor dalga geçiyor. Kendine başka eğlence bul dedim.Sana da birşey denmiyor dedi. Annemde o şimdi ne gergindir ne kadar hassastır. doğurmayan yaşamayan anlayamaz oğlum. alttan alıcaz dedi.
Sen yemeğe çık yinede güzel bir gün geçirmeye çalış. Sonra becerbilirsen ağlamadan (ki benim için çok zor olurdu) içinde yaşadığın sıkıntıları anlat. ama sadece kendini anlat. Sen şunu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun deme. Biraz daha ilgi beklediğini lohusalığın gurbette olmanın seni yorduğunu falan anlat.
İçinde bulunduğum bu durumdan kurtulmak için destek alabileceğim tek kişi sensin de.
Kendini kahraman gibi hissedecektir. Benim eşimde bu durum işe yarıyor. Onlar kahramanımız olmayı seviyorlar.
Ben bunları ağlamadan konuşamıyorum ağlamasam benim eşim üzerinde daha etkili olacağını bilmeme rağmen.
Eşin gözyaşından etkileniyorsa sen ağlayabilirsin tabiki. Benimkinin göz yaşına tahammülü yok daha çok sinirleniyor.

Yardımcı olmaya çalıştım akıl vermek gibi algılamazsın umarım. Yinede en doğru karar senin vereceğin karardır.
Bu çiçekler moralinin yerine gelmesi için canım birini eşinden diğerlerini çocuklarından kabul et lütfen. Öpüyorum seni.

Son düzenleme:
Geçmişi okudum bitirdim. döktürmüşsünüz maşallah.,
Umarım atladığım arkadaşım yoktur.
Ben biraz uazanayım. Sonra size dünkü banyo maceramı anlatayım. Görümcemin kızımla benim banyoda sabunlu sabunlu kalmamızı nasıl umursamadığını.
az sonra kadınlar kulübünde

tatlım allah analıbabalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah.. ne güzel darısı bizlerin başına hayırlısıyla

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimm..
inş sizlerde sağlıklı sıhatli alırsınız bebişleri kucağınıza...burda bebişli maceralarıda yazarızz

herkese günaydınnnn !!!
zaten fazla kimse olmuyodu forumda,bugün pazar herkes kaçakk...

ya sorma annem de benm karnıma bakıp öle diyo ne hikmetse..hala yukarda 3 barnak ya sığıyo ya sığmıo..sennki nasıl ?
he bu arada senn bebiş doğum kanalına girdi mi ? doktor bişi didi mi ? belki sölemişsindir okumuşumdur ama hatırlamıyorum kusura bakma..bu sıra herşeyi unutuorum yaa çok fina..:78:

ya böleler malsef canım..ben artık hiç güwenmiorum doktorlara..ben değiştim hastaneyi de doktoru da..bakalım yarın gidicem yeni hastaneye doktora..bakalım kabul edicekler mi :26:

Aksilik oldu canım ya.. Son dakikada. Canım, kontrolünü yaptırdığın hastanede başka bir doktor edinmeye çalış. Ne bu böyle, son dakikada kıvırtmak...
....

evet canım son dakikada kıwırdı ama nasıl kıwırdı çok şaşırttı beni..ama malsef o hastanedeki tek kadın doğumcumuz oydu..başka da yok..zaten hastane de dandik gitmem ben bi daha oraya..iyice soğudum herşeydenn..:85:yarın için başka bi hastaneden gün aldık allahım işala normal birileri rastlar bana :26:

günaydın herkese ben salı günü bebeğimi kucağıma alacağım hayırlısıyla peki kaç kilo gidiyor sezeryan doğumda son iki haftadır verdiğim kilolarla toplam 17 kilo aldım

Konu yanlış yere açılmış ama 40 yaşındaki adama akıl vermezdim hele izin versemde vermesem de kafasına göre hareket etmekte özgür yapılacak bir şey yok istesem de istemsem de oğlumu kaybetmemek adına susabilirdim

günaydın kızlarr ZEYTİN GÖZLÜ arkadaşımızda bebişini kucağına almış hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

JAPONES bizim beklediğimiz ufak bi ilgi bazen anlayış sanki sen anlayışlı oldukça suyunu çıkarıyor gibiler şu aralar bende aynı durumdayım düşünemiyor diip geçiyorum yoksa düşün düşün sinir ol ol içim şişiyor inan

hakikaten üşenmemiş bütün yılların annelerine sormuşsunuz 2012 anne adaylarına kadar şaka gibisiniz valla

Daha çok ilgi beklliyruz doğru erkekler rahat ama ben kendime yeni taktik buldum...Sürüm sürüm süründürmeye karar verdim şimdi benim eşim gene aramadı salı gununden beri salı da doğumum var haber vermedim...Büyük ihtimal gelmeyecek kimseye sormamışta çünkü(yüzü yok)Eğer gelirse yabancı gibi davraıcam maddi manevi hiç bir beklentim yok gibi davranıcam...Sadece çocuğu hatrına dost olmak zorunda olduğumuzu çocuğu koz olarak kulanmamamızı biz ayrı ayrı onun ebevenleri lduğumuz belirtteceğim..Sabırla bu tutumumu surdurucem ondan vazgeçtiğimi hissettiricem...Sonunda da deliye dönecek bu kendime guvenin nerden kaynaklandığyla ilgili..Çokta mutlu görüneceğim ki 3 ay 5 ay içinde şüpheler onu yemeye başlayacak acaba benle ilgilenen biri mi var vs...sonra da sürüm sürüm sürenecek ben yolculuğumun sonuna geldim bebeğim kucağımda benimle olacak o da dış kapının dış mandalı gibi kalacak artık bana ilgi sevgi şefkat göstermese de olur geçti artık beni bu kadar ağlattı yanına kalmayacak....Çocugu kullanmadan onun dersini vericem hep hamile ve hassas kalacağımı zannediyor ama şimdiden kendimi toparlamaya başladım güvenim tekrar eski haline geliyor...Sizce nasıl bulduğum taktik sonucu daha düşünmedim %90 ayrılık olur göze aldım herşeyi

gösdeee aynı gun dogum yapıcaz senle,benımde sezeryan olcak gıbı,korkuyor musun,hazır mı herşeyın

aa sendemi 5 temmuz tek istedeiğim bebeğimin sağlıklı doğması çok buyuk korkularım yok heyecan var çok bir de alışmıştım üzülüyorum kpır kıpır hissedemeyeceğim artık..Dikişler içinde 3 gun de toparlarım hafif sızlama diye kendimi şartlıyorum ki çok ağrım olmasın herşey hazır gibi ama hep birşeyler eksik duygusu var içimde....Sen nasılsın korku çok mu bir de kaşıntım var her yerim kabarık ama bugun ağdaya gideceğim sen nasıl hallettin

canım benımm öncelıkle eşin adına cok uzgunum,sağlam durman çokk güzell

korkuyorum doktor ıstersen sunı sancı vereyım dedı normal dene ama yemıyor gözüm,sezeryandanda sonrası ıcın korkuyorumm:2: benımde hazır gıbı herseyım ama aynen dedıgın gıbı bıseyler hep eksık gıbı gelıyor,
onca tarama test falan ama bende saglıgını merak edıyorum yavrumun ve hala ınanamıyorum anne olacagıma,cok alışmısım hamılelıge bende senın gıbı uzulmuyor degılım

Sakın sunni sancı falan alma bebek 37+ da çünkü çok güçlü olsa kendi gelir hiç yorma bebeğini bi de o sancıları yiyip yiyip sezeryan a girmek var geçen burda 3 gun önce sezeryan olan bi arkadaş adını unuttum yazmştı doğum hikayesini toparladım demişt hiç korkma yatcaz kalkcaz bebeğimiz yanımızda olacak hem de hiç yorulmamamış olarak...Çok istedim ben normal doğumu epidralli ama kısmet olmadı dönmedi bebeğim...Şimdi 10 gundur sezeryan fikrine alıştım Bende bebeğimde önce Allah a sonra dr lara emanet elim kolm bağlı biz anne oluyoruz kız anneler cesur olur korkma herşeyi atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…