2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel annişler
dünki moral bozukluğundan sonra pek girmek istemedim , çok canım sıkkındı
neyse eşim işten gelince konuştuk , oda tedirgin oldu , pekte birşeye karar veremedik açıkçası
hastane değiştirimiycem yanlızca doğum başladığında hastanye gittiğimde normal için uğraşmaya karar verdik
birde bir sürü orda çalışan tanıdık çıktı onları seferber edicem artık

çok sevindim canım , allah analı babalı sağlıklı uzun bir ömür versin bebeğine.....

bak sen sıpaya güldürdü beni

ne yapıcaz biz bu doktorlarla yaaa

üç kağıtçınında böylesi , varlıkları dert yoklukları dert vala

inşallah herşey gönlüne göre olur canım...

off off..ben de stres yapmıyım da sancım gelsin bari..

canım gönlüm ne istiyo bi bilsemm
Allah'ım senin de gönlüne göre versin..
Valla şeytan diyo, gitme bi daha doktora, otur doğur evinde kendi kendine..

Merhaba kızlar, yazılanları okudum da çok üzüldüm sıkıntıda olan arkadaşlar için, Rabbim kimseye muhtaç etmeden, en hayırlı şekilde kurtarsın hepimizi inşallah :2:

Ben doktora her gittiğimde soruyorum kanala girmiş mi diye. O da bebeğimin başını gösterip şu cevabı veriyordu : " Eğer kanala girmiş olsaydı, kafasının tamamını göremezdik net olarak. Tepesini kesik olarak görürdük ve anlardık " diyor hep. Siz de ultrasonunuzu hatırlamaya çalışın. Kafasının tamamını görebiliyor muydunuz? Ona göre kanalda mı değil mi, daha kolay anlayabilirsiniz

Doktora güvenmek çok önemli. Ama benim herşey yolunda giderse doğumda doktorumu bile talep etmeyi düşünmüyorum. Hatta devletin ebe ve hemşireleri daha tecrübelidir diye düşündüğüm için belki devlette bile yaptırabilirim. O yüzden, doktor değişimleri yüzünden kendinizi ekstra strese sokmayın. Zaten hakkımızda hayırlı olan neyse, o nasip olacaktır.

" Olmadığı için üzüldüğün şeye, gün gelir iyiki olmamış diye şükredersin " sözünü çok severim. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

off off..ben de stres yapmıyım da sancım gelsin bari..

canım gönlüm ne istiyo bi bilsemm
Allah'ım senin de gönlüne göre versin..
Valla şeytan diyo, gitme bi daha doktora, otur doğur evinde kendi kendine..

Canım herşey yolundayken neden ikilemde kalıyorsun ki? Allah korusun normal doğum esnasında herhangi bi sıkıntı ortaya çıkarsa zaten istesen de, istemesen de sezeryana alacaklar hemen. Ben senin yerinde olsam, hiç düşünmeden herşeyi oluruna bırakıp, bebeğimin gelmek istediği zamanı beklerdim. Çekeceğimiz acı gerçekten dayanılmayacak türden olsaydı, dünya nüfusu inan bu kadar kalabalık olmazdı

slm kızlarrrr
bisss deldikk teyzeleriii

bende 27 haziran pazartesi günü saat 10:30 da genel anestezi ile kızıma kavuştum elhamdülillah...sizlerede hikayemi yazmaya geldiimm
27sinde olacağını tahmin ediyordum ama perşembe günü dra gittiğimde drdan duyunca iyicene bi tuhaf oldum bütün akşam ağladım oğlum ne olacak diyee hala o anımı düşününce gözlerim doluyoo...
neyse o 4 gün öle zor geçti ki kızlar anlatamam.psikolojim baya bi çöküktüü..
neyse pazartesi günü sabah kalktım son hazırlıklarımı yaptım oğlum babannesinde yengesiyle kalacaktı onu dedesi almaya geldi..götürdüler..en zor anlarımdan biriydişimdi bile göz yaşlarıma engel olamıyorumsonrada kayınpederim ve kayınvalidem geldiler eşim ben beraberce hastaneye gittik.hastanede annem babam ve kardeşim bizi bekliyolarmış.. yatış işlemleri yapıldı. odamıza geçtik hemşireler geldi üstümü falan giydirdiler.test için kan alırken tansiyonum düştü baygınlık gibi bişey geçirdim..
biraz kendime gelmeye başlayınca gene aldılar..ben epidural istiyodum anestezi uzmanı geldi bu durumda yapılamayacağını daha kötü olabileceğimi söyledi geneli kabul ettik..snra geldiler hasta bakıcılar ameliyata çıkış dışardakilerle vedalaşma....
ameliyathaneye girdik ama ben heyecandan korkudan titriyorum ordada hazırlıklar yapıldı biraz hemşirelerle sohbet ve hazırmısın dediler hazırım dedim ve uyudum.....
sonra şerife hanım şerife hanım aç gözünü diye hemşirelerin sesini duydum boğazımı narkoz tıkadı nefessiz kaldım biraz konuşamıyorum falan snra işaretlerimden anladılar hemen oksijen taktılar nefesim açıldı çok şkr...ama çok felaket ağrım vardı..odaya aldılar ben odama gelene kadar kızım gelmiş beni bekliyomuşhemen bi ağrı kesici yaptılar..ondan snra biraz iyi hissettim.kızımı emzirmeye çalıştılar... tebrikler falan eşim oğlumu aldı geldi kardeşiyle tanıştılar
akşam 5 gibi ayağa kaldırdılar baya bi zor oldu bi 5 dk yürüdükten snra yatağıma yatırdılar çorba falan yedim..
2 gün kalıp çarşamba sabahı çıkıcaktık ama kızımın sarılığı çıkmış ve doktorumuz küveze girmesi gerektiğini söyledi..
küvezi odamıza getirebileceğimizi söyledi getirdiler o iyi oldu.1 gecede öyle kaldık..perşembe günü evimize geldik..şimdide yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz kardeşliğe alışmaya çalışıyoruz...bugün tekrar sarılığı ölçüldü oda düşmüş çok şkr...
bana gelince eve geldiğimiz gün hamile kaldığım kiloya düşmüştüm bugün tartıldım 1 kilo daha gitmiş....emzirmeye çalışıyorum günde 3 4 lt su içiyorum ilk başlarda zorlandık ama şimdilerde biraz daha iyiyiz...hemen süt gelmedi..aklınızda bulunsun süt gelmiyo diye bırakmayın bol bol su en çok sütü o yapıyo..dr sütün %80ni su dedi bende dinliyorumm....
kızım 3kilo 140 gr 49 cm doğdu...
şimdi uyuyor bunu yazabilmek için 3 kez başından kalktım
allah herkesi selamet yavrusuna kavuştursun inş...

bis fırsat buldukca geliriz...şimdilik bu kadar

Selam kızlar nasılsınız? Ben yorgunum evi sil süpür,, çamaşır derken pilim bitti şimdide yemekleri koydum geldim babamlar gelecek yemeğe... kızım bu ara çok canımı yakıyor, okudumki hepinizde durum aynı. Hayırlısıyla gelsinler bizde rahatlayalım inş :)

doktor sıkıntısı çekenler olmuş çok üzüldüm, doktor değiller sanki bizim iyiliğimizi düşünmeleri gerek. Canımız onlara emanet onlarsa küçük hesaplar yapıyolar. Allah hepinizin yardımcısı olsun sıkmayın canınızı şer gibi görünen hayr olabilir...

canım Allah bağışlasın, iyi olmanıza ve sarılığın düşmesine çok sevindim. oğlunu eşini ve seni tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.

uzun boyun baskın gen oldugunu okumustum bı yerde yanı aılede varsa uzun olma olasılıgı kısa olmasından daha fazla oluyormus.

kızlar günaydıın
aklıma bir şey takıldı
ya ben genelde sağ tarafıma dönük uyuyorum ya da uyandığımda sırt üstü uyanmış buluyorum. bebişim oksijensiz kalmış olabilir sizce mi?

belcıka ve hollanda da doktor ebe olmak uzere bı kac kısıye bunu sordugumda nasıl rahat oluyorsam oyle yatmamı ama sırt uzerı yattıgımda kalkarken yavas kalkmamı tansıyonum dusebılcegını soyledı. yanı bırden ayaga kalkmak yerıne yavas yavas once oturur pozıyon sonra ayaga kalk basın donmesın dedı.

İnşallah ordaki doktor içine siner canım.Doğuma girerken doktor şöyle dedi ama acaba böyle değil mi diye düşünmek ne zordur..Allah hayırlısıyla doğurmanı nasip eder inşallah ...

Hoşgeldiniz demek artık iki kişisiniz:))Üzülmüşsün ama bak çok şükür bebeğin sağlıklı ve kucağında artık...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah

bende emın olmak için 2 ayrı doktora bırden gıdıyorum. yurt dısı sıgortamın anlasmalı oldugu hasteneye gıdıyorum bu yuzden onu bırakamıyorum. ama onun harıcı baska bı doktorun ozel muayenehanesıne de gıdıyorum.

goruyorum kı pek cok kısının sorunu bu gercekten sezeryanlıkmıyız yoksa bunu ısteyen doktor mu? ıste bunun cevabı cok zor mecbur boyle farklı doktorlara gıtmek zorunda kalıyoruz.

benımde sorunum plesentam asagıda ve gunumun dolmasına 2 gun kalmasına ragmen bebegın dogum kanalına gırmemesı. cuma gunu gıttıgım doktor bebegın kanala bıraz gırdıgını acılma olmadıgını ve gununun bıraz daha oldugunu soyledı. sımdı sunı sancı versem acılmada yok canını cok acıtır yazık dedı. ama hastanedekı doktorum bekletmek ıstemıyo ve gunu doldugu gun duruma göre sunı sancı ve olmazsa sezeryan dıyo.

bebeğim haala tersmiş dönemeiş u şeklinde duruyormuş amnyo sıvımız normal plesantamız sağlıklı bebişimiz sağlıklı öylece tepiniyormuş sezeryanda demedi normal doğumda demedi nstye bağladı herşey normal güzel dedi bekleyeceğim artık 15 gün sonrada kontrole çağırdı sat 23 ekim doğum 30 temmuz ogözüküyor şimdilkk inşallh kızım dönerde bende normal doğum yaparımm.....

kızlar az önce Cetrefilli aradı
hepinize çok selamı var
Ankaradaymış yeni doktoruna gitmiş , doktoru herşeyin yolunda olduğunu soylemiş
Bebişin kafa çapı kanala yerleştiği için 1 hafta geriden çıkmış , biraz ona sıkıntı yapmış ama normal olduğunu konuştuk
yeni doktoru kilosuna takmış , bebişi 20 temmuz gibi olabillirmiş
sizleri sordu ve selamlarını gönderdi

tatlım allah analıbabalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah.. ne güzel darısı bizlerin başına hayırlısıyla

haklısın canım aslında, tevekkül ediyorum ama başaramıyorum sanırım..
Ama az önce yine doktorum hakkında bişeyler duydum, o tedirgin ediyo işte..

Aleyküm selam..hakkında hayırlısı olsun inşallah..İnşallah sağ salim ve kolaylıkla kavuşur o da yavrusuna..

selamlar kızlar bağlantım iyi olmadığı için sık giremiyorum şimdi iyiydi hemen okuyayım neler olmuş dedim maşallah bebişlerine kavuşanlara darısı başımıza bizde bugun hastaneye gittik benim bebişinde yeri rahatmış doğum kanalına girmemiş bekletcek bizi. catımada baktı doktor ama eli kırılmış ya ona üzüldüm sol elle baktı o yzüden inş doğumuma iyileşir alçıdada azcık gerci sorun olmuyo diyo ama sezeryan olursa nasıl olur bilemicem artık normal doğum olabilirmi dedim oda bebek doğana kadar anlamak inan mumkun değil dedi bazı bebekler doğum esnasında kalp atışları yavaşladığı için sezeryan yapmak zorunda kalınaniliyor dedi son ana kadar belli değil yani neyse nasip artık beklicez Rabbim neyi nasip ettiyse o olcak ama beklicez artık bakalım

hayırlı olsun canım allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin kızına....

hakkımızda hayırlısı artık , ben iyice bu doktor karmaşasında deliye döndüm doğrusu
işi espirisine vurdum ne yapıcağım belli değil

inşallah gönlünüze göre olur herşey kızlar
hakkımızda herşeyin hayırlısı....

Ya kızlar ben valize iç çamaşırı koymadımmmm... Sezeryandan sonra nasıl kilot lazım ki. Düşük bel mi yüksek bel mi?

Ya kızlar ben valize iç çamaşırı koymadımmmm... Sezeryandan sonra nasıl kilot lazım ki. Düşük bel mi yüksek bel mi?

Dogum sonrası kullanabileceğin kullan at iç çamaşırları var genelde 3 lu ya da 5 li paketlerde e bebek ya da joker gibi mağazalarda satılıyor

tşkr ederim güzel dilekleriniz içinnn kızlarr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…