2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy sen taze gelinmişsin daha çiçeğin burnunda:2Bana göre yani bizim 10 yıl oldu da)Bu bebekler akıl fikir güzellik müzellik bırakmadı zaten bizde koyver gitsin canım.Bende de çok çil oldu bu sefer eşim beni sinir etmek için annesinin güzelliğini aldı kızım çok güzel olacak diyor bi de hassas manda hallerimi düşünmeden..Eşinle aranı düzeltmene çok sevindim ne o doğuma 15 gün kalmış dargınlık mı olurmuş aklıbaşına gelmiş iyi bari...Maltepe Sema'ya gidiyorum ben canım...Sen hangisine gidiyordun??

ayy tazeliğimiz mi kaldı tatlım yaa o çiller geçiyor tatlım kafana takma ama güneş koruyucu sürmeden çıkma dışarı... ben hep sürüyorum vıch 50 faktör.akşam 7 de bile çıksam sürüyorum lekelenmeyeyim diye... kışa doğruda leke açııcı kullanırsın, pilink felan yaparsın bişey kalmaz.. senin ilk çocuk kaç yaşında merak ettim :)ayrıca annesi çok güzel kızıda güzel olucak tabi... hımm sema hastaneside güzel büyük temiz bir hastane..bende hisar intercontinantel de doğum olucak inşallah.. benim doktorum hastanede çalışmıyo muayenehanesi var o yüzden hnereye olsa geliyo sağolsun.

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? benim moralim çok bozuk.

Daha önce söylemiştim doktorum tatile gidiyor inş bebek erken gelmez diye. kadın baana 1-10 temmuz demişti. 5i için diğer kadın doğumcuya randevu al demişti suyuna filan baksın diye... Bugün aldım ki ne göreyim 4ünde çıkıyormuş izne. yani daha yarın çıkıyor. kızım inş bekler ama hayırlısı artık sanırım biraz fazla taktım. zaten korkular başladı. bilseydim dün giderdim ona kontrol olurdum. ya beni kandırdı ya da sonradan değişti tarih bilemiyorum

eşimde takma kafana zaten ebeler doğurtcak diyor ama beni emanet ettiği kadındoğumcu sezeryana almalarıyla meşhur.

iyi akşamlar canım hoşgeldin. üzme kendini tatlım alnına ne yazıldıysa onu yaşıcaksın zaten normal doğum olursa ebeler olucak eşinin dediği gibi..içini ferah tut dua et bi aksilik olmasın diye..

iyi akşamlar canım hoşgeldin. üzme kendini tatlım alnına ne yazıldıysa onu yaşıcaksın zaten normal doğum olursa ebeler olucak eşinin dediği gibi..içini ferah tut dua et bi aksilik olmasın diye..

hoşbuldum canım, çok sağol. hayırlısı artık ne yapalım

Güneş koruyucu hamilelikte zararlı diye biliyorum o yüzden hiç kullanmadım canım.yani bebekler için filan olan kimyasal içermeyen koruyucular olabilirmiş ama onlardan da almamıştım öncekinde çil çıkmadı diye berbat oldu bu sefer yüzüm inşallah geçer..Yaşasaydı 6 yaşında olacaktı teyzesi ama 1 yaşında kaybettik oğlumuzu...Babası çillerimle dalga geçtiği sürece inanasım gelmiyo pek o dediğine ama aman canı sağolsun kızımın onu mu takıcam bi de...E sen de semaya gelsene o zaman ferah temiz bi hastane gerçekten İstanbula yeni taşındık sayılır Hisarı bilmiyorum ben..Aynı gün doğururuz işte yanyana KK kardeşi olur kızlarımız da..

Merhaba canım. Haklısın, doktorunun bu tutumu can sıkıcı. Ancak, normal doğumda senin performansın çok önemli. Eşinin de dediği gibi ebeler ilgileniyor. Sen şu son zamanlarda canını sıkmamaya çalış

İyi akşamlar canım izni ne kadar sürecekmiş doktorunun?1 hafta filansa bekler bebiş belki daha vaktin var.Değilse de hayırlısı olsun tatlım gerçekten de normalse doğum ebeler doğurtuyor sadece ancak sorun çıkarsa doktorlar geliyor sen sadece hayırlısını iste canım her şey olacağına varır...

aaaa zararlı olduğunu sölemedi bana doktorum ama sordum bide inşallah bişey olmaz kızıma kaç aydır kullanıyorum çünkü :26: canım çok üzüldüm böle bişey olduğunu düşünemedim hiç annesine babasına şefaatçi olucak melek olmuş oğlun...Allah kızına sağlık versin hayırlı ömür versin inşallah..canım bizim doktorumuz bu hastaneyi çok övdü gittik gördük içimede sindi, çok beğendim fiyattada anlaştık, yoksa düşünebilirdim semayı..

Çok üzüldüm canım başın sağolsun bu meleğini Allah sana bağışlasın upuzun bir ömür versin Allah ım..

Korkma canım bişey olmamıştır ben sadece fazla titizim kimyasallar konusunda kendim araştırmıştım doktorum da bana bişey demedi yoksa...Amin canım dualarını eksik etme..Tühh güzel olurdu yan yana pembiş kapılı odalarda bi seninki çığırırdı bi benimki sırayla..İkimiz de suskun tipler değiliz kızlarımız da bize çekerse o gün inlerdi hastane

ayy canım benim her seferinde hepimiz ve bebeklerimiz için dua ediyorum Allahım içlerinde benide ayırma diyorum hep...ayy ben aslında balık burcuyum kendimi pek ifade edemem çok konuşmam eşim çok konuşur....ama burası iyi geliyor bana ortam sıcak ve samimi olduğu için belkide... kızım babasına çekerse yandımm tam bir çenebaz olur

kızlar ben kaçtım hepinize iyi geceler tatlı uykular, tabi hala uyuyabilen varsa içimizde

Kızlar şöyle bir düşünüyorumda 9 aylık yolculuğumuz test pozitif çıktı mı çıkmadı kese göründü kalp sesi geldi 2 li test 3 lü test vs derken aslında ne kadar da çabuk geçti zaman geçmez derken gün sayar hale geldik...Öyle de alıştık ki içimizde taşımaya yavrularımızı her gün hareketlerini bekleyip oh diyoruz iyi bebeğimiz diyoruz şimdi bizimle bir ömür geçirecek bir birey gelecek meleklerimiz gelecek yuvalarımıza inşallah yaşlandığımız da hala yavrularımıza doyamamış olur bu heyecanlı günlerimizi hiç unutmayız ve inşallah hepimizin evlatları ailesine vatanına milletine hayırlı gurur duyacağımız evlatlar olurlar...Yoktan varetti Allah inşallah hepsinin bahtı güzel olur şanslı uğurlu bir hayatları olur....Yarın içimde olarak son gecemiz olacak kızımla kucağıma alacağıma hala inanamıyorum bu mucize benim mi benim için mi yolladı Allah bu meleği...E 2 gun kalınca kavuşmaya duygusallaştım ben iyice....

Kusura bakma canım cevap yazamadım çıkmak zorunda kaldım benimki çağırdı da..Eşim de balık burcu o da çok konuşmaz ama sen balık burcu olduğuna emin misin diyeceğim:26:Olsun çenebaz olsun babası seni sinirlendirdiğinde babasına ağzına geleni söylesin daha iyi işte..
kızlar ben kaçtım hepinize iyi geceler tatlı uykular, tabi hala uyuyabilen varsa içimizde
İyi geceler tatlım inşallah bu gece iyi uyursun-uz:))

Canım benim..Bilmukabele..Amin diyorum duaların için..Onlar gerçekten de birer mucize görebilene...Bir bebeğin sağlıkla dünyaya gelebilmesi öyle büyük bir mucize ki biz bunu anlayabilsek her anımızı şükürle geçirmek isterdik..Rabbim hiçbirimize onların acısını göstermesin..Senin iki günün kaldı biz bile 16-15 diye saymaya başladık şimdiden heyecanlanıyoruz...Sen güçlü bir annesin ve bebeğini en güzel şekilde yetiştireceğine inancım sonsuz.Yavrun sana daha güzel bir hayat için umut olsun güzel anne...

Canım başın sağolsun bi kez daha konuşmuştuk. inş herşey daha iyi olur senin için.

sağolasın canım inş. az önce stresten baya sancım oldu devamı gelmedi. kendimi kastığımdn oldu sanırım...

13ünde göreve başlıyomuş canım 10 gün filan işte. Artık hayırlısı :44:

Allah kavuştursun canım evet haklısın... dualarına amin diyorum...

Allah razı olsun canım.Amin inşallah hepimiz için...10 gün daha bekleyebilir belli olmaz üzme kendini o zamanını bilir nasıl olsa tatlım..

ne guzel yazmissin...sag salim bebislerimizle kavusalim insallah...haberlerini bekliyoruz

Canım benim samsundaki Dr tavsiyemi okudun mu? hatırlatmak istedim
Aa sağol canım gözümden kaçmış..
"Garfield eğer Samsun a gidecek olursan Özel Anadolu Hastanesinde Zehra Yılmaz var ilk oğlumda ona gitmiştim. çok iyi bir Dr. tavsiye ederim. bende kurs nedeniyle 5. ayımdan sonra Ankara ya gitmiştim. 3 ay sonra geri döndüm ve Zehra Hoca doğurttu beni sezeryanla. Normal doğumu tavsiye ediyodu. Sezeryanı tavsiye etmeyen bir Dr. Ama bebeğim iriydi ve sezeryanı tavsiye etti. Ben yinede normal istiyorum desem normal de yaptırırdı ama ben tırstım galiba Hakkında hayırlısı olsun." yazmışsın şimdi farkettim..Özel Anadolu dediğin Büyük Anadolu Hastanesi mi oluyor?

Hakkında hayırlısı canım, bi doğurabilseydik hayırlısıyla..

Amin canım duaların için. Allah senin de yardımcın olsun.Hayırlı, kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…