2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uykunun devamı gelir inşallah.
Faydam olduysa ne mutlu bana. İnanırmısın ben hiç ayaklı pijama almadım. Büyük kızıma 4 günden fazla giydiremedik çünkü.
Bununkilerde kapri olur ona belki

haha geçmem ya anca beraber kanca beraber:118: aramızda bi güncük var zatenn..akşama haberleri viririm artıkk

Uykunun devamı gelir inşallah.
Faydam olduysa ne mutlu bana. İnanırmısın ben hiç ayaklı pijama almadım. Büyük kızıma 4 günden fazla giydiremedik çünkü.
Bununkilerde kapri olur ona belki

bende bir kaç penye yelek ve çorap dışında bişey almadım kıyafet olarak
bütün dolabı akrabalar doldurdu , nasıl bişey olucak bilemediğimden giysi almayı pek beceremedim
hayırlısıyla doğsunlarda kıyafet kolay iş

umarım bugece benim uykumda size bulaşır

Kızlar bizim uykucular kalktı.
Kahvaltı hazırlayalımda kahvaltımızı yapalım artık.

Beyda haberlerini bekliyoruz canım.
Bugün kontrolü olan herkes iyi haberlerle döner inşallah.
Ceylin ve melike-ecesu da doğuma girecekti Allah kolay doğumlar nasip etsin onlara da inşallah

dün gece lavaboya kalktım ve lavabodaki işim bitince sağ tarafıma bir ağrı girdi ki sormayın.. ağrı denmez ya çok şiddetliydi nefesim kesiliyor zannettim nasıl anlatsam karın boşluğumdu sanırım gerçi boşluk filan da kalmamıştır artık ama sanırım rahim değildi sonra sağ kasığım ve afedersiniz vajinamın sağında bile hissettim 3 dk filan sürdü, eşim de fırladı yataktan ne olduğunu anlayamadık sonra uzandım derin nefes aldım gecti ama etkisi hala sürüyor.. ne olabilir ki

ben hastaahne çantamı hazırladım 2 tane biri 10 lu biride 5 li hastahane çıkışı koydum ayrıca terler diye bel için bezler yaptım bebek bezi koydum..1 tane battaniye koydum çok sıcak olur diye..kendime bi tane boydan dize kadar gecelik koydum 1 tanede alt üst alıcam ama 1 tane ayrıyetende pijama koycam başka ne koyabilirim ki?

kızımın kilosu fazla değil bu yüzden boyu da az olur diye korkuyordum canıııım sağol içimi rahatlattın 50 cm ulaşsın da geçmesede olur annesi 168 babası da 168 sülalede çok uzun yok olanlarada çekmez herhalde neyse kızım manken gibi olur inşallah zayıf ve uzun boylu canım hakikaten çok teşekkür ediyorum öğrenmiş oldum kızımın boyunu sayende sen nerden öğrendin bana niye doktorum böyle birşey olduğunu söylemedi

Dün akşam eşimle telefonda biraz tartıştık telefonu kapatmaya çalışırken annem ne oldu dedi salak bu çocuk dedim sonra teli geri kulağıma aldım alo dedim güldü gibi ama bozulma gülmesi bugünde aramadı hiç içimede battı ben mi arasam ki beklesemmiki zati araziye çıkınca sürekli 2 gün var 2 gün yok

töbee ney bu yaa hep eşler biraz daha bekle canım sonra msj at istersen öyle demek istememiştim hayatım yoğunsun biliyorum ama kızımla biz seni çok özledik diye...bak oluyor böyle şeyler ben şmdi taktik buldum tamam diyorum ne dese ne dese tamam ama burnundan da getiriyorum..sancım olmasa bile sancım var diye kıvranıyorum..annem diyoki bide pıt diye doğurursan görürüm seni diyo

canım tartışma konunuza bağlı o mu haksız sen mi ama ben olsam ne olursa olsun ararım kocişimi zaten hiç kavga edemem ki ayyyy bak kocişimi özledim kııııız
eşin uzakta mı canım benim Allah yardımcın olsun çok zordur boşver sen haklı olsan da önce sen ara uzakta çalışıyor sizin için kıyamıyorsun sen de belli aramak istiyorsun hadi ara hayırlı haberler ver

ilahi sedahayri alemsin canım

canım bu aralar artık hamilelikten mi ne hepsinde var bi haller
bizimkinede laf soylenmiyor patlatıyor gözlerini birde cocuk gibi bakıyorum
içimden diyorum az kaldı papucun dama atılacak diye yapıyosun bunları ses etmiyorum yinede

ARADIM BUYRUN BEN SALAK DEDİ AÇARKEN BENDE ÖLE DİME AMMA DİDİM TAMAM TAMAM ŞAKA YAPTIM ZATEN BENDE SENİ ARAYACAKTIMDA YOĞUNLUK VAR DEDİ BENDE KIYAMAM Kİ KOCAMA BİDE BEN BİRİYLE KÜS OLUYUM İÇİMDE Bİ DARALTI OLUR SÜREKLİ RAHATLADIM ŞİMCİK

ilahi sedahayri alemsin canım

akşam benim eşim son vuruşu yaptı kocacım yaa kaynanamlarda balkondaydık azcık rüzgar esti bebeişim sanada getirim mi bişeyler dedi yok dedim üsşümüyorum dedim..annesine getirdi tabi suratım asıldı sonra amcam verde yengenin üstüne örtelim sonra gece uyutmuyo bizi diyo:86:86: adam uykusuz geziyo gündüzleri ee tabii dşcek artık üstüme o beni üzdüğünde uykusuz bırakıyorum bende öğledn sonra nasıl olsa eve gidip yatıyorum

sedahayri27 layyydy freemary pearl_pearl **garfield** flzayk drozen beyazay
Günaydınlar kızlar, nasılsınız? Ben şimdi hastanedeyim. Kaşıntılarım için doktorum karaciğer enzimleri ve safra asitleri ile ilgili testestler istedi. Karaciğer test sonuçlarım çıktı, ve epey yüksekler. Şimdi doktoruma sonuçları göstereceğim. Nereden çıktı şimdi bu... Offf

iyi taktikmiş seda

evet bide ben haklı olsamda bana sen şimdi hamilelikten dolayı gerginsin piskolojin bozuk anlıyorum der sinir eder bide güler

görüşürüz kızlar ben hazırlanayım kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz...

benim acil isim bulmam gerek tamam dedi kızımıza ismi sen koy erkek olursada ben dedi...ama isim bulamıyorummm

Günaydın ve hayırlı Cumalar herkese,
Bugün kontrolüm var kızlar, bakalım oğlum büyümüş mü,
Bir de çatıya bakacak doktorum ve doğum şekli ve tarihini konuşcaz sanırım
Hakkımızda hayırlısı olsun artık

Geçen hafta öğrendiğime göre 15-23 temmuz arası izinli olacakmış doktorum.
Benim beklenen doğum tarihim ise 19 temmuz
bakalım ne olacak

Bu arada eşim bana doğum hediyesi telefon almış
canım benim, çok mutlu oldum..
Dayanamamış dün gece verdi..
Artık hediyemi de aldığıma göre doğurmam lazım benim kızlar..

şaka bi tarafa bazen çok korkuyorum
hem doğum öncesi (doğum anını zaten söylemiyorum bile) hem sonrası korkutuyo beni..
çok büyük sorunlar yaşamayız inşallah Allah'ım..

Neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…