ARADIM BUYRUN BEN SALAK DEDİ AÇARKEN BENDE ÖLE DİME AMMA DİDİM TAMAM TAMAM ŞAKA YAPTIM ZATEN BENDE SENİ ARAYACAKTIMDA YOĞUNLUK VAR DEDİ BENDE KIYAMAM Kİ KOCAMA BİDE BEN BİRİYLE KÜS OLUYUM İÇİMDE Bİ DARALTI OLUR SÜREKLİ RAHATLADIM ŞİMCİK
ben inanıyorum aslındainanıyormusunuz bilmiyorum ama
1 temmuz yeni ay oluşuyor ve güneş tutulması olucakmış
doğumları tetikleyebiliyomuş
yarın bol bol doğum duyarmışız
evet ya fena bir his bu, yine de bugün doktora sorayım bakalım bi..canım bende öyleyim bikaç gündür olurmuş bu son zamanlardada..
valla bi de doğum anında olmasını düşünemiyorum..:78:kızlar benimde mide bulantılarım sabah kalkınca oluyor bişiler yedikten sonra geçiyor fKt gün içindede ara ara oluyor.. doğum anındada olmasa keşke..
hayırlı haberlerle gel canım..görüşürüz kızlar ben hazırlanayım kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz...
çok geçmiş olsun canım, inşallah tedavisi kolay bir durumdur..Allah dermansız dert vermesin kimseye..sedahayri27 layyydy freemary pearl_pearl **garfield** flzayk drozen beyazay
Günaydınlar kızlar, nasılsınız? Ben şimdi hastanedeyim. Kaşıntılarım için doktorum karaciğer enzimleri ve safra asitleri ile ilgili testestler istedi. Karaciğer test sonuçlarım çıktı, ve epey yüksekler. Şimdi doktoruma sonuçları göstereceğim. Nereden çıktı şimdi bu... Offf
Eşin esprili biri galiba..ARADIM BUYRUN BEN SALAK DEDİ AÇARKEN BENDE ÖLE DİME AMMA DİDİM TAMAM TAMAM ŞAKA YAPTIM ZATEN BENDE SENİ ARAYACAKTIMDA YOĞUNLUK VAR DEDİ BENDE KIYAMAM Kİ KOCAMA BİDE BEN BİRİYLE KÜS OLUYUM İÇİMDE Bİ DARALTI OLUR SÜREKLİ RAHATLADIM ŞİMCİK
sedahayri27 layyydy freemary pearl_pearl **garfield** flzayk drozen beyazay
Günaydınlar kızlar, nasılsınız? Ben şimdi hastanedeyim. Kaşıntılarım için doktorum karaciğer enzimleri ve safra asitleri ile ilgili testestler istedi. Karaciğer test sonuçlarım çıktı, ve epey yüksekler. Şimdi doktoruma sonuçları göstereceğim. Nereden çıktı şimdi bu... Offf
Evde sadece tvyle vakit geçmiyor canım ya kötü olmuş ama sıkarsın dişini zaten bebiş de gelince canının sıkılmasına vaktin kalmayacak...günaydın kızlarrrr..yaa sanırsam artık p.tesinden itibaren gelmiycem işe eşimde eve net bağlatmadı napıcam bilmiyorum :26::26:ancak cepten girebilirsem giricem
merhaba kızlar bende temmuzda doğum yapacağım,1-2 hafta içinde kısmetse,son zamanlar çok zor geçiyormuş meğer çok bunaldım benimle aynı durumda olan sizlerle sohpet etmek beni çok rahatlatacak,benim ikinci kızım olacak 1 de 3,5 yaşında irem adında kızım var,şimdi ELif'imi bekliyoruz... Bursalıyım bu arada...... sevgiler....
Doktordan şimdi geldim Kızım 3kg 50 cm olmuşşş
ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm hiç bu kadar heyecanlanmamıştımŞafak 10 nası geçcek 10 gün yaaaa...
Ben bi geçmişi okuyayım.
10 gün sonra yüzünü gerçek haliyle göreceksin inşallah annesi..Hayırlısıyla kavuş inşallah kuzuna...Doktordan şimdi geldim Kızım 3kg 50 cm olmuşşş
ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm hiç bu kadar heyecanlanmamıştımŞafak 10 nası geçcek 10 gün yaaaa...
Ben bi geçmişi okuyayım.
kahvaltımızı yaptık evimizi de temizledik.
Şİmdi bir alışveriş listesi yapayım da hem evimizin hem de kızlarımızın bir iki eksiğini alalım eşim gelince.
Ben yıkamak için maşrapayla tırnak makasını unutmuşum onları da alalım da bir eksiği kalmasın küçüğümüzün.
Büyüğünde yapıştırıcısı boyası falan bitmiş
Eksikler hiç bitmiyorki
10 gün sonra yüzünü gerçek haliyle göreceksin inşallah annesi..Hayırlısıyla kavuş inşallah kuzuna...En azından sen gününü biliyosun ben daha onu da bilmiyorum...
Sen eksik bırakma hiç canım, hanımefendi her an teşrif edebilir ne de olsa...
dün gece lavaboya kalktım ve lavabodaki işim bitince sağ tarafıma bir ağrı girdi ki sormayın.. ağrı denmez ya çok şiddetliydi nefesim kesiliyor zannettim nasıl anlatsam karın boşluğumdu sanırım gerçi boşluk filan da kalmamıştır artık ama sanırım rahim değildi sonra sağ kasığım ve afedersiniz vajinamın sağında bile hissettim 3 dk filan sürdü, eşim de fırladı yataktan ne olduğunu anlayamadık sonra uzandım derin nefes aldım gecti ama etkisi hala sürüyor.. ne olabilir ki
ben hastaahne çantamı hazırladım 2 tane biri 10 lu biride 5 li hastahane çıkışı koydum ayrıca terler diye bel için bezler yaptım bebek bezi koydum..1 tane battaniye koydum çok sıcak olur diye..kendime bi tane boydan dize kadar gecelik koydum 1 tanede alt üst alıcam ama 1 tane ayrıyetende pijama koycam başka ne koyabilirim ki?
kızımın kilosu fazla değil bu yüzden boyu da az olur diye korkuyordum canıııım sağol içimi rahatlattın 50 cm ulaşsın da geçmesede olur annesi 168 babası da 168 sülalede çok uzun yok olanlarada çekmez herhalde neyse kızım manken gibi olur inşallah zayıf ve uzun boylucanım hakikaten çok teşekkür ediyorum öğrenmiş oldum kızımın boyunu sayende sen nerden öğrendin bana niye doktorum böyle birşey olduğunu söylemedi
Dün akşam eşimle telefonda biraz tartıştık telefonu kapatmaya çalışırken annem ne oldu dedi salak bu çocuk dedim sonra teli geri kulağıma aldım alo dedim güldü gibi ama bozulma gülmesi bugünde aramadı hiç içimede battı ben mi arasam ki beklesemmiki zati araziye çıkınca sürekli 2 gün var 2 gün yok
töbee ney bu yaa hep eşler biraz daha bekle canım sonra msj at istersen öyle demek istememiştim hayatım yoğunsun biliyorum ama kızımla biz seni çok özledik diye...bak oluyor böyle şeyler ben şmdi taktik buldum tamam diyorum ne dese ne dese tamam ama burnundan da getiriyorum..sancım olmasa bile sancım var diye kıvranıyorum..annem diyoki bide pıt diye doğurursan görürüm seni diyo
İyi haberlerle dönersin inşallah canımgörüşürüz kızlar ben hazırlanayım kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz...
Günaydın ve hayırlı Cumalar herkese,
Bugün kontrolüm var kızlar, bakalım oğlum büyümüş mü,
Bir de çatıya bakacak doktorum ve doğum şekli ve tarihini konuşcaz sanırım
Hakkımızda hayırlısı olsun artık
Geçen hafta öğrendiğime göre 15-23 temmuz arası izinli olacakmış doktorum.
Benim beklenen doğum tarihim ise 19 temmuz
bakalım ne olacak
Bu arada eşim bana doğum hediyesi telefon almış
canım benim, çok mutlu oldum..
Dayanamamış dün gece verdi..
Artık hediyemi de aldığıma göre doğurmam lazım benim kızlar..
şaka bi tarafa bazen çok korkuyorum
hem doğum öncesi (doğum anını zaten söylemiyorum bile) hem sonrası korkutuyo beni..
çok büyük sorunlar yaşamayız inşallah Allah'ım..
Neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..
merhaba kızlar bende temmuzda doğum yapacağım,1-2 hafta içinde kısmetse,son zamanlar çok zor geçiyormuş meğer çok bunaldım benimle aynı durumda olan sizlerle sohpet etmek beni çok rahatlatacak,benim ikinci kızım olacak 1 de 3,5 yaşında irem adında kızım var,şimdi ELif'imi bekliyoruz... Bursalıyım bu arada...... sevgiler....
Doktordan şimdi geldim Kızım 3kg 50 cm olmuşşş
Ben bi geçmişi okuyayım.
10 gün sonra yüzünü gerçek haliyle göreceksin inşallah annesi..Hayırlısıyla kavuş inşallah kuzuna...En azından sen gününü biliyosun ben daha onu da bilmiyorum...
Sen eksik bırakma hiç canım, hanımefendi her an teşrif edebilir ne de olsa...
Ben sezeryan olacağım canım o yüzden dedim...38in içinde olacak ama günü belli değil daha...Senden iki hafta önce olacak galiba..Şimdi düşününce baya erken geldi..:26:mrb vuslat,senınle gunlerımız aynısenın 29 benım 28 son gun neden kı??
Yarın bizim de kontrolümüz var sezeryan gününü ve hastane fiyatını kesinleştireceğiz inşallah..Ben de çok özledimm..:97:Rabbim kollarımıza alıp hasret gidereceğimiz günleri de gösterir inşallah..benimde yarın kontrolüm var.. bakalım ne diyecek dokktorumuz.. özledim kızımıııı
Evet canım eksik kalmamalı onlarda nasıl olduysa aklımdan çıkmış.
Sen hastane işini ne yaptın. Gerçi yarın pazarlık yapacaktın herhalde hastaneyle. Başka hastanelere gidip bakabildinmi. En azından bir fikir oluştur kafanda. Çok da geciktirmeye gelmez bu işler nede olsa.
hadı hayırlısı,sezaryen mı olcaksın serap?bu arada arabayla ilgili fıkır beyanında bulunmustuk gördun mu??neye karar verdın,bır de bırı kullanmadıgı arabasını satısa cıkarmıştı dun bilgıne