2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ARADIM BUYRUN BEN SALAK DEDİ AÇARKEN BENDE ÖLE DİME AMMA DİDİM TAMAM TAMAM ŞAKA YAPTIM ZATEN BENDE SENİ ARAYACAKTIMDA YOĞUNLUK VAR DEDİ BENDE KIYAMAM Kİ KOCAMA BİDE BEN BİRİYLE KÜS OLUYUM İÇİMDE Bİ DARALTI OLUR SÜREKLİ RAHATLADIM ŞİMCİK :KK1: :emir_bebek:

aaaayyy sevindim canım benim Allah yuvanıza huzursuzluk vermesin,bir daha salak derken telefonu kapattığına emin ol:KK60::KK60:

inanıyormusunuz bilmiyorum ama
1 temmuz yeni ay oluşuyor ve güneş tutulması olucakmış
doğumları tetikleyebiliyomuş
yarın bol bol doğum duyarmışız :KK1:
ben inanıyorum aslında
med-cezir ayın çekim gücüyle ilgili mesela
bizim vücudumuzun da biyük kısmı su
aydaki değişimler bizi neden etkilemesin ki..:KK25:

canım bende öyleyim bikaç gündür olurmuş bu son zamanlardada..
evet ya fena bir his bu, yine de bugün doktora sorayım bakalım bi..

kızlar benimde mide bulantılarım sabah kalkınca oluyor bişiler yedikten sonra geçiyor fKt gün içindede ara ara oluyor.. doğum anındada olmasa keşke..
valla bi de doğum anında olmasını düşünemiyorum..:78:

görüşürüz kızlar ben hazırlanayım kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz...
hayırlı haberlerle gel canım..

sedahayri27 layyydy freemary pearl_pearl **garfield** flzayk drozen beyazay
Günaydınlar kızlar, nasılsınız? Ben şimdi hastanedeyim. Kaşıntılarım için doktorum karaciğer enzimleri ve safra asitleri ile ilgili testestler istedi. Karaciğer test sonuçlarım çıktı, ve epey yüksekler. Şimdi doktoruma sonuçları göstereceğim. Nereden çıktı şimdi bu... Offf
çok geçmiş olsun canım, inşallah tedavisi kolay bir durumdur..Allah dermansız dert vermesin kimseye..

ARADIM BUYRUN BEN SALAK DEDİ AÇARKEN BENDE ÖLE DİME AMMA DİDİM TAMAM TAMAM ŞAKA YAPTIM ZATEN BENDE SENİ ARAYACAKTIMDA YOĞUNLUK VAR DEDİ BENDE KIYAMAM Kİ KOCAMA BİDE BEN BİRİYLE KÜS OLUYUM İÇİMDE Bİ DARALTI OLUR SÜREKLİ RAHATLADIM ŞİMCİK :KK1: :emir_bebek:
Eşin esprili biri galiba..:KK1: ben de tam ara diyecektim canım, aramışsın canım..neyse sorun olmamasına sevindim..:KK49:

Günaydınlar kızlar, nasılsınız? Ben şimdi hastanedeyim. Kaşıntılarım için doktorum karaciğer enzimleri ve safra asitleri ile ilgili testestler istedi. Karaciğer test sonuçlarım çıktı, ve epey yüksekler. Şimdi doktoruma sonuçları göstereceğim. Nereden çıktı şimdi bu... Offf

iyiyiz canım benim Allah a şükür,geçmiş olsun güzelim inşalllah önemli birşey değildir Rabbim acil şifalar versin çok öptüm.

neyse kızlar ben biraz yatayım belim ağrıdı oturmaktan biraz da uyurum belki iyi olur,akşama kadar giremeyebilirim malum kızımızla randevumuz var haberleri veririm akşam inşallah hepinizi öpüyorum Allah sizi bebişlerinizi korusun Allah a emanet olun:nazar:

merhaba kızlar bende temmuzda doğum yapacağım,1-2 hafta içinde kısmetse,son zamanlar çok zor geçiyormuş meğer çok bunaldım benimle aynı durumda olan sizlerle sohpet etmek beni çok rahatlatacak,benim ikinci kızım olacak 1 de 3,5 yaşında irem adında kızım var,şimdi ELif'imi bekliyoruz... Bursalıyım bu arada...... sevgiler....

bende de 2 hafta önce çıktı bu kaşıntılar çok zor ve sürekli yayılıyr haberin olsun..İlaç krem fayda etmiyor soğuk su inanılmaz rahatlatıyor..Çok geçmiş olsun sana da 50 hamileden 1 in de oluyormuş doğumdan itibren 2 haftaya geçiyormuş...

Selam güzel anneler..Bugün itibariyle bizim ayımıza girmiş bulunmaktayız çok şükür:KK64: ben çok heyecanlıyım siz de benim gibisiniz gördüğüm kadarıyla..:KK55:

günaydın kızlarrrr..yaa sanırsam artık p.tesinden itibaren gelmiycem işe eşimde eve net bağlatmadı napıcam bilmiyorum :26::26:ancak cepten girebilirsem giricem:KK59::KK59::KK59:
Evde sadece tvyle vakit geçmiyor canım ya kötü olmuş ama sıkarsın dişini zaten bebiş de gelince canının sıkılmasına vaktin kalmayacak...:KK53::emir_bebek:
merhaba kızlar bende temmuzda doğum yapacağım,1-2 hafta içinde kısmetse,son zamanlar çok zor geçiyormuş meğer çok bunaldım benimle aynı durumda olan sizlerle sohpet etmek beni çok rahatlatacak,benim ikinci kızım olacak 1 de 3,5 yaşında irem adında kızım var,şimdi ELif'imi bekliyoruz... Bursalıyım bu arada...... sevgiler....

Hoşgeldin canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Zeynep koymasaydık biz de Elif düşünüyorduk güzel isim seçmişsiniz... :KK69:

Işler yoğun kızlar yazamıyorum pek bugün 3 kişinin kontrolü var heralde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah :KK34:

Doktordan şimdi geldim Kızım 3kg 50 cm olmuşşş :KK66::KK66::KK66:
ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm hiç bu kadar heyecanlanmamıştım :KK52: Şafak 10 nası geçcek 10 gün yaaaa...
Ben bi geçmişi okuyayım.

kahvaltımızı yaptık evimizi de temizledik.
Şİmdi bir alışveriş listesi yapayım da hem evimizin hem de kızlarımızın bir iki eksiğini alalım eşim gelince.

Ben yıkamak için maşrapayla tırnak makasını unutmuşum onları da alalım da bir eksiği kalmasın küçüğümüzün.
Büyüğünde yapıştırıcısı boyası falan bitmiş
Eksikler hiç bitmiyorki

ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm hiç bu kadar heyecanlanmamıştım :KK52: Şafak 10 nası geçcek 10 gün yaaaa...
Ben bi geçmişi okuyayım.

hadı hayırlısı,sezaryen mı olcaksın serap?bu arada arabayla ilgili fıkır beyanında bulunmustuk gördun mu??neye karar verdın,bır de bırı kullanmadıgı arabasını satısa cıkarmıştı dun bilgıne:KK34:

Ben bi geçmişi okuyayım.
10 gün sonra yüzünü gerçek haliyle göreceksin inşallah annesi..Hayırlısıyla kavuş inşallah kuzuna...:KK16:En azından sen gününü biliyosun ben daha onu da bilmiyorum...:KK59:
kahvaltımızı yaptık evimizi de temizledik.
Şİmdi bir alışveriş listesi yapayım da hem evimizin hem de kızlarımızın bir iki eksiğini alalım eşim gelince.

Ben yıkamak için maşrapayla tırnak makasını unutmuşum onları da alalım da bir eksiği kalmasın küçüğümüzün.
Büyüğünde yapıştırıcısı boyası falan bitmiş
Eksikler hiç bitmiyorki

Sen eksik bırakma hiç canım, hanımefendi her an teşrif edebilir ne de olsa...:KK1:

10 gün sonra yüzünü gerçek haliyle göreceksin inşallah annesi..Hayırlısıyla kavuş inşallah kuzuna...:KK16:En azından sen gününü biliyosun ben daha onu da bilmiyorum...:KK59:

Sen eksik bırakma hiç canım, hanımefendi her an teşrif edebilir ne de olsa...:KK1:

mrb vuslat,senınle gunlerımız aynı:KK34: senın 29 benım 28 son gun neden kı??

dün gece lavaboya kalktım ve lavabodaki işim bitince sağ tarafıma bir ağrı girdi ki sormayın.. ağrı denmez ya çok şiddetliydi nefesim kesiliyor zannettim nasıl anlatsam karın boşluğumdu sanırım gerçi boşluk filan da kalmamıştır artık ama sanırım rahim değildi sonra sağ kasığım ve afedersiniz vajinamın sağında bile hissettim 3 dk filan sürdü, eşim de fırladı yataktan ne olduğunu anlayamadık sonra uzandım derin nefes aldım gecti ama etkisi hala sürüyor.. ne olabilir ki:KK43:

Geçmiş olsun canım belki kasların gerilmiştir

ben hastaahne çantamı hazırladım 2 tane biri 10 lu biride 5 li hastahane çıkışı koydum ayrıca terler diye bel için bezler yaptım bebek bezi koydum..1 tane battaniye koydum çok sıcak olur diye..kendime bi tane boydan dize kadar gecelik koydum 1 tanede alt üst alıcam ama 1 tane ayrıyetende pijama koycam başka ne koyabilirim ki?

Bebek için ıslak havlu kendin için hasta bezi ve hijyenik ped çamaşır atlet emzirme sütyeni kağıt havlu yada normal havlu göğüs pedi tarak toka koyabilirsin bunlar ilk etapta aklıma gelenler

kızımın kilosu fazla değil bu yüzden boyu da az olur diye korkuyordum canıııım sağol içimi rahatlattın 50 cm ulaşsın da geçmesede olur annesi 168 babası da 168 sülalede çok uzun yok olanlarada çekmez herhalde neyse kızım manken gibi olur inşallah zayıf ve uzun boylu:KK61: canım hakikaten çok teşekkür ediyorum öğrenmiş oldum kızımın boyunu sayende sen nerden öğrendin bana niye doktorum böyle birşey olduğunu söylemedi:KK47:

Canım ben ilk hamileliğimde öğrenmiştim bana da doktorum demedi birşey kaan kocatepenin sitesinden okumuştum sanırım o zaman.
Bugünki kontrolde bak yine FL sine unutma

Dün akşam eşimle telefonda biraz tartıştık telefonu kapatmaya çalışırken annem ne oldu dedi salak bu çocuk dedim sonra teli geri kulağıma aldım alo dedim güldü gibi ama bozulma gülmesi bugünde aramadı hiç içimede battı ben mi arasam ki beklesemmiki zati araziye çıkınca sürekli 2 gün var 2 gün yok :KK14:

Aranızı düzeltmişsiniz sevindim canım

töbee ney bu yaa hep eşler biraz daha bekle canım sonra msj at istersen öyle demek istememiştim hayatım yoğunsun biliyorum ama kızımla biz seni çok özledik diye...bak oluyor böyle şeyler ben şmdi taktik buldum tamam diyorum ne dese ne dese tamam ama burnundan da getiriyorum..sancım olmasa bile sancım var diye kıvranıyorum..annem diyoki bide pıt diye doğurursan görürüm seni diyo:KK1::KK1::KK1:

eşler biz faarkına varmasakda yada göstermeseler de strese girip saçmalıyorlar galiba.
Hatırlarsan burdan konuşmuştuk. Görümcem yanımdaydı benim. Annemde gelecekti. Eşim kimseyi istemiyorum ihtiyacımız yok demişti. Bende nasıl kadına gelme diyeyim hem senin yoksa benim ihtiyacım var demiştim.
Olur da senin annenlerde gelmek isterse sen dersin onlara ozaman gelmeyin istemiyorum diye demiştim. Hatırladınmı?
Yarın görümcem gidecek kayınpederle kayınvalidemle o gidince gelmek istiyoruz diye aradılar.:KK60: Kayınpederim çok ince düşüncelidir. Bir sakıncası yoksa gelelim rahatsız etmek istemem dedi. eşimde olurmu öyle şey gelin tabi dedi bir sevindi bir sevindi görmeliydiniz. :KK60:
Bende ses etmedim. Sadece eşime baktım güldüm. :KK60:Tabiki gelecekler torunları olacak ben öyle düşünüyorum.
Yarın benim annemle babamda gelmeyi düşünüyormuş. Babam annemi bırakıp Pazar günü dönecek. Hadi dese ya şimdi gelmesin istemiyorum diye.
:KK1:Sıkar o şimdi:KK60:

görüşürüz kızlar ben hazırlanayım kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz...
İyi haberlerle dönersin inşallah canım

Günaydın ve hayırlı Cumalar herkese,
Bugün kontrolüm var kızlar, bakalım oğlum büyümüş mü,:KK49:
Bir de çatıya bakacak doktorum ve doğum şekli ve tarihini konuşcaz sanırım
Hakkımızda hayırlısı olsun artık

Geçen hafta öğrendiğime göre 15-23 temmuz arası izinli olacakmış doktorum.
Benim beklenen doğum tarihim ise 19 temmuz
bakalım ne olacak

Bu arada eşim bana doğum hediyesi telefon almış
canım benim, çok mutlu oldum..
Dayanamamış dün gece verdi..:KK1:
Artık hediyemi de aldığıma göre doğurmam lazım benim kızlar..:KK62:

şaka bi tarafa bazen çok korkuyorum
hem doğum öncesi (doğum anını zaten söylemiyorum bile) hem sonrası korkutuyo beni..
çok büyük sorunlar yaşamayız inşallah Allah'ım..

Neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..

Seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım

Geçmiş olsun canım doğumlar yaklaştı inşallah bir an önce kurtulursun sende bu sıkıntıdan

Hoşgeldin aramıza canım

Ben bi geçmişi okuyayım.

Maşallah bebişine canım.

Son düzenleme:

Evet canım eksik kalmamalı onlarda nasıl olduysa aklımdan çıkmış.

Sen hastane işini ne yaptın. Gerçi yarın pazarlık yapacaktın herhalde hastaneyle. Başka hastanelere gidip bakabildinmi. En azından bir fikir oluştur kafanda. Çok da geciktirmeye gelmez bu işler nede olsa.

Maden suyunun faydaları nelerdir?

Her yaştaki bireylerin günlük kalsiyum gereksinimlerinin karşılanmasında takviye olarak düşünülebilir. Böylece güçlü kemik yapısının oluşması ve korunmasını sağlar.
Büyüme çağında, hamilelikte ve yaşlılıkta artan mineral ihtiyacının (magnezyum, kalsiyum, flor ve sodyum gibi) karşılanmasında gerektiği kadar kullanılarak sağlanabilir.
Sağlıklı bireylerde içerdiği sülfat, bikarbonat iyonları sayesinde sindirim sistemi (mide ve bağırsaklar) ve boşaltım sistemi (böbrekler ve idrar yolları) fonksiyonlarını destekler(maden suyunun önerilen miktardan fazla tüketilmemesi şartıyla geçerlidir).
Cildin gerekli olan su ve mineral ihtiyacını da karşılayarak cilde gergin, pürüzsüz ve canlı bir görünüm sağlanmasında yardımcıdır.
Solunum, idrar, her türlü spor aktivitesinde ve özellikle yaz aylarında terleme ile oluşan su ve mineral kaybının karşılanmasında ölçüsü kadar kullanılabilir.
Bikarbonat içeriğinin yüksek olması ise asit fazlalığı, yanma ve ekşime ile seyreden mide hastalıklarında mide asidi fazlalılığını baskılayıcıdır.
Özellikle yaz aylarında sıcaklığın artmasıyla birlikte asitli içecek tüketme ihitiyacı da artar. Boyalı, katkı maddeli içecekler yerine maden suları tercih edilebilir. Son dönemde meyveli çeşitleri de piyasada bulunmakta fakat bunların kalori de dikkate alınarak tüketilmesinde fayda var.

Hamilelikte maden suyu içilebilir mi?
Hamilelik, yeterli ve dengeli beslenmenin çok daha önemli olduğu ve özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. Annenin vücudu, bebeğin beslenebilmesi ve gelişiminin sağlanabilmesi için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Mineral ihtiyacının bir kısmını tamamlayabilmek için, bu dönemde farklı bir sağlık problemi(hipertansiyon...vb) yaşanmıyorsa maden suyu tüketimi önerilebilir

mrb vuslat,senınle gunlerımız aynı:KK34: senın 29 benım 28 son gun neden kı??
Ben sezeryan olacağım canım o yüzden dedim...38in içinde olacak ama günü belli değil daha...Senden iki hafta önce olacak galiba..Şimdi düşününce baya erken geldi..:26::KK53:Az kalmış yahu:KK66:
benimde yarın kontrolüm var.. bakalım ne diyecek dokktorumuz.. özledim kızımıııı
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Yarın bizim de kontrolümüz var sezeryan gününü ve hastane fiyatını kesinleştireceğiz inşallah..Ben de çok özledimm..:97:Rabbim kollarımıza alıp hasret gidereceğimiz günleri de gösterir inşallah..:KK16:
Evet canım eksik kalmamalı onlarda nasıl olduysa aklımdan çıkmış.

Sen hastane işini ne yaptın. Gerçi yarın pazarlık yapacaktın herhalde hastaneyle. Başka hastanelere gidip bakabildinmi. En azından bir fikir oluştur kafanda. Çok da geciktirmeye gelmez bu işler nede olsa.

Evet canım yarın fiyatı kesinleştiririz artık.Alıştığım hastane, fiyat aynı olsa da değiştirmem gibi geliyor ama aklımda bir hastane daha var orayı da arayıp bi fiyat alayım diyorum yarın netleşir her şey..:KK69:

hadı hayırlısı,sezaryen mı olcaksın serap?bu arada arabayla ilgili fıkır beyanında bulunmustuk gördun mu??neye karar verdın,bır de bırı kullanmadıgı arabasını satısa cıkarmıştı dun bilgıne:KK34:

Evet çatım çok darmış illa istersen normal doğumu sen bilirsin dedi eşimle sezeryana karar verdik.
Twist aldık yaaa geç gördüm mesajınızı. incelemiştim ben zaten ama etrafda kullanan hiç yok.Tşekkür ederim ilginiz için.

X