2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Az önce tahlil sonuçlarıma baktım günde 2 tane demir ilacı alıyorum hala yükselmemiş kan değerim geçen ay 10.2ydi 2ye çıkarmıştık günlük dozu bu ay 10.5e çıkmış anca...hamileikten önce 14.2ydi kanım.Sizlerde durum nasıl?

hayırlısı olur inş,arbanızda hayırlı olsunn gule gule kullansın inşş bebişin

İnşallah nası heyecan bastı bi yandan korkuuuu... Keşke normal olsaydı da bekleseydim.Kısmet sağlıklı sıhhatli gelsinlerde.

Ben hiç demir hapı kullanmamıştım. Daha yeni düştü değerim. Son iki haftadır aklıma geldikçe içiyorum. Ama keçi boynuzu pekmezini tavsiye ederim. anında yükseltiyor değerleri. Ben pekmez içmeyi bırakınca düştü değerler. Tekrar başladım iyi şimdi

benden ne zamandır ıstemedı doktorum kan degerımı,gunde ıkı ferimax içiyorum ben önceden ferplex içiyodum çok halsızlık yapıo dıe deıştırdı doktorum,ama şuan kullandıgımda yapıo aynı halsızlıgı ,fenalık gelıyo süreklı ,sen hangı ılacı kullanıyorsun?

Hiç kullanmadın mııı!Ben 4. aydan beri kullanıyorum sanırım kullanmasaydım heralde 7lere filan düşerdi şimdiyeMaaşallah diyeyim sana nazarım değmesin:)Pekmeze başladım ama devam edemedim tiksindim bi süre sonra tekrar dönsem iyi olacak galiba doktorum geçen ayki değerimi çok düşük bulmuştu doğumdan sonra zor olur senin için demişti ki ben hemen ayılıp bayılırım kansız kalınca..

Ferro sanol kullanıyorum canım.Demir mideni bulandırdığı için mi halsizlik yapıyor?:26:

Hoşgeldin canım aramıza Seni 2010 Ekim hamişleri konusundan hatırlıyorum ben Ben orada yazdığım mesajlara cevap alamayınca buraya gelmiştim, sen de hoşgeldin

Günaydın kızlar. Gece uykuları benim de çok dengesiz. Gece 3,5 gibi uyuyup sabah 8'de kalktım, yazılanlara bakıp, biraz uzandım, az önce uyandım. Şimdi de yemek yapmam lazım, şimdilik iyi bakın kendinize, akşam görüşmek üzere

Geçmiş olsun canım. Hapla iğnesi aynı mı acaba kuzenim iğnesini olmuştu da işe yaramıştı. Ben kabızlıkdan çok çektim doktorla anlaştık hafta da2 ya da 3 kere kullanıyorum. Bol bol yeşillik ciğer yiyorum şu anda sorun yok.

İğnesi daha etkilidir tabi ilaç gibi değildir.yarın kontrolümüz var zaten sorayım bi doktora gerekli görürse iğnesini olurum artık..Ben iyi beslenemiyorum galiba şimdi sizi böyle görünce üzüldüm ilaç bile kullanmıyorsunuz düşmüyor değerleriniz...zaten tiroitlerim de yüksek çıkmış günde 11 tane ilaç kullanıyorum işe yarasa içim yanmayacak..bebeğime zararı olmaz inşallah..

23 haziran sabahı oğlumuz dünyaya geldi.doğum sezeryan oldu. hep normal yapmak istemiştim ama trombositlerim iyice düştüğü için doktorum daha fazla beklemek istemedi.çünkü kandaki trombositler düştüğü zaman kan pıhtılaşamıyormuş ve kanama riski ortaya çıkıyormuş.ama bebeğimi gördükten sonra herşeyi unuttum.harika bir duyguymuş.kimler doğum yaptı benim giremediğim günlerde bilmiyorum ama hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

Gözün aydın canım ikiniz de iyisinizdir inşallah...Oğlun kaç kilo doğdu?Doğum hikayeni detaylı bir şekilde yazarsan seviniriz canım.Şimdi de sütüydü gazıydı onların telaşına düşmüşsündür darısı başımıza inşallah...

Bilmiyorum ilacı rahat kullansam bu kadar dikkat edermiyim. Ben balık pek sevmem onun yerine semizotu yiyorum bol miktarda folik asit ve demir de var semizotu ve ciğeri pek sevmem ama yoğurtla karıştırıp yiyorum semizotunu sende ye. Doğum sonrası da devam et.İnşallah bişey olmaz gönlünü ferah tut sen.

Son düzenleme:

yan etkılerınde yazıyor zaten halsızlık,hatta şok etkısı bıle yapıor içten bı tıtreme oluyor oturcak halım bıle kalmıyor hemen yatıyorum,ben hamıelık boyunca hıç bır ılaç kullanamadım beslenemedım de süt,yumurta, yogurt hiç tüketemedım çogu aç gezdım mıde gastrıtım yuzunden bır ay oldu kalsıyum magnezyum bır de kan ilacına baslayalı,bebegım de zayıfmış zxaten öle soyluyo doktorum,ama elımden gelen bışı yok yemek yıyemıyorum((

çok moralim bozuk kızlar
bu sefer doktorum kordon dolanmış boynuna dedi
salı günü gittiğim doktor herşey normal demişti , kordon oyle 3 günde dolanır mı ya :44:
bunun içinde başka doktora gitsem benimkisi bu seferde suyuna takıcak , benim doktorun sezeryancı olduğu kesinleşti
bu arada nst ye girdim 110 üzeri sancım çıktım ve bende hiç oyle rahatsızlık yaratmadı, benim doktor çatı muaynesinin lafını etmedi yine
eşimle gelince konuşucam vala acil suyum felan gelirse devlete gidelim diye
kordonda dolansa devlette sezeryana alırlar ama boyle bile bile kandırılmaya çalışılmak hoşuma gitmiyor
birde nst deyken ordaki kızlarla konuştum , doktorum hiç normal yaptırmadığını öğrendim

ya başka doktora git yinede allahım eşirgesn hem 110 çıkmış sancın insan bi bakar açılma varmı yok mu yada 39 dasın sezeryan der açık açık ama normal istiyorsn sonuçtA

sıkma canını hayırlısı olsun,guvenmıyorsan doguma gıtme o doktora.içinin rahat etmesı ıçın geçen gıttıığın doktora tekrar bı kontrole gıdebılırsın bence bak bakalım kordon dolanması söz konusu mu,hayırlısı neyse hakkında rabbım onu nasıp etsin senin için,herşey olacagına varır,bı şekılde dogurcaz inş hepiimizz

ya başka doktora git yinede allahım eşirgesn hem 110 çıkmış sancın insan bi bakar açılma varmı yok mu yada 39 dasın sezeryan der açık açık ama normal istiyorsn sonuçtA

başka doktorada gittim sedacım , çokta iyi doktordu ama 36 dan sonra kabul etmiyorum ben doğum için dedi
tek çare devlete gitmek gibi duruyo

36 yı geçince kabul etmiyor doktorlar özelde, ha diyelimki kontrol ettirdim
bu seferde benim doktor başka bir bahane bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…