kızlar ya
bu iki oldu midem çok fena. çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi..geçen sefer tutamadım hatta, tam da nst'ye giderken yarı tok yarı aç gittim..
şimdi yine öyle
geçen sabah da fenaydı midem
başka var mı benim gibi mide bulantısı yaşayan, çıkaran?
kızlar bugün çok heyecanlıyım kızıma gideceğiz amaaaa aşırı mide bulantısı aşırı baş ağrısı yaşıyorum ishal gibi hissediyorum kendimi buarada kızım da aşağı düşmüş yanlış fark etmediysem tabii göğüs altım boş kalmış kızımın poposu tepede oluyordu aşağıda şimdi bakalım doktorda düşmüş diyecek mi,baş ağrım çok fena doktorumun verdiği ağrı kesiciden içsem mi kızlar hiç içmek istemiyorum ilaçla değilde kendiliğinden geçsin istiyorum ama çok fenayım ne yapsm ki
nie eziyet ediosun canım kendine iç ilaçgeçsin..hem de dr vermiş..bebiş düştüğüne göre yolda demek ne güzel..bende bugün dr a gidicem bakalım...gerçi bende bi hareket yok ama....:44:
inanıyormusunuz bilmiyorum ama
1 temmuz yeni ay oluşuyor ve güneş tutulması olucakmış
doğumları tetikleyebiliyomuş
yarın bol bol doğum duyarmışız
bende cok merak edıyorum onu ılk televızyonda duymustum o zaman yenı hamıleydım. bı kac hafta once doktorda kremın brosurunu gorunce sordugumda cokta etkılı olmadıgını soyledı bende vazgectım. doktorum etkılı deseydı ben sahsen denemek ısterdım. doktordan doktora degısıyo demekkı.
sımdı bunu duyduktan sonra ben merakla beklıyorum o zaman yarını :) ben yurtdısındaydım dogum ıcın ıstanbula geldım 36. haftamda.özel hastaneye gidiyorum. benım gunum pazar gunu doluyo 40 hafta dolmus oluyor. bebek henuz dogum kanalına gırmemıs. doktor pazartesı ac gel dedı tekrar catı muayenesı yapcak ve duruma karar vercek galıba. sunı sancı vercem duruma gore dedı oda olmazsa sezeryan. sunı sancıyla kanala gırmemıs bebek gırer mı ? cok endıselıyım. doktorumda bebegı bekletesı yok. yanı aslında yenı dolcak 40 haftam pazar gunu neden beklemıyo daha fazla anlamadım tehlıkelıymıs. ben daha bugun 39+4 um ama burda 40 41. haftasında olan arkadaslar var. doktorları bekle dıyor. sunı sancının cokta hos bısı olmadıgını duydum. bırde sunı sancı cekıp cekıp ardından sezeryanada gıtmekten korkuyorum.
Aşağı düştükten ne kadar sonra bebiş geliyor canım?
bir günaydın da kızımla benden size teyzeleri
Canım bende de açılma var; ama bebeğim doğum kanalına girmemiş. Benimde günüm 10 Temmuz'da doluyor ve doktorum kesinlikle 11 Temmuz'u beklemem dedi. İnşallah kendiliğinden gelir bu bebişler yaSuni sancı yemek istemiyorum:84:
Ayrıca 40. haftadan sonra bebekler kakasını yapıolarmış. Doktorumda riske atamam sizi dedi.
kızlar doğumu tetiklediği için mi benim kız aşağı düştü yoksa4temmuz du doğum tarihim bugün gidince doğuruyor muşum artık,keşkeeee
günaydın kızlarrrr..yaa sanırsam artık p.tesinden itibaren gelmiycem işe eşimde eve net bağlatmadı napıcam bilmiyorum :26::26:ancak cepten girebilirsem giricem
pof bütün dr lar aynıı.....benmki de 12 temmuz son dedi...durdukça bebek irileşirmiş tehlikeye girermişş..bende yattığım yerden suni sancı yemek istemiorum yaa..:84:bende açılma var mı bilmiorum en son gittiğimde hiç bişi yoktu..bakalım bugün gidicem ne dicek..işala yine aynı şeyleri duymam.. nst de sancı çıktı mı sende ?