2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dr lar riski göze alamadıkları için acele ediyorlar benim bebeğim içinde kilolu ve ters olduğunu söyledi salı günü kavuşacağım bebeğime...Birde şu uykusuzluk ve kaşıntı olmasa rahat edeceğim...Kan uyuşmazlığı olan anneler anti d ilacını kendiniz mi götüreceksiniz hastane de yapıyorlar mı yoksa

pazartesı doktor cagırdı hazırlıklı gel dedı ama bana ılac getır demedı. ayrıca hıcde duymadım ıgneyı yanında goturen. ben hollanda da 30. haftamda uyuşmazlıktan dolayı her hangı olası bı kanama olma ıhtımalıne karsı igne olmustum. daha sonra dogumda bebegın kanına gore tekrar ıgne yapılcagını soylemıstı.

Son düzenleme:
çiçeği burnunda anneler günaydıııııın bugünün ilk günaydını ben den olsun fıstıklar:81:

canım bende öyleyim bikaç gündür olurmuş bu son zamanlardada..

kızlar bugün çok heyecanlıyım kızıma gideceğiz amaaaa aşırı mide bulantısı aşırı baş ağrısı yaşıyorum ishal gibi hissediyorum kendimi buarada kızım da aşağı düşmüş yanlış fark etmediysem tabii göğüs altım boş kalmış kızımın poposu tepede oluyordu aşağıda şimdi bakalım doktorda düşmüş diyecek mi,baş ağrım çok fena doktorumun verdiği ağrı kesiciden içsem mi kızlar hiç içmek istemiyorum ilaçla değilde kendiliğinden geçsin istiyorum ama çok fenayım ne yapsm ki

nie eziyet ediosun canım kendine iç ilaçgeçsin..hem de dr vermiş..bebiş düştüğüne göre yolda demek ne güzel..bende bugün dr a gidicem bakalım...gerçi bende bi hareket yok ama....:44:

nie eziyet ediosun canım kendine iç ilaçgeçsin..hem de dr vermiş..bebiş düştüğüne göre yolda demek ne güzel..bende bugün dr a gidicem bakalım...gerçi bende bi hareket yok ama....:44:

Aşağı düştükten ne kadar sonra bebiş geliyor canım?

inanıyormusunuz bilmiyorum ama
1 temmuz yeni ay oluşuyor ve güneş tutulması olucakmış
doğumları tetikleyebiliyomuş
yarın bol bol doğum duyarmışız

evet ya bende onu düşünüodum bunu kaçırırsak 15 temmuzda da dolunay var anca ona kalırızzayyy o kdar geçe kalmak istememm şahsenn

Canım bende de açılma var; ama bebeğim doğum kanalına girmemiş. Benimde günüm 10 Temmuz'da doluyor ve doktorum kesinlikle 11 Temmuz'u beklemem dedi. İnşallah kendiliğinden gelir bu bebişler ya Suni sancı yemek istemiyorum:84:

Ayrıca 40. haftadan sonra bebekler kakasını yapıolarmış. Doktorumda riske atamam sizi dedi.

Aşağı düştükten ne kadar sonra bebiş geliyor canım?

bana komşumuz olan ebe diodu ; göğüsten 4 barnak aşaı düşerse bikaç günde gelirmiş..benmki 3 barnak filan daha..gerçi hemen de düşebilir hç belli olmas didi amma bekliozz

Günaydın şekerler

Nasılsınız bakalım? Gelen giden var mı?

Leyloşumda doğum yapmış, hemde normal yolla. Valla çok sevindim. O da Busesine kavuştu. Darısı bizlerin başına inşallahhhhh

kızlar doğumu tetiklediği için mi benim kız aşağı düştü yoksa 4temmuz du doğum tarihim bugün gidince doğuruyor muşum artık,keşkeeee

günaydın kızlarrrr..yaa sanırsam artık p.tesinden itibaren gelmiycem işe eşimde eve net bağlatmadı napıcam bilmiyorum :26::26:ancak cepten girebilirsem giricem

pof bütün dr lar aynıı.....benmki de 12 temmuz son dedi...durdukça bebek irileşirmiş tehlikeye girermişş..bende yattığım yerden suni sancı yemek istemiorum yaa..:84:bende açılma var mı bilmiorum en son gittiğimde hiç bişi yoktu..bakalım bugün gidicem ne dicek..işala yine aynı şeyleri duymam..nst de sancı çıktı mı sende ?

kızlar benimde mide bulantılarım sabah kalkınca oluyor bişiler yedikten sonra geçiyor fKt gün içindede ara ara oluyor.. doğum anındada olmasa keşke..

kızlar doğumu tetiklediği için mi benim kız aşağı düştü yoksa 4temmuz du doğum tarihim bugün gidince doğuruyor muşum artık,keşkeeee

Hadi bakalım inşallah

günaydın kızlarrrr..yaa sanırsam artık p.tesinden itibaren gelmiycem işe eşimde eve net bağlatmadı napıcam bilmiyorum :26::26:ancak cepten girebilirsem giricem

Hadi ya kötü olmuş bu Sedacım

Bende açıkcası durmasını istemiyorum istemiyorum canım. Şimdi bile stres oluyorum Suni sancı falan yicem artık napayım; ama benim oğlum akıllıdır gelir kendiliğinden, üzmez o annesini

Valla bende açılma beklemiyordum Beydacım :44: Doktor dediğinde şok oldum. Geçen haftalarda yüzdüm ve yürüdüm çok, onun etkisi oldu sanırım. Kız sen denizin dibindesin gidipte yüzüversene

NST'de sancılarım çıkıyor; ama doğurcak kadar değilmiş, doktorum öle dedi. Hatta dün baya hareketli bir akşam yaşadım. :18: Acil doktora gittim. NST falan çekildi. Doktor sancıların var; ama doğuramazsın bu sancıyla dedi. 5 Temmuz'da yeniden gidicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…