2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm geçmiş olsun. ama 3 günde geçer dediğimi yaparsan. hergün yıka kurula sora pudra sürüp hava almasını sağla hemen kurur

öyle yapıorum hergün antibakteriyel sabunla yıkıyorum hep havalandırıyorum zaten..işala geçer ya pof ...

günaydın kıslar !
Ya moralim çok bozukk sanırım mantar olmuşum :KK14:bacak aramda ve göğüs aramda kızarıklık var ve sürekli kaşınıo..:KK14:ilk başta pişik sandım ama sonra göğüs aramada sıçrayınca mantar dedim kesin..netten baktım ıslak ve sürekli terleyen bölgelerde oluyomuş mantar..hayatımda hiç olmamıştım ya çok fena..ilk başta pişik kremi kullandım soyulmaya başladı ama tam geçmedi..şimdi sağlık ocağına sorcaz trovogen die bi krem sprey var ondan kullanıcam sanırım..yarın doktor randevüm var ona da sorucam..
çok moralim bozuldu tam da doğum öncesi nie böle oldu ki:KK5: O kadar da bakıorum kendime..ama çok terliodum sanırım ondan oldu..bide parfümlü günlük ped kullanmamak lazımmış,sprey sıkmamak lazımmış..bi kaç kere üst üste ağda yapmıştım ondan da tahriş oldu..sıkı iç çamaşırı giymemek lazımmış pamuklu bol giymek lazımmış..sanırım ben bunlara dikkat edemedim..:96:
Siz de böle bişi oldu mu hiç ??:KK17:

geçmiş olsun canım bende çok terliyorum geceleri resmen ateş basıyor ama öle bişi olmadı hiç:44:

herkese günaydın güzel anneler ve bebekleri
nasılsınız

günaydın canım kız bebek bide erken gelir derler senin prensesin maşallahı var

Son düzenleme:
valla benim çok arkadaşım var kız dünyaya getiren 41. haftasında doğum yapan..
artık gelsinler dünyaya sabırsızlanıyoruz..
benim sancılar dinlenince geçiyor yaw..
:))

valla benim çok arkadaşım var kız dünyaya getiren 41. Haftasında doğum yapan..
Artık gelsinler dünyaya sabırsızlanıyoruz..
Benim sancılar dinlenince geçiyor yaw..
:))

sen yenisin heralde canım görmedim önce hiç seninkide mi kız kaç haftalıksın ki

günaydın kızlar
ben inşallah normal doğum düşünüyorum da sata göre temmuz sonu görünüyor çantamı hazırlayayım artık diyorum haftaya izne ayrılacam zaten. merak ettiğim normal doğumda hastaneden nekadar kalınıyor, çantaya neler almalıyım, hastaneye nasıl kıyafetlerle gitmeliyim?

günaydın canımm ya niye bu kadar geciktiki senin doğumun..? ben hemen gelsn istiyorum:KK66:

bende hemen gelsin istiyorum ama tık yok.

günaydın kıslar !
ya moralim çok bozukk sanırım mantar olmuşum :KK14:bacak aramda ve göğüs aramda kızarıklık var ve sürekli kaşınıo..:KK14:ilk başta pişik sandım ama sonra göğüs aramada sıçrayınca mantar dedim kesin..netten baktım ıslak ve sürekli terleyen bölgelerde oluyomuş mantar..hayatımda hiç olmamıştım ya çok fena..ilk başta pişik kremi kullandım soyulmaya başladı ama tam geçmedi..şimdi sağlık ocağına sorcaz trovogen die bi krem sprey var ondan kullanıcam sanırım..yarın doktor randevüm var ona da sorucam..
çok moralim bozuldu tam da doğum öncesi nie böle oldu ki:KK5: o kadar da bakıorum kendime..ama çok terliodum sanırım ondan oldu..bide parfümlü günlük ped kullanmamak lazımmış,sprey sıkmamak lazımmış..bi kaç kere üst üste ağda yapmıştım ondan da tahriş oldu..sıkı iç çamaşırı giymemek lazımmış pamuklu bol giymek lazımmış..sanırım ben bunlara dikkat edemedim..:96:
siz de böle bişi oldu mu hiç ??:KK17:

Geçmiş olsun canım pudra sürmek işe yarayabilir. chicconun falan hava geçiren pudrası var bebekler için kullanabilirsin.

geçmiş olsun canım bende çok terliyorum geceleri resmen ateş basıyor ama öle bişi olmadı hiç:44:

günaydın canım kız bebek bide erken gelir derler senin prensesin maşallahı var

Evet canım ya öyle derler ama benim kızım 40 haftayı doldurduğu gece sabaha karşı doğmuştu bu ondanda nazlı galiba beklettikçe bekletiyor bizi

günaydın kızlar
ben inşallah normal doğum düşünüyorum da sata göre temmuz sonu görünüyor çantamı hazırlayayım artık diyorum haftaya izne ayrılacam zaten. merak ettiğim normal doğumda hastaneden nekadar kalınıyor, çantaya neler almalıyım, hastaneye nasıl kıyafetlerle gitmeliyim?

bir sorun yoksa en fazla 1 gece kalınıyor. Sabah doğum yapıp akşam çıkanda oluyor. Ne giyip gittiğinin önemi yok canım zaten soyuyorlar seni yeşil gecelikleri var ya hastaneni doğumda onu giydiriyorlar. Doğumdan sonrada kendi geceliğini.
Hastaneden çıkarken giymek için bir şey hazırlayabilirsin. Ben gecelikle çıkmıştım gerçi hastaneden.
En azından benim ilk doğum normaldi bunlar geldi başıma. Her hastanenin uygulaması farklı olabilir tabi

Kızlar pazartesi 15 te bebişimiz normal doğumla dünyaya geldi 38+4 te doğmuş oldu ben temmuz derken haziranda geldi kuzum...Doğuma gelince allah doğum yapacak arkadaşlara
yardım etsin.Ben ilk kez yaşadım zor ama o doğduğu anda herşey bitti...

Kızlar pazartesi 15 te bebişimiz normal doğumla dünyaya geldi 38+4 te doğmuş oldu ben temmuz derken haziranda geldi kuzum...Doğuma gelince allah doğum yapacak arkadaşlara

ne güzel canımm ..:KK19: gözn aydınn..darısı hepimizin başına işala...vaktin olursa hikayeni dinlemek isterizz:97:

Allah uzun ömürler versin canım. Gözün aydın olsun. Enson seninle burda konuşmuştuk bende nerde olduğunu merak ediyordum. Ama sen yavrunu kucağına almışsın bile. Normal doğum birde tebrik ederim. Zordur evet kişiye göre değişir ama doğumdan sonra herşey tüm zorluk geride kalır.
Birey sayısı artmış ailenle mutlu bir ömür dilerim canım sana.
Bebişin nasıl boyu kilosu sağlığı yerindedir inşallah

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok heyecanlıyım yarın minik oğluma kavuşacağım bu gece sanırım bana uyku yok heycandan :KK52:

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok heyecanlıyım yarın minik oğluma kavuşacağım bu gece sanırım bana uyku yok heycandan :KK52:[/QUOTE

nekadar güzelll
allah sağlıkla sıhhatle bebişine kavuşmayı nasip etsin canımm....
hayırlı,sağlıklı bir evlatçığın olsunn

kızlar günaydın.. bişi sorcam size.. bebişleriniz için bez aldınızmı biz henüz almadık en son ultrasona girdiğimde uzmn. 3700gr dedi.. şimdi primanın care var a beyaz paket 1 no su 2-5 kg 2 no su 3-7 kg. bende arada kaldım kimisi o bezlerin kalıbı rahat oluyor diyor 1 al siz ne yapacaksınız.. malum çantasına koymak lazım.

benim bebeğiminde çok kilosu yoktu ama ben yinede primanın primiun care 2 nosunu aldım

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok heyecanlıyım yarın minik oğluma kavuşacağım bu gece sanırım bana uyku yok heycandan :KK52:[/QUOTE

nekadar güzelll
allah sağlıkla sıhhatle bebişine kavuşmayı nasip etsin canımm....
hayırlı,sağlıklı bir evlatçığın olsunn

aminn canım allah razı olsun hepimiz sağ sağlim alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok heyecanlıyım yarın minik oğluma kavuşacağım bu gece sanırım bana uyku yok heycandan :KK52:

Topiğimizin ilk temmuz bebeği olacak hayırlısıyla. Yarın bir arkadaşın daha sezeryan tarihiydi herhalde. Hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

topiğimizin ilk sayfasındaki isim listesinde ilk sırada benim adım var
İlk doğuran ben olacaktım sözde
Şaka gibi yani.
Şimdi herkesin doğurmasını bekliyorum kızım benim nazlı çıktı

sen yenisin heralde canım görmedim önce hiç seninkide mi kız kaç haftalıksın ki

tatlım aslında uzun zamandır okuyorumda bi türlü dahil olamamıştım. ben 40. haftamıza girdik bugün itibariyle.. erkek bizim bebeğimiz yusuf eymenimiz olacak kısmetse... 7 temmuz demişti sata göre dr umuz bakalım beklemedeyiz..

sağ salim alırsın kucağına inşallah canım bizide habersiz bırakma:KK34:

topiğimizin ilk temmuz bebeği olacak hayırlısıyla. Yarın bir arkadaşın daha sezeryan tarihiydi herhalde. Hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

evet canım yarın meloşumunda var doğumu :KK16:

ne güzel canımm ..:KK19: gözn aydınn..darısı hepimizin başına işala...vaktin olursa hikayeni dinlemek isterizz:97:

Allah uzun ömürler versin canım. Gözün aydın olsun. Enson seninle burda konuşmuştuk bende nerde olduğunu merak ediyordum. Ama sen yavrunu kucağına almışsın bile. Normal doğum birde tebrik ederim. Zordur evet kişiye göre değişir ama doğumdan sonra herşey tüm zorluk geride kalır.
Birey sayısı artmış ailenle mutlu bir ömür dilerim canım sana.
Bebişin nasıl boyu kilosu sağlığı yerindedir inşallah

Kızlar çok teşekkür ederim..Bebeğim 3,510 doğdu boyumuz 51 cm.Herşey yolunda ama böbreğimizde ufak bi sorun var bi tanesi geniş.Yalnız benim böbreğimin bitaneside geniş yani bana çekmiş.Doğmadan önce ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı yarın doktora gideceğiz.Ben çok takmıyorum çünkü ben 25 yaşımda öğrendim ve doktor bana böbreğin doğuştan böyle harika çalışıyor dedi ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum dua edin sizde lütfen.Su perisi sen şifada yapacaksındır değil mi..malum başka özel hastane yok orda:KK43: ama benim arkadaşlarım çok memnun ordan..Pazartesi gece 1 gibi karnım ağrımaya başladı ishal olduğumu düşünerek sabaha kadar wc de bekledim hiç uyumadım eşime acaba bu doğum sancısımı dr arasakmı dedim sabah altı gibi duş aldım ne olur olmaz diye 8 e kadar bekledim dr rahatsız etmeyeyim diye:)Aradım siz bi gelin hastaneye doğum sancısı olabilir dedi.Trafik yüzünden 10gibi hastaneye vardık tabi ben hala ishal oldum o yüzden diye düşünürken dr 3 cm açılma var dedi.Hemen yatış yapıldı annemi aradım onlar yozgatta çıktılar annem salı gelecekti güya:)saat 12 gibi ameliyathaneye aldılar.ben son anlarda pek beceremedim ıkınmayı dr böyle devam edersen bebği kaybederiz dedi ben ölüyordum artık.Kalp atışaları çok azaldı.Sonra diğer dr geldi o tabi sabredemedi bastırdı karnıma diğeride alttan tuttu çekti oğlumu... kuzum doğdu..dünyanın en güzel duygusuymuş..

Günün en erken günaydını benden olacak galiba..:86:Bu saatlerde uyuyamayan bi ben mi varım ya...:84::KK24:

Türkiye hastanesi nerde ki?Ben Pendikteyim buraya yakın bi yer olsun diyorum.Fiyat uygunmuş baya dediğin gibi..Bi araştırayım canım yeri yurdu neresidir hastanenin ilgin için teşekkürler..:KK71:.

Benimki zorunlu sezeryan ama telefonda öyle bir ayrım yapmadılar.Sezeryanla normal doğum fiyatı sanırım aynı ,fark olarak sadece epidural alıyorlar sanırım.BU c.tesi kontrolümüz var bi de yüz yüze konuşalım diyorum fiyatı ,söyledikleri fiyata göre de diğer ihtimalleri düşünürüm artık.İnsanın alıştığı hastaneyi bırakması da zor oluyor bu saatten sonra bakalım artık...:44:

Hastane şişli okmeydanı arasında cevahir otel var onun sırasında biraz uzak sana evet ama sezeryan olduğu için gün tarih belli olur zaten...Çokta temiz bir hastane dediğin gibi insanın alıştığı hastaneyi bırakması çok zor ama düşünürsen tavsiye ederim ben çok ucuz hastanelerde buldum ama cesaret edemiyorum çokta ucuz bilinmedik hastanelere...Bence ayıbı yok pazarlığını yap şu saatten sonra hastane değiştirmek istemiyorum de ama beni çok zorlar falan de mutlaka indirim yapmaları lazım çok yüksek bir fiyat çünkü talep ettikleri...Bire ben dr farkı olayını anlamadım hastanenin kendi dr u değilmi neden ayrı ücret istiyorlar ki

X