2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun belki mantar değildir benim butun vücudum kızarık 1 haftada her yerime yayıldı kaşıntı cabası gebelik kolestazı diye bir şeymiş kaşınmaktan heryerim yara oldu uykular beter zaten sabaha kadar tatlı uykumdan uyanıp en az 4 kere soğuk su altına giriyorum resmen işkence yani

canım Allah analı babalı, dilediğin gibi yetiştirmeyi nasip etsin. ben de böbreğinde sorun olacağını hiç sanmıyorum çünkü aynı durum birkaç sene önce bir tanıdıgımın bebeğinde de cıkmıstı, kontrol altına aldılar ve su an acaip tatlı ve masallah cok da saglıklı...

Bebişinin yeri çok rahat gelmiş gelmek istemiyor baksana 40+1 görünüyorsun suyun gelince haber ver bize de buradan:)

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin sağlıkla buyutmek nasip etsin Allah darısı bizlerin başına

Kızlar bebeğimin port bebesini dün aldım set olarak şimdi benim bunları yıkamam lazım mı....Bir de renk verir mi acaba

sağ salim alırsın kucağına inşallah canım bizide habersiz bırakma

evet canım yarın meloşumunda var doğumu

Tabi ya senin doğumun vardı. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım. Kusura bakma okadar doğum haberi aldıkki karıştırıyorum arada.
Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Maşallah bebişine canım. Böbreğinin sorun olacağını zannetmiyorum 20. haftada ankaradaki ultrasonda bizede biri diğerinden 1mm büyük denmişti. Sorun olmazmış.
Evet canım şifada yapacağım. Bende çok memnunum ama dr.umun izne ayrılma ihtimali var obeni biraz strese soktu.
Sonlara doğru yorulmuşsundur muhtemelen. Sağ sağlim kucağına almışsınya o acda yorgunlukda unutuluyor.
Tekrar gözün aydın canım

Bebişinin yeri çok rahat gelmiş gelmek istemiyor baksana 40+1 görünüyorsun suyun gelince haber ver bize de buradan:)

Ah bir gelse. Dünkü karikatür gibi eşime sen git arabaya ben bir temmuz annelerine haber vereyim diyeceğim

günaydın kızlar nasılsınız? benim yorgunluk aldı başını gidiyor. dün annem ve kayınvalidem malum ikramlıkları yapmaya geldiler. sular keskti. taşıma suyla değirmen yürttük ama bende bittim... akşamüstü geldi su. biz bütün işleri yapmıştık ama tezgahın üstü kabus gibiydi... bugünde liseden bi arkadaşım gelecek. özledim aylak aylak takılmayı yarına saklıyorum kendimi :78:

geçmiş olsun canım ben trovogen kullanan birini tanıyorum ama hamile değildi doktoruna bi danış.

hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım. kendime bi takım gecelik-pijama koydum, 3 emzirme sütyeni, 3er tane hamiş çamaşırlarından, göğüs ucu kremi, çorap, göğüs pedi, ped... bebeğime iki tane hastane çıkışı yedek iç zıbın, ağız mendili, bebek bezi, yedek battaniye, pamuk, yenidoğan ıslak mendili koydum daha bikaç şey var ama onları hatırlayamadım :)

ay canımm :) Allah analı babalı büyütsün çok sevindim.

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok heyecanlıyım yarın minik oğluma kavuşacağım bu gece sanırım bana uyku yok heycandan

yerinde duramazsın şimdi, hayırlısıyla kavuş inş. canım.

canım hoşgeldin gerçi buralardaymışsın ama :) hayırlısıyla kavuşursun inş. yusuf eymene

Kızlar bir saat sonra arkadaşla buluşacağım
Sonrada saat birde dr. randevum var. Git gel git gel sıkıldım bebişim bekletecek belli oldu. Dua edinde doktorumun izni temmuz sonuna kalmış olsun. Yoksa o yokken doğuracağım bunu da istemiyorum.
Gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon baştan beri herşeyimi bildiği içiin başka dr. istemiyorum aslında.
Kısmet artık İnşallah temmuz başına denk gelmemiştir izni

inş canım.. benimki yarın çıkıyor izne 10 gün yok :84: inş bekler kızım.

gunaydın kızlar sabah 04:20 den beri ayaktayız
mert paşayla en sonunda pes etti daldı uykuya
şaşı bakıyorum suan resmen

var mı sizlerde değişiklik doguran eden

Günaydınnn...
Ya bebek arabası ve puseti hala alamadım. Karar veremiyorum. hafif olsun istiyorum. Kraftın twist modeli var ona takmıştım dün yolda gördüm birinde sordum memnunmusunuz diye dik rahat oturamıyor ve biraz ağır dedi.
Ne yapcam ben siz ne aldınızzz?

gunaydın kızlar sabah 04:20 den beri ayaktayız
mert paşayla en sonunda pes etti daldı uykuya
şaşı bakıyorum suan resmen

var mı sizlerde değişiklik doguran eden

oo hoşgeldin taze anne gerçi 2 hafta oldu değilmii ayy hemen bizimkilerdee gelsin naz doğurdu canım burcunun bugün doğumu var yarın melikenin var..şimdilik böyleee...mert paşa nasıl..?meme problemi oluyomu alıyo mu sütün geldi mi?hemen

aaah oyle mi allah hepinize en yakın zamanda
nasip etsin bu guzel duyguyu kızlar adına cok
sevindim allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin
inş.canım benim 72 saat sonra geldi sut suan
goguslerim cok fena ucları sızlıyor bizim ki
memede keyif yapmayı kesfetti yapışık uyuyor
geceleri benim ucları dusunun

ay o çok kötüymüş canım ya zeytinyağı ve kendi sütün derler ama tam bende bilmiyorum allah yardımcın olsun inş.en kısa zamanda doğururuz bizdee

yalancı meme almıyomu? tuğce de aynı dertten yakınıyomuş yalancı meme vermiş çözüm oldu diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…