2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok benim kemiklerim ağrımıyor. Çok hareketliyim hatta ama gece çok fena ayaklarımda yanma başladı. Uyandıkca yıkıyorum ama ne fayda :KK43: 11 günüm kaldı bitse en azından şu sıkıntılardan kurtulsak.

ben de çok hareketliyim gündüzleri enerji patlaması yaşıyorum iş güç ne varsa yapıyorum gece olunca kemiklerim ayrılıyor resmen ağlıyorum bazen yatabilsem dinlenicem ama yatamıyorum da:85:
neyse uyuyamayan anneler ben biraz uyumaya çalışayım kocacım da benim yüzümden uykusuz kalıyor o bari uyusun:KK53:

Günün en erken günaydını benden olacak galiba..:86:Bu saatlerde uyuyamayan bi ben mi varım ya...:84::KK24:
Canım benim hastanemde sgk lı olunca 850 gibi bir fiyat epidral farkıda 350 extra da bir şey istemiyorlarmış tavsiye ederim çok temiz ve ilgili bir hastane Türkiye hastanesi salı günü ben sezeryanla bebeğime kavuşacağım inşallah ve normal doğum yanlısı bir hastane fakat bebek dönmediği için ve kilolu olduğu için 10 gün erken kavuşacağım bebeğime

sezeryanda isteğe bağlı 1600 gerekli olunca 1260 çok fazla istemişler

Türkiye hastanesi nerde ki?Ben Pendikteyim buraya yakın bi yer olsun diyorum.Fiyat uygunmuş baya dediğin gibi..Bi araştırayım canım yeri yurdu neresidir hastanenin ilgin için teşekkürler..:KK71:.

Benimki zorunlu sezeryan ama telefonda öyle bir ayrım yapmadılar.Sezeryanla normal doğum fiyatı sanırım aynı ,fark olarak sadece epidural alıyorlar sanırım.BU c.tesi kontrolümüz var bi de yüz yüze konuşalım diyorum fiyatı ,söyledikleri fiyata göre de diğer ihtimalleri düşünürüm artık.İnsanın alıştığı hastaneyi bırakması da zor oluyor bu saatten sonra bakalım artık...:44:

n
Günün en erken günaydını benden olacak galiba..:86:Bu saatlerde uyuyamayan bi ben mi varım ya...:84::KK24:

Türkiye hastanesi nerde ki?Ben Pendikteyim buraya yakın bi yer olsun diyorum.Fiyat uygunmuş baya dediğin gibi..Bi araştırayım canım yeri yurdu neresidir hastanenin ilgin için teşekkürler..:KK71:.

Benimki zorunlu sezeryan ama telefonda öyle bir ayrım yapmadılar.Sezeryanla normal doğum fiyatı sanırım aynı ,fark olarak sadece epidural alıyorlar sanırım.BU c.tesi kontrolümüz var bi de yüz yüze konuşalım diyorum fiyatı ,söyledikleri fiyata göre de diğer ihtimalleri düşünürüm artık.İnsanın alıştığı hastaneyi bırakması da zor oluyor bu saatten sonra bakalım artık...:44:

Günaydııııın:21:
canım pendik te oturuyorsun demek annemler ablam da orada oturuyor,ablam nisan da doğum yaptı bölge hastanesine gitti iki gün yatış bebişimizin testleri herşey içinde 700tl idi hem hastane çok temiz tertipli hem de çok güzel ilgileniyorlar hemşireler hep geliyor doktor kontrol ediyor kişisel temizlik için geliyorlar tavsiye ederim canım benim bi gidip bak istersen hem de sana çok yakın yer:KK68:

Günaydın kızlarr çok uykum var evde olsamda uyusam :KK25:

gunaydınlar evdeyim ama bende uyuyamıyorum ya dun aksam 2 aylık bebişi olan bi aileyle misafirliğie gittik nasıl içten ağlıyo aslında bu uyumaları değerlendirmek lasımmışta işte nerdeee uyku yokki:KK14:

kızlar ben de uyku var ama yattığım zaman kemiklerim ayrılacak gibi oluyor uykuya çok geç dalıyorum sağa sola dönemiyorum ağrıdan acıdan ben de sadece sol tarafımda yatıyorum o da uyanınca omuzum boynum ağrımış oluyor aaaahh aaaahh anne olmak çok zormuş anneciğimin kıymetini şimdi çok çok iyi anlıyorum canım annem beniiiim:KK16:

kızlar günaydın.. bişi sorcam size.. bebişleriniz için bez aldınızmı biz henüz almadık en son ultrasona girdiğimde uzmn. 3700gr dedi.. şimdi primanın care var a beyaz paket 1 no su 2-5 kg 2 no su 3-7 kg. bende arada kaldım kimisi o bezlerin kalıbı rahat oluyor diyor 1 al siz ne yapacaksınız.. malum çantasına koymak lazım.

günaydın kıslar !
ya moralim çok bozukk sanırım mantar olmuşum :KK14:bacak aramda ve göğüs aramda kızarıklık var ve sürekli kaşınıo..:KK14:ilk başta pişik sandım ama sonra göğüs aramada sıçrayınca mantar dedim kesin..netten baktım ıslak ve sürekli terleyen bölgelerde oluyomuş mantar..hayatımda hiç olmamıştım ya çok fena..ilk başta pişik kremi kullandım soyulmaya başladı ama tam geçmedi..şimdi sağlık ocağına sorcaz trovogen die bi krem sprey var ondan kullanıcam sanırım..yarın doktor randevüm var ona da sorucam..
çok moralim bozuldu tam da doğum öncesi nie böle oldu ki:KK5: o kadar da bakıorum kendime..ama çok terliodum sanırım ondan oldu..bide parfümlü günlük ped kullanmamak lazımmış,sprey sıkmamak lazımmış..bi kaç kere üst üste ağda yapmıştım ondan da tahriş oldu..sıkı iç çamaşırı giymemek lazımmış pamuklu bol giymek lazımmış..sanırım ben bunlara dikkat edemedim..:96:
siz de böle bişi oldu mu hiç ??:KK17:

kızlar günaydın.. bişi sorcam size.. bebişleriniz için bez aldınızmı biz henüz almadık en son ultrasona girdiğimde uzmn. 3700gr dedi.. şimdi primanın care var a beyaz paket 1 no su 2-5 kg 2 no su 3-7 kg. bende arada kaldım kimisi o bezlerin kalıbı rahat oluyor diyor 1 al siz ne yapacaksınız.. malum çantasına koymak lazım.

canım hastanede çantası için en küçük boyundan istiolar..yani 1 nolu paket..o yüzden şimdilik 1 nolu paketten al sonradan bebişe göre alırsın..ben her ikisinden de birer paket aldım..hastane çantama 1 noluyu koydum diğeri evde..

evet canım aldım benim bebiş en son 2800 diye nasıl olsa küçük diye düşünmeden 1 numara aldım gitti olmazsa birine veririm sonucta bi ortopedist dinlemiştim bebek bezi büyük olmalıymış kalça çıkıklığını engelliyormuş arayı açık tutmak en iyisiymiş o yzüden buyuk alsanda olur bence

bugun internetim çok kötü kızlar gideyim da kahvaltı yapayım kzıım aç aç durmasın:KK1: su perisini merak etttim doğdumu acaba bebiş :KK3: şimdilik hoşcakalın:KK64:

bugun internetim çok kötü kızlar gideyim da kahvaltı yapayım kzıım aç aç durmasın:KK1: su perisini merak etttim doğdumu acaba bebiş :KK3: şimdilik hoşcakalın:KK64:

Sen merak edersinde ben gelmezmiyim arkadaşım.Çok sağol düşündüğün için
Doğurmadım daha tatlım. Kahvaltımızı yaptık kızımla hadi sende yapta gel aç bekletme bebişi konuşuruz bol bol sonra

günaydın kıslar !
ya moralim çok bozukk sanırım mantar olmuşum :KK14:bacak aramda ve göğüs aramda kızarıklık var ve sürekli kaşınıo..:KK14:ilk başta pişik sandım ama sonra göğüs aramada sıçrayınca mantar dedim kesin..netten baktım ıslak ve sürekli terleyen bölgelerde oluyomuş mantar..hayatımda hiç olmamıştım ya çok fena..ilk başta pişik kremi kullandım soyulmaya başladı ama tam geçmedi..şimdi sağlık ocağına sorcaz trovogen die bi krem sprey var ondan kullanıcam sanırım..yarın doktor randevüm var ona da sorucam..
çok moralim bozuldu tam da doğum öncesi nie böle oldu ki:KK5: o kadar da bakıorum kendime..ama çok terliodum sanırım ondan oldu..bide parfümlü günlük ped kullanmamak lazımmış,sprey sıkmamak lazımmış..bi kaç kere üst üste ağda yapmıştım ondan da tahriş oldu..sıkı iç çamaşırı giymemek lazımmış pamuklu bol giymek lazımmış..sanırım ben bunlara dikkat edemedim..:96:
siz de böle bişi oldu mu hiç ??:KK17:

cnm geçmiş olsun. ama 3 günde geçer dediğimi yaparsan. hergün yıka kurula sora pudra sürüp hava almasını sağla hemen kurur

X