Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım erkekler bazen gerçekten kalın kafalı olabiliyorlar.
Ben ilgi bekliyorum diye açıkca söylemeden kendileri düşünemiyorlar
Hem doğunca bizim üzerimizde azıcık ilgileri varsa o da gidecek haberiniz olsun s
Son günlerimiz bunlar naz yapabileceğimiz
Çünkü sonra doğumu yapmış işimizi bitirmişiz gibi tüm ilgi güğzel bebeklerimizde olacak
Kendimizi bir kenarda hissedeceğiz haberiniz olsun deömedi demeyin.
Açık açık konuş eşinle imada bulunma bence çünkü imalardan anlayamıyorlar
Günaydın mirabelle
Yok canım hiçbirşey yok arada kasılmayla sancı oluyor ama geçiyor bir düzen yok yani.
Bağırsaklarım fazla çalışıyor son 1 haftadır. Kalktığımdan beri de midem bulanıyor kahvaltımı yarıda bıraktım. Doğum yaklaşmasıyla alakası varmı acaba. Herşey e pinpirikli oldum valla. Şuan nasıl bir karın ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum anlatamam
Canım erkekler bazen gerçekten kalın kafalı olabiliyorlar.
Ben ilgi bekliyorum diye açıkca söylemeden kendileri düşünemiyorlar
Hem doğunca bizim üzerimizde azıcık ilgileri varsa o da gidecek haberiniz olsun s
Son günlerimiz bunlar naz yapabileceğimiz
Çünkü sonra doğumu yapmış işimizi bitirmişiz gibi tüm ilgi güğzel bebeklerimizde olacak
Kendimizi bir kenarda hissedeceğiz haberiniz olsun deömedi demeyin.
Açık açık konuş eşinle imada bulunma bence çünkü imalardan anlayamıyorlar
söyledim söylemez olur muyum ne bi ilgi ne bi sevgi gösterin var dedim eğer istemiyorsan boşanabilirsin dedim o kadar ağladım duymadı döndü yattı son anda kalktı ee ben sevmeyi bilmem şudur da budur da sabahda başım ağrıyo senin yüzünden neymiş nasıl göstermiyormuşum deyip durdu sonumuz hiç iyi değil hiç
özlemcim bıktım valla bebek doğunca daha kötü olucak buna eminim kaynanam bizde olucak çünkü 1 gün boyunca aramadı beni evde nasıl yattım bilmedi dünn dedim merak bile etmedin dedim susuyo...nasıl edicem napıcam bilmiyorum işten çıktım ama evde boğuluyorum gelmezsem de bebek odam hazır düzmeye elim gitmiyo canımın sıkkınlığından
herkese günaydıınnnn !!
Sedacım ilk hamileliğimde bende son haftalarda çok sorun yaşadım eşimle.
Yozgattaydık doğumu ankarada yapacaktım. 3 hafta kala izne ayrılıp Ankaraya gittik. Kayınvalidemde eşimle 3 gün kaldık sonra beni annemlere götürdü. Kendiside yozgata döndü.
Babamın arabası var kayınpederimin yok. Babamın arabaya valizi koyduk hazır ettik. Doğuma kadar 2 günde bir ailesini aradım sanki aranması gereken merak edilmesi gereken ben değilmişim gibi.
Doğuma kadar her hafta sonu ailemle beraber oturmaya gittik annemlere çağırdık.
Sömestr tatili ve kurban bayramı birleşmişti daha doğum yapmamıştım eşimde geldi Ankaraya
Ama nereye geldi bir düşün Annesine giiti. Ha doğurdu ha doğuracak olan karısının yanına değil annesinin yanına gitti.
Annem babam sinirlendi. Nasıl yanına gelmez merak etmez diye. Ben üzüldüm. Sonra yanıma geldi ama benle kavga etti
Neden hep annemlerde kalmışım niye gidip onun ailesiylede kalmamışım falan filan.
anlatıyorum biz son eksikler için gecelik vb. bilirsiniz işte uğraşıyorduk. Sürekli aradım her hafta 2 kere falan görüştük. Babanın arabası yok sende yoksun nasıl cesaret edeyim kalayım.
Burda kapının önünde araba var hastanede buraya yakın. On kere doğurmadım ya ilk defa doğuruyorum neyle karşılaşacağım ne bileyim dedim.
Hemde babamın evinde daha rahat hareket ediyorum yatıyorum kalkıyorum keyfime göre dedim.
Ama inan Nuh dedi peygamber demedi. Ve ben doğurana kadarbir bahanesini buldu Gitti gitti babasının evinde kaldı.
Bu son haftalar herşeyi düşünüyorsun boşanmak da buna dahil ama doğumdan sonra bu ruh halleri değişiyor.
Bu süreçte kendimizi ve bebeklerimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.
Bunları niye anlattım bu kadar uzun. Hamilelik döneminde hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Canını sıkmamaya çalış diye tatlım
anam gerçekten mi Kendimizi bir kenarda hissedeceğiz haberiniz olsun deömedi demeyin okuyunca içim kötü oldu
gecmiş olsun canım olabilir belki doğum ishalle başlayabilirmiş bazılarında işlerin kolaylaşması için belki öyle gerekiyodur
evet ya bende bunu bekliyorum zaten eşim diyip duruyo kzıım gelsin kızım gelsin sulatnlığın bitcek diye hazılıyor beni sağolsun
sedacım bütün davranışlarımızı sanki hormonlar kontrol ediyor bende sasıyorum bir zaman tapki vermeyeceğim birşey diğer zaman çok canımı yakıyor sen kendini üzme bebişin etkilenmesin eşin belki hastane ve iş arası çok yorulmuştur bence anlar hatasını sen babası anası için bişi deme gerisi gelir
gecmiş olsun canım olabilir belki doğum ishalle başlayabilirmiş bazılarında işlerin kolaylaşması için belki öyle gerekiyodur
evet ya bende bunu bekliyorum zaten eşim diyip duruyo kzıım gelsin kızım gelsin sulatnlığın bitcek diye hazılıyor beni sağolsun
sedacım bütün davranışlarımızı sanki hormonlar kontrol ediyor bende sasıyorum bir zaman tapki vermeyeceğim birşey diğer zaman çok canımı yakıyor sen kendini üzme bebişin etkilenmesin eşin belki hastane ve iş arası çok yorulmuştur bence anlar hatasını sen babası anası için bişi deme gerisi gelir
yaptıkları o kadar zoruma gidiyor ki pazar günü canım acıktım dedim ruhu bile duymadı sonra eniştem geldi anneanneme gidicekmiş yemeğe aa sende git diyor kapıdan çıkarkende annesine ana bişey lazımmı sigaraya inicem yemek alımda gelim diyo ne demeli annesi hamile sanki bilmiyorum pazarteside babasının yanında yattı karsıı noaml bi insan sonuçta nden kalmasın ki annesi dedi gerçi kal diye sözünden çıkamaz ki..gece aramadı bile ben naptım korktum mu bişeyoldumu hiç dün de dedim ee akşama doğru aramış suratına kapatmışım dedim küfür etsem de aramak zorundaydın karnımdaki senin unutma bana bişey olursa onada olur dedim..susuyor nefret ediyorum görmek bile istemişyorum şimdi
yaptıkları o kadar zoruma gidiyor ki pazar günü canım acıktım dedim ruhu bile duymadı sonra eniştem geldi anneanneme gidicekmiş yemeğe aa sende git diyor kapıdan çıkarkende annesine ana bişey lazımmı sigaraya inicem yemek alımda gelim diyo ne demeli annesi hamile sanki bilmiyorum pazarteside babasının yanında yattı karsıı noaml bi insan sonuçta nden kalmasın ki annesi dedi gerçi kal diye sözünden çıkamaz ki..gece aramadı bile ben naptım korktum mu bişeyoldumu hiç dün de dedim ee akşama doğru aramış suratına kapatmışım dedim küfür etsem de aramak zorundaydın karnımdaki senin unutma bana bişey olursa onada olur dedim..susuyor nefret ediyorum görmek bile istemişyorum şimdi
Günaydın canlarım nasılsınız? bende sırt ve bel ağrıları çoğaldı canım çok yanıyor bugün annem ve kayınvalidem gelecekler doğum öncesi buzluğa ikramlık hamurişi yapıp koymak için. bende evi toparlayıp yangelip yatarım artık ölüyorum ağrıdan dün bi dünya ütü yaptım, kızıma anneannesi bi nevresim daha diktirmiş, babanesi de sürpriz yastık yapmış çok cici, battaniye yorgan ve karslıların meşhur kaz tüyünden yastık yapmış, onları ütüledim ee tabi yıkamıştım koklaya koklaya zaman nasıl geçti sanki bebeğim yattı içinde bi de haftalardır ütü yapmadığımdan eşimin kıyafeti kalmamış yazık adama dedim giriştim hepsi bitti ama asıl bana yazık oldu
benim kocişte öyle dün benimle ilgilenirken karnımda kımıl kımıldı kızım, elini götürdü karnıma, sen doğ da annenin pabucu dama gitcek filan diyo, tahtımı ele geçirecekmiş kızı bari insan çaktırmaz dedim bende
canım sıkma kendini bebeğini düşün, biz sıkılınca onlarda etkileniyor. belkibabası rahatsız ya ondan böyledir, düzelir bunlar yakında inş. olmadı haber sal gelip göbiklerimizle döveliim eşini
gunaydın canım nasıl havalar sıcakmı bodrumda ankaraya kış geldi gibi bişi bugun ya öyle bi serinki kazak giyip çıkcam
kızlar bişi sorcam bu ana kucağı var ya onu almak gerekiyormu ya araba için bide kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bilgisi olan varmı yatay durmadığı için 6 aya kadar nasıl yatar içinde bilemiyorum o yüzden alasım gelmiyo ama arabada nasıl taşıcam onuda bilmiyorum battaniye ile taşınsa süerklide olmaz demi
Canım inan seni çok iyi anlıyorum. İnsanın başını alıp gidesi geliyor.
Akşam bende kızdım eşime. Sonra da bir şey olmamış onu umursamıyormuş gibi yaptım. Etrafımdan ayrılmadı.
Biz öğretmeniz şimdi seminer dönemi okul 12 de bitiyor ama eşim 5 te geliyor eve. Alınacaklar var diyorum hergün erken gelsin diye ama yok.
Beni görümcemle bırakıyor oda kalktıktan sonra tüm gün bilgisayar başında. Anca sabahları bakıyorum bende buraya çünkü öğlen uyanıyor hanfendi o doğuracakya dinleniyor.
Eşim eve gelince yemekde yemiyor. Görümcem pc ben yemek başında yemek hazırlıyorum. Neymiş bana yardıma çağırmış görümcemi çok yardımcı sağolsun.
Bende sağda solda yemek yeyip eve geliyorsun ben bu halimle yemek hazırlıyorum sofraya bile oturmuyorsun diye kızdım.
Yemekten sonra görümcem bana annen ne zaman gelecek dedi bende bilmiyorum daha belli değil dedim.
Eşimde kimseyi istemiyorum gelmesin dedi. Doğunca bebeği alır gideriz görürler dedi. Bende istersen kargoya verelim bebeği dedim.
Oda istemiyorum etrafımda kimseyi dedi. Sanki ben senin kardeşini istiyorum senin dedim içimden tabiii.
Gelene gelme denirmi hem o benim annem doğumdan sonra ihtiyacım olacak dedim.
Gelme denir tabi neden denmesin dedi. Bende olurda senin annende gelmek isterse ozaman sende annene dersin gelme diye dedim.
Sanki ozaman farketti ne salakça konuştuğunu sustu.
Ben bir daha surat asmadım. Ama konuşmadımda fazla birşey. Ondan başladı sevgi gösterilerine. Konuş söyleyeceğini söyle ama onlar gibi incitmeden sonrada kendi hayatına devam et. İnan bu yöntem çok etkiliymiş niye farketmediysem önceden
kızlar bişi sorcam bu ana kucağı var ya onu almak gerekiyormu ya araba için bide kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bilgisi olan varmı yatay durmadığı için 6 aya kadar nasıl yatar içinde bilemiyorum o yüzden alasım gelmiyo ama arabada nasıl taşıcam onuda bilmiyorum battaniye ile taşınsa süerklide olmaz demi
su perisi cnm 39+6 olduk biz
ay her yer serinlemiş ne güzel..burası sıcak sadece bi iki gündür rüzgar vardı hafif o kadar..bugün o rüzgar da gitti tabi..ama bi kaç gündür rahat uyudum açtm pencereleri oh serin serin uyudum..ama bugün yine sıcak..havayı serin bulsam bende atardım kendimi dışarıı ama ben anca akşamüstüleri çıkıyorum işte..:44: benm bebişin de geliceği yok yaw sende durumlar nasıl
Canım inan seni çok iyi anlıyorum. İnsanın başını alıp gidesi geliyor.
Akşam bende kızdım eşime. Sonra da bir şey olmamış onu umursamıyormuş gibi yaptım. Etrafımdan ayrılmadı.
Biz öğretmeniz şimdi seminer dönemi okul 12 de bitiyor ama eşim 5 te geliyor eve. Alınacaklar var diyorum hergün erken gelsin diye ama yok.
Beni görümcemle bırakıyor oda kalktıktan sonra tüm gün bilgisayar başında. Anca sabahları bakıyorum bende buraya çünkü öğlen uyanıyor hanfendi o doğuracakya dinleniyor.
Eşim eve gelince yemekde yemiyor. Görümcem pc ben yemek başında yemek hazırlıyorum. Neymiş bana yardıma çağırmış görümcemi çok yardımcı sağolsun.
Bende sağda solda yemek yeyip eve geliyorsun ben bu halimle yemek hazırlıyorum sofraya bile oturmuyorsun diye kızdım.
Yemekten sonra görümcem bana annen ne zaman gelecek dedi bende bilmiyorum daha belli değil dedim.
Eşimde kimseyi istemiyorum gelmesin dedi. Doğunca bebeği alır gideriz görürler dedi. Bende istersen kargoya verelim bebeği dedim.
Oda istemiyorum etrafımda kimseyi dedi. Sanki ben senin kardeşini istiyorum senin dedim içimden tabiii.
Gelene gelme denirmi hem o benim annem doğumdan sonra ihtiyacım olacak dedim.
Gelme denir tabi neden denmesin dedi. Bende olurda senin annende gelmek isterse ozaman sende annene dersin gelme diye dedim.
Sanki ozaman farketti ne salakça konuştuğunu sustu.
Ben bir daha surat asmadım. Ama konuşmadımda fazla birşey. Ondan başladı sevgi gösterilerine. Konuş söyleyeceğini söyle ama onlar gibi incitmeden sonrada kendi hayatına devam et. İnan bu yöntem çok etkiliymiş niye farketmediysem önceden
sinirden ısırasım geliyo zaten onu bilmiyorum artık hayırlısı bakalım işallah bu duygusallıkla gitmem sonum kötü valllaa