2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İshal durumun nasıl canım?

Ayne canım, ben de pudrayı bolca kullandırdım. Çatı muayenesi nasıl yapılıyor? Biz daha o aşamaya gelmedik :)))
:) İki parmağıyla kontrol ediyor. benim ağrım oldu ama olmayanlarda varmış. Hemencecik bitiyor stres yapmamak lazım. Ama normalde ben o koltuğa çıkıp bacaklarımı açınca ölüyom stresden.

burası olmasa ne çok sıkılacağız gerçekten... sohpet olunca kafası dağılıyo insanın bi kitap yazacak kadar bilgi birikim yaptık hamilelik ve detaylar konusunda :KK53:

Aynen doktorla doğum şeklini konuşurken ben konuştum o dinledi :) burdan çok şey öğrenmişim :) Ama spinalle doğum yapanların sonrasını merak ediyorum yaaa....Ağrı ne zaman oluyor ki ? Ne zaman kalkıyoz ayağa ?

kaynana off bunlar hiç bitmezler..niye canını sıktı ki canım geçmişi okuyamadım

ayy tatlım sağol... yazmadım zaten konuyu...bıktım artık... annem yaşlı hasta 67 yaşında kaynanam daha genç, annemi dayım umreye götürcekti kadın ben doğum yapıcam diye gitmedi... kaynanamda bi işe faydası olmasın diye köye gidicem diyo akşam 2 de bir... eşimde sesini çıkarmıyo hiç onada kızdım...kaynanam bide diyoki ben 5 tane doğurdum bana kimse yardım etmedi...annemde sesini çıkarmadı garibim bende bişey demedim şiştik kaldık işte şeker....

amin inşallahh enfeksiyon yoktur,fena stress yaptım..sonuçları bekliyorum..
teşekkür ederimmm canım evet su içmeye devam :KK66:
Yoktur yoktur merak etme sen son zamanlardayız insan evham yapıyo herşeye ister istemez için rahat olsun canım...
encirey **garfield** vvuslat serbulo denizkao jasmine_e beyazay serapname
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Sabah ağdaya gittim. Rahatladım valla. Geçen sefer canım çookk acımıştı, allahtan bu sefer daha az acıdı. Herhalde doğuma kadar bir kere daha giderim. SOnrası zaten büyük buluşma. Bugün eğer üşenmezsem perdeciye gideceğim. Bakalım beni cezbedecek bi perde bulabilecek miyim?
Ben de jilet yapıyorum maalesef bu aralar bu göbekle çok zor oluyor.Doğumdan sonra tüm vücut laser yaptıracağım inşallah kökten kurtulacağım.
sormadım canım kaan kocatepede okumuştum son aylarda bazılarının kusması geri geliyomuş... şu anda bulanmıyo..benimki birazda sinirsel biliyorum ben...dün çok sinirlendim kaynanama:KK47: içime çöktü demek

Hepimiz böyleyiz sanırım tek ben değilim.Benim yanımda kayınvvalidem vs filan yok ama ben de eşime sarmış durumdayım.Normalde biri benim yaptığım düşündüğüm şeyleri düşünseydi deli misin derdim ama şimdi elimde değil nedense.Adamcağızın bi şey yaptığı da yok ama en ufak bi ilgisizliği deli ediyor beni...:KK47:Şu dönemleri bi atlatsak da normale dönsek hepimiz...:KK1:

ayy tatlım sağol... Yazmadım zaten konuyu...bıktım artık... Annem yaşlı hasta 67 yaşında kaynanam daha genç, annemi dayım umreye götürcekti kadın ben doğum yapıcam diye gitmedi... Kaynanamda bi işe faydası olmasın diye köye gidicem diyo akşam 2 de bir... Eşimde sesini çıkarmıyo hiç onada kızdım...kaynanam bide diyoki ben 5 tane doğurdum bana kimse yardım etmedi...annemde sesini çıkarmadı garibim bende bişey demedim şiştik kaldık işte şeker....

aa sen varya..valla benim kaynanam desr gidicem diye oynaya oynaya gönderirim kalıp herşeyimr karışır annemde olmayacak zaten..geçen bile ee eltilerinde bebek odasını düzersiniz içimden dedim onlar kim 9 ay boyunca arama sorma annem o kadar rthatsız olsun arama sor sonra bebek odamı onlara mı düzdürcem sinirimden çatlıycam:KK47::KK47::KK47:

Hepimiz böyleyiz sanırım tek ben değilim.Benim yanımda kayınvvalidem vs filan yok ama ben de eşime sarmış durumdayım.Normalde biri benim yaptığım düşündüğüm şeyleri düşünseydi deli misin derdim ama şimdi elimde değil nedense.Adamcağızın bi şey yaptığı da yok ama en ufak bi ilgisizliği deli ediyor beni...:KK47:Şu dönemleri bi atlatsak da normale dönsek hepimiz...:KK1:

off offf bacım Allah yardımcımız olsun... herşeyden kendimden etrafımdaki bütün insanlardan sıkıldım bende....

aa sen varya..valla benim kaynanam desr gidicem diye oynaya oynaya gönderirim kalıp herşeyimr karışır annemde olmayacak zaten..geçen bile ee eltilerinde bebek odasını düzersiniz içimden dedim onlar kim 9 ay boyunca arama sorma annem o kadar rthatsız olsun arama sor sonra bebek odamı onlara mı düzdürcem sinirimden çatlıycam:KK47::KK47::KK47:

hepsi bi dengesiz işte bacım...düşünmüş düşünmüş bunumu bulmuş seninkide, bütün dertler sıkıntılar bitti tek der çocuğun 5 tane kıyafetine kaldı ne büyük iş Allahım.. 2 tatlı söz söleyip gönül almak ne zor muş yaaa...hamilelikte anladım bacım...öle diyeceğine dese ya kızım seninde şimdi rahatsızlığın olacal benden istediğin bişey varmı benim düşünemediğim.. söle dese olmaz... fitne fesat çıkarıp sinir bozacaklar illa

Selam kızlar :KK68:

İzmir yine yanma dereceesinde :KK31: Bayılmazsam iydiir. :KK45:

Tuğçe ne yaptı acaba? Çok merak ediyorum ya :KK62:

Kızlar Tuğçe şimdi yazdı Face'e... Eymen doğmuş. 2830 gr 47 cm... Maşallah Eymen'e... Allah analı babalı büyütsün inşallah...:KK16:

Selam kızlar :KK68:

İzmir yine yanma dereceesinde :KK31: Bayılmazsam iydiir. :KK45:

Tuğçe ne yaptı acaba? Çok merak ediyorum ya :KK62:

Kızlar Tuğçe şimdi yazdı Face'e... Eymen doğmuş. 2830 gr 47 cm... Maşallah Eymen'e... Allah analı babalı büyütsün inşallah...:KK16:

Hoşgeldin canım. Sen yazlığa kaçsana. Durma şehirde.....
Tuğçe'den verdiğin güzel habere de çok sevindim. Tebriklerimi iletir misin?

selam canım hoşgeldin...

Hoşgeldin canım. Sen yazlığa kaçsana. Durma şehirde.....
Tuğçe'den verdiğin güzel habere de çok sevindim. Tebriklerimi iletir misin?

Hoşbuldum kızlar. :KK76:

Çağlacım valla nerdeee yazlığa kaçmak. Annemler sayemde yazlıktan buraya gelecekler :KK17: Annem de sürekli kim dedi sana Temmuz sıcağında doğum yap diye diye söyleniyor :KK9::KK9: Birde artık son haftalardayız ya bir yere gidesim yok. Nolur nolmaz diye evden dışarı çıkmıyorum. :KK19:

İletirim tabii canım benim :KK19:

selam güzel annişler
benim internet dün akşam bağlandı, bugünde 37. hafta iş görmezlik raporumu aldım, artık evdeyim :KK66::KK66::KK66:

Eymen bebişimiz doğmuş çok sevimdim , analı babalı sağlıklı uzun bir ömür ömür geçirsin:nazar::nazar:

X