2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ağda dan çok korkuyorum sanırım birkaç çiizikle jiletle ben bu işi hallederimm

amann nerde diyecek anca karışma ama odam gelsin kaputunelerini diktircem sonra inatya 1 gecede düzerim hallederim valla bu halde bile sinir bozuyorlar ya helal sanane ben istediğimle düzerim yani
Selam kızlar

İzmir yine yanma dereceesinde Bayılmazsam iydiir.

Tuğçe ne yaptı acaba? Çok merak ediyorum ya

burada yanıyor çok fena valllaaa:78:

annen haklı canım bundan sonra yanlışlıkla 2. çocuğa karar verirsem kışa getircem doğumunu

Hadi gözünaydın canım Sıra kızını beklemeye geldi

herkez sezeryan oluyor bu topikte sanırım topigin ismini sezeryanle doğum yapanlar topiğimi yapsak ne

Allah kolaylık versin ya hepimize

annen haklı canım bundan sonra yanlışlıkla 2. çocuğa karar verirsem kışa getircem doğumunu

Bana diyo; ama ben 31 Temmuz doğumluyum O ne yapmış acebeee

Bana da öyle şeyler deniyor :))) Kim dedi sana temmuzda doğur diye :))) Son zamanlarda olduğun için bi yere kımıldayamaman da doğru ama benim gibi sıcak eşiği çok düşük biri orada ne yapardı bilemiyorum :)))) Sana kolay gelsin arkadaşım. Sık sık duşa gir bari :))

Sağol canım valla. Giriyorum; ama gece yatarken. En azınan gece düzgün uyuyayım

hehehhh canımcım bir de buraya bakayım dedim

İyi yaptın şekerim Arada uğramak lazım buralara

serbulocum boşver yaa.sende tehdit et ileride torununu da sevemezsin ozaman de ..insanlarda çok rahat...ama senin en azından kayınvaliden.
benim abim bana neler söylüyor anlatamam....annemlerle abimlerde aynı apartmanda oturuyorlar ve annem gelinimiz çalışmadığı halde onların yemeklerini yapıp birde iki çocuklarına da bakıyor .geçen hafta annemle babam bizde kaldı bir gece ,ben birden annemleri kullanan fırsatçı ve bilmem kaç kişinin birden düzenini bozan birisi oldum ve bunları beni gecenin bir vakti üşenmeyip beni arayan abim söylüyor..ve hamileyim ve tek kardeşim ve adamın ettiği laflara bak...o gece uyuyamadım ama sonra boşverdim gitti....bebişleri düşünmek lazım..gerisi inan fasa fisoo hele kaynanaaa ,salla gitsin :)

Ay hadi gözün aydınnn... Allah sağ sağlim kavuştursun bebişini... Bende bugün öğrendim 11Temmuz dedi çatım çok darmış
tşkler canım seninde gözün aydın..inş o zamana bekler bebişler...
hadi bakalım Allah sağlıkla sıhhatlr kavuşmak nasip etsin meleğine tatlım...
tşkler canım benim
Gözünaydın canım Darısı başımıza inşallah
darısı başınızaaaa...belirsizlik yoruyordu gerçekten bi oohhh dedim şimdi...
Tebrikler canım, çok sevindim :)))))

sağolasın canım benim...

selam canım artık sende evde kös kös oturup kime sarsam gurubunun bi üyesisin

ağda dan çok korkuyorum sanırım birkaç çiizikle jiletle ben bu işi hallederimm
valla canım bende dün dra giderken jilet yaptım 2. defa..gerçi boşuna yapmışım çatı muayenesi falan olmadım belki haftaya son kontrolde bakar..

tebrik ederim seni salla gitsin gerçekten...herşey geçiyor biz üzüldüğümüzle bebişe ettiğimizle kalıyoruz...

Kızlar aranızda normal doğum düşünen varsa buna baksın :)

www.b ebek.com/doguma_hazirlik/dogum_icin_egzersizler

Nefes egzersizleri

ilk baştaki b harfi birleşik tabii :)

Son düzenleme:

hey Allahım yaa böle bi zamanda seçmece bunların hepsibacım gel biz seninle el ele tutuşup nihatla tanerden boşalan dominik adasına yerleşelim orda doğuralım bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…