encirey **garfield** vvuslat serbulo denizkao jasmine_e beyazay serapname
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Sabah ağdaya gittim. Rahatladım valla. Geçen sefer canım çookk acımıştı, allahtan bu sefer daha az acıdı. Herhalde doğuma kadar bir kere daha giderim. SOnrası zaten büyük buluşma. Bugün eğer üşenmezsem perdeciye gideceğim. Bakalım beni cezbedecek bi perde bulabilecek miyim?
amann nerde diyecek anca karışma ama odam gelsin kaputunelerini diktircem sonra inatya 1 gecede düzerim hallederim valla bu halde bile sinir bozuyorlar ya helal sanane ben istediğimle düzerim yanioff offf bacım Allah yardımcımız olsun... herşeyden kendimden etrafımdaki bütün insanlardan sıkıldım bende....
hepsi bi dengesiz işte bacım...düşünmüş düşünmüş bunumu bulmuş seninkide, bütün dertler sıkıntılar bitti tek der çocuğun 5 tane kıyafetine kaldı ne büyük iş Allahım.. 2 tatlı söz söleyip gönül almak ne zor muş yaaa...hamilelikte anladım bacım...öle diyeceğine dese ya kızım seninde şimdi rahatsızlığın olacal benden istediğin bişey varmı benim düşünemediğim.. söle dese olmaz... fitne fesat çıkarıp sinir bozacaklar illa
Selam kızlar
İzmir yine yanma dereceesindeBayılmazsam iydiir.
Tuğçe ne yaptı acaba? Çok merak ediyorum ya
Hoşbuldum kızlar.
Çağlacım valla nerdeee yazlığa kaçmak. Annemler sayemde yazlıktan buraya geleceklerAnnem de sürekli kim dedi sana Temmuz sıcağında doğum yap diye diye söyleniyor Birde artık son haftalardayız ya bir yere gidesim yok. Nolur nolmaz diye evden dışarı çıkmıyorum.
İletirim tabii canım benim
selam güzel annişler
benim internet dün akşam bağlandı, bugünde 37. hafta iş görmezlik raporumu aldım, artık evdeyim
Eymen bebişimiz doğmuş çok sevimdim , analı babalı sağlıklı uzun bir ömür ömür geçirsin
Ay hadi gözün aydınnn... Allah sağ sağlim kavuştursun bebişini... Bende bugün öğrendim 11Temmuz dedi çatım çok darmış
amann nerde diyecek anca karışma ama odam gelsin kaputunelerini diktircem sonra inatya 1 gecede düzerim hallederim valla bu halde bile sinir bozuyorlar ya helal sanane ben istediğimle düzerim yani
burada yanıyor çok fena valllaaa:78:
annen haklı canım bundan sonra yanlışlıkla 2. çocuğa karar verirsem kışa getircem doğumunu
Hoşbuldum kızlar.
Çağlacım valla nerdeee yazlığa kaçmak. Annemler sayemde yazlıktan buraya geleceklerAnnem de sürekli kim dedi sana Temmuz sıcağında doğum yap diye diye söyleniyor Birde artık son haftalardayız ya bir yere gidesim yok. Nolur nolmaz diye evden dışarı çıkmıyorum.
İletirim tabii canım benim
Kızlar Tuğçe şimdi yazdı Face'e... Eymen doğmuş. 2830 gr 47 cm... Maşallah Eymen'e... Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Bana da öyle şeyler deniyor :))) Kim dedi sana temmuzda doğur diye :))) Son zamanlarda olduğun için bi yere kımıldayamaman da doğru ama benim gibi sıcak eşiği çok düşük biri orada ne yapardı bilemiyorum :)))) Sana kolay gelsin arkadaşım. Sık sık duşa gir bari :))
hehehhh canımcım bir de buraya bakayım dedim
Hadi gözünaydın canımSıra kızını beklemeye geldi
herkez sezeryan oluyor bu topikte sanırım topigin ismini sezeryanle doğum yapanlar topiğimi yapsak ne
ayy tatlım sağol... yazmadım zaten konuyu...bıktım artık... annem yaşlı hasta 67 yaşında kaynanam daha genç, annemi dayım umreye götürcekti kadın ben doğum yapıcam diye gitmedi... kaynanamda bi işe faydası olmasın diye köye gidicem diyo akşam 2 de bir... eşimde sesini çıkarmıyo hiç onada kızdım...kaynanam bide diyoki ben 5 tane doğurdum bana kimse yardım etmedi...annemde sesini çıkarmadı garibim bende bişey demedim şiştik kaldık işte şeker....
tşkler canım seninde gözün aydın..inş o zamana bekler bebişler...Ay hadi gözün aydınnn... Allah sağ sağlim kavuştursun bebişini... Bende bugün öğrendim 11Temmuz dedi çatım çok darmış
tşkler canım benimhadi bakalım Allah sağlıkla sıhhatlr kavuşmak nasip etsin meleğine tatlım...
darısı başınızaaaa...belirsizlik yoruyordu gerçekten bi oohhh dedim şimdi...Gözünaydın canımDarısı başımıza inşallah
Tebrikler canım, çok sevindim :)))))
saol canım
abartmasak...
sonuçta herkes iyi bir doğum yapmak istiyo
selam güzel annişler
benim internet dün akşam bağlandı, bugünde 37. hafta iş görmezlik raporumu aldım, artık evdeyim
Eymen bebişimiz doğmuş çok sevimdim , analı babalı sağlıklı uzun bir ömür ömür geçirsin
valla canım bende dün dra giderken jilet yaptım 2. defa..gerçi boşuna yapmışım çatı muayenesi falan olmadım belki haftaya son kontrolde bakar..ağda dan çok korkuyorum sanırım birkaç çiizikle jiletle ben bu işi hallederimm
serbulocum boşver yaa.sende tehdit et ileride torununu da sevemezsin ozaman de ..insanlarda çok rahat...ama senin en azından kayınvaliden.
benim abim bana neler söylüyor anlatamam....annemlerle abimlerde aynı apartmanda oturuyorlar ve annem gelinimiz çalışmadığı halde onların yemeklerini yapıp birde iki çocuklarına da bakıyor .geçen hafta annemle babam bizde kaldı bir gece ,ben birden annemleri kullanan fırsatçı ve bilmem kaç kişinin birden düzenini bozan birisi oldum ve bunları beni gecenin bir vakti üşenmeyip beni arayan abim söylüyor..ve hamileyim ve tek kardeşim ve adamın ettiği laflara bak...o gece uyuyamadım ama sonra boşverdim gitti....bebişleri düşünmek lazım..gerisi inan fasa fisoo hele kaynanaaa ,salla gitsin :)
serbulocum boşver yaa.sende tehdit et ileride torununu da sevemezsin ozaman de ..insanlarda çok rahat...ama senin en azından kayınvaliden.
benim abim bana neler söylüyor anlatamam....annemlerle abimlerde aynı apartmanda oturuyorlar ve annem gelinimiz çalışmadığı halde onların yemeklerini yapıp birde iki çocuklarına da bakıyor .geçen hafta annemle babam bizde kaldı bir gece ,ben birden annemleri kullanan fırsatçı ve bilmem kaç kişinin birden düzenini bozan birisi oldum ve bunları beni gecenin bir vakti üşenmeyip beni arayan abim söylüyor..ve hamileyim ve tek kardeşim ve adamın ettiği laflara bak...o gece uyuyamadım ama sonra boşverdim gitti....bebişleri düşünmek lazım..gerisi inan fasa fisoo hele kaynanaaa ,salla gitsin :)
Kızlar aranızda normal doğum düşünen varsa buna baksın :)
http://www.b ebek.com/doguma_hazirlik/dogum_icin_egzersizler
Nefes egzersizleri