- 4 Nisan 2009
- 575
- 5
- 44
Amin, inşallah Ben de bugünlere kadar pek sevmemeye çalışırdım, alışır da bağlanırsam, Allah korusun aksi durumda yıkılmayayım diye- Ki zaten ilk andan beri gün be gün zaten bağlanmışım da yeni yeni fark ediyorum- Hatta hazırlıklarını bile hep erteledim o yüzden, bugünlerde eksikleri tamamlamaya çalışıyorum penguen halimle ne kadar olursa :90:
Şimdi verdiğin modele baktım, gerçekten çok güzelmiş. Senin meleğin de güle güle uyuyup, sağlıkla büyüsün yatağında inşallah Fiyatı da iyi gibi ama uyku seti, süngeri derken 400'ü bulmuştur değil mi? Ben biraz daha basit ve ucuz bi modelini buldum hepsiburadadan ama beşikler de uygun ? Tam çorba oldu kafam yaa, heralde sonunda bizim yatağımızı paylaşacak miniğim bu gidişle
İsme karar verdiniz mi siz peki? Herşeyimiz benziyor ya, belki isimler de aynı çıkar
Süngerini almadık daha canım ortopedik mi olsun normal bi sünger olur mu onu düşünüyorz daha.Uyku setini english home dan aldım 50 liraya uygun geldi fiyatı çok da hoşuma gitti.Yani şimdilik 300e maloldu yatağımız.Beşik de alabilirsin ama çocuk çok çabuk hareketleniyor diyorlar küçük beşikler için de.Düşme tehlikesi olabiliyormuş 4-5 ay sonra.Ama sen oda almıştın bi süre sonra ayırırım diyorsan o da olabilir canım.
kızlar karın catlaklarınız başladı mı
Benim sadece bir iki tane ilk hamileliğimden var canım.Bunda daha hiç olmadı.İnşallah bundan sonra da olmaz.Herhangi bir krem de kullanmıyorum faydası olmuyor diyor doktorlar.
Kizlar umarim herkes iyidir. Lafin ortasindan dalacagim cunku icimi bosaltmaya siddetle ihtiyacim var.
Ikidir ayni seyi yasiyorum sinirlerim zipladi yine. Arkadaslarim bebek gormeye diye geliyorlar, sagolsunlar ama her gelen en az 4 saat oturuyor. Biri gecenlerde gelirken 2 kucuk cocuguyla geldi ev talan oldu, bagris cigris bir yandan, bebegi durtup durmalari bir yandan.. Bir digeri az once gitti, geldiginde tam kizimi uyutuyordum, ay sevelim uyumasin diye aldi mememden, cocuk pinpon topu gibi bir kizinin kucaginda bir kendinin. Tam 4 saatir uyumadi, uyutamadim.Tam mememe aliyorum daliyor, kizi gelip basliyor ayaklarini oynamaya hoop bebek uyaniyor. Sariyoruz basa. Kirmak istemiyorum bir sey soyleyemiyorum, gurbet ellerde insana ihtiyacim var, aslinda sevdigim insanlar ama neden bu kadar anlayissiz oluyorlar ki? Ogle yemegimi bile yiyemedim, sutum toplanmadi resmen. Kizim ac, dinlenip uyuyamadigim icin sutum birikmiyor. Agladim aglayacagim yaa..
Bir de su ahkam kesmeler yok mu... Klima acikti, bebegi altina dogru goturdu ben de rica ettim o tarafa gitmesin diye. Neymis bir arkadasi bebegini cok korumus hastalikli olmus, bir digeri klimanin altinda buyumus cok saglikliymis. Iyi o zaman yeni dogmus bebegi buz gibi hava ufleyen makinenin altinda uyutayim bari. Ay deliricem yaa
Canım benim sen lohusasın bebeğini kucağına alıp hadi teyzelere baybay yap kızım biz uyumaya gidiyoruz dersin olur biter.Kendin de gider yatarsın kızının yanında dinlenirsin alınmazlar merak etme sen normal zamanda öyle yapmıyordun ne de olsa değil mi...Üzme kendini canım sen kendi dinlenmene beslenmene bak gerçek arkadaşlarınsa alınmamaları lazım.Alınırlarsa da kendileri bilirler canım.Stres yapıyosun boşu boşuna sütün azalır dikkat et canım...