2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin, inşallah :nazar: Ben de bugünlere kadar pek sevmemeye çalışırdım, alışır da bağlanırsam, Allah korusun aksi durumda yıkılmayayım diye- Ki zaten ilk andan beri gün be gün zaten bağlanmışım da yeni yeni fark ediyorum- Hatta hazırlıklarını bile hep erteledim o yüzden, bugünlerde eksikleri tamamlamaya çalışıyorum penguen halimle ne kadar olursa :90:

Şimdi verdiğin modele baktım, gerçekten çok güzelmiş. Senin meleğin de güle güle uyuyup, sağlıkla büyüsün yatağında inşallah :emir_bebek: Fiyatı da iyi gibi ama uyku seti, süngeri derken 400'ü bulmuştur değil mi? Ben biraz daha basit ve ucuz bi modelini buldum hepsiburadadan ama beşikler de uygun ? Tam çorba oldu kafam yaa, heralde sonunda bizim yatağımızı paylaşacak miniğim bu gidişle :KK66:

İsme karar verdiniz mi siz peki? Herşeyimiz benziyor ya, belki isimler de aynı çıkar :KK64:

Süngerini almadık daha canım ortopedik mi olsun normal bi sünger olur mu onu düşünüyorz daha.Uyku setini english home dan aldım 50 liraya uygun geldi fiyatı çok da hoşuma gitti.Yani şimdilik 300e maloldu yatağımız.Beşik de alabilirsin ama çocuk çok çabuk hareketleniyor diyorlar küçük beşikler için de.Düşme tehlikesi olabiliyormuş 4-5 ay sonra.Ama sen oda almıştın bi süre sonra ayırırım diyorsan o da olabilir canım.

kızlar karın catlaklarınız başladı mı:KK43:

Benim sadece bir iki tane ilk hamileliğimden var canım.Bunda daha hiç olmadı.İnşallah bundan sonra da olmaz.Herhangi bir krem de kullanmıyorum faydası olmuyor diyor doktorlar.

Kizlar umarim herkes iyidir. Lafin ortasindan dalacagim cunku icimi bosaltmaya siddetle ihtiyacim var.
Ikidir ayni seyi yasiyorum sinirlerim zipladi yine. Arkadaslarim bebek gormeye diye geliyorlar, sagolsunlar ama her gelen en az 4 saat oturuyor. Biri gecenlerde gelirken 2 kucuk cocuguyla geldi ev talan oldu, bagris cigris bir yandan, bebegi durtup durmalari bir yandan.. Bir digeri az once gitti, geldiginde tam kizimi uyutuyordum, ay sevelim uyumasin diye aldi mememden, cocuk pinpon topu gibi bir kizinin kucaginda bir kendinin. Tam 4 saatir uyumadi, uyutamadim.Tam mememe aliyorum daliyor, kizi gelip basliyor ayaklarini oynamaya hoop bebek uyaniyor. Sariyoruz basa. Kirmak istemiyorum bir sey soyleyemiyorum, gurbet ellerde insana ihtiyacim var, aslinda sevdigim insanlar ama neden bu kadar anlayissiz oluyorlar ki? Ogle yemegimi bile yiyemedim, sutum toplanmadi resmen. Kizim ac, dinlenip uyuyamadigim icin sutum birikmiyor. Agladim aglayacagim yaa..
Bir de su ahkam kesmeler yok mu... Klima acikti, bebegi altina dogru goturdu ben de rica ettim o tarafa gitmesin diye. Neymis bir arkadasi bebegini cok korumus hastalikli olmus, bir digeri klimanin altinda buyumus cok saglikliymis. Iyi o zaman yeni dogmus bebegi buz gibi hava ufleyen makinenin altinda uyutayim bari. Ay deliricem yaa :KK47:

Canım benim sen lohusasın bebeğini kucağına alıp hadi teyzelere baybay yap kızım biz uyumaya gidiyoruz dersin olur biter.Kendin de gider yatarsın kızının yanında dinlenirsin alınmazlar merak etme sen normal zamanda öyle yapmıyordun ne de olsa değil mi...Üzme kendini canım sen kendi dinlenmene beslenmene bak gerçek arkadaşlarınsa alınmamaları lazım.Alınırlarsa da kendileri bilirler canım.Stres yapıyosun boşu boşuna sütün azalır dikkat et canım...

günaydın annişler... bugün son gün yarından itibaren hayatım tepe taklak değişecek sabah hastaneye yatıcam bakalım... evim temizleniyor su an halı perde koltuk ne varsa iyiki diyorum son güne bırakmışım temizlik işini yoksa yine batacaktı ev... ( bende koca bir bebek varda...:KK1:) dün akşamdan beri evde tv yi tamamen kapattım hiç bir şekilde izlemiyorum artık en son eşim ezele bakarken mutfakta ( ki ben o sırada play station oyunuyordum:KK9:) su içmeye diye gittim bir de ne göreyim kadını yatırmışlar ameliyat masasına ezel de tepesinde dr yapcak bişey yok ölcek diyo... Bir koptum ki orda sormayın gitsin nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum böyle yazık eşim de şasırdı... o yüzden bugün tv radyo gibi herhangi bir dış uyarana maruz kalmama kararı aldım... çok hasssaslaştım zaten alıngan ve hassas bir insanımdır...
akşam üstü de annemler gelecek lohusa yatağımı hazırlıcaz insallah akşama da kimseyi istemedim annem gelcekti akşama kalma dedim eşimle baş başa olayım istedim :KK69: ikimizin baş başa olacağı son gece olcak ne de olsa bol bol ps oynarız artık:KK16:
bir dün markete gittik akşam markette bir sancı girdi ki sormayın gitsin ilk kez böyle oldum sanki aşağıdan biri bıçak sapladı hala ağrı var altımda ama başka bir belirtide yok gitmedim hastaneye falan... ama yürümem bile birden daha da değişti walla...

hepimiz cahiliz canım yaa sorma...hakkında hayırlısı olsun erken doğum olmucak nasılsa artık doğarsa da gönlünü ferah tut canım...

heh işte ayınısı dün bana da oldu hala da devam ediyo ama düzensiz dediğin gibi....

gözün aydın canım tekrardan Allah analı babalı büyütsün insallah....

canım annenin hastalığı şekerle mi ilgiliydi...

sağol cnm amin

hayırlı haberlerle gel sende

Herkese merhaba :)))))))

bugün son kontrolümüzde drumuz bebeğimizin dönmediğini söyledi. Ve artık kesin tarih konuştuk 24 haziran cuma günü sezeryan tarihimiz kesinleşti. Allah kısmet ederse cuma günü yavrumu kollarıma alabileceğim. Heyecanım hat safhada allahım herkesi sağ salim kuzucuğuna kavuştursun içindede beni:))))))))))))))):KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aaaaayy çok heyecanlı

allah sağlıkla mutlulukla kucağına almanı nasip etsin :KK66:

günaydın hepinize.uyku tutmadı beni.dün doktor kontrolüm vardı.trombosit düşüklüğü sorunum olduğu için mecburen sezeryan kararı verdi dotror. riske atamam kanaman olur ve durdurmak çok zor olur dedi.bu perşembe sabahı sezeryana alıcak.yani ayın 23 ün e .sizlerden dua istiyorum.bebeğin büyüklüğü iyidir inşallah.hep normal doğum istemiştim ama hayırlısı ne yapalım.sağlıkla kucağımıza alalım inş.

son 1 yani:)

allah yardımcın olsunn

güzel haberlerini bekliyoruz cnm

dün akşam çok fena mide bulantım ve cırcırım oldu..çok korkuyorum bebişim etkileniyormu diye...
doktorumu aradım dahiliyeye git dedi tahlilleri verdim sonuçları bekliyorum..mide bulantım hala devamm,şimdiye kadar da hiç olmadııım kadar sağlıklıydım aslında 35 +3 deyim şimdi , hiç son haftalarda başına böyle birşey gelen var mı.

dün akşam çok fena mide bulantım ve cırcırım oldu..çok korkuyorum bebişim etkileniyormu diye...
doktorumu aradım dahiliyeye git dedi tahlilleri verdim sonuçları bekliyorum..mide bulantım hala devamm,şimdiye kadar da hiç olmadııım kadar sağlıklıydım aslında 35 +3 deyim şimdi , hiç son haftalarda başına böyle birşey gelen var mı.

canım bende dün gece 2 kere kustum ama isal yok miğdem fenaydı fomadin içtim....haftamda aşağıda çıkar zaten

İnşallah enfeksiyona bağlı değil de yediklerinle ilgili bir şeydir.Ben magvital kullanıyorum o fena ishal yapıyor canım sürekli öyleyim hemen hemen.kısa süreli ishallerin bebeğine zararı olmaz canım bol su iç sadece sen.Enfeksiyon yoksa korkma geçmiş olsun canım...

doktoruna sordunmu normalmiymiş acaba

sormadım canım kaan kocatepede okumuştum son aylarda bazılarının kusması geri geliyomuş... şu anda bulanmıyo..benimki birazda sinirsel biliyorum ben...dün çok sinirlendim kaynanama:KK47: içime çöktü demek

sormadım canım kaan kocatepede okumuştum son aylarda bazılarının kusması geri geliyomuş... şu anda bulanmıyo..benimki birazda sinirsel biliyorum ben...dün çok sinirlendim kaynanama:KK47: içime çöktü demek

canım boşver şu günlerde hele hiçbirşeyi takma kafana ...
bende de sinirsel etkenler mevcut ama sallaamıyorumm :p

İnşallah enfeksiyona bağlı değil de yediklerinle ilgili bir şeydir.Ben magvital kullanıyorum o fena ishal yapıyor canım sürekli öyleyim hemen hemen.kısa süreli ishallerin bebeğine zararı olmaz canım bol su iç sadece sen.Enfeksiyon yoksa korkma geçmiş olsun canım...

amin inşallahh enfeksiyon yoktur,fena stress yaptım..sonuçları bekliyorum..
teşekkür ederimmm canım evet su içmeye devam :KK66:

bana hast.ne verdi canım ben almadım ama eczanelerde vardır
cocuk bezi gibi bisey valla benim hala altımda olmadım daha
pişik zaten lohusa oldugun için arada üşüme geliyor oyle
sıcak basmaları olmuyor bi meme verirken ter basıyor:KK34:

Sağol canım, ben de doktoruma sorayım. Sen nerede doğum yaptın?

herkese ii aksamlar bugun eşimin dogum gunu
annem mutfakda kaynanam evinde hazırlık içersinde
bize gelmek istediler pasta kesmek için en guzel
hediyeyi almıs oldu eşim d.gununde:KK34:

Uzun yıllar sağlıkla mutlu yaşayın canım. Mutlu yıllar eşine...

kızlar caseryadan haber var mı

tuğçecim cnm yarın bu saatlerde bebeğin kollarında olacak ne kadar güzelll ayy çok heyecanlı benimde tarihimi verse bi süper olacakk
kasma kendini fıstık herşey yolunda gidicek inşş

bana gelince oğlum iyileşmedi dah boğazı berbat yarın bi doktora daha götürücem bakalım ne dicek

zaten kuş kadar iyice kuş kadar kaldı çocuğum duygusala bağladım ağlıyorum geneee:KK43: bi iyileşse çok üzülüyoum onu öle cansız görünce

Canım ya, haklısın. Oğluşun bu yıl çok hasta oldu. İnşallah seneye çok daha iyi olacak. Doğum yaklaşıyor, onun da duygusallığı vardır şimdi. Kendini çok üzmemeye çalış canım

Herkese merhaba :)))))))

bugün son kontrolümüzde drumuz bebeğimizin dönmediğini söyledi. Ve artık kesin tarih konuştuk 24 haziran cuma günü sezeryan tarihimiz kesinleşti. Allah kısmet ederse cuma günü yavrumu kollarıma alabileceğim. Heyecanım hat safhada allahım herkesi sağ salim kuzucuğuna kavuştursun içindede beni:))))))))))))))):KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Senin de miniğine kavuşmana az kaldı :))) İyi haberlerini bekliyoruz :)))

günaydın hepinize.uyku tutmadı beni.dün doktor kontrolüm vardı.trombosit düşüklüğü sorunum olduğu için mecburen sezeryan kararı verdi dotror. riske atamam kanaman olur ve durdurmak çok zor olur dedi.bu perşembe sabahı sezeryana alıcak.yani ayın 23 ün e .sizlerden dua istiyorum.bebeğin büyüklüğü iyidir inşallah.hep normal doğum istemiştim ama hayırlısı ne yapalım.sağlıkla kucağımıza alalım inş.

Yarın demek büyük gün :))))))) Sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah canım :))))

Kizlar umarim herkes iyidir. Lafin ortasindan dalacagim cunku icimi bosaltmaya siddetle ihtiyacim var.
Ikidir ayni seyi yasiyorum sinirlerim zipladi yine. Arkadaslarim bebek gormeye diye geliyorlar, sagolsunlar ama her gelen en az 4 saat oturuyor. Biri gecenlerde gelirken 2 kucuk cocuguyla geldi ev talan oldu, bagris cigris bir yandan, bebegi durtup durmalari bir yandan.. Bir digeri az once gitti, geldiginde tam kizimi uyutuyordum, ay sevelim uyumasin diye aldi mememden, cocuk pinpon topu gibi bir kizinin kucaginda bir kendinin. Tam 4 saatir uyumadi, uyutamadim.Tam mememe aliyorum daliyor, kizi gelip basliyor ayaklarini oynamaya hoop bebek uyaniyor. Sariyoruz basa. Kirmak istemiyorum bir sey soyleyemiyorum, gurbet ellerde insana ihtiyacim var, aslinda sevdigim insanlar ama neden bu kadar anlayissiz oluyorlar ki? Ogle yemegimi bile yiyemedim, sutum toplanmadi resmen. Kizim ac, dinlenip uyuyamadigim icin sutum birikmiyor. Agladim aglayacagim yaa..
Bir de su ahkam kesmeler yok mu... Klima acikti, bebegi altina dogru goturdu ben de rica ettim o tarafa gitmesin diye. Neymis bir arkadasi bebegini cok korumus hastalikli olmus, bir digeri klimanin altinda buyumus cok saglikliymis. Iyi o zaman yeni dogmus bebegi buz gibi hava ufleyen makinenin altinda uyutayim bari. Ay deliricem yaa :KK47:

Canım, bak çok sinirlendim. Millet de ne görmemişmiş. 4 saat oturulur mu? Canım, kibarca uyar ya da kapıyı falan açma. Sana da yazık bebeğine de...

Ben de geçen cuma öğretmenevinde yemek yedim, 2 saat geçmeden tüm yediklerimi çıkardım. Herhalde bünyelerimiz iyice hassaslaştı canım. Sana geçmiş olsun

selam kızlar,
bugün annem gelecekti cam silmeye ve perde yıkamaya
ben de bi gaz eşime de dedim mutfak dolaplarını da biz silelim
bir-iki dolandım baktım yoruldum, bıraktım garibimi mutfak dolaplarıyla baş başa..:KK53:
annem de hala yok ortalıkta..:KK37:

neyse ben bi geçmişe bakiym da geleyim..

encirey **garfield** vvuslat serbulo denizkao jasmine_e beyazay serapname
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Sabah ağdaya gittim. Rahatladım valla. Geçen sefer canım çookk acımıştı, allahtan bu sefer daha az acıdı. Herhalde doğuma kadar bir kere daha giderim. SOnrası zaten büyük buluşma. Bugün eğer üşenmezsem perdeciye gideceğim. Bakalım beni cezbedecek bi perde bulabilecek miyim?

Ben de geçen cuma öğretmenevinde yemek yedim, 2 saat geçmeden tüm yediklerimi çıkardım. Herhalde bünyelerimiz iyice hassaslaştı canım. Sana geçmiş olsun

sağol canım inşallah ,sadece hassaslaştığı içindir..bende dün bir arkadaşımdaydım kekler börekler çörekler ağır geldi belkide..

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Sabah ağdaya gittim. Rahatladım valla. Geçen sefer canım çookk acımıştı, allahtan bu sefer daha az acıdı. Herhalde doğuma kadar bir kere daha giderim. SOnrası zaten büyük buluşma. Bugün eğer üşenmezsem perdeciye gideceğim. Bakalım beni cezbedecek bi perde bulabilecek miyim?

Herkese Merhaba doktordan geldim bende çatı mua ni atlattım allaha şükür çok stresliydi. çatım çok darmış 11 Temmuza gün verdi tabi kızımız daha erken gelmezk istemezse. Spinal anestezi istiyorum. bakalım hayırlısı artık nasıl olcak bilmiyom. Spinalle doğum yapan varmıydı tecrübelerini dinlesek. Ağda işini ben dün hallettim bol pudra dökün çok işe yarıyor ilk defa çok az canım yandı :KK64:

iyilik be canım nolsun 2 ileri bir geri penguen gibiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz ...ohh sıhhatler olsun ben hiç bulaşmadım o işlere jilet sağolsun :)

sağol canım inşallah ,sadece hassaslaştığı içindir..bende dün bir arkadaşımdaydım kekler börekler çörekler ağır geldi belkide..

İshal durumun nasıl canım?

Herkese Merhaba doktordan geldim bende çatı mua ni atlattım allaha şükür çok stresliydi. çatım çok darmış 11 Temmuza gün verdi tabi kızımız daha erken gelmezk istemezse. Spinal anestezi istiyorum. bakalım hayırlısı artık nasıl olcak bilmiyom. Spinalle doğum yapan varmıydı tecrübelerini dinlesek. Ağda işini ben dün hallettim bol pudra dökün çok işe yarıyor ilk defa çok az canım yandı :KK64:

Ayne canım, ben de pudrayı bolca kullandırdım. Çatı muayenesi nasıl yapılıyor? Biz daha o aşamaya gelmedik :)))

sormadım canım kaan kocatepede okumuştum son aylarda bazılarının kusması geri geliyomuş... şu anda bulanmıyo..benimki birazda sinirsel biliyorum ben...dün çok sinirlendim kaynanama:KK47: Içime çöktü demek

kaynana off bunlar hiç bitmezler..niye canını sıktı ki canım geçmişi okuyamadım

X