2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

betülcüm yarın kavuşuyorsun demek niline canım çok sevindim haber et bize deee......

hayırlısı olsun maşallah tatlım size... insallah herşey gönülünce olur 10 una kadar bekler bebeğin de...

Ya ben hiç dikkat etmemişim bugüne kadar kasılmalarım hep olmuş. Kasılmayı anladım ağrısız galiba karın sertleşiyor bi yerde toplanıyor. Sancı nerden geliyor. :44:
o kasılmaları ben de nerdeyse 24. haftadan beri yaşıyorum.ama son 1 haftadır adet olacakmışım gibi belime de vuran bi sancı giriyor arada, sanırım gerçek doğum sancısı ona benzer bişey..:18:

canım ya, boşver çatlakları bence, Allah daha büyük dert vermesin..

sanırım almışsındır kucağına artık canım bebeğini. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

aynı ben işte..ben de öyle sessiz uyurdum ki normalde, eşim bi kere nefes almıyorum zannetmiş korkmuş..
ama şu son haftalarda bi kaç kere horlarken kendi kendimi uyandırdım..

Haber verilmesini istemiyorum arkadaşlarıma bile doğum zamanını söylemedm...Çocuğumu babasız buyutucem ona üzülüyorum çok üzülüyorum
canım yine de hemen kestirip atmasan mı acaba böyle. belki fikrin değişir..şimdiden düşünme bunları bence..

Gunaydin fistiklarSabah kahveniz esliginde okumanizi tavsiye ediyorum:Jale Özen - SEZARYEN DOĞUMUN MEDENİ HALİ İSE ... - Milliyet.com.tr
sağol canım, gerçekten güzel bir yazı..insana cesaret veriyo..ama yine de normal doğumdan korkmaktan geri kalmıyorum tabi..

son günün hayırlı olsun canım.. ben hala gidiyorum okula ama gittiğim iyi oldu, kendimi iyi hissettim, evde çok bunalıyorum..

valla sen de haklısın canım. normal doğumda en çok korktuğum şey 1.vakum, 2. kesik ve dikiş olayı..onu da hep yapıyomuş hastaneler maalesef..

ben de ikisinden de korkuyorum canım,3. bi seçenek çıkar mı acaba biz doğurana kadar..

maşallah canım..milleti boşver ya, herşeyi sorar onlar zaten..

nasıl bakılıyo ki, ultrasonda mı?

diamond birazdan doğurcak insallahhh... ondan sonra doğuranı döverim heee... sıra bende artıkın
alemsin kız :60:

yaa kızlar bişi dicemm moralim bozukk. basür oldum galiba ben. krem sürüom ama acıo. doğuma kadar geçmesse yandımm.napcamm
arada benim de çok acıyo sızlıyo, ne yapmak lazım bilmiyorum canım.sen hangi kremi sürüyosun..

maşallah canım bebişine..

geçmiş olsun canım, dikkat et..
benim de iki gündür karnımın sol tarafı boştu resmen, artık nasıl bir pozisyonda duruyosa beyefendi..
bugün normalleşti sanki..

ne güzel canım hazırlıkların bitmiş..darısı bana..

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün ben bişeyi merak ediyorum herkes ikinci düzey ulturason yaptırdımı:44:
valla canım güya ben yaptırdım ama şöyle
her zamanki doktoruma(benimkinin ultrasonu 4 boyutlu zaten) normalde 15 dk bakıyosa o zaman yarım saat incelemişti, organlarına filan bakmıştı tek tek..
gerçek anlamda 2 düzey farklı bişey diye biliyorum, perinatologlar yapıyo sanırım,doplerli filan oluyo,damarlarına bile bakıyolarmış lakin bura gibi küçük şehirlerde yok böyle bir imkan
Ama zaten çok sorunlu gebeliklerde filan öneriyolar özellikle yurtdışında
ama bizim forumda çoğu arkadaş yaptırdı diye hatırlıyorum..

o zaman benim bebek boğulur , benim göğsün tamamı kahverengi halkadan ibaret hale gedi nerdeyse ..

Amin canım..darısı bize inşallah..

selam canım,
hoşgeldin,
doğum hikeyeni bekliyoruz sabırsızlıkla..

maşalalh canım oğluşuna, kokla onu bizim yerimize..

ağrı değil de acıtıyor dönerken filan
gerçi bazen de karnımın içi durup duruken acıyor
özellikle gece sağdan sola dönemiyorum bazen acıdan..

bugün iştahım hiç yok nedense yemeğe çıktığımdada yemek yemedim hiç miğdem almadı hep bi uyku hali var
bazen benim de çok midem bulanıyor canım, neden acaba..:26:

bi doktorunu mu arasan acaba?

buralarda var mı acaba o kağıttan? hiç sanmıyorum gerçi..

iyi diyelim iyi olalım canım..
bu arada ben yaz kış evde kurutuyorum çamaşırları
amaaan dışarı asmak zor geliyo..:78:

ellerim titriyor kıslar
yarın öğlen sezeryana alınıyorum öğlen 12.30 da :18::18::18::18::18:
hadi hayırlısı canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

maşallah canım bebeğine..
ben 37. haftada olcam sanırım çatı muayenesi..

selam hanımlar...
bizim topik haziran anneleri topiği olmalıymış meğer :)
biraz geç kaldım muhabbete sanırım ama bizim de ufaklığın bezi dışında herşeyi tamam inşallah,bezi de sanırım karar verdim,ben biraz milliyetçiyim galiba, ülker gurubu baby star diye bir bebek bezi çıkarmış çok iyiymiş,ablam dün eltim onunla büyüttü bebeğini dedi,ben de sanırım türk malı diyip siftahı onla yapıcam hem primadan ucuzdur diye de ümit ediyorum

aynen canım bende öyle yapıyorum deterjanımıda bingo alıyorum o yüzden yine bingonun üreticisi hayat grubununda vbezi var bende ya babystar yada onu kullancam ama ismini hatırlayamadım onunda reklamı cok cıkıyo kaliteli hah buldum molfix

SELAM KIZLAR..
bu gece itibariyle yalancı doğum sanıcısı ne demek görmüş oldum bizzat..:26:karnımın tam alt tarafına kasıklarıma şiddetli ağrı saplanıo ama bi anda karnım taş gibi oluyo sonra alttan bi sancı..nefes almadan takip ettim düzensiz olduğu için panik yapmadım hiç..şimdi de geçti daha da yoklamaz sanırım..:26:arası uzadı baya çünkü..ama nası dayanıcaz bu kadar ağrıya allahım kuwet verir işala..yarın da annecim gelio hayırlısıyla..kızlar şaka maka az kalmış yani..

Ben de prima yenidoğan aldım ama ilk kullanım içim prima premium care var sıvı kakayı da emiyormuş...Pişik olmasında ilk aylar bez önemli bir de bizim bebeker yaz bebeği sürekli kuru tutmamız lazım hava alması lazım

selam canım, geçmiş olsun. artık yoklayacak sıpalar bizi :) alıştırcaklar bizde dayanacağız, inş Allah güç verir.

face yazmıştım. Ömer Deha mız 3700 kg 51 cm olarak 37. haftamızda spinal anestezi ile dünyaya geldi. Oğluşu tanıyamadım. çok değişik geldi gözümüze. Abisine, bana ve babasına benzetemedik. Kan grubu bile bizden farklı. Hani sürekli kamera ve fotoğrafçı takibi olmasa karıştı sanıcam:) Yatğı doğrulttum arkama yaslanarak yazıyorum. 2 defa ayağa kalkıp yürüdüm. ilk yürürken çok zorlandım karnımda ağrı vardı. İkincisinde daha rahattım. Ama hala sağa sola dönemiyorum. Kendiliğimden doğrulamıyorum. Yarına düzelirmişim. Zaten sabahkindende daha iyi dururmdayım. Ağrı kesici iğne falan yaptılar. Ağrı eşiğiminde yüksek olduğunu söylediler. Ağrı varmı diyorlar bende doğal olarak kesi yerinde acı olduğunu ama dayanılmayacak bir ağrı acı olmadığını söyleyince şaşırıyorlar:) Ne yapayım orası mecbur acıyacak bir süre. dediğim gibi öyle korkulacak bir acıda değil. Sütüm ilk gün olmasına rağmen gayet iyi geldi ama yinede yetmedi. ben nuby nin kaşıklı biberonunu getirmiştim ona mama hazırlayıp içirdiler. Durmadanda emmek istiyor neredeyse yara yapacak. emzik verdik oyalamak için. Hemşire az önce şırıngayla doyurdu kaşıkla yiyemiyormuş tam olarak diye. bebişim şimdi emziğini emiyor bana bakarak:) Eliylede tutmş emziği sanki elinden alıcaz:) 11 den beri 3 bez kullandık. 1 defa body sini değiştirdik. Ben çok terledim. 2. geceliğimi giydim.5-6 tanede olsa yetmeyecek gecelik. klimayı bebeğe zarar verir diye açamıyoruz. Üzerimde örtülü sabah değiştiricem yine. Serum 3000 cc alıcakmışım. Şu an 3. sünü taktılar ve bu bitince sonmuş çok şükür. 23 den itibaren su meyve suyu çay kahve ,bisküvi, ve krakeri serbest bıraktılar. nasıl sevindim anlatamam. yemek yiyememek çok kötü. Hatta su bile içemedim. sabahta kahvaltı yapabilecekmşim. Bence sezeryanın en büyük sıkıntısı şu karındaki ağrıyla doğrulabilmek ve ayağa kalkıp yürüyebilmek. şu anımın zaman kaybıyla geçtiğini düşünüyorum. normal doğum olsa muhtemelen evdeydik şuan. şimdi yarın gecede burdayız. face e yarın resim atarım. Aklıma gelenleri yazdım. Geçmişi okuyamadım yine. Umarım herkes iyidir. Sevgiler

oburcuğa bak sen :) maşallah canım. yarın daha iyi olursunuz inş. resmi merakla bekliyoruz :)

Canm Allah analı babalı buyutsun...burada yazbildiğine göre iyisin ben de sezeryan olacağım içime su serpildi...

canım benm hadi geçmiş olsunn gözün aydın...minnoşuna da kawuştuunn..işala en kısa zamanda iileşip eivinize dönersiniz canımm

Allah bağışlasın canım, Allah nazardan saklasın..
Allah'ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..
senin ilk doğumun normal miydi?

Canim cok gecmis olsun, tosuncuga da masallah. Anali babali buyusun, sagkli uzun bir omur dilerim.

Hosgeldin :) ara ara gir anlat emi neler yapiyorsun? ben yarim annelik olayina takildim. Eger sezaryen yapmak yarim annelikse ben 1,5 anneyim. İsin ilginci sezaryen oldugumda 1 yil kendini hissettirdi kesi yerim, her gun dogurdugumu yeniden yeniden hissettim. Oysa ki normal dogurduktan iki gun sonra hic dogurmus gibi degildim. Sanki biri kapima bebek birakmis gibi simdi. Sanki normal dogum yarim annelik. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun. Ben linki koyarken neden sezaryen oluyorsunuz demedim, Turkiye'nin beni de icine almis aci gercegini gorelim istedim. Normal canim, yerleri daraliyor. Hickirik tutunca da rahatsiz oluyordum ama aci yoktu. Belki ic karnin dardir canim. Primanin iri deliklileri var canim su an onlari kullanIyorum cok memnunum.
ellerim titriyor kıslaryarın öğlen sezeryana alınıyorum öğlen 12.30 da :18::18::18::18::18:
Hayirlisi ile kavusursun insallah canim mis kokuluna.

Canim sakin aklina getirme mama isini. Ona gelen sut yeter. Zaten muhtemelen simdilerde gogsun dolmustur bile. Bol bol emzir uyandirip. Sena iki haftalik oldu bugun, simdi simdi sut fiskirmaya basladi daha. Ustelik hic mama vermedim, bakalim kilo almis mi dogumdan bu yana, bugun gidecegiz doktora ilk defa. Biz de cikarken 270 gr. Eksik olarak, 2.800 cikmistik hastaneden.

ay herkes teker teker kucaklarına alıyorlar :)) ben heralde bu gidişle en son anne ünvanını alacaz gibi...sata göre 26 temmuz daha çokkkkkk varrr :97::97::97::97::97:

esracım artık girebiliyorsun bi kac zamandır yoktun hatta dün tugçalla konustuk esra giremiyor die :)) sükür kavusturana senacık nasılll keyfi yerindedir ve annesini üzmüyordur.. :))) ilke ile arası nasıl senacıgın alısabildimi ilkecik kardeşine... inşallah onla bi problemi olmuyordur... biz hala sıcakla ödemle bogusuyoruz bide gün döndürmeye çalısıyoruz sıcaklar arttıkcada zor oluyor buuu .... sencıgı kokla bizim içinnn esracımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…