Sagol Sedacigim, darisi basina insallah
Biraz bahsedeyim genel olarak neler geciyor basimdan
Ayrica ilgin icin de tesekkur ederim
Kizim genel olarak sorunsuz bir bebek
Emiyor uyuyor, gaz sancisi pek yok. Ama ilerde baslar mi bilmiyorum. simdilik iyi
Sutum ikinci gunumde gelmisti, aksamina da goguslerim tas olmustu. Sizlerin de basina gelecek; ya sIk sIk emzirmeli ya da pompayla sagip rahatlatmali gogusleri. Ben bir sefer sagdim ikisini, bir sefer onu verdim biberonla. Bir seferden biberona alismadi Allahtan. Ama uyurken vermistim aklinizda olsun. simdi normale dondu. Bir de goguslerim yara olmustu, o da iyi durumda simdi. Tamamen gecmedi ama cok daha iyiyim. Baslarda aglayarak emzirmistim
Asagida dikislerim vardi, onlar da iyilesti gibi artik, zaten ikinci gunumde yanma vs. bitmisti. Sadece otururken hassasiyet vardi o da gecti artik. Kanama ise cok azaldi ama devam ediyor.
Yanimda annem var, sagolsun hem oglumla ilgileniyor hem kizimla. Emzirip veriyorum istedigim gibi dusumu falan aliyorum, misafir agirliyorum. Yemek, borek corek bile yapiyorum. kizim 2-3 saat uyuyor kesintisiz, o zaman islere kosturabiliyorum. Hatta markete bile gittim bir sefer :)
Ilk bebegini kucagina alacak arkadaslarim birazcik bocalayabilirler baslarda ama mutlaka insan alisiyor yeni duzene. Elbette eskisi gibi olmuyor ama en buyuk tavsiyem sakinlik. Sakin olun bebise de yansisin sakinliginiz. Ilk bebegimde cok titriyordum ustune ama simdi cok daha rahat davraniyorum. Allah saglik versin de her sey yoluna giriyor