2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaarr bişi sorceem ! bebiş için termometre aldınız mı?? aldıysanız nası aldınız,kulaktan ölçerler iimiş galibaa..biz de bi tane var ama o da klasik koltukaltından ölçüo..aklıma gelmişkene soriim didim..lazım oluyomuş da baya almak lazumm

kızlaaarr bişi sorceem ! bebiş için termometre aldınız mı?? aldıysanız nası aldınız,kulaktan ölçerler iimiş galibaa..biz de bi tane var ama o da klasik koltukaltından ölçüo..aklıma gelmişkene soriim didim..lazım oluyomuş da baya almak lazumm

canım o kulaktan ölçenler gereksiz pahalı hemde doğru ölçmüyo çünkü oda sıcaklığından etkileniyormuş chiccodaki satıcı kız söledi...ben chicconun çabuk ölçen dıjıtal ateşölçerini aldım 28 tl miydi ne...ama bi tanede o civalı eski usul olanlardan alıcam

canım eşim aldı ama koltukaltından ölçen bişey aldı sanırım..
internetten aldı..

canım o kulaktan ölçenler gereksiz pahalı hemde doğru ölçmüyo çünkü oda sıcaklığından etkileniyormuş chiccodaki satıcı kız söledi...ben chicconun çabuk ölçen dıjıtal ateşölçerini aldım 28 tl miydi ne...ama bi tanede o civalı eski usul olanlardan alıcam
canım civalılar yasaklanmış sanırım..

benim herif te aynı valla
erkekler anlamıyo bacım:KK49:
ben alıştım artık sormuyorum :KK33:
bildiğini okuycan en iyisi yoksa onlara kalsa hiçbişiyleri olmayacak gariplerin:KK47:

vala bende hiç bişi sormuorum ona sinirlerimi bozuoo herşeye muhalefett anlamıo garibimm ne gerek var bilmem nee:63:
kirli sepeti bende bakcem de şöle küsel bişi olsun istiorum..deiüşük bişi bulursam alcem ama gerekli bencede..file olanlar küsel..aslında hasırlarda küsel ama çok yer kaplıo sankim.bizde bi dene var ama onun miniğnden bulursam alurum.bizdeki hasır baya büük aile boyu :KK1:
kıs haftaya sezeryan olcen dabi yat dinlen azcukk...ne zamandı sen gün aldın mı :122: benm daa çook var normal olcei için doktor oturup beklicen didi...:110: ama baya ağırlaştım yaa babannelere döndüm belim nein ağrıo finaa:KK53:
annimlen kardişim gelcek salı günü allahtan biraz oyalanurum hemde yardımcı olurlar baa birass:KK37:

benimki eve çok yakın zaten
benim de doktorla hemşirem cep telefonlarını da verdiler
bişey olunca arıyolar onlar da..:KK1:
keşke orda doğum yapılabilseydi, hiç hastane stresiyle uğraşmaya gerek kalmasaydı ..:KK52:

valla öle benim doktorla hemşiremde çok ilgili gitmeyince hemen arıyolar :KK64::KK64: orda doğum yapamasakta onları tutup doğum yapacağımız hastaneye mi götürsek ne :KK64:beni bu doğurtsun diye :KK66::KK66::KK60::KK60:

kızlarrr sbilge de doğum yapmış... karaciğer değerleri düşmemiş ve dün gece saat 12 de bebeği almışlar... 36 haftalık 2700 gr doğmuş cok da sağlıklı imiş... hastanedelermiş hala çünkü bilgenin karaciğer değerlerinin düşmesini bekliyorlarmış... bebek taburcu edilebilecek durumdaymış...spinal anestezi olmuş bugün baş ağrısı varmış biraz ama genel olarak ameliyat rahat geçmiş... baş ağrısı için de çok bol su içicekmiş... sütü de gelmiş demin biz konuşmadan önce emzirdim uyuttum dedi...bir bebeğimiz daha oldu maşallah......

aaa ben bilmiyodum en doğru onlar ölçüyo demiştiler baaa:KK53:

yasaklandıını bilmiodum daa artık satılmadıını biliorum ben de..chiconun nasılmış ki acepp ?
şundan mı acapa ? bunlan nası ölçülüo ama anlamadım
$400_10057_1289554651094.jpg

benm aldığım normal şundan eczaneden aldım ;
$benmki.jpg

kızlarrr sbilge de doğum yapmış... karaciğer değerleri düşmemiş ve dün gece saat 12 de bebeği almışlar... 36 haftalık 2700 gr doğmuş cok da sağlıklı imiş... hastanedelermiş hala çünkü bilgenin karaciğer değerlerinin düşmesini bekliyorlarmış... bebek taburcu edilebilecek durumdaymış...spinal anestezi olmuş bugün baş ağrısı varmış biraz ama genel olarak ameliyat rahat geçmiş... baş ağrısı için de çok bol su içicekmiş... sütü de gelmiş demin biz konuşmadan önce emzirdim uyuttum dedi...bir bebeğimiz daha oldu maşallah......

ay canım ya gözü aydın allah analı babalı büyütsün :nazar::nazar: bilgeninde değerleri biran önce düzelir inşallah :KK61:
yeni bebişimiz de:nazar::emir_bebek: geldi darısı başımıza:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
allaaamm bilge de doğurduu:KK52::KK52: hayırlısıyla sıra bize gelsin işalaa:122::122: durumu da iimiş çook sivindiimm bi o kadar da heyecan yaptım şimdiii :KK52::KK52:

vala bende hiç bişi sormuorum ona sinirlerimi bozuoo herşeye muhalefett anlamıo garibimm ne gerek var bilmem nee:63:
kirli sepeti bende bakcem de şöle küsel bişi olsun istiorum..deiüşük bişi bulursam alcem ama gerekli bencede..file olanlar küsel..aslında hasırlarda küsel ama çok yer kaplıo sankim.bizde bi dene var ama onun miniğnden bulursam alurum.bizdeki hasır baya büük aile boyu :KK1:
kıs haftaya sezeryan olcen dabi yat dinlen azcukk...ne zamandı sen gün aldın mı :122: benm daa çook var normal olcei için doktor oturup beklicen didi...:110: ama baya ağırlaştım yaa babannelere döndüm belim nein ağrıo finaa:KK53:
annimlen kardişim gelcek salı günü allahtan biraz oyalanurum hemde yardımcı olurlar baa birass:KK37:

ben hasır seviyom
aynen süslü püslü olsun şöle baktıkça çamaşırlarını yıkayasımız gelsin ahahaha :KK60:
haftaya cmt sezeryan olcam cnm çoook büyük b ihtimal
yarın dr saat vericek bakalım :)
otur bekle kıs sende sağlıklı olsun da napalım biz acısını çekeris mecburen napalım :KK69:
benim herbi yerim ağrıy kıs ağlıyom bile
ama napalım anne olmak kolay diilmiş.:KK34:

Allah analı babalı büyütsün inşallahsağlıklı doğumları duymak çoook güsel
bilge de inş hemen iyleşir :KK34:

bu da kulaktan ölçermiş.brauwn un.80 tl
Eki Görüntüle 212507

ben kulaktan ölçer alcam valla
braun da iyi bence :KK49:
gene başka markalara da bakcam tabe
inş kullanmak zorunda kalmayız öle
yasık kuzucuklara yaa :KK59:

ben hasır seviyom
aynen süslü püslü olsun şöle baktıkça çamaşırlarını yıkayasımız gelsin ahahaha :KK60:
haftaya cmt sezeryan olcam cnm çoook büyük b ihtimal
yarın dr saat vericek bakalım :)
otur bekle kıs sende sağlıklı olsun da napalım biz acısını çekeris mecburen napalım :KK69:
benim herbi yerim ağrıy kıs ağlıyom bile
ama napalım anne olmak kolay diilmiş.:KK34:

ben kulaktan ölçer alcam valla
braun da iyi bence :KK49:
gene başka markalara da bakcam tabe
inş kullanmak zorunda kalmayız öle
yasık kuzucuklara yaa :KK59:

evet ya almak lazım her ihtimal olsun yani..arada ölçcez bebişleri mecbur..braun ii gibi ama bakalım artık..
anne olmak kolay diil vala şimdiden anladım..uykusuz ve ağrılı giciler başladı çok finaa:KK31:
az kalmışş kıs sana sayılı gün çabık giçeerr anahhmm eksilere bi göz at :KK52:

yasaklandıını bilmiodum daa artık satılmadıını biliorum ben de..chiconun nasılmış ki acepp ?
şundan mı acapa ? bunlan nası ölçülüo ama anlamadım
Eki Görüntüle 212505

benm aldığım normal şundan eczaneden aldım ;
Eki Görüntüle 212506

canım o üstteki oda termometresi bence.... benim aldığımda senin aldığının bi üst modeli ....az öncede yazmıştım ama görmedin sanırım.kulaktan ölçenler oda sıcaklığından etkileniyor dedi baa satıcı kız chiccoda...ama yinede sen bilirsin

X