benim göbekten ziyade ayaklar kaşınıyor,tahlil yaptırdım ama dr çekeceksin doğuma kadar,kolestas değil dedi.Oluyormuş,tıp bu kadar ilerlemişken neden buna çare bulunmuyor anlamadım.2 haftadır daha fenaydı bugünlerde en azından gündüz değil sadece gece kaşınıyor.Bu da iyi bi şey.
Ay bir bebişimiz daha geliyor,Allah güzel bir doğum nasip etsin cnm.Dualarımız seninle.
Canım gerçekten çok zor bir durum.Şu durumda seni yalnız bırakan kocayı bence hiç arama.Sonra çok pişman olacaktır,biz kadınlar da tabi affederiz ama yalnız geçirdiğin şu sıkıntılı günler senin içinden çıkmaz hiç. Keşke yanında olsa,hiç yaşanmamış olsa,ne güzel olurdu.Nasıl bir vicdan varmış anlamadım.Bencil demek ki,sadece kendini düşünüyor.ne yaşanmış olursa olsun bu kadar uzun bir süre arayıp sormamasını hiçbir bahane affettirmez.Güçlü ol canım, ailen destek olursa,arkandaysa çocuğunu birlikte güzel bir şekilde büyütürsünüz. Sen sakın çocuğundan soğuma onun yüzünden,doğunca sımsıkı sar onu,onu görünce zaten dünyayı unutacaksın.Eşin de inşallah hatasını anlar,pişman olur.