- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
kızlar hemen konuya gircem çok telaş yaptım.
az önce duşa girmiştim jilet kullandım. sonra çıktım abdest alcaktım tuvalet kağıdına kan geldi .. bi yerimi kesmişmiyim diye baktım ama yok bişey. günlük pet koydum ama oda lekeli gibi. bildiğiniz kırmızı kandı. nişan filan değildir inş. elim ayağıma dolaştı direk size yazmaya geldim :26: p.tesi doktor randevum var beklemeyip gitsem mi ? gerçi bişey olmaz heralde başka bişi olmadıkça di mi?:18:
canım sakin ol biraz bekle
nişan olsa bile hemen doğurmıyacaksın o yüzden telaş yapma hemen
sancı başlarsa gidersin
[sıze=3]acele etmeyin yaaa :84::84::84::83::83::83::83:[/sıze]
sırada sen varsınn sennnnn:76::76::76:
:76::76::76:
bide benden önce doğuruyomusun seda
bak o zaman ben sana neler yapıyorum
sağolun kızlr doktorum biraz bekle dedi. ağrın olursa gel kesik olabilir dedi... inş kesiktir.
sırada sen varsınn sennnnn:76::76::76:
az önce duşa girmiştim jilet kullandım. sonra çıktım abdest alcaktım tuvalet kağıdına kan geldi .. bi yerimi kesmişmiyim diye baktım ama yok bişey. günlük pet koydum ama oda lekeli gibi. bildiğiniz kırmızı kandı. nişan filan değildir inş. elim ayağıma dolaştı direk size yazmaya geldim :26: p.tesi doktor randevum var beklemeyip gitsem mi ? gerçi bişey olmaz heralde başka bişi olmadıkça di mi?:18:
Kızlar az önce Pelin aradı. (20:30 da). Doğurmuş bugün!!!!!
Sesi çok iyi geliyordu. İyi geçmiş doğumu. 37. haftasındaydı. Bugün öğle saatlerinde suyu gelmiş, kanlıymış baya. Heralde nişan da geldi. Neyse apar topar hastaneye gitmişler. İnanılmaz sancısı varmış, dayanamıyormuş. Açılmayı beklemek istememiş, sezaryen istemiş. Zaten normal istemiyordu ne zamandır sezaryen düşünüyordu. Kolayca karar vermiş o yüzden. Genel anestezi yapmışlar. Saat 15:00 te Mert'ine kavuşmuş:) Uyanınca sersemliği olmuş sadece. Bi de hala sütü gelmemişti beni aradığında. Genel anestezi yüzünden geç gelir demişler. 2600 gr doğmuş. Biraz küçük erken olduğundan dedi, yok canım nolucak, hızlıca alır artık kiloları dedim. Biraz da iyi oldu aslında Pelin'in erken doğurması bence. Karpal tünel sendromundan çok çekiyordu. Hiç uyuyamıyordu. Artık kurtulur heralde.
Haberler bu kadar şimdilik. Herkese çok selamı var. Bi süre nete giremez sanıyorum.
cnm sakin ol nişan olsa bile hemen doğurmayacaksın yaa dr da bekle demiş heyecanlanmaa
kızlar temmuz geldiğinde burda hamiş falan kalmayacak sanırımmm
selam kızlar
ayy kuaföre gittim kaşlarımı aldırmaya çatlak kız randevulu müşterisini bekletmicek diye oydu kaşımı sinir oldum yaaa.....
gülay sen anakucağının ötüsünü yıkıcakmısın merak ettim ...
bu arada ben aşağıdaki surat ifadelerini kullanamıyoırum mimiksiz kaldım...
ben olcam ben en son ben doğuracam öyle hissediyorum bitek ben kalacam
bilmiyorum canım yıkasak mı ya bir sudan geçsin :44:
madem yıkanabilir yapmışlar yıkayalım ozaman tatlım... o kusur kalmasın :)
haftaya izine çıkıyorum kısa program bi sudan geçiririm o zaman bende
internetimde bağlanıcak bugun
akşama ağdacıdayım , umarım fazla kızartıp , beni bağırtıp doğurtturmaz
selam kızlar
ayy kuaföre gittim kaşlarımı aldırmaya çatlak kız randevulu müşterisini bekletmicek diye oydu kaşımı sinir oldum yaaa.....
gülay sen anakucağının ötüsünü yıkıcakmısın merak ettim ...
bu arada ben aşağıdaki surat ifadelerini kullanamıyoırum mimiksiz kaldım...
İfadelerin üzerine gelip koduna bak.Kendin klavyeden kodla o zaman oluyor canım.Arada bende de oluyor kullanamıyorum nedense...:44: