2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şekerim istanbulda yeni trend şu: metro markette plastik kadehler satılıyor. çok şık. plastik olduğu çok zor anlaşılıyor. kısa saplı. hastanede herkes onlarla ikram ediyor. ben hastanede vermiycem şerbet. ama vgerseydim onlardan alırdım. tabi sen istanbuldamıydım unuttum ama bi fikişr olsun diye söyledim.

maalesef istanbulda değilim canım bizim burda öyle şeyler bulmak zor... napalım artık artık bardakları götürürüz orda kullanıldıkça yıkancak yapcak fazla bişey yok.... sağol canım düşündüğün için....

sesleri duymasından geç ben hastanenin kapısından girdimmi bile kokusu havası yetiyor kötü olmama zaten bebeği biraz daha durur inşallahh allahım sabır versin

izin istedim bizim müdür otur oturduğun yerde dedii ay dayanamıyom yaaaaa belimm kopacakk

bende ilk kez duyuyorum buralardada hiç yok öyle şeyler...
ben beğendim cnm melis ismini çok severim zaten alya da son zamanlarda çok moda ikiside gayet güzel
sağol cnm...

insan bu haberleri duyunca ne diyeceğinide bilemiyor
inşallah herşey istedikleri gibi olur , morali yüksek olsun bilgen inde

izin istedim bizim müdür otur oturduğun yerde dedii ay dayanamıyom yaaaaa belimm kopacakk

8 aylık hamile kadını işyerinde oturtup ne anlayacak bilmiyorum :117:senin yaptığın içi yapacak birisi daha yok mu işyerinde?Ne iş yapıyodun sen canım?

yaa ne biçim müdürün var böyle çok sinirlendim şuan...

suratımı astım oturuyordum asma araba çıksın çarşıya gönderecemm dedii başta öle moral bozup sonra ne anlıyor bilmiom

8 aylık hamile kadını işyerinde oturtup ne anlayacak bilmiyorum :117:senin yaptığın içi yapacak birisi daha yok mu işyerinde?Ne iş yapıyodun sen canım?

muhasebe yok canım ben gidincede 3 kişi çalışıyoruz 2 si paylaşacak herkesin kendi işi başından aşkın oluyo zaten istemeyerekde olsa verdi izni

ohaa ya cuma öğleden sonra yani ne olur ki verse sanki
sende ayağının altına bi sandalye cek uzat otur canım mumkünse ben öyle yapıyorum kimsede bişi diyemiyo

aman yarım gün idare etsinler yaaa sanki yarın günde batacak alla alla keyfinden mi izin istedin sanki....

bende öle yaptım organize işlerine anacığıma bakıyoo
saol teyzesi valla canım içmediğim pekmez kalmadı c vitamini kuru üzüm hepsini denedim yükseleceğine düşüyo bakalım ne çıkacak
aynen cnm ya belki 10 kutu ilaç bitirdim bende dehiç işe yaramamış 2 gündür canım çok sıkıldıı ama yapacak bişey yok..
aslında hamileliğimiz döneminde hastalanmıoz tüylerde 9 aylığına çıkmasa
dimi ya süpper olurdu
tadı güzel cnm bence yap güzel olduğunu düşünüyorum ben
allah yardımcısı olsun zaten kendi derdi ona yeter bide hastane psikolojisi iyice germiştir sağ selamet alsın bebişi kucağına inşş
o müdürü varyaa

ne zaman izine ayrılıcan cnm

evet canım onlar gerçekten şık oluyo..biz kuzenimin nişanını evde yapmıştık yemek verdil ve onlardan kullandık..hatta tabak bardak takımları vardı..soradan yıkama zahmeti de yok hepsini atıyosun..ama plastik olduğu belli olmuyo çok şıklar..
ben de şahsen hastanede bişi vermicem..yani zaten fazla gelen olmaz hastaneye sonuçta bi gün kalıcam işala..gelen olsa bile hastanede bişey verme taraftarı değilim..hastaneleri pek sevmiyorum geriliyorum zaten yeterince..umarım fazla da kalmam..evime ziyarete gelenlere bebek şekeri çikolatası ve yaptığım kurabiyelerde vericem..annem de lohusa şerbeti yapıcak zaten..artık böle böle idare edicez işala..

selam kızlar, geçmişe bakamadım ciddi bişey yoktur inşallah..
bişey sorcam acil,
bebefix'ten alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı aranızda?

kızlar hemen konuya gircem çok telaş yaptım.

az önce duşa girmiştim jilet kullandım. sonra çıktım abdest alcaktım tuvalet kağıdına kan geldi .. bi yerimi kesmişmiyim diye baktım ama yok bişey. günlük pet koydum ama oda lekeli gibi. bildiğiniz kırmızı kandı. nişan filan değildir inş. elim ayağıma dolaştı direk size yazmaya geldim :26: p.tesi doktor randevum var beklemeyip gitsem mi ? gerçi bişey olmaz heralde başka bişi olmadıkça di mi?:18:

yanma feln varmı jilet kesiğinde olur genede biraz bekle derim ben ama daha bilgili olanalr cevap verirler canım

Selam kızlar direk bende konuya giricem, nişan sümüksü kanlı akıntı tam olarak kan rengi olmazmış. Seninki direk kansa o nişan degildir zannediyorum ama başka bişeyde olabilir. Biyerini kesmedigine eminsen bence doktora git canım. İhmale gelmez kan neticesinde.

dur canım telaş yapma, doktoru bi ara bakalım ulaşabilirsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…