kızlar ya bişey sorcam size... şimdi lohusa şerbetini biz hastaneye de götürcez çünkü hastaneye gelip eve gelmicek olan insanlar olabilir hem gelene hastanede de ikram edelim istedik... annem diyo ki süslü bardakları da alalım madem süslettik işe yarasın diyor bana da hastanede abartı olur gibi geldi ama plastik bardak da içime sinmicek şimdi onu da biliyorum...aslında bana kalsa hastanede vermicem bile ama annem de verelim çikolatanın yanında diyor ben de bişey demedim sonuçta sen yıkıcan kendin karar ver dedim.... özel oda olduğu için lovabosu falan olcak yani bardak yıkamak sorun olmaz aslında da sizce abartı mı olur yauw yada siz hastanede şerbet ikram etmeyi düşünüyomusunuz????
şekerim istanbulda yeni trend şu: metro markette plastik kadehler satılıyor. çok şık. plastik olduğu çok zor anlaşılıyor. kısa saplı. hastanede herkes onlarla ikram ediyor. ben hastanede vermiycem şerbet. ama vgerseydim onlardan alırdım. tabi sen istanbuldamıydım unuttum ama bi fikişr olsun diye söyledim.
demin telefon actım kızlar bilge hala hastanede doğumhanede nst ye bağlı yatıyormuş... değerleri 400 den 200 lere düşmüş ama hala risk varmış... dahiliye dr u da görmüş ve birkaç test istemiş ona göre kadın doğumcusu ile birlikte karar vereceklermiş... dr lar ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi diyorlarmış... bilge bugün doğum olmaz heralde ama yarına bişey demiyorlar dedi... doğumhanede olduğundan da sürelkli doğum geliyormuş bağıran cağıran dünden beri psikolojim bozuldu iyice dedi...hepimizie çok selamı var çok teşekkür ediyor dualarınız için....
bende ilk kez duyuyorum buralardada hiç yok öyle şeyler...şekerim istanbulda yeni trend şu: metro markette plastik kadehler satılıyor. çok şık. plastik olduğu çok zor anlaşılıyor. kısa saplı. hastanede herkes onlarla ikram ediyor. ben hastanede vermiycem şerbet. ama vgerseydim onlardan alırdım. tabi sen istanbuldamıydım unuttum ama bi fikişr olsun diye söyledim.
ben beğendim cnm melis ismini çok severim zaten alya da son zamanlarda çok moda ikiside gayet güzel
sağol cnm...
demin telefon actım kızlar bilge hala hastanede doğumhanede nst ye bağlı yatıyormuş... değerleri 400 den 200 lere düşmüş ama hala risk varmış... dahiliye dr u da görmüş ve birkaç test istemiş ona göre kadın doğumcusu ile birlikte karar vereceklermiş... dr lar ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi diyorlarmış... bilge bugün doğum olmaz heralde ama yarına bişey demiyorlar dedi... doğumhanede olduğundan da sürelkli doğum geliyormuş bağıran cağıran dünden beri psikolojim bozuldu iyice dedi...hepimizie çok selamı var çok teşekkür ediyor dualarınız için....
izin istedim bizim müdür otur oturduğun yerde dediiay dayanamıyom yaaaaa belimm kopacakk
izin istedim bizim müdür otur oturduğun yerde dediiay dayanamıyom yaaaaa belimm kopacakk
yaa ne biçim müdürün var böyle çok sinirlendim şuan...
8 aylık hamile kadını işyerinde oturtup ne anlayacak bilmiyorum :117:senin yaptığın içi yapacak birisi daha yok mu işyerinde?Ne iş yapıyodun sen canım?
suratımı astım oturuyordum asma araba çıksın çarşıya gönderecemm dedii başta öle moral bozup sonra ne anlıyor bilmiom
muhasebe yok canım ben gidincede 3 kişi çalışıyoruz 2 si paylaşacak herkesin kendi işi başından aşkın oluyo zaten istemeyerekde olsa verdi izni
bende öle yaptım organize işlerine anacığıma bakıyooaslında kola falan vereceğimize şerbet vermek daha mantıklı dimi... sonuçta soğuk bişey ikram edilcek yani... o kadar da bardak süsledik en iisi bu işlerin tüm organizasyonlarını anacığıma bırakayım ben...
aynen cnm ya belki 10 kutu ilaç bitirdim bende dehiç işe yaramamış 2 gündür canım çok sıkıldıı ama yapacak bişey yok..saol teyzesivalla canım içmediğim pekmez kalmadı c vitamini kuru üzüm hepsini denedim yükseleceğine düşüyo bakalım ne çıkacak
dimi ya süpper olurduaslında hamileliğimiz döneminde hastalanmıoz tüylerde 9 aylığına çıkmasa
tadı güzel cnm bence yap güzel olduğunu düşünüyorum benİlk başta bende lohusa şerbeti yapayım diye düşünmüştüm. Ama şimdi nedense hiç hevesim kalmadı. Annemin yaptığı vişne kompostosu var ondan içeceğim. Misafirlerede meyvesuyu kola falan ikram etsinler. Lohusa şerbeti hiç içmedim sanki tadı güzel olmaz gibi geliyor.Bardak takımından da almadım. Taşlı kapaklı şişeli setler var onlardan düşünüyorum. Alırsam hastaneye ondan götürürüm. Almazsamda komposto için evdeki sürahi bardak setlerinden birini götüreceğim.Sen zaten
almışsın bence hastaneyede götür. Başka ne zaman kullanacaksın zaten.
allah yardımcısı olsun zaten kendi derdi ona yeter bide hastane psikolojisi iyice germiştir sağ selamet alsın bebişi kucağına inşşdemin telefon actım kızlar bilge hala hastanede doğumhanede nst ye bağlı yatıyormuş... değerleri 400 den 200 lere düşmüş ama hala risk varmış... dahiliye dr u da görmüş ve birkaç test istemiş ona göre kadın doğumcusu ile birlikte karar vereceklermiş... dr lar ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi diyorlarmış... bilge bugün doğum olmaz heralde ama yarına bişey demiyorlar dedi... doğumhanede olduğundan da sürelkli doğum geliyormuş bağıran cağıran dünden beri psikolojim bozuldu iyice dedi...hepimizie çok selamı var çok teşekkür ediyor dualarınız için....
o müdürü varyaaizin istedim bizim müdür otur oturduğun yerde dediiay dayanamıyom yaaaaa belimm kopacakk
suratımı astım oturuyordum asma araba çıksın çarşıya gönderecemm dedii başta öle moral bozup sonra ne anlıyor bilmiom
muhasebe yok canım ben gidincede 3 kişi çalışıyoruz 2 si paylaşacak herkesin kendi işi başından aşkın oluyo zaten istemeyerekde olsa verdi izni
şekerim istanbulda yeni trend şu: metro markette plastik kadehler satılıyor. çok şık. plastik olduğu çok zor anlaşılıyor. kısa saplı. hastanede herkes onlarla ikram ediyor. ben hastanede vermiycem şerbet. ama vgerseydim onlardan alırdım. tabi sen istanbuldamıydım unuttum ama bi fikişr olsun diye söyledim.
kızlar hemen konuya gircem çok telaş yaptım.
az önce duşa girmiştim jilet kullandım. sonra çıktım abdest alcaktım tuvalet kağıdına kan geldi .. bi yerimi kesmişmiyim diye baktım ama yok bişey. günlük pet koydum ama oda lekeli gibi. bildiğiniz kırmızı kandı. nişan filan değildir inş. elim ayağıma dolaştı direk size yazmaya geldim :26: p.tesi doktor randevum var beklemeyip gitsem mi ? gerçi bişey olmaz heralde başka bişi olmadıkça di mi?:18:
kızlar hemen konuya gircem çok telaş yaptım.
az önce duşa girmiştim jilet kullandım. sonra çıktım abdest alcaktım tuvalet kağıdına kan geldi .. bi yerimi kesmişmiyim diye baktım ama yok bişey. günlük pet koydum ama oda lekeli gibi. bildiğiniz kırmızı kandı. nişan filan değildir inş. elim ayağıma dolaştı direk size yazmaya geldim :26: p.tesi doktor randevum var beklemeyip gitsem mi ? gerçi bişey olmaz heralde başka bişi olmadıkça di mi?:18:
dur canım telaş yapma, doktoru bi ara bakalım ulaşabilirsen..kızlar hemen konuya gircem çok telaş yaptım.