maşallahkuzuna canım kan yapıcı seylerle takviye etsen ilaçla yetmiyo kuru üzüm eelma vs cok sey var yesen iyce aslında inş güzel gelir sonucların
kahve iç bi tane canım süper oluyo ben haftada bir içiyorum sayılı gun cabuk geciyo sayma ama
günaydın güzel anneler bizim kızımla dün kontrolümüz vardı geçen gittiğimde tersti dönmüş kuzum 2450 gr olmuş boyuda 45 - 46 dedi suyu da normalmiş yani herşeyi iyiymiş teyzeleri
yalnız biraz canım sıkıldı bende kansızlık var hamilelikten öncede vardı kan ilacını günde bir kullanıyodum ilk başta sonra ikiye çıkardılar geçen ay kan ölçümü yaptırmıştım kanım daha da düşük çıktı doktor test istedi akdeniz anemisi olabilir boşu boşuna demir yüklemiş oluruz die yaptırdım bugün haftaya perşembe alacam bakalım
selam kızlar bugun işe gitmedim doktora gitcem öğleden sonra diye zaten soğuk su içip bogazımı hüpletmişim yine gr,p gibi bişi oldum sanırsam tum kışım öyle geçti zaten
pelini öğrendim hoşgelmiş mert bebek
epilasyon işi gittikçe zorlaşıyo ya doktora giderken ayrıntı yapayım diyorum canım cıkıyo kadın olmak zor geliyo bu işlerleneyse bakalım bebişler sağlıkla gelsinde
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
epilasyon işide kızlar beni gaza getirdi ben bugun boynumu büküp gidiyorum
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
epilasyon işide kızlar beni gaza getirdi ben bugun boynumu büküp gidiyorum
aslında hamileliğimiz döneminde hastalanmıoz tüylerde 9 aylığına çıkmasa
İlk başta bende lohusa şerbeti yapayım diye düşünmüştüm. Ama şimdi nedense hiç hevesim kalmadı. Annemin yaptığı vişne kompostosu var ondan içeceğim. Misafirlerede meyvesuyu kola falan ikram etsinler. Lohusa şerbeti hiç içmedim sanki tadı güzel olmaz gibi geliyor.Bardak takımından da almadım. Taşlı kapaklı şişeli setler var onlardan düşünüyorum. Alırsam hastaneye ondan götürürüm. Almazsamda komposto için evdeki sürahi bardak setlerinden birini götüreceğim.Sen zatenkızlar ya bişey sorcam size... şimdi lohusa şerbetini biz hastaneye de götürcez çünkü hastaneye gelip eve gelmicek olan insanlar olabilir hem gelene hastanede de ikram edelim istedik... annem diyo ki süslü bardakları da alalım madem süslettik işe yarasın diyor bana da hastanede abartı olur gibi geldi ama plastik bardak da içime sinmicek şimdi onu da biliyorum...aslında bana kalsa hastanede vermicem bile ama annem de verelim çikolatanın yanında diyor ben de bişey demedim sonuçta sen yıkıcan kendin karar ver dedim.... özel oda olduğu için lovabosu falan olcak yani bardak yıkamak sorun olmaz aslında da sizce abartı mı olur yauw yada siz hastanede şerbet ikram etmeyi düşünüyomusunuz????
kızlar ya bişey sorcam size... şimdi lohusa şerbetini biz hastaneye de götürcez çünkü hastaneye gelip eve gelmicek olan insanlar olabilir hem gelene hastanede de ikram edelim istedik... annem diyo ki süslü bardakları da alalım madem süslettik işe yarasın diyor bana da hastanede abartı olur gibi geldi ama plastik bardak da içime sinmicek şimdi onu da biliyorum...aslında bana kalsa hastanede vermicem bile ama annem de verelim çikolatanın yanında diyor ben de bişey demedim sonuçta sen yıkıcan kendin karar ver dedim.... özel oda olduğu için lovabosu falan olcak yani bardak yıkamak sorun olmaz aslında da sizce abartı mı olur yauw yada siz hastanede şerbet ikram etmeyi düşünüyomusunuz????
demin telefon actım kızlar bilge hala hastanede doğumhanede nst ye bağlı yatıyormuş... değerleri 400 den 200 lere düşmüş ama hala risk varmış... dahiliye dr u da görmüş ve birkaç test istemiş ona göre kadın doğumcusu ile birlikte karar vereceklermiş... dr lar ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi diyorlarmış... bilge bugün doğum olmaz heralde ama yarına bişey demiyorlar dedi... doğumhanede olduğundan da sürelkli doğum geliyormuş bağıran cağıran dünden beri psikolojim bozuldu iyice dedi...hepimizie çok selamı var çok teşekkür ediyor dualarınız için....
İlk başta bende lohusa şerbeti yapayım diye düşünmüştüm. Ama şimdi nedense hiç hevesim kalmadı. Annemin yaptığı vişne kompostosu var ondan içeceğim. Misafirlerede meyvesuyu kola falan ikram etsinler. Lohusa şerbeti hiç içmedim sanki tadı güzel olmaz gibi geliyor.Bardak takımından da almadım. Taşlı kapaklı şişeli setler var onlardan düşünüyorum. Alırsam hastaneye ondan götürürüm. Almazsamda komposto için evdeki sürahi bardak setlerinden birini götüreceğim.Sen zaten
almışsın bence hastaneyede götür. Başka ne zaman kullanacaksın zaten.
ben eve bile hazırlamadım şerbeti canım
amaaaannn o kadar ince düşünme salla kız
nasıl kolayına gidiyosa onu yapp valla
o bağırtılar moral bozucuymuş gerçekten ya
arkadaş da öle demişti.
inş bebiş kalabildiği kadar kalır da gelişir iyce ya
Allah yardımıcısı olsun...
demin telefon actım kızlar bilge hala hastanede doğumhanede nst ye bağlı yatıyormuş... değerleri 400 den 200 lere düşmüş ama hala risk varmış... dahiliye dr u da görmüş ve birkaç test istemiş ona göre kadın doğumcusu ile birlikte karar vereceklermiş... dr lar ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi diyorlarmış... bilge bugün doğum olmaz heralde ama yarına bişey demiyorlar dedi... doğumhanede olduğundan da sürelkli doğum geliyormuş bağıran cağıran dünden beri psikolojim bozuldu iyice dedi...hepimizie çok selamı var çok teşekkür ediyor dualarınız için....
herkese günaydın:)))))
kızlar artık çok ağırlaştım sanırım bebeğimde ağırlaştı çünkü artık eskisi kadar çok ve güçlü hareket etmiyor. bugün okulda son günüm yarın 37. hafta raporumu alıp izne ayrılıyorum seminerlerde okula gitmeyeceğim. yarın dr kontrolüm var artık doğumu net olarak konuşacağız ama ben hissediyorum sıpam hala dönmedi:))pazar günüde annem ve kız kardeşim geliyor sanırım doğumuma çok az kaldı inşallah allah hepimizi sağ salim yavrusuna kavuşturur.
o bağırtılar moral bozucuymuş gerçekten ya
arkadaş da öle demişti.
inş bebiş kalabildiği kadar kalır da gelişir iyce ya
Allah yardımıcısı olsun...
doğru diyosun canım sonuçta hazırlandı o kadar kullanniim en iyisi....
bacım sorma valla bizim buranın adetleri bitmez bir lohusa şerbeti yapmamış die de konuşurlar valla... zaten ben bişey yapmadım bir tek bardakları üsüledim o da bir saatimi aldı almadı yani... şerbeti de çikolataları aldığımız pastane yapıcakmış... bir tek ikramı kalıyor onu da oğlumun teyzesiyle halası yapcak ben dağıtcak değilim yaaaonlar düşünsün
babamız da pek heyecanlı ben de içcem şerbet diyip duruyo walla iç iç dedim bol iç ki sütün gelsin arada veririrm emziriverirsin dedim delüüüüüüüüüüüü
insallah canım ama zor dedi... bebek durdukça karaciğerine de zarar veriyormuş bilgenin...aslında belki şimdi doğsa kuveze bile gerek kalmaz...
inş canım tesk. git git sürekli temiz durmak lazım artık keşke bende utangaclığımı atıp gidebilseydim yaaa gidemedim bi turlu canım cıkıyo
açıldım canım biraz ayakladımda iice ağırlık çöker oldu artık inşallah sende doktorundan güzel haberlerle gelirsin
maşallah canım bebişineinşallah sonucunda temiz çıkar