2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kızlarrr dün eşime diyorum biri daha doğum yaptı 37. haftadan sonra geliyor bebekler diyee durup durup bişey yok demi sıkıntın yok demi adamıda pimpiriklendiriom evde

günaydın kızlar.... walla dün ben de zor bir gece geçirdim yine bir gün bir gün kötü oluyorum:... resmen vajinal bölgemde baskı hissetmeye başladım artık yürürken bile bacak aralarım ağrıyorbir de karnım da iice aşağı düştü bu sefer göğüs altlarım ağrımaya başladı... sanki ordan yırtılıvercekmiş gibi... oflaya puflaya sabahı sabah ettim yani.... neyse az kaldı artık acık daha sıkcaz dişimiz, bebişler için... sonunda mükafatımız çok güzel olacak dimi

Herkese Günaydın
Umarım herkes iyidir , artık yavaş yavaş bebişlerimiz gelmeye başladı bizleride heyecanlar sardı
Salı günü izinimi almaya karar verdim , bugunde eve internetim bağlanıyor
Buarada dün akşamdan beri benim bebişin hareketleri hep göbüşümde sanırım döndü benim kızımda

herşeyin hayırlısı canım üzme kendini çok fazla lütfen
pozitif düşünki herşey daha iyi olsun

hoşgelmiş küçük Mert
analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah
pelininde bol bol sütü gelsin

sağlıkla kucağına alır inşallah bebeğini...

kızlar ya bişey sorcam size... şimdi lohusa şerbetini biz hastaneye de götürcez çünkü hastaneye gelip eve gelmicek olan insanlar olabilir hem gelene hastanede de ikram edelim istedik... annem diyo ki süslü bardakları da alalım madem süslettik işe yarasın diyor bana da hastanede abartı olur gibi geldi ama plastik bardak da içime sinmicek şimdi onu da biliyorum...aslında bana kalsa hastanede vermicem bile ama annem de verelim çikolatanın yanında diyor ben de bişey demedim sonuçta sen yıkıcan kendin karar ver dedim.... özel oda olduğu için lovabosu falan olcak yani bardak yıkamak sorun olmaz aslında da sizce abartı mı olur yauw yada siz hastanede şerbet ikram etmeyi düşünüyomusunuz????

tuğçecim aynen bende öyle...çok fena kokrtum akşam hem erken gelir diye hemde hiçbişeyim hazır değil daha...az daha bekle kızım diyorum gece ii yattım ama gündüzde işte olduğum için dayanamıyorum...eve çıksam yatsam rahatlıycam inş.p.tesinden sonra biraz rahtlarım inş.allahım sağlıklı sihhatli kucaklarımıza almayı nasip eylesn işallahhh

Günaydın güzel annişler.
Bizim de dün kontrolümüz vardı, herşeyimiz normaldi şükür. 35+3 ' te 2.625 gr olmuş paşa.
Nst sonuçlarımız da gayet güzel çıktı.
2 hafta sonra, 38. hafta içinde çatı kontrolumuz var. O zamana kalırsak artık.37. haftada geliyor bebişler maşallah.
Doğumla ilgili doktorumuz sezeryanı unut , hiç heveslenme dedi , lafını bile ettirmedi :)
Benim kafamda oluşmuş birşey yoktu zaten, her ikisinden de korkuyorum, 3. şık yok mu acaba :)
Herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece normal doğum olarak takip edeceğiz dedi.
Son zamanlar bayağı zor geçmeye başladı, benimde biran önce doğurasım var, umarım çok bekletmez ufaklık.
Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inş.

çalışmak daha da zor gelir tabi ben bu halde işe gittiğimi düşünemiyorum bile... gerçi çalışıyor olsam şimdiye izne ayrılmış olurdum ama inan bir odadan diğerine geçmeye eriniyorum walla....annem gelip kalayım yanında diyo ama onu da istemedim evde kafama göre takılmak daha cazip geldi...

maşallah paşana tatlım kocaman olmuş Rabbim hakkınızda hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insallah....

günaydın kızlar, pelini çok çok tebrik ederim, bilge için de bol bol duacıyım, inşallah güzel haberlerini alırız. ayh nasıl da hepimizi bir telaştır aldı değil mi, bir yandan da bu gebelik sendromu mu mevsim değişikliği mi hormonlar mı diyim, herseye aglayasım geliyor, hayırlısıyla alnımızın akıyla cıksaydık su işlerin içinden, ortalıgı fazla döküp kırmadan:))

kızlar kızımın ismine bişey demediniizzzz
beğenenlerede tşk ediyorum beğendiğinize sevindim
nasıl sizce melis alya
ben beğendim cnm melis ismini çok severim zaten alya da son zamanlarda çok moda ikiside gayet güzel
cnm çok geçmiş olsunn inş...ahh bu drlar ..başka bi hastane seçeneğin yokmuydu cnm ya baya çektirmişler sana allah yardımcın olsun selamet al kucağına cnm inşş
mert bebekde geldi demek hayırlı olsunn.. sütüde gelir inş pelinin mertte birer birer alır kiloları inşş
bişey olmamasına çok sevindim cnm çok geçmiş olsun
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmmm
allahım selamet kurtulsun inşş 35 hafta çok erken değil bişey olmaz inşş selametle alır bebişi kucağınaa

bende hastanye götürsem mi acaba diyorum serin serin iyide olur ama napıcağım konusunda kararsızımm daha kurabiyede yapıcam ben yaaaa

vala canım bizde öyle lohusa şerbeti dağıtma olayı yok
hatta yapılmaz bile
ama olsaydı bende hastanede dağıtma taraftarı olmazdım sanırım

maşallah bebişinede sanada canım
3. bir seçenek bende istiyorum

aminn canım aminn inşallahh herşey yolundaymış ne güzel

biz götürmeyecez hastaneye canım ama o kadar süslemişin falan hastaneye gelip eve gelmeyecek olanlar falan varsa götür yani sonuçta şerbet olmazsa meyve suyu kola falan verilmesi gerek onun yerine şerbetini vermiş olursun cici bardaklarınla

maşallahh canımm kuzuna

aslında bizdede yok ama ben yapıcam inşş

oo 3. seçeneği bende istiyorum leylek falan getirse n e güzel olurduu

kayınvalidem gelcek pazar görüvercek eksiklerimi alıcak sağolsun ben kalkıyım evimi topluyim daha kahvaltı yapmadık mamamısıde yiyelim bide duşumuzu alalım geleliiimmm

aslında kola falan vereceğimize şerbet vermek daha mantıklı dimi... sonuçta soğuk bişey ikram edilcek yani... o kadar da bardak süsledik en iisi bu işlerin tüm organizasyonlarını anacığıma bırakayım ben...

günaydın güzel anneler bizim kızımla dün kontrolümüz vardı geçen gittiğimde tersti dönmüş kuzum 2450 gr olmuş boyuda 45 - 46 dedi suyu da normalmiş yani herşeyi iyiymiş teyzeleri
yalnız biraz canım sıkıldı bende kansızlık var hamilelikten öncede vardı kan ilacını günde bir kullanıyodum ilk başta sonra ikiye çıkardılar geçen ay kan ölçümü yaptırmıştım kanım daha da düşük çıktı doktor test istedi akdeniz anemisi olabilir boşu boşuna demir yüklemiş oluruz die yaptırdım bugün haftaya perşembe alacam bakalım

Son düzenleme:
selam kızlar bugun işe gitmedim doktora gitcem öğleden sonra diye zaten soğuk su içip bogazımı hüpletmişim yine gr,p gibi bişi oldum sanırsam tum kışım öyle geçti zaten
pelini öğrendim hoşgelmiş mert bebek

epilasyon işi gittikçe zorlaşıyo ya doktora giderken ayrıntı yapayım diyorum canım cıkıyo kadın olmak zor geliyo bu işlerle neyse bakalım bebişler sağlıkla gelsinde

Günaydın canım maaşallah bebişine biz de yarın gidiyoruz kontroleBenim bebiş biraz küçük teyzesi bu sefer biraz daha büyümüştür inşallah...

Demir ilacını almadan 2 saat önce ve aldıktan yarım saat sonra sütlü gıdalar(süt peynir yoğurt) tüketmemen gerekiyor bunlara dikkat ediyorsun değil mi canım.Etmiyorsan 2 tane de alsan pek etki etmez ilacın emilimi bozuluyor sütle karıştığında çünkü.Geçmiş olsun canım inşallah doktorun düşündüğü değildir.

maşallahkuzuna canım kan yapıcı seylerle takviye etsen ilaçla yetmiyo kuru üzüm eelma vs cok sey var yesen iyce aslında inş güzel gelir sonucların

saol teyzesi inşallah senin kuzun da büyümüştür
sütlü gıdalara dikkat ediyorum canım doktor uyarmıştı bakalım hayırlısı inşallah çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…