2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben 35+6 günlüğüm bugun dr a gittik karnımı çarpmıştım çok şukur bişey yok... Fakat bebek 2.970gr mış en az fazla gelişmiş ve dönmemiş 10 gün sonraya gun verdi dönmemişse sezeryan olacakmışım...çok üzüldüm...epudral normal diye beynimi hazırlamıştım sezeryanı da korkunç olarak hazırladım beynimde bilinç altıma işlemiştir bu düşünceyi atmam lazım bebek 40+2 görünüyor ama bende ne sancı ne kasılma hiç bir şey yok ilk temmuz annelerinden biri olacağım heralde temmuzda doğum yapan...off hala çalışıyorum izin almamda gerek

Allah yardımcın olsun canım. İçini ferah tutmaya çalış. Dualarımız seninle inşallah bebeğinde sende sağsalim evinize gidersiniz. Haftan iyi maşallah allahın izniyle hiçbişey olmaz.

canımmm Allah yardımcın olsun okunan ezanların hürmetine...inan çok sinir oldum ne biçim meslek ahlakı bu ...ama ben inanıyorum herşey yolunda gidecek Allahın izniyele..
evet haftam iyi cok sükür... biraz kücük olacak ama olsun eklampsieye cevirmeden almalari daha iyi en azindan suanda icim rahat... ve yarin icin kendime pozitif düsünceler empoze etmeye calisiyorum.... sizinde desteginiz beni cokk mutlu ediyor... suanda ailemde esim dahil hic kimseye yarn dogma alacaklarini söylemedim.... simdilik kimse bilmesin yoksa beni daha cok strese sokuyorlar... eee noldu eee ne dediler felan filan.... o yüzden sanciyi vermeden önce kimseye birsey demek istemiyorum... az önce ebem geldi ona yine sordum... oda fitilden sonra 8 saat bekliyoruz eger acilma yoksa birdaha fitil veriyoruz... ama 1-2 gün sürermis ... bakicaz artik... dualriniz icin tesekkür edrim

masallah darisi ehpimizin basina ama sanirim sirada ben varim tabi benden önce kimse erken davranmazsa :)

Maşallah darısı başımıza, allah bizlerede saglıkla yavruşlarımıza kavusmayı nasip etsin. Temmuz bebekleri aceleci anacım, daha haziranın yarısındayız yau

pelincim bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah sağlık versin uzun ömürlü olsun güle güle büyüt bebeğini:)))))))))))))))

kızlar şimdi bilge arkadaşımız (sbilge) telefon etti... hastanedeymiş Bursa'da nst ye bağlı imiş... 2 gündür elleri ve ayakları anormal şişme ve ağrı yapıyormuş hastaneye gitmişler karaciğer testi yapılmış ve karaciğer değerleri anormal yüksek çıkmış.. apar topar Bursaya kendi doktorunun çalıştığı hastaneye sevk etmişler şuan bebeğin kalp atışlarını takip ediyorlarmış... dr eğer değerler düşmesse gece veya en geç sabah sezeryanla bebeği alırız demiş... bebeğin hayati riski olabilirmiş çünkü ayrıca kakasını yeme riski de varmış... tek başınayım doğumhanede moralim çok bozuk dedi sesi de kötü geliyordu... çok şükür ki bebek suan iyi durumdaymış 35 haftalık olduğu için üzülüyor bilge... onlar için dua edelim arkadaşlar.... Rabbim sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin....

çok sevindim iyi olmalarına Rabbim Mert'e uzun sağlıklı ömür versin anasına -babasına kavuşsun insallah....

çok sevindim pelinciğe,hoşgeldin Mert.Rahatsızlığını bilmiyordum,inşallah doğumla birlikte düzelir.Çok da küçük değil bebeği maaşallah.

35 haftalık küçük değildir cnm be, sağlıcakla doğsun da.Allah yardımcısı olsun.

Canım çok geçmiş olsun. İnş. hiç zorlanmadan bebeğine kavuşursun .

Mert bebek hoşgeldi :) Pelinde inş. kendini iyi hissediyordur. Genel anestezinin etkisinden çıkması zaman alır. Onada çok geçmiş olsunTebrik ediyorum
Benden önce doğuracak yok sanıyodum ama pelin araya girdi. Muhtemelen asudem de girecek gibi görünüyor. Var mı başka P.tesiden önce bebiş haberi verebilecek olan:18:

Canım lohusalıkta normal hepsi. Benimde Sofya ya gidince yardımcı bulmam gerekecek. Güvenipte aynı odada nasıl bırakıcam onu düşünüyorum şimdiden. Yani oğlum doğmadan kıskanıyorum. Bakalım bizimkiler doğunca daha neler yapıcaz

anaaem. benim bu cmt değil öbür cmt temizlikçi gelcek. 36. haftamın içindeyim. haftaya dan itibaren olabilir mi yani. daha ağdaya gitmedim
Tuyacım bence sen bu temizlik işini öne al. ne olacağı belli olmaz bu saatten sonra Tabi ağda işinide hallet. Bebiş doğmazsa son anda yine gidersin.
Allah razı olsun. Ben daha 1 yasin bile okumadım. bunlarada bakarak okumaya başlasam iyi olacak.

kızlar kızımın ismine bişey demediniizzzz
beğenenlerede tşk ediyorum beğendiğinize sevindim
nasıl sizce melis alya
Bence 2 isimde gayet güzel. Ben özellikle Alya ismini beğeniyorum. Ama sınıfında Alya olma olasılığı çok fazla. Dolayısıyla 2. isim sayesinde karışıklıktan kurtulur.
Bir arkadaşımın kızının adı ELvin Alya. Kreşte 1 tane daha Alya var bu 2 isimli olduğu için ayrım yapılabiliyor.Hayırlı olsun...

.

Allah yardımcısı olsun. çok üzüldüm

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?

az önce facete yazdım ama burdan da yazayım aklım pelindeydi, çooook sevindim sağ salim kavuştu kuzusuna... darısı başımıza

Allahım yardımcısı olsun... dualarımız onunla...

canım geçmiş olsun şükür bişey çıkmadı. normal değil mi kilosu bana çok yüksek gelmedi :44: hayırlısıyla kucağına alırsın inş. bebeğini. sezeryanı bende kendime çok öteledim, keşke baştan böyle yapmasaymışım, Allah korusun ani bişey olur benim bebeğim doğum pozisyonunda ama herşey olabilir sezeryan gerektiren bu kadar öcü yapmak yanlışmış. kendimi cesaretlendirmek için yaptım sanırım... üzme kendini sezeryan da olsa hayırlısıyla kavuşursun inş yavruna.

valla ben yıllardır yorgunum :)
şaka bi yana normal canım ya ağırlaştık artık iyice..

Canım ya keşke buralarda olsaydın..Neden böyle stres yapıyolar seni..Ama üzülme canım, Allah yardımcın olacak inşallah..Biz de dua ediyoruz. sen moralini yüksek tutmaya çalış..

evet facede okudum canım..Allah bağışlasın yavrusunu. darısı bize..

ben de seni merak etmiştim canım,iyisin şükür..
hakkında hayırlısı canım
ben nedense normalden daha çok korkuyorum..

Amin canım, dua edicem..

Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah..

günaydınn kızlaaarrr !!!
yine erkenciyizzz her zamanki gibii !!!
bi bebişimiz daha olduuu pelincim gözün aydın işala ayağa kalkarsın tezz zamandaa....

Geçmiş olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah...

Temmuz anneleri aceleci çıktı..:))2600 normal bi kilo üzülmesin ona.Sağlıkla sıhhatle büyütsün oğluşunu...Bu durumda bizim de 3 haftamız kalmış mı oluyor bunları duydukça heyecanlanıyorum darısı başımıza inşallah

günaydınn kızlaaarrr !!!
yine erkenciyizzz her zamanki gibii !!!
bi bebişimiz daha olduuu pelincim gözün aydın işala ayağa kalkarsın tezz zamandaa....

Günaydın canım başka kız yok sanırım ikimizden başka.Seni de mi uyku tutmadı

herkese günaydın:)))))

kızlar artık çok ağırlaştım sanırım bebeğimde ağırlaştı çünkü artık eskisi kadar çok ve güçlü hareket etmiyor. bugün okulda son günüm yarın 37. hafta raporumu alıp izne ayrılıyorum seminerlerde okula gitmeyeceğim. yarın dr kontrolüm var artık doğumu net olarak konuşacağız ama ben hissediyorum sıpam hala dönmedi:))pazar günüde annem ve kız kardeşim geliyor sanırım doğumuma çok az kaldı inşallah allah hepimizi sağ salim yavrusuna kavuşturur.

ayyy hoşgelldiii mertt bebeğimizdeee kilosu gayet ii bencede sütüde bi an önce gelirr sağlıklıca büyütür inşallahh

kötü bişey çıkmamasına sevindim sağlıklıca olsunlarda normal sezeryan farketmez kendini şartlandırma canım

günaydınn kızlarrr dün eşime diyorum biri daha doğum yaptı 37. haftadan sonra geliyor bebekler diyee durup durup bişey yok demi sıkıntın yok demi adamıda pimpiriklendiriom evde

günaydınlarrr..

akşam bi sancı girdi 2,3 dk sürdü aradan 10 dk geçti yine devam etti çok kokrtuk eşimle..sabah bel ağrısından uyanamadım bile vaginal bölgeme giriyo iğne gibi batıyo sanki çıkacakmış gibi hissettim resmen..of çok kötüydü..:44::44:

günaydın arkadaşlarrr
hemen benden haberlere geçeyimmm dün doktor kontrolümüz vardı nstye bağlandım kızım uyudu uyudu sonunda uyandı herşeyimiz normal çıktı
ama dün biraz ağrım vardı kasıklarıma bazen bi sancı giriyo doğuruyorum zannediyorum söyledim dr ultrasonla baktı bebek baya aşağıda dedi kafası dikişlere baskı yapıyor oda sana ağrı yapıyor dedi çok fazla ayakta kalma bol bol yat dinlen dedi ..kan değerlerim her zaman ki gibi düşük çıkmış demir depoları baya bi düşük çıkmış bakalım doğumdan sonra bu konya ciddi bi şekilde eğileceğiz çünkü çok sarsıyo beni artık haftaya gidicez gene bakalım gün vericek artık
benim uykular kaçtı iyicene oturuyorum kalkıyorum doğumu düşünüyorum ağlıyorumm psikolojim bozuk iyice oğluma sarılıp ağlıyorum selamet doğumumu yapıp çocuklarımla eve dönmek istiyorum inş
rabbim sen kimseyi üzme herkes sağ salim doğursun bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşş​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…