2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben 35+6 günlüğüm bugun dr a gittik karnımı çarpmıştım çok şukur bişey yok... Fakat bebek 2.970gr mış en az fazla gelişmiş ve dönmemiş 10 gün sonraya gun verdi dönmemişse sezeryan olacakmışım...çok üzüldüm...epudral normal diye beynimi hazırlamıştım sezeryanı da korkunç olarak hazırladım beynimde bilinç altıma işlemiştir bu düşünceyi atmam lazım bebek 40+2 görünüyor ama bende ne sancı ne kasılma hiç bir şey yok ilk temmuz annelerinden biri olacağım heralde temmuzda doğum yapan...off hala çalışıyorum izin almamda gerek

Güya çok ilgileniyor gözükmüşler psikolog bile gelmiş konuşmuş ama 3 haftadır yatırıp da hiç bir şey yapmamaları ne sinir bozucu.zaten senin sinirini bozan da bebek için bir şey yapmamaları bi de psikolog çağırıyorlar psikolojin için anlamak zor.Ben 24. haftamda 3 hafta hastanede yattım erken doğum tehlikesi sebebiyle ve her hafta cuma günleri sabahı ultrasonda bebeğin ölçümlerine bakıyorlardı.Sonra da hocalar toplanıyor tedavi için verilmesi gereken bir karar varsa 5-6 doktor birlikte karar veriyordu.Her sabah bebeğin ultrasonda kalp atışlarını bana gösteriyorlardı.Ama yine de korkma canım sen bebeğin 2 kilonun üzerinde ve ciğer gelişimi tamamlandı.yani sadece kilo eksiği var bebeğinin onu da doğar doğmaz tamamlar zaten iyi beslenirse çok hızlı kilo alıyor zayıf bebekler.Bebeğine bir şey olacak diye korkma canım ilgisiz davransalar da eklempsiye dönüşmesine izin vermezler canım tansiyonuna bu yüzden bakıyorlar.Dualarım seninle canım bunları sürekli düşünüp de tansiyonunu yükseltme daha fazla kafanı dağıtacak birşeyler yapmaya çalış ben polisiye kitaplar filan okudum hep hastanedeyken sadece kötü şeyler düşünmeyeyim diye.Allah yar ve yardımcın olsun canım...

Allah yardımcın olsun canım. İçini ferah tutmaya çalış. Dualarımız seninle inşallah bebeğinde sende sağsalim evinize gidersiniz. Haftan iyi maşallah allahın izniyle hiçbişey olmaz.

canımmm Allah yardımcın olsun okunan ezanların hürmetine...inan çok sinir oldum ne biçim meslek ahlakı bu ...ama ben inanıyorum herşey yolunda gidecek Allahın izniyele..
evet haftam iyi cok sükür... biraz kücük olacak ama olsun eklampsieye cevirmeden almalari daha iyi en azindan suanda icim rahat... ve yarin icin kendime pozitif düsünceler empoze etmeye calisiyorum.... sizinde desteginiz beni cokk mutlu ediyor... suanda ailemde esim dahil hic kimseye yarn dogma alacaklarini söylemedim.... simdilik kimse bilmesin yoksa beni daha cok strese sokuyorlar... eee noldu eee ne dediler felan filan.... o yüzden sanciyi vermeden önce kimseye birsey demek istemiyorum... az önce ebem geldi ona yine sordum... oda fitilden sonra 8 saat bekliyoruz eger acilma yoksa birdaha fitil veriyoruz... ama 1-2 gün sürermis ... bakicaz artik... dualriniz icin tesekkür edrim

Kızlar az önce Pelin aradı. (20:30 da). Doğurmuş bugün!!!!!

Sesi çok iyi geliyordu. İyi geçmiş doğumu. 37. haftasındaydı. Bugün öğle saatlerinde suyu gelmiş, kanlıymış baya. Heralde nişan da geldi. Neyse apar topar hastaneye gitmişler. İnanılmaz sancısı varmış, dayanamıyormuş. Açılmayı beklemek istememiş, sezaryen istemiş. Zaten normal istemiyordu ne zamandır sezaryen düşünüyordu. Kolayca karar vermiş o yüzden. Genel anestezi yapmışlar. Saat 15:00 te Mert'ine kavuşmuş:) Uyanınca sersemliği olmuş sadece. Bi de hala sütü gelmemişti beni aradığında. Genel anestezi yüzünden geç gelir demişler. 2600 gr doğmuş. Biraz küçük erken olduğundan dedi, yok canım nolucak, hızlıca alır artık kiloları dedim. Biraz da iyi oldu aslında Pelin'in erken doğurması bence. Karpal tünel sendromundan çok çekiyordu. Hiç uyuyamıyordu. Artık kurtulur heralde.

Haberler bu kadar şimdilik. Herkese çok selamı var. Bi süre nete giremez sanıyorum.

masallah darisi ehpimizin basina ama sanirim sirada ben varim tabi benden önce kimse erken davranmazsa :)

Sesi çok iyi geliyordu. İyi geçmiş doğumu. 37. haftasındaydı. Bugün öğle saatlerinde suyu gelmiş, kanlıymış baya. Heralde nişan da geldi. Neyse apar topar hastaneye gitmişler. İnanılmaz sancısı varmış, dayanamıyormuş. Açılmayı beklemek istememiş, sezaryen istemiş. Zaten normal istemiyordu ne zamandır sezaryen düşünüyordu. Kolayca karar vermiş o yüzden. Genel anestezi yapmışlar. Saat 15:00 te Mert'ine kavuşmuş:) Uyanınca sersemliği olmuş sadece. Bi de hala sütü gelmemişti beni aradığında. Genel anestezi yüzünden geç gelir demişler. 2600 gr doğmuş. Biraz küçük erken olduğundan dedi, yok canım nolucak, hızlıca alır artık kiloları dedim. Biraz da iyi oldu aslında Pelin'in erken doğurması bence. Karpal tünel sendromundan çok çekiyordu. Hiç uyuyamıyordu. Artık kurtulur heralde.

Haberler bu kadar şimdilik. Herkese çok selamı var. Bi süre nete giremez sanıyorum.

Maşallah darısı başımıza, allah bizlerede saglıkla yavruşlarımıza kavusmayı nasip etsin. Temmuz bebekleri aceleci anacım, daha haziranın yarısındayız yau:KK1:

pelincim bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah sağlık versin uzun ömürlü olsun güle güle büyüt bebeğini:)))))))))))))))

kızlar şimdi bilge arkadaşımız (sbilge) telefon etti... hastanedeymiş Bursa'da nst ye bağlı imiş... 2 gündür elleri ve ayakları anormal şişme ve ağrı yapıyormuş hastaneye gitmişler karaciğer testi yapılmış ve karaciğer değerleri anormal yüksek çıkmış.. apar topar Bursaya kendi doktorunun çalıştığı hastaneye sevk etmişler şuan bebeğin kalp atışlarını takip ediyorlarmış... dr eğer değerler düşmesse gece veya en geç sabah sezeryanla bebeği alırız demiş... bebeğin hayati riski olabilirmiş çünkü ayrıca kakasını yeme riski de varmış... tek başınayım doğumhanede moralim çok bozuk dedi sesi de kötü geliyordu... çok şükür ki bebek suan iyi durumdaymış 35 haftalık olduğu için üzülüyor bilge... onlar için dua edelim arkadaşlar.... Rabbim sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin....

çok sevindim iyi olmalarına Rabbim Mert'e uzun sağlıklı ömür versin anasına -babasına kavuşsun insallah....

çok sevindim pelinciğe,hoşgeldin Mert.Rahatsızlığını bilmiyordum,inşallah doğumla birlikte düzelir.Çok da küçük değil bebeği maaşallah.
kızlar şimdi bilge arkadaşımız (sbilge) telefon etti... hastanedeymiş Bursa'da nst ye bağlı imiş... 2 gündür elleri ve ayakları anormal şişme ve ağrı yapıyormuş hastaneye gitmişler karaciğer testi yapılmış ve karaciğer değerleri anormal yüksek çıkmış.. apar topar Bursaya kendi doktorunun çalıştığı hastaneye sevk etmişler şuan bebeğin kalp atışlarını takip ediyorlarmış... dr eğer değerler düşmesse gece veya en geç sabah sezeryanla bebeği alırız demiş... bebeğin hayati riski olabilirmiş çünkü ayrıca kakasını yeme riski de varmış... tek başınayım doğumhanede moralim çok bozuk dedi sesi de kötü geliyordu... çok şükür ki bebek suan iyi durumdaymış 35 haftalık olduğu için üzülüyor bilge... onlar için dua edelim arkadaşlar.... Rabbim sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin....

35 haftalık küçük değildir cnm be, sağlıcakla doğsun da.Allah yardımcısı olsun.

sagol canim yaa

:))

evet canim hamilelikte emar ilk 3 ay sakincaliymis... yani yoksa bana ccekmezlerdi...

be doktorlarin dlinden anlamiyorum canim... bugün sabah 9 da geldi doktor yarin eve cikabilirsin dedi... bende bugün cikmak istiyorum dedim oda bana göz doktoru kontrolün olacak ondan sonra eger sorun yoksa gidebilirsin dedi... bende bebegin kafasi en son yukardaydi deddim cuma günü yapilan kntrolde dedim.... halen yukardamidir dedim eger yukardayse sezeryan icin yeni bir tarih vermeleri lazim diye hatirlattim..... onlarin yerine ben doktorluk yapiyorum :)
sonra saat 10 da kontrole gittim ,kontrolde doktor ölctü bicti ne kadar dedim 2 kilonun üzerinde dedi dedim yaa 3 hafta öncede öyleydi dedim... bana baska birsey demedi.... ben eve gitmeye hazirlanirken saat 11 gbi baska bir doktor geldi göz doktoruda muayene etmesi lazim dedi... ok dedim oda aksam 6 da gelir dedi ok dedim bende 6dan sonra eve giderim diye düsündüm... cünkü hersey normal diyip aciklama yapmiyorlar sadece tansiyon ölcüyorum yüksekse ilac aliyorum... onu evdede yapabilirim madem doguma almiyorlar evimde oturayim bari burada hastanede daha stres oluyorum cünkü her doktorun dedigi digerini tutmuyor.... biri geliyo baska birsey diyo digeri baska birsey... artik aglayacak seviyeye geldim... sonra aglayinca ben bu defa bide psikolog cikti basima... gittim onada anlattim herseyi dogumdan korkmuyorum dedim... bana preeeklempsi tanisi konulduktan sonra doktorlarim cok rahat davraniyorlar dedim... ve her gün ayri doktor ayri seylr söylüyo... madem biseyim yok preeklampside hafif... tansiyonumuda ilacla kontrol edebilyiorum burada durmamin bi anlami yok dedim... burasi beni daha cok strese sokuyor dedim.... oda dinledi beni sonra odama geldim 15 dakika sonra baska bir bashekim geldi.... ve bana bebegin gelisimi cok geri dedi... düsünün yaa saat 10 da ben kontroldeyken ultrasonda ölcen doktor birsey demedi.. yaklasik 7 saat sonra tam ben eve gidecegim sirada gelmis bana bebek kücük diyor... belki plesentadan bebege gida akimi yavas diyor... yaklasik 3 haftadan beri hastanedeyim simdiye kadar ölcmediler..... bugün ben söyledimde ölctüler renkli doppleri ilk kez yapiyorlar ve sonucu bana simdi söylüyorlar... bastan yapsalardi belki bi önlemi alinirdi ilacla tedaviyle belki biraz daha büyürdü melegim.... bu durumda yarindan sonra doguma hazirlayacaklar... onu sordum dogum agrim yok nasil olacak dedi... rahimi hazirlamak icin fitil verecekler o fitil rahim agzini yumusatacak... ama nasil birsey bilmyiorum.... sizlerin duasina cokk ihtiyacim var kizlar.... hem psikoljik olarak dagildim hemde biranönce saglikli birsekilde bebegimi kucagima almak istiyorum... Allah korusun bebegime birsey olmasindan korkuyorum... bu nasil bir zihniyet beni 3 haftadir oyaliyorlar.... hersey normal normal diyorlar ama dogru düzgün kontrol ettikleri yok
Canım çok geçmiş olsun. İnş. hiç zorlanmadan bebeğine kavuşursun .

Mert bebek hoşgeldi :KK64::) Pelinde inş. kendini iyi hissediyordur. Genel anestezinin etkisinden çıkması zaman alır. Onada çok geçmiş olsun:KK71::KK71::KK71:Tebrik ediyorum:KK19::KK19::KK19:
Benden önce doğuracak yok sanıyodum ama pelin araya girdi. Muhtemelen asudem de girecek gibi görünüyor. Var mı başka P.tesiden önce bebiş haberi verebilecek olan:18:

37+1di tatlim. Tam sInIr oluyor 37 hafta. Oncesine premature deniyor ama oyle dogup benim kizdan kilolu doganlar var :KK66:Bu arada daldim konuya pelini gorunce, herkes iyidir umarim.Biz annemle kizimi yikadik az once. Simdi de emziriyordum. Kizlar asik oldum kizima resmen. Doyamiyorum opup koklamaya. Bir de acayip kiskanclik geldi, yardimcima gicik kaptim. Cocuk uyuyor, dan diye yanina giriyor. En ufak aglasin hemen bizden once kosuyor yanina, kucagina almaya. Gecen gun ilk defa kucagina verdim, sap sup optu yaa.. Dur diyemedim, kirmak da istemiyorum :KK43:Bu arada 4. Gun gobegimiz dustu. Oglumun 20 gun surmustu, sok oldum kziminki dusunce :) Ayy darisi basiniza yaa.. Allahim saglik uzun omur versin hepsine... Acayip duygusalim herseye zirliyorum :)
Canım lohusalıkta normal hepsi. Benimde Sofya ya gidince yardımcı bulmam gerekecek. Güvenipte aynı odada nasıl bırakıcam onu düşünüyorum şimdiden. Yani oğlum doğmadan kıskanıyorum. Bakalım bizimkiler doğunca daha neler yapıcaz:kk77:

anaaem. benim bu cmt değil öbür cmt temizlikçi gelcek. 36. haftamın içindeyim. haftaya dan itibaren olabilir mi yani.:KK52::KK52: daha ağdaya gitmedim:KK1:
Tuyacım bence sen bu temizlik işini öne al. ne olacağı belli olmaz bu saatten sonra :KK76: Tabi ağda işinide hallet. Bebiş doğmazsa son anda yine gidersin.
bu arada dua okumak isteyenler için dini bütün bi arkadaşım bana bunları yolladı.
kendim içn not almıştım imla hataları olabilir

1 meryem
71 enbiya
ali imran 35-36-37-38 ayetleri 3 dfa
786 besmele 7 gün suya okunup içilecek
insan suresi ahlak için
tarık suresi
doğumun kolay olması için
inşikak suresi 7 defa
inşirah 7 defa
kadir 21 defa
maide 36 defa
zariat 46. ayeti
yusuf suresinin 111. ayeti suya okunup içilecek sancı gelince o su karnına serpilecek.
3 hurmaya 3 yasin okunacak sancı başlayınca anne ikisini yiyecek birini de bebeğin ağzına sürecek. zemzem damlatılabilir.
sancılar başlayınca abese suresi ilk 20 ayeti tekrar tekrar okunacak.
bebek 35 günlük olunca duyacağı şekilde ali imran suresi okunan bebek ateşli hastalık olmaz.
ilk 40 gün boyunca bebeğe fetih suresi okunursa uslu olurmuş
ibrahim suresi,kureyş suresi güsel ahlak için hakk'a suresi akıllı olması için
Ya Ragıb Ya Allah (Kolay doğum için)

son 40 gün: Lokman, 7 şer tane de İnşirah, Fatiha, İhlas, Felak, Nas

Acve Hurması var birde çok faydalıymış

Bismillah, veminallah, ve il allah, hasbiyallah, tevekkeltü alallah (hepsi 5 er defa okunacak), 5 acve hurmasıyla 7 gün aç karnına yenilmesi tavsiye edildi.
Allah razı olsun. Ben daha 1 yasin bile okumadım. bunlarada bakarak okumaya başlasam iyi olacak.

kızlar kızımın ismine bişey demediniizzzz
beğenenlerede tşk ediyorum beğendiğinize sevindim
nasıl sizce melis alya
Bence 2 isimde gayet güzel. Ben özellikle Alya ismini beğeniyorum. Ama sınıfında Alya olma olasılığı çok fazla. Dolayısıyla 2. isim sayesinde karışıklıktan kurtulur.
Bir arkadaşımın kızının adı ELvin Alya. Kreşte 1 tane daha Alya var bu 2 isimli olduğu için ayrım yapılabiliyor.Hayırlı olsun...

.

Allah yardımcısı olsun. çok üzüldüm:KK5:

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?

az önce facete yazdım ama burdan da yazayım aklım pelindeydi, çooook sevindim sağ salim kavuştu kuzusuna... darısı başımıza:KK49:

Allahım yardımcısı olsun... dualarımız onunla...

Kızlar ben 35+6 günlüğüm bugun dr a gittik karnımı çarpmıştım çok şukur bişey yok... Fakat bebek 2.970gr mış en az fazla gelişmiş ve dönmemiş 10 gün sonraya gun verdi dönmemişse sezeryan olacakmışım...çok üzüldüm...epudral normal diye beynimi hazırlamıştım sezeryanı da korkunç olarak hazırladım beynimde bilinç altıma işlemiştir bu düşünceyi atmam lazım bebek 40+2 görünüyor ama bende ne sancı ne kasılma hiç bir şey yok ilk temmuz annelerinden biri olacağım heralde temmuzda doğum yapan...off hala çalışıyorum izin almamda gerek

canım geçmiş olsun şükür bişey çıkmadı. normal değil mi kilosu bana çok yüksek gelmedi :44: hayırlısıyla kucağına alırsın inş. bebeğini. sezeryanı bende kendime çok öteledim, keşke baştan böyle yapmasaymışım, Allah korusun ani bişey olur benim bebeğim doğum pozisyonunda ama herşey olabilir sezeryan gerektiren bu kadar öcü yapmak yanlışmış. kendimi cesaretlendirmek için yaptım sanırım... üzme kendini sezeryan da olsa hayırlısıyla kavuşursun inş yavruna.

Selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım? Geçmişi okumak istedim ama belim ağrıyor, yazıp kaçacağım :KK30: Bugün doktor kontrolüm vardı, 34+2 deyiz ve meleğim dönmüş çok şükür :KK64: Ultrasonda da kızımın yüzünü daha belirgin gördüm gibi geldi bana, uyuyordu meleğim. 2 kilo, 460 gram olmuş, herşey yolundaymış şükür. Darısı sıkıntılı yaşayan arkadaşların başına inşallah :emir_bebek:

Yalnız benim yorgunluğum iyice arttı, çok bitkin hissediyorum kendimi. Normal mi, sizde de var mı?
valla ben yıllardır yorgunum :)
şaka bi yana normal canım ya ağırlaştık artık iyice..

sagol canim yaa

:))

evet canim hamilelikte emar ilk 3 ay sakincaliymis... yani yoksa bana ccekmezlerdi...

be doktorlarin dlinden anlamiyorum canim... bugün sabah 9 da geldi doktor yarin eve cikabilirsin dedi... bende bugün cikmak istiyorum dedim oda bana göz doktoru kontrolün olacak ondan sonra eger sorun yoksa gidebilirsin dedi... bende bebegin kafasi en son yukardaydi deddim cuma günü yapilan kntrolde dedim.... halen yukardamidir dedim eger yukardayse sezeryan icin yeni bir tarih vermeleri lazim diye hatirlattim..... onlarin yerine ben doktorluk yapiyorum :)
sonra saat 10 da kontrole gittim ,kontrolde doktor ölctü bicti ne kadar dedim 2 kilonun üzerinde dedi dedim yaa 3 hafta öncede öyleydi dedim... bana baska birsey demedi.... ben eve gitmeye hazirlanirken saat 11 gbi baska bir doktor geldi göz doktoruda muayene etmesi lazim dedi... ok dedim oda aksam 6 da gelir dedi ok dedim bende 6dan sonra eve giderim diye düsündüm... cünkü hersey normal diyip aciklama yapmiyorlar sadece tansiyon ölcüyorum yüksekse ilac aliyorum... onu evdede yapabilirim madem doguma almiyorlar evimde oturayim bari burada hastanede daha stres oluyorum cünkü her doktorun dedigi digerini tutmuyor.... biri geliyo baska birsey diyo digeri baska birsey... artik aglayacak seviyeye geldim... sonra aglayinca ben bu defa bide psikolog cikti basima... gittim onada anlattim herseyi dogumdan korkmuyorum dedim... bana preeeklempsi tanisi konulduktan sonra doktorlarim cok rahat davraniyorlar dedim... ve her gün ayri doktor ayri seylr söylüyo... madem biseyim yok preeklampside hafif... tansiyonumuda ilacla kontrol edebilyiorum burada durmamin bi anlami yok dedim... burasi beni daha cok strese sokuyor dedim.... oda dinledi beni sonra odama geldim 15 dakika sonra baska bir bashekim geldi.... ve bana bebegin gelisimi cok geri dedi... düsünün yaa saat 10 da ben kontroldeyken ultrasonda ölcen doktor birsey demedi.. yaklasik 7 saat sonra tam ben eve gidecegim sirada gelmis bana bebek kücük diyor... belki plesentadan bebege gida akimi yavas diyor... yaklasik 3 haftadan beri hastanedeyim simdiye kadar ölcmediler..... bugün ben söyledimde ölctüler renkli doppleri ilk kez yapiyorlar ve sonucu bana simdi söylüyorlar... bastan yapsalardi belki bi önlemi alinirdi ilacla tedaviyle belki biraz daha büyürdü melegim.... bu durumda yarindan sonra doguma hazirlayacaklar... onu sordum dogum agrim yok nasil olacak dedi... rahimi hazirlamak icin fitil verecekler o fitil rahim agzini yumusatacak... ama nasil birsey bilmyiorum.... sizlerin duasina cokk ihtiyacim var kizlar.... hem psikoljik olarak dagildim hemde biranönce saglikli birsekilde bebegimi kucagima almak istiyorum... Allah korusun bebegime birsey olmasindan korkuyorum... bu nasil bir zihniyet beni 3 haftadir oyaliyorlar.... hersey normal normal diyorlar ama dogru düzgün kontrol ettikleri yok
Canım ya keşke buralarda olsaydın..Neden böyle stres yapıyolar seni..Ama üzülme canım, Allah yardımcın olacak inşallah..Biz de dua ediyoruz. sen moralini yüksek tutmaya çalış..

evet facede okudum canım..Allah bağışlasın yavrusunu. darısı bize..

ben de seni merak etmiştim canım,iyisin şükür..
hakkında hayırlısı canım
ben nedense normalden daha çok korkuyorum..

Amin canım, dua edicem..

canım geçmiş olsun şükür bişey çıkmadı. normal değil mi kilosu bana çok yüksek gelmedi :44: hayırlısıyla kucağına alırsın inş. bebeğini. sezeryanı bende kendime çok öteledim, keşke baştan böyle yapmasaymışım, Allah korusun ani bişey olur benim bebeğim doğum pozisyonunda ama herşey olabilir sezeryan gerektiren bu kadar öcü yapmak yanlışmış. kendimi cesaretlendirmek için yaptım sanırım... üzme kendini sezeryan da olsa hayırlısıyla kavuşursun inş yavruna.
Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah..

günaydınn kızlaaarrr !!! :KK8::KK8:
yine erkenciyizzz her zamanki gibii !!! :KK4::KK55::KK55:
bi bebişimiz daha olduuu:KK76::KK76: pelincim gözün aydın işala ayağa kalkarsın tezz zamandaa....:KK19::KK19:

Geçmiş olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah...

Temmuz anneleri aceleci çıktı..:))2600 normal bi kilo üzülmesin ona.Sağlıkla sıhhatle büyütsün oğluşunu...:nazar::nazar::nazar:Bu durumda bizim de 3 haftamız kalmış mı oluyor bunları duydukça heyecanlanıyorum darısı başımıza inşallah:KK9:

günaydınn kızlaaarrr !!! :KK8::KK8:
yine erkenciyizzz her zamanki gibii !!! :KK4::KK55::KK55:
bi bebişimiz daha olduuu:KK76::KK76: pelincim gözün aydın işala ayağa kalkarsın tezz zamandaa....:KK19::KK19:

Günaydın canım başka kız yok sanırım ikimizden başka.Seni de mi uyku tutmadı:KK1:

herkese günaydın:)))))

kızlar artık çok ağırlaştım sanırım bebeğimde ağırlaştı çünkü artık eskisi kadar çok ve güçlü hareket etmiyor. bugün okulda son günüm yarın 37. hafta raporumu alıp izne ayrılıyorum seminerlerde okula gitmeyeceğim. yarın dr kontrolüm var artık doğumu net olarak konuşacağız ama ben hissediyorum sıpam hala dönmedi:))pazar günüde annem ve kız kardeşim geliyor sanırım doğumuma çok az kaldı inşallah allah hepimizi sağ salim yavrusuna kavuşturur.

ayyy hoşgelldiii mertt bebeğimizdeee :KK74: :KK74: :KK74: kilosu gayet ii bencede sütüde bi an önce gelirr sağlıklıca büyütür inşallahh

kötü bişey çıkmamasına sevindim sağlıklıca olsunlarda normal sezeryan farketmez kendini şartlandırma canım

günaydınn kızlarrr :KK64::KK64: dün eşime diyorum biri daha doğum yaptı 37. haftadan sonra geliyor bebekler diyee durup durup bişey yok demi sıkıntın yok demi adamıda pimpiriklendiriom evde:KK1:

günaydınlarrr..

akşam bi sancı girdi 2,3 dk sürdü aradan 10 dk geçti yine devam etti çok kokrtuk eşimle..sabah bel ağrısından uyanamadım bile vaginal bölgeme giriyo iğne gibi batıyo sanki çıkacakmış gibi hissettim resmen..of çok kötüydü..:44::44:

günaydın arkadaşlarrr:KK52:
hemen benden haberlere geçeyimmm:KK52: dün doktor kontrolümüz vardı nstye bağlandım kızım uyudu uyudu sonunda uyandı:KK69: herşeyimiz normal çıktı:nazar:
ama dün biraz ağrım vardı kasıklarıma bazen bi sancı giriyo doğuruyorum zannediyorum söyledim dr ultrasonla baktı bebek baya aşağıda dedi kafası dikişlere baskı yapıyor oda sana ağrı yapıyor dedi çok fazla ayakta kalma bol bol yat dinlen dedi ..kan değerlerim her zaman ki gibi düşük çıkmış demir depoları baya bi düşük çıkmış bakalım doğumdan sonra bu konya ciddi bi şekilde eğileceğiz çünkü çok sarsıyo beni artık haftaya gidicez gene bakalım gün vericek artık
benim uykular kaçtı iyicene oturuyorum kalkıyorum doğumu düşünüyorum ağlıyorumm psikolojim bozuk iyice:KK43: oğluma sarılıp ağlıyorum selamet doğumumu yapıp çocuklarımla eve dönmek istiyorum inş
rabbim sen kimseyi üzme herkes sağ salim doğursun bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşş​

X