doğru haklısın bu noktaya geldikten sonra değiştirmek yanlış olur, ekmek köfte konusuna da herzaman katılıyorum
sigortamın doğum teminatı 7000 tl, doğuma kadar 5500 gitse 1500 kalacak cebimden 4500 çıkacak
çok gülüyorum kendime, gece uyumadım takacak şey arıyorum galiba, bu güne kadar düşünmedim şimdi takıldım
hastanede laıyolar zaten..bu başka..burda aldıkları anne sütünün bebeğe yarayıp yaramadığına bakıcaklarmış..o yüzden bebiş doğunca ilk yarım saatte mutlaka emzir dedi hemşiree :94:
benm uyku durumum berbaatt !! uyumak istesem de uyuyamıorum malsef !!:84: sıcaklardan çok bunalıyorum bi kalkıyorum yastık ıpıslak olmuşş..kalkıp soğuk bi duş alıyorum tekrar yatıorum ama uyku yook..sabahın köründe ayaktayım..zaten sürekli wc ye kalkmak da kabusss..
kızlarrrr
benim en son kontrolde bebişim dönmemişti (34+2)
haftasonu kontrolum var ama hala hareketlerini hissettiğim yeri değişmedi , hep elli bacağı sanki sağ kaburgamın altında bele doğru hizada , birde göbek deliğimin ya sağında ya solunda şişkinlik oluyor
Azönce alltaki resmi buldum acaba benim bebiş döndüde benim doktor mu beni uyutuyo çünki şimdiye kadar hiç doğumu konuşmadık doktorla ve acayip sezeryan yapılan bir hastane ben normal istiyorum, sizinde fikrinizi sorayım dedim , siz nerde hissediyosunuz hareketleri :44:
haftasonu yine dönmedi derse başka doktora gitmeyi planlıyorum
Eki Görüntüle 210298
canım benimki doğum pozisyonunda demişti en son ama bende hareketlerinden anlayamıyorum çünkü bazen kasıklarımda tıpış tıpışlar hissediyorum bazen yukarda göbekte dönmeler hastanen sezeryan ve normal için farklı ücretmi alıyo alıyosa bi tıp merkezine git bence baktır durumuna yada sor iyce normal olur diye
ama benim doktorumda bana normal yapabilirsin demedi çatımada bakmadı son ana kadar bekleriz olmadık durumda sezeryan dedi sordugumdada genel düşüncesi tum doğumlarla ilgili böyleymiş
kızlarrrr
benim en son kontrolde bebişim dönmemişti (34+2)
haftasonu kontrolum var ama hala hareketlerini hissettiğim yeri değişmedi , hep elli bacağı sanki sağ kaburgamın altında bele doğru hizada , birde göbek deliğimin ya sağında ya solunda şişkinlik oluyor
Azönce alltaki resmi buldum acaba benim bebiş döndüde benim doktor mu beni uyutuyo çünki şimdiye kadar hiç doğumu konuşmadık doktorla ve acayip sezeryan yapılan bir hastane ben normal istiyorum, sizinde fikrinizi sorayım dedim , siz nerde hissediyosunuz hareketleri :44:
haftasonu yine dönmedi derse başka doktora gitmeyi planlıyorum
Eki Görüntüle 210298
özellikle geceleri leğen kemiklerim çok ağrıyor , yerleşiyo diye düşünüyorum
hastanede normalle sezeryanın arasında çok fazla fark yok ama ben kendimi hiç sezeryana hazırlamadım
kaç kişiyi sezeryandan sonra uyuşuk hallerini gördüm çok problem olmadıkça istemiyorum o yüzden
Neyse saol herşeyin hayırlısı :97:
valla esra bende sabırsızlanıyorum artık koklamak kucaklamak istiyorummmGunaydin canim!!! Masallah diyelim, her nekadar isime gelmese de bebislerin vaktini bekliyor olmalarina seviniyorumVaktiniz gelse de artik beraber buyutsek su sipalari Kasilmalara dikkat canim, saat tut emi?
Gunaydin canimcim
aa neden 3 tüp aldılar ki canım, ben de bugün kan verdim ama 1 tüp..
çok sevindim canım, Allah bi daha yaşatmasın..
kızlar günaydın herkese geçmişe hiç bakamadım insallah herkes iyidir... ben bugün pek iyi değilim... dün sabaha karşı sağ bacağım diz altından inanılmaz bir kramp girmişti abartısız 10 dk kıvrandım acılar içinde eşim zar zor ovalaya ovalaya actı krampı... ama dün çok fena çekiyodu hep bacağım pek üstünde durmadım yani ama bugün resmen ağrı yapıyor... bir haftadır magnezyumu bıraktım ben bi de aslıda dr bırak demedi ama evdeki bitince hem yazdırmaya üşendim hem de doğuma az kaldı nasılsa diye üstünde durmadım... yeniden başlasammı ki sizce...???
bir de sanırım hasta da oluyorum yani anlayamadığım ağrılar var her tarafımda zaten göbeğim de iice aşağı düştü yürümekte bile zorlanır oldum bugün hatta demin aynada kendime baktım da dümdüz olan göbek deliğim bile hafiften eski haline dönmüş o kadar aşağıda yani bebek... ben doğurcam mı ne yaaa offfffffff karın ağrım da var zaten
kızlar günaydın herkese geçmişe hiç bakamadım insallah herkes iyidir... ben bugün pek iyi değilim... dün sabaha karşı sağ bacağım diz altından inanılmaz bir kramp girmişti abartısız 10 dk kıvrandım acılar içinde eşim zar zor ovalaya ovalaya actı krampı... ama dün çok fena çekiyodu hep bacağım pek üstünde durmadım yani ama bugün resmen ağrı yapıyor... bir haftadır magnezyumu bıraktım ben bi de aslıda dr bırak demedi ama evdeki bitince hem yazdırmaya üşendim hem de doğuma az kaldı nasılsa diye üstünde durmadım... yeniden başlasammı ki sizce...???
bir de sanırım hasta da oluyorum yani anlayamadığım ağrılar var her tarafımda zaten göbeğim de iice aşağı düştü yürümekte bile zorlanır oldum bugün hatta demin aynada kendime baktım da dümdüz olan göbek deliğim bile hafiften eski haline dönmüş o kadar aşağıda yani bebek... ben doğurcam mı ne yaaa offfffffff karın ağrım da var zaten
bende sağ kaburgamn altında hissediorm hareketlerini genelde.göbeğimde de şişkinlik var muhtemelen popu-osu..ve benm bebeğim döneli 3 hafta oluyo..doğum kanalına da girmiş dün doktor söyledi kontrolde..başka bi doktora göster sen yine canım için rahat olur hem..h.sonu tekrar sorarsın olmazsa başka bi doktora gider gösterirsin..sor bakalım doktora ayakları nerde duruo kafası nerde filan..ben sordum hepsinii yoksa sölicei yoktu yanii..özel olduğu için sezeryan çok oluyo malsef canım bende güwenmiorum o yüzdennbi de normalle zezeryan arasında 1 milyar fark var o yüzden de güwenmeme normal yanii
stres yapma canım hem normal 38 haftaya girmiş sayılırsın yani..bende de hiç bi belirti yok die stres oluyorum..:78:dinlen bol bol ne güzel kavuşucan bebişine iştee..benim de kabusum bebişin geç gelmesii...artık kendimi dinliyorum ama hala hiç bi belirti yok..doktor da sabrediceksin dedi..
mrb arkadaslar,4 5 gündür giremiyorum foruma var mı dogum yapan?????
mrblar yok yok bebekler yerinde :)