2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınlaaar geliyo bebiş yavastan magnezyumu bırakma canım süt içiyosun dimi bende süt içmezsem cok kasılıyom

stres yapma canım hem normal 38 haftaya girmiş sayılırsın yani..bende de hiç bi belirti yok die stres oluyorum..:78:dinlen bol bol ne güzel kavuşucan bebişine iştee..benim de kabusum bebişin geç gelmesii...artık kendimi dinliyorum ama hala hiç bi belirti yok..doktor da sabrediceksin dedi..:KK31:

benim gittiğim hastanede fazla fark yokikisi arasında önemlide değil benim için pek ama kandırılmakta hoşuma gitmez açıkçası neyse onu soylesinler dimi?
senin dediğin gibi haftasonu bir gideyim olmadı başka bir doktora daha gözükürüm
37. haftaya gelmişim başka doktorda bana garip geliyo yaa neyse :KK59:

sen bence yazdır canım magnezyumunu
37 den sonrada göbüşün düşmesi normal , sanki benimde düşmeye başladı artık
stress yapma bişeye canım artık miadımız doldu herşeyin hayırlısı...

canım panik yapma bende aynı durumdayım ben sadece
demir kullanıyorum magnezyum hiç içmiyorum gelirse gelsin
artık canım ne olacak :KK49: benimde son 2 gundur asagı
indi ve her aksam kasıklarımda karnımda acaip agrı oluyor
her gece okuyup ufleyip oyle yatıyorum artık bizim için
asagı inmesi normal herhalde benimde gobek degilim dısarı
fırlamıstı artık normal:KK53:

sağolun kızlar dediğiniz gibi artık gelirlerse normal ama sinirim bozuldu ne yürüyebiliyorum ne bişey eşime dedim zaten al magnezyum diye gidemicem dr falan şimdi parayla al dedim walla... stress yapmamım sebebi de bu önümüzdeki 2 gün ne annemler ne kayınvalidemler burda değil... Allah korusun doğursam eşimle ikimiz öksüzler gibi gideriz hastaneye:KK14:22 sinden önce doğurmak istemiyorum ama herşeyin hayırlısı artık napalım....

günaydın kızlar...Ben doğumdan sonra tekrar işe dönmeye karar verdim patronumla konuşup yeni birini almayın yerime diyeceğim...Bu hafta yerime gelenlerin hepsi ertei gün gelmedi işaret gibi yani...Biliyorsunuz eşimle sorunlar var kendimi en kötüsüne hazırlamalıyım...Aklıma takılanda aranızda işe dönenler bebeklerini nereye bırakacak kime baktıracak...ekim gibi işe dönsem akşam 6 ile 1 arası çalışıyorum o arada bebeği ne yapıcam düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamadım..Benim ki de 5 gun oldu aramıyor beni bende aramadım

sağolun kızlar dediğiniz gibi artık gelirlerse normal ama sinirim bozuldu ne yürüyebiliyorum ne bişey eşime dedim zaten al magnezyum diye gidemicem dr falan şimdi parayla al dedim walla... stress yapmamım sebebi de bu önümüzdeki 2 gün ne annemler ne kayınvalidemler burda değil... Allah korusun doğursam eşimle ikimiz öksüzler gibi gideriz hastaneye:KK14:22 sinden önce doğurmak istemiyorum ama herşeyin hayırlısı artık napalım....

ya esin olsunda boşver gersi yetişir bi şekilde benim annem 1,5 saatlik mesafede gelmiyo nasılsa erken gelmez diyo gelmeyede pek niyeti yok bebiş gelince gelcek heralde kayınvalidemde çok uzakta oda 8 i görünüyo son tarih 7 sinde uccakmış biz hepten oksuzuz yani:2:

Üzülme canım ben bu gidişle tek başına doğuma gidicem eşim kayıp..En azından eşin yanında..

günaydın kızlar...Ben doğumdan sonra tekrar işe dönmeye karar verdim patronumla konuşup yeni birini almayın yerime diyeceğim...Bu hafta yerime gelenlerin hepsi ertei gün gelmedi işaret gibi yani...Biliyorsunuz eşimle sorunlar var kendimi en kötüsüne hazırlamalıyım...Aklıma takılanda aranızda işe dönenler bebeklerini nereye bırakacak kime baktıracak...ekim gibi işe dönsem akşam 6 ile 1 arası çalışıyorum o arada bebeği ne yapıcam düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamadım..Benim ki de 5 gun oldu aramıyor beni bende aramadım

canım doğum sonrası çalışnlar var tabi baya bakıcı buluyolar varsa guvenebileceğin biri çalışılır yani sütünü sağarsın cözüm bulunur bir şekilde ama eşin başka sehirdemi çalışıyo bence iyi düşün hormonlarımız sayesinde yanlış kararlar verebiliyoruz

kızlarrrr
benim en son kontrolde bebişim dönmemişti (34+2)
haftasonu kontrolum var ama hala hareketlerini hissettiğim yeri değişmedi , hep elli bacağı sanki sağ kaburgamın altında bele doğru hizada , birde göbek deliğimin ya sağında ya solunda şişkinlik oluyor
Azönce alltaki resmi buldum acaba benim bebiş döndüde benim doktor mu beni uyutuyo çünki şimdiye kadar hiç doğumu konuşmadık doktorla ve acayip sezeryan yapılan bir hastane ben normal istiyorum, sizinde fikrinizi sorayım dedim , siz nerde hissediyosunuz hareketleri :44:
haftasonu yine dönmedi derse başka doktora gitmeyi planlıyorum:KK59:

Eki Görüntüle 210298

canım benim kafa asagıda bana dr.um erkek cocugun kafası
buyuk olur dedi seninde biraz buyuk dedi ama bu kotu bi
sey degil dedi sana kafa buyuk normal yapamazsın diyemem
dedi bu tuse mua.de belli olacak dedi catın musaitse olur
dedi hiç sezeryan demiyor benimde gobe deligimin ozellikle
sağ kısmı yukarı dogru bi sey cıkıyor benim sol yanım boş die
bilirim sağ yanımda hep poposu kaburgamın altında sağ boşlugumda
ayaklar var onları artık direk anlıyoruz minik minik sol tarafımda
govdesi varmıs canım kafayı su sekilde anlayabilirsin bebek hareketlendiginde
sağ yada sol kasıgında bi oynama bi agrı oluyorsa o kafadır kafa asagıdaysa
hareket edince belli ediyor kendini :KK34:

iyiyim canım çok sağol barıştılar :KK69: hamileliğim boyunca 2 günkü ağırlaştığım kadar ağırlaşmamıştım nasıl hafifledim anlatamam :KK49: işede gitmiyodum 2 gündür bugünde tatil verdim kendime :KK1: teyzoşa gidecem kahvaltıya birazdan sen nasılın bugün alıyormusn raporuu
Canım barışmalarına sevindim. İnsan sinirle herşeyi söyleyebiliyor. Çok iyi olmuş barışmaları. Torun sevecekler daha:)

günaydın kızlar,
burda hastanelere nst ye vs ödenen rakamları okuyunca çok moralim bozuldu ay ben fena kazık yemişim
NST ye 3 haftadır giriyorum ve doğuma kadar devam edeceğim
her girişimde 150 muayene+170 nst toplam 320 ödüyorum, tamam sigortam var ama sınırsız değil limitim dolmak üzere
doğum ücreti 6000 tl civar, yenidoğan sünnetiyle 8000 istiyorlar
bu saatten sonra hastane doktor mu değiştirsem kafam karıştı:26:
Muayeneye 28 nst ye 10 tl fark ödüyorum. devlet karşılıyor sonuçta.bu farkı bile almayan yerler var. daha fazla alan yerlerde vardır muhakkak. Sen araştırma konusunda geç kalmışsın. Hastaneni bilmiyorum ama hizmetten memnunsan bu saatten sonra yapacak bişey yok. Bana ücretler çok geldi ama sigortanın işlerini hiç anlamıyorum. O yüzden herkesle kıyaslama zaten aynı hastanede herkese farklı fiyatlar çıkabilir.Benim hastanemde de başkalarından muayene için farklı fiyatlar alındığını duydum.
kızlar günaydın herkese geçmişe hiç bakamadım insallah herkes iyidir... ben bugün pek iyi değilim... dün sabaha karşı sağ bacağım diz altından inanılmaz bir kramp girmişti abartısız 10 dk kıvrandım acılar içinde eşim zar zor ovalaya ovalaya actı krampı... ama dün çok fena çekiyodu hep bacağım pek üstünde durmadım yani ama bugün resmen ağrı yapıyor... bir haftadır magnezyumu bıraktım ben bi de aslıda dr bırak demedi ama evdeki bitince hem yazdırmaya üşendim hem de doğuma az kaldı nasılsa diye üstünde durmadım... yeniden başlasammı ki sizce...???
bir de sanırım hasta da oluyorum yani anlayamadığım ağrılar var her tarafımda zaten göbeğim de iice aşağı düştü yürümekte bile zorlanır oldum bugün hatta demin aynada kendime baktım da dümdüz olan göbek deliğim bile hafiften eski haline dönmüş o kadar aşağıda yani bebek... ben doğurcam mı ne yaaa offfffffff karın ağrım da var zaten:KK14:

Benimde magnezyumum kayboldu 1 haftadır bende içmiyorum. oğluşum zaten 4 gün sonra doğacak bol süt ve maden suyu içiyorum. krampım yok ve inş. son 4 günde olmaz. Eğer krampların düzelmezse mecburen alıp içmelisin. bebeklerimize kavuşmamıza az kaldı:KK66:

fıstık benim hamileliğim boyunca yoktu ne annem ne kayın valide her ay gelip 2 gün durup gittiler hatta hep espirisini yaptım doğuma babasıyla gidicek tek hamiş ben olucam diye
takma bu kadar canım (bende takmasam :KK59: )
herşeyin hayırlısı...

ay senin koca beni gerdi valla yaaa:KK53: sen dogurmus olsan
5 gun sonra baba oldugunu anlayacak ay kusura bakma canım
seninde sinirin bozuk ama bende istemeden yorum yaptım
canım hiç degilse 6 ya kadar bebegin yanında olacaksın süper
etrafında bi bakıcı bak bence yada gec bi saat oldugu için
kendi apartmanından yada aynı mahalleden birini bulursan
daha rahat edersin evinde bakar cocuk uyur hemen yakın
olunca evinede gecer inş.bulursun canım bide bu problem
olmasın hayatında:KK49:

Canım benimde annem kardeşlerim yanımdalar ama eşim yok. Senin gibi bende eşim gelmeden doğurmak istemiyorum. 2 gün kaldı gelmesine:KK66: Çok şükür sancım falanda yok. eşim kımıldama ben gelmeden doğmasın dedi:KK1: inş. c. tesi tetkiklerim yapılır. p.tesi,de kocişimle doğuma gideriz. Anne çok önemli ama inan annemsiz doğururum ama eşimsiz yapamam gibi geliyor.:KK69:

canım alma artık magnezyum ya onun yerine
yatarken muz ye bitane yanına sut iç
son gunlerin boşver artık ilacı benimde agrım
cok yururken asagıdan dusecek gibi geliyor
uyurken aynı sağdan sola donerken bacak arasındaki
kemiklerim sanki catırdıyo gibi geliyor stres yapma
ay ben kayınvalidemle aynı sitede annemde hast.ye
5 dak mesafede oturuyor ama ben son dak.ya kadar
ikisinede haber vermeyi dusunmuyorum daha cok
sters olurum cunku ben eşimle hast.ye gideyim
derlerse dogum başlıyor o zaman haber vericem
valla:KK49:

merhabalar güzel hamileler:KK3: bu pazartesi nihayet doğum iznime ayrıldım:KK62:, darısı çalışan arkidişlerimin başına, çok zor koca göbekle işe gitmek,akşamları ayaklarım patlayacak gibi şişiyordu, dayanamıyordum artık. Annem geldi sağolsun evimi dip köşe bucak temizledi, onun yanında bende mahvoldum:KK59:. Şükür dün temizlik bitti bugun tatilimin ilk günü sayılır. Bundan sonra çıkmam artık burda nöbet tutuarım:KK1:
bebek şekeri konusunda ne yaptınız arkadaşlar, hazır mı alıyorsunuz, kendiniz mi yapıyorsunuz? artık karar vermem gerekiyor, önerileriniz neler?

Canım benimde annem kardeşlerim yanımdalar ama eşim yok. Senin gibi bende eşim gelmeden doğurmak istemiyorum. 2 gün kaldı gelmesine:KK66: Çok şükür sancım falanda yok. eşim kımıldama ben gelmeden doğmasın dedi:KK1: inş. c. tesi tetkiklerim yapılır. p.tesi,de kocişimle doğuma gideriz. Anne çok önemli ama inan annemsiz doğururum ama eşimsiz yapamam gibi geliyor.:KK69:

slm kızlar
bir çoğumuzda aynı sıkıntı var heralde.hiçbişey dört dörtlük olmuyo işte.ben de 6 aydır geçici görevde olduğum için eşimden uzaktayım.eşim van da ben ankarada:)işleri yoğun olduğu için 2 ay gelemediği zamanlar oldu.üstelik ennem de yok yanımda ve misafirhanede kalıyorum.düşünün atrık.arkadaşlar var ama nereye kadar.6 ay boyunca hiçbizaman aşerdiğim bişeyi o anda alıp yiyemedimo gün yemekhanede ne yemek çıkarsa onu yemek zorunda kaldım.alışverişlerimi bile eşimle başbaşa gidip yapamadık.ya arkadaşlarla gittim ya da internetten yaptım.yani bu hamileliğimden hiçbişey anlamadım.ama kızımı sağsağlim kucağıma alayım önemli olan o.bazı şeyleri takmamak lazım

slm kızlar canım çok sıkkın ya dün ofise hırsız girdi adam elimden tlf aldı gitti ya akşama kadar karakoldaydım :KK43::KK43:

canım benim kafa asagıda bana dr.um erkek cocugun kafası
buyuk olur dedi seninde biraz buyuk dedi ama bu kotu bi
sey degil dedi sana kafa buyuk normal yapamazsın diyemem
dedi bu tuse mua.de belli olacak dedi catın musaitse olur
dedi hiç sezeryan demiyor benimde gobe deligimin ozellikle
sağ kısmı yukarı dogru bi sey cıkıyor benim sol yanım boş die
bilirim sağ yanımda hep poposu kaburgamın altında sağ boşlugumda
ayaklar var onları artık direk anlıyoruz minik minik sol tarafımda
govdesi varmıs canım kafayı su sekilde anlayabilirsin bebek hareketlendiginde
sağ yada sol kasıgında bi oynama bi agrı oluyorsa o kafadır kafa asagıdaysa
hareket edince belli ediyor kendini :KK34:

saol canım
senin anlattığına bakarsam benimkide dönmüş durumda
feci taktım bu konuyu kafama
özel bulamayıp devlete gidiyorum diye yazarsam şaşırmayın :KK1:

saol canım
senin anlattığına bakarsam benimkide dönmüş durumda
feci taktım bu konuyu kafama
özel bulamayıp devlete gidiyorum diye yazarsam şaşırmayın :KK1:

canım ben gecenlerde yazdım ya bi arkadasımla
tuse mua.sine gittim dr.catın musait degil dedi
başka dr.a gitti hiç problem olmaz dr.una normal
için ısrar et dedi suan 39.haftasında bekliyor
bence yakınlarında devlet yada sağlık ocagı varsa
bide onlara goster derim için rahat etsin dr.atıyorum
aksam cok sancım oldu bizim orda bi yere gittik dersin
bebegin kafasıda inmis cok sevindim dersin:KK1:

bence de canım kendini hazırla sen kusura bakma da karısı doğum yapmak üzere olan adam 5 gündür aramıyorsa zaten senin kendi hayatınla ilgili önemli kararlar verme zamanın gelmiştir demek... bakıcı bulman gerekir bence gece kalıp gündüz gidecek en mantıklısı bu olur gibime geliyor....

ya esin olsunda boşver gersi yetişir bi şekilde benim annem 1,5 saatlik mesafede gelmiyo nasılsa erken gelmez diyo gelmeyede pek niyeti yok bebiş gelince gelcek heralde kayınvalidemde çok uzakta oda 8 i görünüyo son tarih 7 sinde uccakmış biz hepten oksuzuz yani:2:

benim annem de bugün izmire gitti bir işlerini halletmek için allah tan çok uzakta değiller 1 buçuk 2 saatlik yol... kaytınvalidemler de yazlıkta onlar da bir saate gelebilirler yani ama işte yine de stress oldum... cuma sabah annem gelecek inş o zamana kadar doğurmam...

canım alma artık magnezyum ya onun yerine
yatarken muz ye bitane yanına sut iç
son gunlerin boşver artık ilacı benimde agrım
cok yururken asagıdan dusecek gibi geliyor
uyurken aynı sağdan sola donerken bacak arasındaki
kemiklerim sanki catırdıyo gibi geliyor stres yapma
ay ben kayınvalidemle aynı sitede annemde hast.ye
5 dak mesafede oturuyor ama ben son dak.ya kadar
ikisinede haber vermeyi dusunmuyorum daha cok
sters olurum cunku ben eşimle hast.ye gideyim
derlerse dogum başlıyor o zaman haber vericem
valla:KK49:

ayy bilemedim yaa almasammımi zaten bir hafta kaldı surda doğuma... muz yemiyorum ben artık dama süt her gün en az 2 bardak yiyorum her öğünde koca bir kase de yoğurt yiyorum sanırım yetmiyor ama... ayy o gece sağa sola dönüşleri hiç sorma zaten tam komedi merasim yapıyoruz eşimle resmen yatakta adam da benim yüzümde uyuyamıyor bir sağa bir sola... tek başıma dönemiyom da ben sölemesi ayıp:KK52::90:

X