- 12 Mart 2010
- 5.149
- 3
gunaydınlaaar geliyo bebiş yavastan magnezyumu bırakma canım süt içiyosun dimi bende süt içmezsem cok kasılıyom
stres yapma canım hem normal 38 haftaya girmiş sayılırsın yani..bende de hiç bi belirti yok die stres oluyorum..:78:dinlen bol bol ne güzel kavuşucan bebişine iştee..benim de kabusum bebişin geç gelmesii...artık kendimi dinliyorum ama hala hiç bi belirti yok..doktor da sabrediceksin dedi..
benim gittiğim hastanede fazla fark yokikisi arasında önemlide değil benim için pek ama kandırılmakta hoşuma gitmez açıkçası neyse onu soylesinler dimi?
senin dediğin gibi haftasonu bir gideyim olmadı başka bir doktora daha gözükürüm
37. haftaya gelmişim başka doktorda bana garip geliyo yaa neyse
sen bence yazdır canım magnezyumunu
37 den sonrada göbüşün düşmesi normal , sanki benimde düşmeye başladı artık
stress yapma bişeye canım artık miadımız doldu herşeyin hayırlısı...
canım panik yapma bende aynı durumdayım ben sadece
demir kullanıyorum magnezyum hiç içmiyorum gelirse gelsin
artık canım ne olacak benimde son 2 gundur asagı
indi ve her aksam kasıklarımda karnımda acaip agrı oluyor
her gece okuyup ufleyip oyle yatıyorum artık bizim için
asagı inmesi normal herhalde benimde gobek degilim dısarı
fırlamıstı artık normal
sağolun kızlar dediğiniz gibi artık gelirlerse normal ama sinirim bozuldu ne yürüyebiliyorum ne bişey eşime dedim zaten al magnezyum diye gidemicem dr falan şimdi parayla al dedim walla... stress yapmamım sebebi de bu önümüzdeki 2 gün ne annemler ne kayınvalidemler burda değil... Allah korusun doğursam eşimle ikimiz öksüzler gibi gideriz hastaneye22 sinden önce doğurmak istemiyorum ama herşeyin hayırlısı artık napalım....