günaydın kızlar,
burda hastanelere nst ye vs ödenen rakamları okuyunca çok moralim bozuldu ay ben fena kazık yemişim
NST ye 3 haftadır giriyorum ve doğuma kadar devam edeceğim
her girişimde 150 muayene+170 nst toplam 320 ödüyorum, tamam sigortam var ama sınırsız değil limitim dolmak üzere
doğum ücreti 6000 tl civar, yenidoğan sünnetiyle 8000 istiyorlar
bu saatten sonra hastane doktor mu değiştirsem kafam karıştı:26:
canım hastaneye göre cok değişiyor evet nereye gidiyorsun acıbadem falanmı
gayrettepe florance n. le gidiyorum
sigortadan kontrol ettim az önce, başlangıçtan beri muayene, 2li test şeker yüklemesi vs 8 ayda 4500 tl tutmuş
şimdiye kadar hiç araştırmamıştım ama şimdi bakınca çok çok fazla geldi sinir oldum
günaydın kızlar,
burda hastanelere nst ye vs ödenen rakamları okuyunca çok moralim bozuldu ay ben fena kazık yemişim
her girişimde 150 muayene+170 nst toplam 320 ödüyorum, tamam sigortam var ama sınırsız değil limitim dolmak üzere
kızlar günaydın,
aile hekimine gittim az önce, rutin kontroller için
kan ve idrar verdim, oğlumun kalp atışını dinledik..
71 kg.olmuşum bu arada ..Evde 69 çıkıyodum ya..
günaydın kızlar ben leyla_21 in arkadaşıyım en son cuma günü konuştuk cumartesi kontrolü vardı ama bu güne kadar haber vermedi topiğede gelmedi sizin haberniz varmı acaba merak ettim.
vallahi benim haberim yok canım.günaydın kızlar ben leyla_21 in arkadaşıyım en son cuma günü konuştuk cumartesi kontrolü vardı ama bu güne kadar haber vermedi topiğede gelmedi sizin haberniz varmı acaba merak ettim.
günaydın kızlar ben leyla_21 in arkadaşıyım en son cuma günü konuştuk cumartesi kontrolü vardı ama bu güne kadar haber vermedi topiğede gelmedi sizin haberniz varmı acaba merak ettim.
günaydın kızlar,
hastane sağladığı sartlara ve yerine göre alması normal gibi geldi bana sigortan toplam ne kadar ödicek senin cebinden ne cıkcak o önemli en sonunda ben ankarada normal bir özel hastaneye gidiyorum çok lüks ve buyuk değil ama bana yetti 1500 normalde sezeryande aynı 30 tl fark lıyolar nst ye para almıyolar. gerci doğum yapan ark.larım var hepsi cok memnun ayrıldı inş bende öyle olurum senin beklentilerinde önemli şimdi değiştirsen belki diğerinin ilgisini beğenmiceksin ne kadara ekmek o kadar köfte oluyo bazen :
evet canım ben de bebek 6 günlükken gidicekmişim topuk kanı içinordaki hassas tartı canım..bende 2 kilo fasla çıkıorum ordabenden kan ya da idrar istemediler hiüç..en son 2 hafta tetanoz aşısını oldum o kadar..onu da geç yaptılar zatenn ben hatırlatmasam yapıcakları yoktu !:94: doğumdan sora 4.gün için randewü verdiler..bebişin topuğundan kan alceklermiş..
topicte görmedim canım ben
gelseydi muhakkak bize selam verirdi :44:
vallahi benim haberim yok canım.
inşallah ciddi bişeyi yoktur..
buraya da en son cuma günü girmiş..
yok canım bende merak ettim işleri çok yogundu ama bebişmi geldi yoksa
bu arada kızlar uyku durumunuz nasıl sağlıklı uyuyabiliyor musunuz?
evet canım ben de bebek 6 günlükken gidicekmişim topuk kanı için
onu hastanede doğar doğmaz almıyolar mıydı yahu:44: