2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
burda hastanelere nst ye vs ödenen rakamları okuyunca çok moralim bozuldu ay ben fena kazık yemişim
NST ye 3 haftadır giriyorum ve doğuma kadar devam edeceğim
her girişimde 150 muayene+170 nst toplam 320 ödüyorum, tamam sigortam var ama sınırsız değil limitim dolmak üzere
doğum ücreti 6000 tl civar, yenidoğan sünnetiyle 8000 istiyorlar
bu saatten sonra hastane doktor mu değiştirsem kafam karıştı:26:

günaydın kızlar,
burda hastanelere nst ye vs ödenen rakamları okuyunca çok moralim bozuldu ay ben fena kazık yemişim
her girişimde 150 muayene+170 nst toplam 320 ödüyorum, tamam sigortam var ama sınırsız değil limitim dolmak üzere

canım hastaneye göre cok değişiyor evet nereye gidiyorsun acıbadem falanmı

canım hastaneye göre cok değişiyor evet nereye gidiyorsun acıbadem falanmı

gayrettepe florance n. le gidiyorum
sigortadan kontrol ettim az önce, başlangıçtan beri muayene, 2li test şeker yüklemesi vs 8 ayda 4500 tl tutmuş
şimdiye kadar hiç araştırmamıştım ama şimdi bakınca çok çok fazla geldi sinir oldum

gayrettepe florance n. le gidiyorum
sigortadan kontrol ettim az önce, başlangıçtan beri muayene, 2li test şeker yüklemesi vs 8 ayda 4500 tl tutmuş
şimdiye kadar hiç araştırmamıştım ama şimdi bakınca çok çok fazla geldi sinir oldum

hastane sağladığı sartlara ve yerine göre alması normal gibi geldi bana sigortan toplam ne kadar ödicek senin cebinden ne cıkcak o önemli en sonunda ben ankarada normal bir özel hastaneye gidiyorum çok lüks ve buyuk değil ama bana yetti 1500 normalde sezeryande aynı 30 tl fark lıyolar nst ye para almıyolar. gerci doğum yapan ark.larım var hepsi cok memnun ayrıldı inş bende öyle olurum senin beklentilerinde önemli şimdi değiştirsen belki diğerinin ilgisini beğenmiceksin ne kadara ekmek o kadar köfte oluyo bazen ::KK4:

günaydın kızlar,

fıstık benim anladığım hiç bir standart yok bu doğum ücretlerinde
kim nasıl kime ge....billirse

kızlar günaydın,
aile hekimine gittim az önce, rutin kontroller için
kan ve idrar verdim, oğlumun kalp atışını dinledik..:KK31:
71 kg.olmuşum bu arada ..:KK30: Evde 69 çıkıyodum ya..:KK5:

ordaki hassas tartı canım..bende 2 kilo fasla çıkıorum orda :KK53: benden kan ya da idrar istemediler hiüç..en son 2 hafta tetanoz aşısını oldum o kadar..onu da geç yaptılar zatenn :63: ben hatırlatmasam yapıcakları yoktu !:94: doğumdan sora 4.gün için randewü verdiler..bebişin topuğundan kan alceklermiş..:emir_bebek:

günaydın kızlar ben leyla_21 in arkadaşıyım en son cuma günü konuştuk cumartesi kontrolü vardı ama bu güne kadar haber vermedi topiğede gelmedi sizin haberniz varmı acaba merak ettim.

topicte görmedim canım ben
gelseydi muhakkak bize selam verirdi :44:

günaydın kızlar ben leyla_21 in arkadaşıyım en son cuma günü konuştuk cumartesi kontrolü vardı ama bu güne kadar haber vermedi topiğede gelmedi sizin haberniz varmı acaba merak ettim.
vallahi benim haberim yok canım.
inşallah ciddi bişeyi yoktur..
buraya da en son cuma günü girmiş..

yok canım bende merak ettim işleri çok yogundu ama bebişmi geldi yoksa

ben de yeşilköy international a gidiyorum, muayene 185 ama nst den para almıyorlar ya da ben fark etmedim. benim de limitim bu hafta doldu. 1500dü limitim.

günaydın kızlar,

ya bizde de öyle..100 muayene+45 nst ücreti.. benim de sigortam var ama doğumu kapsamıyo malsef..ssk da geçmio zaten..ya şurda ne kadar kalmış doğuma diyoruz artık..eşim de boşver diyo kalmış bi ayımız zaten..bi de burda başka hastane de yok hepsi kazık malsef..dewlete de gitmek istemiyorum hem küçük yer burası hem de ilk doğumumda ii bi yerde olsun istiorum sonuçta...

hastane sağladığı sartlara ve yerine göre alması normal gibi geldi bana sigortan toplam ne kadar ödicek senin cebinden ne cıkcak o önemli en sonunda ben ankarada normal bir özel hastaneye gidiyorum çok lüks ve buyuk değil ama bana yetti 1500 normalde sezeryande aynı 30 tl fark lıyolar nst ye para almıyolar. gerci doğum yapan ark.larım var hepsi cok memnun ayrıldı inş bende öyle olurum senin beklentilerinde önemli şimdi değiştirsen belki diğerinin ilgisini beğenmiceksin ne kadara ekmek o kadar köfte oluyo bazen ::KK4:

doğru haklısın bu noktaya geldikten sonra değiştirmek yanlış olur, ekmek köfte konusuna da herzaman katılıyorum
sigortamın doğum teminatı 7000 tl, doğuma kadar 5500 gitse 1500 kalacak cebimden 4500 çıkacak
:KK52: çok gülüyorum kendime, gece uyumadım takacak şey arıyorum galiba, bu güne kadar düşünmedim şimdi takıldım:KK52:

ordaki hassas tartı canım..bende 2 kilo fasla çıkıorum orda :KK53: benden kan ya da idrar istemediler hiüç..en son 2 hafta tetanoz aşısını oldum o kadar..onu da geç yaptılar zatenn :63: ben hatırlatmasam yapıcakları yoktu !:94: doğumdan sora 4.gün için randewü verdiler..bebişin topuğundan kan alceklermiş..:emir_bebek:
evet canım ben de bebek 6 günlükken gidicekmişim topuk kanı için
onu hastanede doğar doğmaz almıyolar mıydı yahu:44:

Son düzenleme:
topicte görmedim canım ben
gelseydi muhakkak bize selam verirdi :44:

vallahi benim haberim yok canım.
inşallah ciddi bişeyi yoktur..
buraya da en son cuma günü girmiş..

yok canım bende merak ettim işleri çok yogundu ama bebişmi geldi yoksa

cevap verdiğiniz için sağolun kızlar bende acaba bebeği erkenmi geldi diye düşünmye başladım umarım kendiside bebeğide iyidir.

sizlerde tez zamanda sağlıklı bi şekilde bebeklerinize kavuşursunuz inşallah kızlar Allaha emanet olun byyyyyy

bu arada kızlar uyku durumunuz nasıl sağlıklı uyuyabiliyor musunuz?

benm uyku durumum berbaatt !! uyumak istesem de uyuyamıorum malsef !!:84: sıcaklardan çok bunalıyorum bi kalkıyorum yastık ıpıslak olmuşş..kalkıp soğuk bi duş alıyorum tekrar yatıorum ama uyku yook..:KK53:sabahın köründe ayaktayım..zaten sürekli wc ye kalkmak da kabusss..:KK52:

evet canım ben de bebek 6 günlükken gidicekmişim topuk kanı için
onu hastanede doğar doğmaz almıyolar mıydı yahu:44:

hastanede laıyolar zaten..bu başka..burda aldıkları anne sütünün bebeğe yarayıp yaramadığına bakıcaklarmış..o yüzden bebiş doğunca ilk yarım saatte mutlaka emzir dedi hemşiree :94:

X