Geçmiş olsun canım. Çatı muayeni sorunsuz atlatmana sevindim. İnş. bebişin seni fazla bekletmez. Nst de şekerli şeyler yeyince bebeişler çok hareket ediyor. bugün extra çikolata yedim gittim. Benimki yerinde durmadı:)Nst ücreti ben 10 tl ödüyorum. İyiki sizin hastanede değilim:)
Kızlar günümü aldım. 20 Haziranda oğluşuma kavuşacağım inş. hastanenin en güzel odasınıda rezerve ettirdim:) 10. kat deniz manzaralı suit oda.Doğum fotoğrafçısı 400 tl fiyat verdi doğumdan 40 gün sonrada eve gelip konsept çekimi yapıyormuş. çok beğendim resimlerini. Ameliyathanedeki resimleri hiç beğenmedim bakılmıyor bile. Ben ameliyathanede resim istemiyorum dedim. 60 tane resim verecek. 1 tane dvd 100 resim ve müzik ekleyecek. eşimde cuma yola çıkıyor. en geç c.tesi sabah burda olur. c.tesi sabah ameliyathane için tetkiklerim yapılacakmış tekrar hastaneye gidicem. Ameliyatımda 10.30 da olacak. Birde hastanemim Türkiyenin en donanımlı 3. hastanesi olduğunu öğrendim. Oda beni çok rahatlattı. EŞim geleceği için çok rahatım. Bana sanki o doğuracakmış gibi geliyor. Hayırlısı bakalım.
geçmiş olsun canım. ben sizin içinde dua ettim. sizde ihmal etmeyin.Nazara iyi gelir.
Hiç zor değil sadece malzeme gerek. Keşke yakın olsaydık hep beraber yapardık. eğlencelide olurdu:)
Gunaydin canim!!! Masallah diyelim, her nekadar isime gelmese de bebislerin vaktini bekliyor olmalarina seviniyorumgünaydın güzel anneler ve bebişleriiii
gördüğüm kadarıyla herkes iyi kimsede bişeyciklerler yokkk daha bebişler duruyorr
bisde dün kan testi yaptırdık 3 tüp kan verdim ama akşama kadar kendime gelemedim sonuçlar bugün çıkacak bakalım nasıl...ben bi kanı bu kadar zor veriyorum doğumda ne yapıcam acaba bunuda düşünmeden edemedim ama çok acıdı cidden bide bileğimden aldı baş parmağın üstünden nasıl acıdı :26: eltimin ablasıda hamileydi bebişi doğdu ne güzel diyorum düşündükçe büyük stres gitti... darısı sağ selamet bizleree
yarın nstye bağlanıcam bakalım sonuç ne çıkıcak bu ara çok kasılmalarım oluyorr...
Gunaydin canimcimgünaydın şekerlerr geçmişe bakamadım herkes iiyidir umarım
günaydınlarr....
özlemcim nasılsın durumlar iyi işallahh
iyiyim canım çok sağol barıştılarhamileliğim boyunca 2 günkü ağırlaştığım kadar ağırlaşmamıştım nasıl hafifledim anlatamam işede gitmiyodum 2 gündür bugünde tatil verdim kendime teyzoşa gidecem kahvaltıya birazdan sen nasılın bugün alıyormusn raporuu
iyiyim canım çok sağol barıştılarhamileliğim boyunca 2 günkü ağırlaştığım kadar ağırlaşmamıştım nasıl hafifledim anlatamam işede gitmiyodum 2 gündür bugünde tatil verdim kendime teyzoşa gidecem kahvaltıya birazdan sen nasılın bugün alıyormusn raporuu
gunaydın diyip kactımı herkes yaaabi benmi işteyim yoksaa neyse az gunum kaldı sabrediyom
:) işler var fıstık kimse kaçamıyo
sen ne zaman çıkıyosun izine?
benim müdür dün çık artık dedi bana , bu hafta bitsinde gelicek hafta alıcam izini gibi duruyo
günaydın güzel anneler ve bebişleriiii
gördüğüm kadarıyla herkes iyi kimsede bişeyciklerler yokkk daha bebişler duruyorr
bisde dün kan testi yaptırdık 3 tüp kan verdim ama akşama kadar kendime gelemedim sonuçlar bugün çıkacak bakalım nasıl...ben bi kanı bu kadar zor veriyorum doğumda ne yapıcam acaba bunuda düşünmeden edemedim ama çok acıdı cidden bide bileğimden aldı baş parmağın üstünden nasıl acıdı :26: eltimin ablasıda hamileydi bebişi doğdu ne güzel diyorum düşündükçe büyük stres gitti... darısı sağ selamet bizleree
yarın nstye bağlanıcam bakalım sonuç ne çıkıcak bu ara çok kasılmalarım oluyorr...
çok sevindim canım, Allah bi daha yaşatmasın..iyiyim canım çok sağol barıştılarhamileliğim boyunca 2 günkü ağırlaştığım kadar ağırlaşmamıştım nasıl hafifledim anlatamam işede gitmiyodum 2 gündür bugünde tatil verdim kendime teyzoşa gidecem kahvaltıya birazdan sen nasılın bugün alıyormusn raporuu