2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım çook geçiş olsun
neyseki ikna olmuş da kocişin tedavi görüyor aşısını felan vurdurmuş
erkekler pek önemsemiyor ya böle sağlıklarını.
en kısa zamanda iyileşirsiniz inş senin bacağın onun da kesiği :KK71:

kıs valla helal olsun
nasıl temizledin anacığım bu halinle :KK49:
ben hamile olmasam bile zorlanırdım
maşallah sana :nazar:
ama kendini fazla yorma şeker ya
ayy bende görmüştüm bebeğimi
bana benziyodu bende çok mutlu olmuştum uyandığımda hehehe :KK19:
rüyası bilem güsel :KK34:

randevun iyi geçer inş elmascım
herşey yolundadır umarım
sende kib
gelince yazarsın bebişin son durumunu artık :KK34:

bebişim sen de yaz dr kontrolunun sonucunu mutlaka hee
merakta bırakma bisleri
çatı muayenesi olacaktın sanırım bugun
inşallah kamazsın da acımas
dr un eli hafiftir inş.:KK71:

bende ne zamandır iyi uyuyamıyorum canım yaaa
bebişler doğuncada uyuyamıycaz
bakalım nasıl dayanıcaksak
artık idare etces heralde bi şekilde
yada yorgunluktan sızarız :KK69:
kendini niye yalnız ve yetersiz hissediyosun ki?

herşeyi nasıl yapıcam ii akabilcek miyim die panik yapıorum. bi de haplarımı filan düzenli kullanamıorum bu aralar. ona üzüldüm çok

Kızlar bu arada dün eşimle çarşıya çıkınca buradaki 2 bebek mağazasından birinde emzirme önlüğü denen şeyi gördüm.
aldınız mı yada alacak mısnız siz?
17,5 liraydı sanırım fiyatı ama bence değmez o paraya, tek kat incecik bi örtüydü yani..:KK37:

Burada nasıl yapılacağı anlatılmış ama bende şu an açılmıyo linkler.
umarım link vermek yasak değildir
yapmayı düşünen varsa >> Little Birdie Secrets: how to make a nursing cover

(umarım görünüyodur link)

bence gereksiz bu örtüler. benim arkadaşın annesi ince mavi bi tülbent oyaladı. onu örterim emzirirken gerekli olursa hem yüzünü görerim hem istediğim şekilde örterim. eski usul yapıcam yani. o koca örtülerle uraşamam yaz günü

genelde çocuklar 40. haftanın içinde doğarmış canım öyle dedi bugün dr um. hayırlısı olsun

canım inşçok kolay olur herşey sağlıkla gelsin bebişin. haberlerini beklioruz

canım aslında annemler yakın buranın ilçesinde, yarım saat mesafe var. doğumda hemen gelebilir de..Benim küçük kardeşim var , bir de babamı pek yalnız bırakamıyo annem, o da rahatsız sayılır..kalp,tansiyon vs..problemler işte..Annem de pek iyi sayılmaz çok yoruluyo.. küçük kardeşim belki bahsetmişimdir down sendromulu.. çok tatlı görseniz anlamazsınız ama yine de sorumlulukları fazla.. Şimid normal sınıfta kaynaştırma öğrencisi.. Annem onun için günde 6 sefer gidip geliyor okuluna, zaten çok yoruluyor, kıyamıyorum ona..Canım annem yine de elinde geleni yapmaya çalışıyor ama ben çok yormak istemiyorum kimseyi..Kayınvalidem de gelir herhalde, ama o da çok kilolu ve hasta, sadece yemek yapabiliyor o da binbir zorlukla..Böyle işte canım..:KK31:

anladım canım ya olsun o kadarcık yardımda yeter sana gelsin kayınvaliden.ne güzel annen çok sevaba giriyor ama...aslında benim annemde babam ve kardeşimi nasıl bırakcam 1 ay falan diyor bazen ama banane baksınlar başlarının çaresine diyorum..geçende annemin canı sıkkındı ben haftaya gelcem erkende olsa diyo..ablamda ilk baştan beri ben de gelmek istiyorum demişti kendisi şimdide yan çizmeye başladı benimde canım ona sıkılıyor..umutlanmıştım ona göre plan yapmıştım..şimdide yok 8 inde düğün var vs. diyo..hem kendisi diyo gelicem diye hemde böyle canımı sıkıyor düğünmü önemli ben mi? zaten alıngan oldum bu aralar ağlıyorum herşeye..

37. haftanın içinde olucam. bebğin irileşmesini istemiyor dr um. eski sezeryan dikişlerimi zorlayıp açabilirmiş diye. Normalde 38.39. haftaları bekliyoruz ilk gebelikte 40 a kadar bile bekliyoruz ama senin durumun riskli dedi. bebek küçük olsa yine 38 i bekleyebilirdik dedi. Birde geçen hafta nst de sancımda çıkınca bende korktum. Eşim yokken acil bişey olmasın diye dr u dinlemeye karar verdim. Ama tuhaf bişey oldu. 2 Haziranda bebeğime 3 kg 46 gr demişti. şimdi 3 kg 100 gr dedi. bebeğim hiç kilo almamış gibi bişey. sizcede tuhaf değilmi? dr a sordum zaten kilo almasını istemiyoruz.önemli olan akciğer gelişimi oda 36. haftada tamamlanmış oluyor dedi. Bu dr da kilodan çok korkuyor. halbuki bende ilk oğlum 4600 doğdu diye bunuda en az 4 kiloya yakın bişeyler doğsun istiyodum. neyse kızlar neye niyet neye kısmet. ben sezeryanı 40. haftalara kadar bekleteceğimi düşünürken 37. haftamda olacak. başta deselerdi kesin karşı çıkardım ama şartlar bunu gerektiriyor.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Ölçümden ölçüme fark olabiliyormuş sanırım canım ama belki de yeri daraldığı için fazla kilo alamdı mı acaba
ama önemli olan akciğer gelişimi canım,
zaten kilosu da iyi bence..hayırlısı olsun canım..

herşeyi nasıl yapıcam ii akabilcek miyim die panik yapıorum. bi de haplarımı filan düzenli kullanamıorum bu aralar. ona üzüldüm çok

bence gereksiz bu örtüler. benim arkadaşın annesi ince mavi bi tülbent oyaladı. onu örterim emzirirken gerekli olursa hem yüzünü görerim hem istediğim şekilde örterim. eski usul yapıcam yani. o koca örtülerle uraşamam yaz günü
aman canım ya hapları ben de bi düzene sokamadım, gebelik bitti bitecek..:KK49:
üzülme bence, bazı doktorlar hiç hap vermiyo nerdeyse yiyeceklerden alıyomuşuz herşeyi diye (kan, vitamin vs..)
ama mutlaka kullanman gereken bi hap avrsa bilmiyorum
mesela ban şu sancı için verdiği hapı bugün yanıma almamışım, sabaha postasını kaçırdım..:KK30:

Bu arada canım ben de almadım örtüyü, dikebilirsem uğraşayım demiştim.. Peki tülbenti nasıl kullanıcaksın yine de görünmez mi göğsün..
Çok kıymetlidir benim memelerim, kimseye göstermemem lazım..:KK53:
şaka bi yana çok utangacım, o yüzden şey ettiriyorum böyle..:KK53:

anladım canım ya olsun o kadarcık yardımda yeter sana gelsin kayınvaliden.ne güzel annen çok sevaba giriyor ama...aslında benim annemde babam ve kardeşimi nasıl bırakcam 1 ay falan diyor bazen ama banane baksınlar başlarının çaresine diyorum..geçende annemin canı sıkkındı ben haftaya gelcem erkende olsa diyo..ablamda ilk baştan beri ben de gelmek istiyorum demişti kendisi şimdide yan çizmeye başladı benimde canım ona sıkılıyor..umutlanmıştım ona göre plan yapmıştım..şimdide yok 8 inde düğün var vs. diyo..hem kendisi diyo gelicem diye hemde böyle canımı sıkıyor düğünmü önemli ben mi? zaten alıngan oldum bu aralar ağlıyorum herşeye..
düğün kimin ki canım? kendi düğünüyse bişey diyemiycem ama yakın biri değilse gelir belki..
Aslında canım kafaya takmamak lazım
Eşlerimiz bile yeter aslında..Senin eşin yanında dimi?

cok mutluyum cünkü ailede yıllardır beklenen bebek geliyor
hayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..:KK49:

Son düzenleme:
Ölçümden ölçüme fark olabiliyormuş sanırım canım ama belki de yeri daraldığı için fazla kilo alamdı mı acaba

üzülme bence, bazı doktorlar hiç hap vermiyo nerdeyse yiyeceklerden alıyomuşuz herşeyi diye (kan, vitamin vs..)
mesela ban şu sancı için verdiği hapı bugün yanıma almamışım, sabaha postasını kaçırdım..:KK30:

Bu arada canım ben de almadım örtüyü, dikebilirsem uğraşayım demiştim.. Peki tülbenti nasıl kullanıcaksın yine de görünmez mi göğsün..

düğün kimin ki canım? kendi düğünüyse bişey diyemiycem ama yakın biri değilse gelir belki..

yok aslında özellikle bi hap yok. demir vitamin vs. ama onlar çok yararlı gibi gelio. Allah korusun bi rahatsızlık olursa bebişşte benim yüzümden olur die düşünüp üzülüom. benim de anneler burda ama senin anneler gibi meşguliyetleri olmamasına rapmen hiç ilgilendkleri yok. o yüzden de biras yalnız hissediorum. dün gece ağlaya ağlaya bi hal oldum. birikti biras. bi de yoruldum çok şehirdışına çıktım filan okulumu bitirmek için. kimse yanımda olmayınca artık doldum bu aralar. depresif hallerdeyim.
tülbenti de bebeişi kucağıma aldıktan sora örtücem şöle omuzdan onun üstüne. biri gelir filansa bi ucunu iki kat yaparım görünmüo o zaman memeler:) ben de göstermicem die kastım. tülbent hem taşıması kolay hem sinek vs için yüzüne ört hem emzirirken kullanırsın.

yok aslında özellikle bi hap yok. demir vitamin vs. ama onlar çok yararlı gibi gelio. Allah korusun bi rahatsızlık olursa bebişşte benim yüzümden olur die düşünüp üzülüom. benim de anneler burda ama senin anneler gibi meşguliyetleri olmamasına rapmen hiç ilgilendkleri yok. o yüzden de biras yalnız hissediorum. dün gece ağlaya ağlaya bi hal oldum. birikti biras. bi de yoruldum çok şehirdışına çıktım filan okulumu bitirmek için. kimse yanımda olmayınca artık doldum bu aralar. depresif hallerdeyim.
tülbenti de bebeişi kucağıma aldıktan sora örtücem şöle omuzdan onun üstüne. biri gelir filansa bi ucunu iki kat yaparım görünmüo o zaman memeler:) ben de göstermicem die kastım. tülbent hem taşıması kolay hem sinek vs için yüzüne ört hem emzirirken kullanırsın.
Hmm akşam evde bi deneme yapiym ben o zaman..:KK76:

Ayy ben evde bazen ilginç denemeler yapıyorum kızlar..

geçen akşam eşim güldü bana şişko oldum diye bi de ayaklarımın haline
gerçi gülünmeyecek gibi değildi ama neyse..:KK9:
kızdım ona :KK47:
kalın kaşe montunu soktum karnına, hamile yaptım onu
"cezalısın gece de böyle yatıcaksın" dedim..:KK47:
Biraz dolandı öyle, ama yarım saat tutabildi ancak düşürdü bebeği..:KK37:
bi diyo ki, "sıcak bu terletiyo, senin karnının içi sıcak mı sanki"..:KK25:

ulen benim karnımın içinde ne fırtınalar kopuyo bi bilse..:KK53:
daha az önce bi sancı girdi valla çıkıvercek sandım..:KK52:
keşke tıp ilerlese de 2. çocuklara kadar, kocalar yapsa ikincileri de..
umutluyum ben, bekliycem tıbbi gelişmeleri :KK53:

bende beni kızdırdığında bağlıycam bi 2,5 kg lik şişe sana bütün akşam gez bakalım diyorum
yataktan koltuktan kalkmam çok komik oluyor ya yarım açı yuvarlanmadan kalkamıyorum :KK1:

eniştemin halasının kızının düğünüymüş bide başka şehirde..neyse kendi bilir nasip artık farkındayım abartoyorum eşim yanımda şükür..

:KK52: :KK52:
ay çok güldüm doğuracam şimdi...:KK9:
benide kızdırıyo bazen kocik bende böyle ceza vreyim bari...:KK52::KK60::KK60::KK60::KK60:

bende beni kızdırdığında bağlıycam bi 2,5 kg lik şişe sana bütün akşam gez bakalım diyorum
yataktan koltuktan kalkmam çok komik oluyor ya yarım açı yuvarlanmadan kalkamıyorum :KK1:
valla acımıycaksın canım bunlara..:KK1:

tuya'cım ağlama sakın kendini üzme demeyi unuttum
Allah başka birşey vermesin canım, napalım..

bU arada bugün çok konuştum ben çıkıyorum kızlar
açlıktan ölcem..
had görüşürüz..öptüm hepinizi..

Kızlar günümü aldım. 20 Haziranda oğluşuma kavuşacağım inş. hastanenin en güzel odasınıda rezerve ettirdim:) 10. kat deniz manzaralı suit oda.Doğum fotoğrafçısı 400 tl fiyat verdi doğumdan 40 gün sonrada eve gelip konsept çekimi yapıyormuş. çok beğendim resimlerini. Ameliyathanedeki resimleri hiç beğenmedim bakılmıyor bile. Ben ameliyathanede resim istemiyorum dedim. 60 tane resim verecek. 1 tane dvd 100 resim ve müzik ekleyecek. eşimde cuma yola çıkıyor. en geç c.tesi sabah burda olur. c.tesi sabah ameliyathane için tetkiklerim yapılacakmış tekrar hastaneye gidicem. Ameliyatımda 10.30 da olacak. Birde hastanemim Türkiyenin en donanımlı 3. hastanesi olduğunu öğrendim. Oda beni çok rahatlattı. EŞim geleceği için çok rahatım. Bana sanki o doğuracakmış gibi geliyor. Hayırlısı bakalım.

geçmiş olsun canım. ben sizin içinde dua ettim. sizde ihmal etmeyin.Nazara iyi gelir.

ayyy inanmıyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
20 hazirana bişe kalmadı
ay ne güsel tarihini biliyosun minişine kavuşmana azıcık kaldı süperrrrrrr :KK24:
inş sağlıklı acısız bi doğum olur canım 2niz içinde güsel olur herşey...
fotoğrafçı da ayarlanmış ohhhh :nazar:
ben olsam ameliyathanede de çekilirdim ama senin fikrin tabi şeker..
hangi hastanede olacaksın canım sezeryan merak ettim?

Hiç zor değil sadece malzeme gerek. Keşke yakın olsaydık hep beraber yapardık. eğlencelide olurdu:)

kız Allah seni de güldürsün e m
manyak nerden geliyo böle aklına ahaha çok güldüm yaaa çok yaratıcııı :KK60::KK60::KK60:
bende densem napar acaba
ay çok merak ettim denicem :KK60:

Kızlar günümü aldım. 20 Haziranda oğluşuma kavuşacağım inş. hastanenin en güzel odasınıda rezerve ettirdim:) 10. kat deniz manzaralı suit oda.Doğum fotoğrafçısı 400 tl fiyat verdi doğumdan 40 gün sonrada eve gelip konsept çekimi yapıyormuş. çok beğendim resimlerini. Ameliyathanedeki resimleri hiç beğenmedim bakılmıyor bile. Ben ameliyathanede resim istemiyorum dedim. 60 tane resim verecek. 1 tane dvd 100 resim ve müzik ekleyecek. eşimde cuma yola çıkıyor. en geç c.tesi sabah burda olur. c.tesi sabah ameliyathane için tetkiklerim yapılacakmış tekrar hastaneye gidicem. Ameliyatımda 10.30 da olacak. Birde hastanemim Türkiyenin en donanımlı 3. hastanesi olduğunu öğrendim. Oda beni çok rahatlattı. EŞim geleceği için çok rahatım. Bana sanki o doğuracakmış gibi geliyor. Hayırlısı bakalım.

geçmiş olsun canım. ben sizin içinde dua ettim. sizde ihmal etmeyin.Nazara iyi gelir.

Hiç zor değil sadece malzeme gerek. Keşke yakın olsaydık hep beraber yapardık. eğlencelide olurdu:)
,

20 hazirana bişe kalmadı
ay ne güsel tarihini biliyosun minişine kavuşmana azıcık kaldı süperrrrrrr :92:
fotoğrafçı da ayarlanmış ohhhh :nazar::nazar:

selam fıstıklar nihayet dr uma gidebildim esim de gitti aynı hastaneye..mr cektirdi sonucu persembe cıkacak ..bakalım ne durumu amilyat sartta ne zaman olur bilemem:KK43:benim durumum iyi tatlıslar kilo almamısım aksine yarım kilo vermişim yani 2 aydır 67 kiloyum:) bebegimin de suyu kilosu iyi simdi yazacam sasıracaksınız 36+6 3700 dedi dr boyu da 51 cm..tabi ben dr der demez ultrason fazla tartıyor dedim oda en dusuk kilosu 3450 olur suan ki haftasında dedi boyu da 50 yi gecer dedi yani su kesinlesti bu bebek 3.5 un ustunde dogacak ben hep 300 grm eksik hesaplıyorum ultrasondan cunku defne de öle oldu 29 haziran sezaryan sabah tam tarihimiz belli oldu yani :) odalara baktım cok kucuk değil 2 refakatcı kalacak sekilde banyosu var kliması var televizyonu var :)dr a spinal mi epidural mi önerirsiniz dedim ben epiduraldense spinal öneririm dedi iyilesme sureci daha hızlı oluyor galiba cunku agrı kesiciyi az alıyorsun spinal de ve rahim kasıla kasıla kuculuyor haliyle içinde daha cabuk temizleniyor bence spinala karar verdim tatlılar benden bu kadar hepinizi öptüm

benim bebiş de 31+2de 2250ydi, şimdi 2600ü kesin geçmiştir.
benim doktor da 38+3te alırız, daha fazla büyümeden diyor.

bu arada ben de 67 kilodayım, son 1-2 aydır pek kilo da almadım. 6. ay benim için felaketti. :/

Son düzenleme:

Bence süper bir fikir. Eşim gelsin hemen karnına bişeyler tıkıştırıcam:)
manyak nerden geliyo böle aklına ahaha çok güldüm yaaa çok yaratıcııı :KK60::KK60::KK60:
bende densem napar acaba

,

20 hazirana bişe kalmadı
ay ne güsel tarihini biliyosun minişine kavuşmana azıcık kaldı süperrrrrrr :92:
fotoğrafçı da ayarlanmış ohhhh :nazar::nazar:
Antalya Andeva Yıldız Hastanesi
iyi dilekleriniz için teşekkürler. Çok az kaldı. şu an kısıtlıyım gezemiyorum ya bu miniş bir doğsun eve girmicem:)

selam fıstıklar nihayet dr uma gidebildim esim de gitti aynı hastaneye..mr cektirdi sonucu persembe cıkacak ..bakalım ne durumu amilyat sartta ne zaman olur bilemem:KK43:benim durumum iyi tatlıslar kilo almamısım aksine yarım kilo vermişim yani 2 aydır 67 kiloyum:) bebegimin de suyu kilosu iyi simdi yazacam sasıracaksınız 36+6 3700 dedi dr boyu da 51 cm..tabi ben dr der demez ultrason fazla tartıyor dedim oda en dusuk kilosu 3450 olur suan ki haftasında dedi boyu da 50 yi gecer dedi yani su kesinlesti bu bebek 3.5 un ustunde dogacak ben hep 300 grm eksik hesaplıyorum ultrasondan cunku defne de öle oldu 29 haziran sezaryan sabah tam tarihimiz belli oldu yani :) odalara baktım cok kucuk değil 2 refakatcı kalacak sekilde banyosu var kliması var televizyonu var :)dr a spinal mi epidural mi önerirsiniz dedim ben epiduraldense spinal öneririm dedi iyilesme sureci daha hızlı oluyor galiba cunku agrı kesiciyi az alıyorsun spinal de ve rahim kasıla kasıla kuculuyor haliyle içinde daha cabuk temizleniyor bence spinala karar verdim tatlılar benden bu kadar hepinizi öptüm

Canım senin gününde hayırlı olsun. Epidural spinal meselesinide c.tesi tekrar görüşücem Anestezistle bakalım benimki ne diyecek.Seninkinin kilosu gayet güzel benimkine 3100 dedi. ben hiç memnun olmadım 2 haftadır hiç kilo almamış demek bu. bence yanlış ölçtü ama zaten bişiy kalmadı 5 gün sonra anlıcaz inş. 3500 vardır kilosu.

Mrb, ben de agsutos annesiyim insaallah.Dogum fotografcisi arastiriyorum ben de. Özelden yazamiyorum da burdan yazmak zorunda kaldim. Nerden ayarladin, fiyati da paketi de uygun geldi. Bi de nerede dogum yapcaksin? Insallah kolayca atlatirsin. Allah yardimcin olsun. Tskler simdiden..

Canım senin gününde hayırlı olsun. Epidural spinal meselesinide c.tesi tekrar görüşücem Anestezistle bakalım benimki ne diyecek.Seninkinin kilosu gayet güzel benimkine 3100 dedi. ben hiç memnun olmadım 2 haftadır hiç kilo almamış demek bu. bence yanlış ölçtü ama zaten bişiy kalmadı 5 gün sonra anlıcaz inş. 3500 vardır kilosu.[/QUOTE]

ölçüm konusunda şöyle bir olaya tanık oldum. benim doktor ölçümlerde bebeğin göbeğini 34 haftalık, diğer kısımlarını 32 haftalık ölçtü, ama bacak uzunluğunu ölçerken bir yanlış yapmış, aynı kağıdın altına yeniden 4 yerin ölçümünü yaptı bu sefer göbek 35 haftalık diğer yerler 32-33 haftalık çıktı. yani 2 dk. ara ile yapılan ölçümlerde bile 1 hafta fark çıktı. o ölçümler 1 hafta-10 gün oynayabiliyor, çok takılmamak lazım.

kızzlaarr doktora gittimm bu akşamüstü !!:KK64: çok şükür çatı muayenesi de oldum..:KK19:nst ye de girdim..çatım normalmiş yani normal doğum yapabilirsin bi sorun yok dedi doktor..:KK62:canım acımadı hiç çünkü doktor jel sürdü bi de kendini kasma sakın rahat bırak dedi sürekli uyardı beni..zaten bi iki dak filan sürdü..eliyle kontrol etti bakmadı bile hemşire vardı yanımızda..örtüyle kapalıydı zati her tarafım tamamen ben sandım bakıcak ışıkla filan ama bakmadı örtünün altından eliyle kontrol etti..belkim doktorum bay olduğu için öle özen gösterdi:KK1:baya kontrol etti direk dedi normal çatın hiç korkma didi..ooh üstümden varya büyük bi yük kalktıı !!:26: çok stres yapıodum o kadar da korktuğum gibi diilmiş yaniii....
nst ye de girdim sancı filan hiç bişi çıkmadı..normal d.yapabilirsin ama sabırlı olup bekliceksin dedi..bi de bool bol yürüceksin dedi..benm minnoş bekleticek beni geç gelecek heralde,doktor sabırlı olcan eğer normal doğum istiosan dedi...bebişim 2.800 gr olmuş..haftaya tekrar randewü verdii..artık her hafta kontrol var :emir_bebek:
nst de çok sıkıcıydı yaa hemşire bi türlü ayarlayamadı bebişin kalp seslerini..bi de hiç hareket etmedi bebişş..bi iki kere basmışımdır düğmeye heralde:KK1: bi de çok sıcaktı bunaldım yatarken az daha bayılıodum kolonya felan anca kendime geldimm:KK52: he bi de nst ücreti 45 tl ödedik yaw :KK37: özelde herşey pahalu sanırsam kii :44:

kızzlaarr doktora gittimm bu akşamüstü !!:KK64: çok şükür çatı muayenesi de oldum..:KK19:nst ye de girdim..çatım normalmiş yani normal doğum yapabilirsin bi sorun yok dedi doktor..:KK62:canım acımadı hiç çünkü doktor jel sürdü bi de kendini kasma sakın rahat bırak dedi sürekli uyardı beni..zaten bi iki dak filan sürdü..eliyle kontrol etti bakmadı bile hemşire vardı yanımızda..örtüyle kapalıydı zati her tarafım tamamen ben sandım bakıcak ışıkla filan ama bakmadı örtünün altından eliyle kontrol etti..belkim doktorum bay olduğu için öle özen gösterdi:KK1:baya kontrol etti direk dedi normal çatın hiç korkma didi..ooh üstümden varya büyük bi yük kalktıı !!:26: çok stres yapıodum o kadar da korktuğum gibi diilmiş yaniii....
nst ye de girdim sancı filan hiç bişi çıkmadı..normal d.yapabilirsin ama sabırlı olup bekliceksin dedi..bi de bool bol yürüceksin dedi..benm minnoş bekleticek beni geç gelecek heralde,doktor sabırlı olcan eğer normal doğum istiosan dedi...bebişim 2.800 gr olmuş..haftaya tekrar randewü verdii..artık her hafta kontrol var :emir_bebek:
nst de çok sıkıcıydı yaa hemşire bi türlü ayarlayamadı bebişin kalp seslerini..bi de hiç hareket etmedi bebişş..bi iki kere basmışımdır düğmeye heralde:KK1: bi de çok sıcaktı bunaldım yatarken az daha bayılıodum kolonya felan anca kendime geldimm:KK52: he bi de nst ücreti 45 tl ödedik yaw :KK37: özelde herşey pahalu sanırsam kii :44:

Geçmiş olsun canım. Çatı muayeni sorunsuz atlatmana sevindim. İnş. bebişin seni fazla bekletmez. Nst de şekerli şeyler yeyince bebeişler çok hareket ediyor. bugün extra çikolata yedim gittim. Benimki yerinde durmadı:)Nst ücreti ben 10 tl ödüyorum. İyiki sizin hastanede değilim:)

Allah daim etsin canım ne güzel haberleri duymak hoş oluyor ben ücret ödemiyorum nst ye ama doğum pahalı biraz her hastane özelde olsa farklı seyler uyguluyor

bende densem napar acaba
dene kız ..:KK53:
ama şöyle kalın, eziyet verici şeyler olsun tıkıştırmak için seçtiğin şey..:KK17:

faceden aldım canım haberlerini.. maşallah tombiş olacak bebişin.. Ama sen nasıl kilo almadın canım ya..
Ben 70 oldum nerdeyse..
56'yla başlamıştım, taşıyamıyorum artık kendimi, hacıyatmaz gibi bi sağa bi sola devrilecek gibi oluyorum..

Bence süper bir fikir. Eşim gelsin hemen karnına bişeyler tıkıştırıcam:)
:KK1:

ayy çatı muayenesinin acıtmamasına çook sevindim canım..darısı bize bakalım..bu arada nst denen şeyin 45 lira olması da baya pahalıymış..devlet hastanelerinde ücretsiz..:KK55:

X