2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, dün pek giremedim,
şimdi de okuldayım yine
Alalh izin verirse seminer dönemini bitireyim zaten kolay oluyo diyorum ama bakalım nasip kısmet
Ayağım hala iyi sayılmaz bu arada, hala topalllıyorum yani ve şişiyo felaket özellikle akşamları:KK43:

Üstümüzde bir nzar mı var nedir anlamadım,
Dün sabah eşim peynir tenekesini açarken, -paslıydı da kenarı- elini kesti
Banyoya gitti çok kanamış ama
Sesi çıkmayınca uzun süre banyoya baktım ki yerde buldum adamcağızı
başı dönmüş, bi de karnı açtı düşmüş yere, Allahtan kalkmaya çalışıyodu bişey olmamış..

Neyse kahvaltımızı ettik
Tabii ben korktum tetanoz filan olur diye..
Zorla hatta kandırarak! aile hekimine götürdüm..(kendimle ilgi bişey sorcam dedim :KK49:)
gelmiyodu yoksa inatçı keçi..
aşı yaptılar, iğne verdiler 6 tane sabah akşam..
Allah'ım daha büyük dert vermesin yine ama

Biz karı-koca kendimize bakamıyoruz
Bebeğe nasıl bakcaz acaba :KK53:
Bize 3 tane bakıcı lazım kızlar, bana, babasına bi de oğlumuza :KK37:

neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..

canım çok geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi sen kendine bol bol oku bide fırsat buldukça sadaka ver az sadaka çok bela götürür derler canım allaha emanet ol :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

canım çok geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi sen kendine bol bol oku bide fırsat buldukça sadaka ver az sadaka çok bela götürür derler canım allaha emanet ol :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

sağol canım..
haklısın canım, eşim çok dikkat ederdi bu konulara ama bu aralar kendi derdimizden kimseye bi hayrımız olmadı..
Allah'ım korusun hepimizi ezanlar vakti..Amin..

Yengec burcunda doğan çocuk, çok hassas, içli, neşeli, kah kederli, sevilmeye büyük ihtiyacı olan bir tiptir. Ona gereken şefkati gösteriri, böylece güven duymasını sağlarsanız kolaylıkla terbiye edip büyütürsünüz. Aksi halde çocuk hislerini içine atacak, bir kenara çekilecek ve kandisini yalnız hissedecektir. Bu da onun küçük alemini altüst edecek mutsuz olmasına yol açacaktır.

Bu çocuğun hayal gücü fazladır. Özellikle annesinin anlatacağı güzel masallar onu çok etkileyecektir. Zaten o daima anne şefkatini ve ilgisini atayacaktır. Ona hakettiği sevgiyi vermez, ilgiyi göstermezseniz çocuk büyüyünce, insanlardan çekingen şüpheci bir tip olur. Anne ve babasından görmediği sevgiyi eşinde arar. Ama hislerini gizlemeye alışık olduğu içinde arzularını, sevgisini açıklamaktan çekinir. Sevdiğini şiddetle kıskanır ve onu da kendisinide mutsuz eder. Kişilik sahibi olabilmesi için bu burcun çocuğuna yol göstermeniz şerttır.

günaydın kızlar, dün pek giremedim,
şimdi de okuldayım yine
Alalh izin verirse seminer dönemini bitireyim zaten kolay oluyo diyorum ama bakalım nasip kısmet
Ayağım hala iyi sayılmaz bu arada, hala topalllıyorum yani ve şişiyo felaket özellikle akşamları:KK43:

Üstümüzde bir nzar mı var nedir anlamadım,
Dün sabah eşim peynir tenekesini açarken, -paslıydı da kenarı- elini kesti
Banyoya gitti çok kanamış ama
Sesi çıkmayınca uzun süre banyoya baktım ki yerde buldum adamcağızı
başı dönmüş, bi de karnı açtı düşmüş yere, Allahtan kalkmaya çalışıyodu bişey olmamış..

Neyse kahvaltımızı ettik
Tabii ben korktum tetanoz filan olur diye..
Zorla hatta kandırarak! aile hekimine götürdüm..(kendimle ilgi bişey sorcam dedim :KK49:)
gelmiyodu yoksa inatçı keçi..
aşı yaptılar, iğne verdiler 6 tane sabah akşam..
Allah'ım daha büyük dert vermesin yine ama

Biz karı-koca kendimize bakamıyoruz
Bebeğe nasıl bakcaz acaba :KK53:
Bize 3 tane bakıcı lazım kızlar, bana, babasına bi de oğlumuza :KK37:

neyse ben biraz geçmişe bakayım kızlar..

ayy canım çook geçiş olsun
neyseki ikna olmuş da kocişin tedavi görüyor aşısını felan vurdurmuş
erkekler pek önemsemiyor ya böle sağlıklarını.
en kısa zamanda iyileşirsiniz inş senin bacağın onun da kesiği :KK71:

günaydın canlarım nasılsınız? geçmişe baktım ama alıntılayacak vaktim yoktu. eşlerle kavga etmiş herkes, gerginlik var iki taraftada sanırım idare etmek lazım. en çok onlar idare etsin karnımızda insan taşıyoruz psikolojimizi tahmin bile edemezler ehehe :KK47: dün eşim evde değildi gece geldi bende akşam bütün mutfak dolabını, buzdolabını boşalttım, örtülerini yıkadım, içlerini sildim ve yerleştirdim tam 3 saat sürdü, göbişimle anca bi tabak koyup üç nefes aldım :KK9:ama içime sindi mis gibi oldu, çok yorulduğum için bi ton azar yedim gel sen yap o zaman :63:annem gel

ecek az sonra kahvaltı hazırladım, sağolsun evi temizliycek o da, artık bebiim erken gelirse de heryer temiz olsun, korkuyorum doğurcam diye :KK49:

kızımı gördüm rüyamda annemmm yaa çok tatlıydı aynı annesi :KK9: bana benziyordu :21: sabah eşime diyorum ki müjdemi isterim bebükümüz aynı bennn çooook güzel :) Allahım sağlıklı sıhatli kavuştursun tabi bunlar işin latifeleri ama bana benzese fena olmaz hani :KK53:

kıs valla helal olsun
nasıl temizledin anacığım bu halinle :KK49:
ben hamile olmasam bile zorlanırdım
maşallah sana :nazar:
ama kendini fazla yorma şeker ya
ayy bende görmüştüm bebeğimi
bana benziyodu bende çok mutlu olmuştum uyandığımda hehehe :KK19:
rüyası bilem güsel :KK34:

Kızlar günaydın:KK16:
Doktora gidicem bugün 14 de randevum var.
Erken çıkıp doğum fotoğrafçısıyla buluşacağım.
Telefonda fiyat vermedi.
İnş.uygun bir fiyat verir.
Kendinize iyi bakın. :KK16::KK16::KK16:

randevun iyi geçer inş elmascım
herşey yolundadır umarım
sende kib
gelince yazarsın bebişin son durumunu artık :KK34:

benm de sankim bi ara inmiştii ama şimdi yukardaa inmeye de niyeti yok gibi....:KK31:ayy bugün doktora gidicem zatii bakalım muayene de olsam hayırlısıyla da stres atsam üstümdeennn....:kk77:

bebişim sen de yaz dr kontrolunun sonucunu mutlaka hee
merakta bırakma bisleri
çatı muayenesi olacaktın sanırım bugun
inşallah kamazsın da acımas
dr un eli hafiftir inş.:KK71:

dün gece 5 te yattım. pskilojim bozuldu resmen. kendimi çok yalnız ve yetersiz hissediorm. uyuyamıorum erken kalksam da. :26::KK58:

bende ne zamandır iyi uyuyamıyorum canım yaaa
bebişler doğuncada uyuyamıycaz
bakalım nasıl dayanıcaksak
artık idare etces heralde bi şekilde
yada yorgunluktan sızarız :KK69:
kendini niye yalnız ve yetersiz hissediyosun ki?

canım benimkide 14 temmuz sata göre ama doktorum 10 temmuz dedi en son
biryerde okumuştum 32. haftadan sonra sadece fl değeri bebeğin haftasını belirlermiş
şuda var sata göre doğum çok nadir oluyomuş ya önce ya sonra geliyomul bebişler

evet canım doğru..benm de sat a göre 13 temmuzdu ama doktor en son gittiğimde 10 temmuz dedi..bakalım bugün ne dicekk

ayy canım çook geçiş olsun
neyseki ikna olmuş da kocişin tedavi görüyor aşısını felan vurdurmuş
erkekler pek önemsemiyor ya böle sağlıklarını.
en kısa zamanda iyileşirsiniz inş senin bacağın onun da kesiği :KK71:

sağol canım..Allah razı olsun..
bana sen çok abartıyorsun diyor ama
napiym elimde değil, tedbirli olmak lazım..:82:

Bu arada ben nasıl evhamlı bi anne olucam şimdiden tahmin edebiliyorum kendimi..
İnşallah çocuğu çıldırtmam bu kontrol manyaklığım ve pimpirikliğimle..:KK52:

Kızlar bu arada dün eşimle çarşıya çıkınca buradaki 2 bebek mağazasından birinde emzirme önlüğü denen şeyi gördüm.
aldınız mı yada alacak mısnız siz?
17,5 liraydı sanırım fiyatı ama bence değmez o paraya, tek kat incecik bi örtüydü yani..:KK37:

Burada nasıl yapılacağı anlatılmış ama bende şu an açılmıyo linkler.
umarım link vermek yasak değildir
yapmayı düşünen varsa >> Little Birdie Secrets: how to make a nursing cover

(umarım görünüyodur link)

kızzlaarr şu kurabiyelerin güzelliine bakıınnnnn !! :KK52:

$agac.jpg $AA_018.jpg $IMG_3833.jpg $AA_070.jpg $IMG_4452.jpg

çok güzeller..keşke kalıplarımız ve malzemelerimiz olsa da biz de yapabilsek.. çok zor olduğunu düşünmüyorum..

çok zor değil ama kalıp ve malzeme lazım bol miktarda..renklendiri şeker hamuru ve güzel değişik kalıplar lazım..benm burda bulma ihtimalim yok zaten :KK50:

sağol canım..Allah razı olsun..
bana sen çok abartıyorsun diyor ama
napiym elimde değil, tedbirli olmak lazım..:82:

Bu arada ben nasıl evhamlı bi anne olucam şimdiden tahmin edebiliyorum kendimi..
İnşallah çocuğu çıldırtmam bu kontrol manyaklığım ve pimpirikliğimle..:KK52:

sen bide beni görmelisin
paniklikte üstüme yoktur :KK37:
çocuğumun atei çıksa oturur ağlarım
halbuki soğuk kanlı olmak lazım ama işte yapı meselesi
gerçi zamanla alışırıs heralde kıs
korkma onun için :KK34:

emzirme önlüğünü nette gördüm bende
kullanan varsa ona sorup alcaktım bende
acaba gerçekten işi görür mü kararsızızm
ama yabancıların içinde iyi olur gibime geliyor :92:

ama şöylede bişiy okumuştum
emzirirken bebekleri anne ile bebeğin göz teması çok önemliymiş
bebek kendini güvende hissedermiş

şimdi o emzirme önlüğünü alsak bebek altta olacak önlüğün
göremices yane
nasıl olur ki öyle :KK68:

selam kıslar bnde uzun zamandır yazmaıyorum size
çok yorgunum işte yoruyo ayaklarım şiş bana da git artık rapor al diyen yok
çok gerginim sinirliyim
yarın kontrol var çatı muaynesi yapcakmı bilmıyorum bişe sölemedi geçen hafta

kızlar, buraya nasıl resim ekleniyor?
oğluşumun odasının duvarını boyattım, onu göstericem.

mesaj yazcak gibi girceksin
image var ona tıkla

from computer yada from url yi seç
dosyaları seç çıkıyor
dosya seçiceksin
eklentiyi yükle de

slm millet, dr dan geliyorum. çok şükür herşey güzel. 5 temmuzda sezeryan olacağım. nst ye girdim. o da normalmiş. koca bir ohhhh çektim öyle geldim. raporumu da aldım, artık izinli sayılırım. son bi arkadaşları göreyim alasmarladık diyeyim diye geldim.

slm millet, dr dan geliyorum. çok şükür herşey güzel. 5 temmuzda sezeryan olacağım. nst ye girdim. o da normalmiş. koca bir ohhhh çektim öyle geldim. raporumu da aldım, artık izinli sayılırım. son bi arkadaşları göreyim alasmarladık diyeyim diye geldim.

doğum tarihiniz hayırlı olsun canım bende cuma günü gitcem doktoruma bende sezeryan istiyorum bakalım ne zamana gün verecek doktorum

X