2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm napalım çalışıoz canım sen nasılsın
off bende evdeyim sıkılıyorum çokkkk:KK53: bebeğin odasının tozunu aldım kokusu gitsin diye geleli 15 gün oldu ama fena kokuyo

günaydın ve iyi hafta sonları hepinize fıstıklar.benim ayaklar ve eller balon gibi şişti iyice,yürümek bile zor geliyor.sizlr nasılsınız?

günaydın tatlım hoşgeldin...benimde öle özellikle sabahları ellerimi yumruk gibi yapamıyorum ayaklarda balon gibi:KK53:

günaydın iyi sen nasılsın canım?

napıyosunuz kızlar? yarın arkadaş ordusu gelecek bana:KK55: bebeşime hediyeler almışlar onları getircekler küçük bi bebek partisi gibi :) bende temizliğe verdim kendimi :KK53: ama birazcık iş yapıp gelip oturuyorum :KK9: nevresimimi değiştim, mutfak dolabını sildim öylesine bi tıslaya tıslaya odaya döndüm şimdi kalkıp salonu düzeltcem sonra süpürge yapmam silmem ve de balkon yıkamam lazım(en nefret ettiğim iştir kendisi :KK25: neyse serinlemeyi bahane edip sevimli göstercem kendime :KK9:) etraf nasılsa batcak diye genel temizliği hafta içine attık annemle hafta içi çarşamba annem gelcek evi dip köşe temizliycek, içim rahat etcek çünkü dün çok sancılandım. düzensizdi ama artık sık sık yoklamaya başladı her an her şey olabilir evim misler gibim olsun :KK69:
dün akşam bana da ark.lar geldi,hediye getirmişler,aynı şeyleri yaptım canım ama sonra pişman oldum. ayaklarım hiç bu kadar şişmemişti.gece onlar gidince bir de karnıma bi sancı girdi yarım saat geçmedi.kendini yorma.ben balkonları falan eşime yıkattmıştım daha.dikkat et
bolbol sıvı al su çok iç iyi geliyor yürüyüş yap benim düzene girdi şişlikler su içmenin(3ltyakın) ve yürümenin kesinlikle faydası var ....

canım çok ayakta kalıyorum, bir de yürüyüş yapamıyorum bu yorgunluğa.izne çıksam düzenli yürüyüşle belki geçerdi. 2 lt.kesin içiyorum ama yine de şişiyor ya.

dün akşam bana da ark.lar geldi,hediye getirmişler,aynı şeyleri yaptım canım ama sonra pişman oldum. ayaklarım hiç bu kadar şişmemişti.gece onlar gidince bir de karnıma bi sancı girdi yarım saat geçmedi.kendini yorma.ben balkonları falan eşime yıkattmıştım daha.dikkat et

canım çok ayakta kalıyorum, bir de yürüyüş yapamıyorum bu yorgunluğa.izne çıksam düzenli yürüyüşle belki geçerdi. 2 lt.kesin içiyorum ama yine de şişiyor ya.

canım yapmadanda olmuyor işte, neyse seni dinlerim balkonu kocişe yıkatayım :KK9: derim artık bu çok sevdiğim kutsal işi sana veriyorum diye :KK9:

benimde ayaklarım şişmeye başlamıştı, çok ayakta kalmamak ve çok oturmamak çaresi canım. tabii bol su. ben günde 3-4 litreden az içmiyorum zaten yanıyorum susuz duramam. bi de akşamları ayaklarını biraz yukarı dikerek uzan. bana iyi geliyor. yürüyüş tabi iyi gelir ama şişen ayaklarla çok zor oluyor o yüzden kendini çok zorlamamaya çalış.

valizin içini temizlediysen gerek yok canım tekrar bohça ypıp sarmana..zaten onlar lazım olan şeyleri alıcaklar içinden..orda karışacak eşyalar o yzüden gerek yok tekrar sarmaya diye düşünüyorum..kendi eşyalarını ayırdın mı ama ? ben iki çanta yaptım..biri kendimin yanıma alıcam onu içinde kendi eşylarım giyiceklerim var..diğeri de bebeğin çantası..onu zaten bebek odasına teslim edicem.
terlik de rahat bi terlik alıcam hala almadım ama..bende onla gidiim die düşünüyorum aslında ama acaba hastanede kabul ederler mi..hani temiz olsun hijyen açısından filan die..bi de o karışıklıkta unutur da başka terlikle filan gidersem ondan da korkuyorum açıkçası :44:
ben iki ayrı çanta yapmayı düşünmüyorum da canım o yüzden sormuştum..

bunun cevabını hamılelığım surecınde 2 avrupa ulkesı ve suan ıstanbul olmak uzere 3 ulke degıstırmıs bırı olarak ben bıle veremıyorum. yurtdısındakı doktor ve ebelere gore hersey genelde yolundadır. zaten sana cokda bılgı vermezler. ıstanbula gelelı henuz 1 hafta olmadı. burda ozel bı hastaneye gıtmeye basladım buyuk bı ıhtımal ucak yolculugundan olsa gerek ayaklarım şiştı. doktorum hemen ıdrar tahlılı ıstedı. nst ye gırdım ve kontrolumu oldum arka arkaya.
plesentanın asagıda olma sorunum varmış ama bunu 2. ulke olan Hollanda da 30. hafta ultrason kontrolunde ögrendim sonra 32. hafta kontrolde artık sorun teşkil etmediğini altan bakmaya gerek bıle olmadıgını söylemişlerdi. içim rahatlamiştı ama şimdi burda yenıden heyecan yaptım dokotr alttan bakalım anlasılır dedı . haftaya tekrar kontrolum var galıba alttan bakcak ve sonra karar verıcek doktor.

yanı ben bile düşünüyorum hangisi iyi hangisi doğru diye ama işin içinden çıkamıyorum. bı secım yaptım ve dogum ıcın buraya geldım inş hakkımda hayırlısı böyledir diye dua edıyorum. çok korkuyorum fakat yınede normal dogum istiyorum. cunku sezeryana göre yınede daha ıyı oldugunu dusunuyorum.

bu arada banada davet yollar mısınız facebook ıcın ordan da takıp etmek ıstıyorum.
canım bana özel mesajdan ismini atarsan seni eklemeye çalışırm ben..

ben de bohçaya falan koymadım canım

valizi de yıkamışsın oh ne güsel

hiç gerek yok bence bohçaya falan :KK49:

canım ben tek bir valiz yaptım büyük bişey yıladım ama yine de bebeğin esyalarını bebek bezine kendiminkileri de bohçaya sardım karışmasın valizin içinde aramiim sonra die...

canım benim çantam daha hazır değil, ufak eksiklerim kaldı ama bebeğin herşeyi tamam, çantaya bebeğin ilk giyeceği hastane çıkışını kese bohça tarzı kokoş bişi var ona koycam :KK9: dünyaya bi süslü daha geliyo ya :p hem karışmaz hemde derli toplu olur çantada. ama illa koycaksın diye bişi yok.

terliği bende çantama koymayacağım giyip giderim :KK34:

cnm bende hazırladım valizi kızımın ilk giyeceği kıyafeTleri bohçaya koyduk hemşirelere verileceği için bence sar daha kolaylık olur
sağolun kızlar,
ben de işte 2 çanta yapmıycam sanırım
benimkilerle bebeğinkiler karışmasın diye sarsam mı diyodum..
ben de ilgincim, sanki herşey tamam da bi bu ayrıntı kaldı..:KK1:

ben daha hazırlıklarımı yapmadım kararsızım herşey alındı ama yıkanmadı temizlenmedi daha ev 34. haftadayım yavaş yavaş başlayalım artık diyorum havalrda iyice ısındı kızlar bir sürü şeyler almışsınız ama bebişelrimiz sadece atletlerle durabilecek bu gidile bu sıcaklarda akşam üstleride tek alt çorapla zor vallaa bebişlerimizle pişicez artık klimada başlangıçta sağlıklı değil diyolar napıcaz bakalımm bolbol uyumaya çalışın kızlar bir ay sonra bu günleri çok aramaya başlıycazz galiba gerçi hoş uykusuzluk şimdiden başladı bende geçen gün tam 26 saat uykusuz kaldım uykum gelmedi nelr yaptım neleryedim içtim kafayı yiyodum ama neyseki atlattım ...bugün güzel uyudukk....
benim ev de aldı başını gidiyo, napıcaz bakalım..

günaydın ve iyi hafta sonları hepinize fıstıklar.benim ayaklar ve eller balon gibi şişti iyice,yürümek bile zor geliyor.sizlr nasılsınız?
aynı şişlikler bende de var
özellikle ayak bileklerimin iç kısmı
hele o burktuğum sağ ayak bileğimin iç kısmı yumurta gibi şişiyo akşamları
pufff...:KK25:

Est canım biz de bilmiyorduk yaşayınca anlıyor insan.Kasılma ya da sancı deniyor ona .Sancı derken sen sancı duymayabiliyorsun.Ben ilk kasılmam olduğunu bir akşam bebeğimin hareketlerini görmeye çalışırken farketmiştim.24. haftamda filandım.Her gece sırt üstü uzanıp bebeğimin hareketlerini görmek hoşuma gidiyordu.O gece de uzandım normalde karın yumuşak olur bebek de hareket edince hemen hissedersin.Bunda karın taş gibi sertleşiyor dokununca anlıyorsun senin dediğin gibi bebek sanki başını ya da poposunu oraya dayamış gibi oluyor ,o zamanlar sancı hissetmiyordum hiç yani sertleşme vardı ama sancı yoktu.sertlik 5-10 sn duruyor sonra yumuşuyordu.Korktum o gece doktora gittik nstde sancı çıktı.Ama şimdi doğum yaklaştıkça sancılar da şiddetini arttırıyor.Eskiden elimle dokunmadan anlayamıyordum sancım olduğunu şimdi ise günde 2-3 defa nefesimi kesecek şekilde kasılmam(sancım)oluyor.Senin de her hamile gibi kasılman oluyordur mutlaka ama dikkat etmediğin için anlamıyorsundur canım.33'ten sonra daha da artıyormuş korkma olursa da.

Hımmm, o zaman benim de sık sık sancım oluyormuş. Yalnız dediğin gibi hiç öyle ağrım vb. olmadığı için ben sadece kasılma zannediyordum. Bugünlerde zaten sık sık kasılma oluyor, 32.haftamdaki NST de herşey normaldi, umarım bu sefer de öyle çıkar, çarşamba kontrolüm var, göreceğiz bakalım :KK49:

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim vvuslat, Rabbim sana da, hepimize de kolay doğumlar nasip etsin :21:

Ben de henüz hiçbir şey hazırlamadım, bebeğimin kıyafetlerini de yıkamadım, hatta erken doğum vb. olursa Allah muhafaza, bebeğim yatacağı bi beşiği bile yok, odasını 5 temmuzda teslim edecekler :KK43: Bunları düşündükçe de içim sıkılıyor iyice. Olmazsa internetten tamamlayayım.

Sizin alışveriş yapıp, memnun kaldığınız siteler var mı kızlar? Hiç olmazsa oradan bakayım bişeyler :26:

Son düzenleme:
siz sancıdan bahsediyorsunuz bende salı günü tatile gidiyorum

ne kafadayım bilmem :18:

ama doktorum gidebilirsin bir hafalığına dediii

hadi bakalım hayırlısı bizim odamısda pazartesi geliyo teyselerrrr

:KK19:

siz sancıdan bahsediyorsunuz bende salı günü tatile gidiyorum

ne kafadayım bilmem :18:

ama doktorum gidebilirsin bir hafalığına dediii

hadi bakalım hayırlısı bizim odamısda pazartesi geliyo teyselerrrr

:KK19:

Acıtmayan sancı bunlar, ısınma hareketleri diyelim :KK64:

En iyisini yapıyorsun bence, git güzelce gez, eğlen, dinlen, sana da bebeğine iyi gelecektir, hem doktorun izin verdiyse arkana bile bakma bence :KK3:

Şimdiden güle güle kullansın bebeğin odasını, sağlıkla, mutlulukla inşallah... :emir_bebek:

Kızlar, kimse internetten alış veriş yapmıyor mu? Yok mu tavsiyesi olan? :KK43:

Son düzenleme:
Hımmm, o zaman benim de sık sık sancım oluyormuş. Yalnız dediğin gibi hiç öyle ağrım vb. olmadığı için ben sadece kasılma zannediyordum. Bugünlerde zaten sık sık kasılma oluyor, 32.haftamdaki NST de herşey normaldi, umarım bu sefer de öyle çıkar, çarşamba kontrolüm var, göreceğiz bakalım :KK49:

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim vvuslat, Rabbim sana da, hepimize de kolay doğumlar nasip etsin :21:

Ben de henüz hiçbir şey hazırlamadım, bebeğimin kıyafetlerini de yıkamadım, hatta erken doğum vb. olursa Allah muhafaza, bebeğim yatacağı bi beşiği bile yok, odasını 5 temmuzda teslim edecekler :KK43: Bunları düşündükçe de içim sıkılıyor iyice. Olmazsa internetten tamamlayayım.

Sizin alışveriş yapıp, memnun kaldığınız siteler var mı kızlar? Hiç olmazsa oradan bakayım bişeyler :26:

canım ben en çok hepsiburada, gittigidiyor, paramini, e bebek, limango'dan yaptım şimdiye kadar sorun yaşamadım. sıkma canını herşey hallolur :KK34:

internetten alışveriş yaparım ama bebek için bişey almadım,netten sadece bebek şekerlerini almayı düşünüyorum onun dışında görüp almayı tercih ettim.
fakat şimdiye kadar netten alışverişte bir sorun yaşamadım...

internetten alışveriş yaparım ama bebek için bişey almadım,netten sadece bebek şekerlerini almayı düşünüyorum onun dışında görüp almayı tercih ettim.
fakat şimdiye kadar netten alışverişte bir sorun yaşamadım...

Havalar da ısındığı için ve hala çalıştığım için dolaşmaya ne zamanım, ne enerjim kalmıyor malesef. Evde oturduğu için canı sıkılanlara ben gıpta ile ve imrenerek bakıyorum :KK43:

canım ben en çok hepsiburada, gittigidiyor, paramini, e bebek, limango'dan yaptım şimdiye kadar sorun yaşamadım. sıkma canını herşey hallolur :KK34:

Sıkmayayım diyorum da, aklıma geldikçe elim ayağım dolaşmaya başlıyor. Hiç olmazsa netten de 1-2 eksiğini tamamlasam içim rahatlamış olur. Yazdığın sitelere bakayım hemen, çok teşekkür ederim :81:

Slm kızlar sancıdan bahsetmişsiniz ben kendimi o kadar dinliyorum canımı acıtan bir şey yok bebek te hareket etmese hamile değilim sanki...Sırtım falan ağrıyor ama oyle yalancı sancı falan yok...bebekte daha dönmedi...biz temmuz 15 e kadar bekleyeceğiz heralde yerimiz rahat nasılsa annemiz çatlıyor:)Gelmek istediğine dair hiç işaret vermiyor...oynayıp duruyor oyle artık iyice merak etmeye başladım yüzünü ellerini heryerini kucağıma alıp sarılmak istiyorum artıkk

canım ben de aynı soruyu sorduğumda aşağıdaki siteleri söylemişti arkadaşlar ama ben daha hiçbirinden alışveriş yapmadım..

Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu

Bebek Ürünleri Online Alışveriş Merkezi | civcivbebe.com

Civil ocuk Dnyas - Bebek ocuk Giyim

e-bebek.com - Anne ilgisi, uzman bilgisi

https://kids................./index.php

Bebek Sepeti | Bebeğinizi Şımartan Ürünler | Oto Koltuğu Ana Kucağı | Bebek Arabaları | Mama Sandalyesi ve Yürüteç | Tekstil ve Aksesuar | Oyuncak ve Kitap | Sağlık ve Hijyen | Beslenme ve Emzirme

NAR BEBE

PenguenBebe.Com Bebek Odası, Bebek Arabası, Beşik, Oto Koltuğu, Oyun Parkı, Mama Sandalyesi, Park Yatak, Yürüteç, Salıncak, Dönence, Bebek Telsizi, Göğüs Pompası, Bebek Ürünleri, Kanguru

Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri

Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

paramini Aileniz için özel alışveriş fırsatları!
https://www.unnado.com/begin.php?ref=index.php

Alışveriş > Bebek İlanları - sahibinden.com

kızlar bişey sorucam
inş sabah cevaplayan çıakr

ben valiz hazırlıyorum da
direk öylece valizin içine koydunuz mu herşeyi?
yoksa böyle tülbent gibi, bohça gibi bişeye sarsam mı bebeğin kıyafetlerini
o kadar yıkayıp ütüledim, valizi de yıkadım ama mikrop filan olur mu acaba?
çok mu abarttım yoksa?

bi de terliği ayağıma giyip gidicem zaten
başka terliğe gerek var mı?

canım belki sen eşyalarını hazırladın bile ama nete daha yeni girebildim:KK1::KK1::KK1::KK1:
canım ben bebek ve kendim için ayrı çanta hazırladım kendiminkini değil ama bebişimin eşyalarını bohçalayıp sardım kıyafetleri öyle minik ki kaybolur diye korktum:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:derli toplu dursun istiyorum birde ben hastaneden hiç haz etmem elimden gelse hiç biyere değmesin isterim:))))
ben ayrıca bi terlik koydum çantaya ama yinede sen içine nasıl sinerse öyle hazırla:KK34::KK34::KK34::KK34:

bende bugün nöbete kaldım hamile halimle utanmadan nöbete bırakıyorlar :63: neyseki bittii ben gidiyorum kızlar herkese iyi hafta sonlarıı pazartesi heç olmasın kendinize iyi bakın öpüldünüz :KK3:

canım belki sen eşyalarını hazırladın bile ama nete daha yeni girebildim:KK1::KK1::KK1::KK1:
canım ben bebek ve kendim için ayrı çanta hazırladım kendiminkini değil ama bebişimin eşyalarını bohçalayıp sardım kıyafetleri öyle minik ki kaybolur diye korktum:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:derli toplu dursun istiyorum birde ben hastaneden hiç haz etmem elimden gelse hiç biyere değmesin isterim:))))
ben ayrıca bi terlik koydum çantaya ama yinede sen içine nasıl sinerse öyle hazırla:KK34::KK34::KK34::KK34:
sağol canım, yok daha koyamadım valize..hazır gibi koyacaklarım bir iki eksik dışında..
bohça bulamadım da battaniyeye filan sarıcam herhalde ben de..
hem benimkilerle karışmaz..

bende bugün nöbete kaldım hamile halimle utanmadan nöbete bırakıyorlar :63: neyseki bittii ben gidiyorum kızlar herkese iyi hafta sonlarıı pazartesi heç olmasın kendinize iyi bakın öpüldünüz :KK3:
ne vicdansızlar yahu
neyse canım pzartesiye kadar dinlenirsin
aa pazartesi de tatil, yani bize tatil de, inşallah sana da olur..:26:

Bende de oerşembe günü sancı çıktı. Hem sabah hem öğleden sonra. Dr yarın aç gel tekrar nst ye bakıp karar verelim dedi. Ne meraklı hemen oğlumu almaya. Allahtan Cuma günü sbah sancım çıkmadı. Bu sefer bebeğimin kalp atımı yavaş dedi. bende açlıktandır dedim. Yemek ye gel öğleden sonra yine bakalım dedi. Allahtan oğluşumun kalp atımlarıda normal çıktı. Salı günü gel dedi. Sıkı takipteyim anlayacağınız. bana hiç nidilat gibi geciktirici ilaç flan önermedi. Bebeğin kilosu yüzünden hemen alası var. Off çok sıktı beni. hemşireye sordum Şeniz Hanım mı bu kadar pimpirik diğerleride mi dedim. Hepsi aynı dedi. Anlayacağınız yine gün alamadım. Eşim 17 si cuma yola çıkıp gelecek.o geldikten sonra 20-21-22 si olabilir benim sezeryanımda. Eğer oğlumda acele etmezse tabi. Kızlar burcu için kararsız kaldım. hep yengeç diye bekliyordum ama ikizlerde olabilir şu anki duruma göre. sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir?

kızlar bişey sorucam
inş sabah cevaplayan çıakr

ben valiz hazırlıyorum da
direk öylece valizin içine koydunuz mu herşeyi?
yoksa böyle tülbent gibi, bohça gibi bişeye sarsam mı bebeğin kıyafetlerini
o kadar yıkayıp ütüledim, valizi de yıkadım ama mikrop filan olur mu acaba?
çok mu abarttım yoksa?

bi de terliği ayağıma giyip gidicem zaten
başka terliğe gerek var mı?
Canım ben hastane çıkışı setlerimi setin battaniyesine ayrı ayrı bohça yaptım.üzerinede diğer kıyafetlerini koydum. mothercare den yeni 5 tane takım aldım. yıkamadım. eğer giydirmez ve yıkamazsam değiştirebileceğimi söylediler. Benimde aldıklarım gözüme az geldiği için alıp koydum.

garfield yazını görünce dua ettim aklıma da bişey takıldı herkesle paylaşayım dedim. burda bi arkadaş var. sezeryan olsan da sancının gelmesini bekle dr a bırakma tarihi dedi. anne de çocuk da tam hazırlanıyo o zamana dedi. ne yapıcaz ya:KK59::KK59::KK59::KK59:
İlk oğlum 40+1 de sezeryanla doğdu ve hiç sancım falan olmadı.Bencede beklemesi iyi ama bu defa eski dikişlerim açılabilirmiş falan diye dr 38. haftayı bile beklemek istemiyo.benimde gözümü korkuttuğu için artık bende beklemicem son ana kadar. 20 -21-22 den birinde doğacak inş. oğlumuz. sende kendi durumuna göre karar ver. bebeğin son ana kadar beklemesinden yanayaım bir sağlık problemin yoksa.Ama dr u zor ikna edersin. gecenin bir yarısı sezeryana gelmek istemezler.
kızlar bişi sorcem bi de ; şu son haftalarda kan ya da idrar testi filan istiolar mı acaba bizden ?:44: ben en son 31.haftada şeker yüklemesi yaptırmıştım sonra da bişi yaptırmadım daha.. :44:
Canım bana 34.haftada kan ve idrar testi yapıldı.
selam kızlar
bi sürü alıntı yaptım ama sonra cevap yazıcam onlara
şimdi acil çıkmam lazım
aile hekimine gidip ilaç yazdırcam..

ben bugün nst'ye girdim ya
doktora gösterdim sonucu
farketmedin mi sancıların var dedi
hafif düzeyde imiş ama varmış
bi ilaç yazdı, 1 hafta sonra tekrar bakıcak nst'de

"aman erken doğurma, bu aralar erken doğum çok" diyo bi de
ya ben ister miyim hiç
dün çamaşırları topallaya topallaya yıkayıp ütüledim
bugün valizi hazırlıycam artık inşallah
daha beşik alıcaz..
evim pis onu temizletmem lazım

bana dua edin kızlar,
amma da çok dua istiyorum sizden..
ben de hepimize ediyorum Allah'ım kabul ederse..
canım aynısı banada oldu sancı var dediler afalladım. ağladım eşime telefonda. telaşlandırdı beni. eşimde burda değilya tedirgin oluyorum.o gelsin isterse hemen alsın bişey demicem artık.

Mrb kızlar ya sizdede varmı böyle düşünmem normalmi bilmiyorum ama zaman kısaldıkça bebek normal sağlıklı doğacakmı korkusu bende acaip artmaya başladı. Beynimin içini yiyor nasıl atacağım bu korkuyu bilmiyorum iyi deilim:KK5::KK5::KK5::KK58:
Canım ilk oğlumda hamile olduğumu bilmeden ilaç da içmiştim o korku bendede çok olmuştu. şimdide panik atak belirtileri yaşıyorum. sanki ben veya oğlum balkondan düşüyorum gibi. hayali şeyler. bir doğursam da düzelsem yaa..pofff...

dün dişçiye gittim. kanal tdavisine başladı. iki defa daha gitcem. dişçiye de doktora da sordum. özel ilaçlarla sakıncası yokmuş. dayanacak acı değildi yoksa dayancaktım. bugün bile hala acıo ama dünkü gibi değil. bi de dün yoruldum sanırım kasıklarım çok ağrıdı. bi de doktor yürüyüş yap dio ama ben yapamıom ya. karnımın altları kasıklarım acıo. sizde var mı böle bişi:26:
bende yürüyemiyorum yürürken 2 elimi karnımın altından kenetliyorum yukarı kaldırıyorum.çok kötü düşecekmiş gibi oluyo aşağıya çok baskı yapıyor. o yüzdende biyere gidemiyorum evde sıkıntıdan patlicam.
kızlar şimdi dr dan geldik veeeeeeeeee 22 HAZİRAN 2011 ALLAH IN İZNİ İLE ANNE OLUYORUM... sabah saat 9 da yatışım yapılacak... doğumumuz epidural sezeryan ile olacak... oğlum hala minik ancak 2500 gr olmuş doğumu da 2800 civarı olur dedi dr.. gelişimi iyi dedi sadece minyon olacak ama sen sütünle onu büyütürsün annesi dedi... aslında oğlum dönmüş ama dr um da daha önceki ameliyatım ve düşüklerim sebebiyle sezeryanın daha doğru olacağını söyledi... sürekli yat dinlen son günlerde dışarı falan da çıkma dedi... nasıl bir heyecan anlatamam inşallah sadece 12 gün sonra yavruma kavulucam..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım Maaşallah.Hayırlı olsun.Ben daha gün almayı başaramadım ama. Seninle aynı gün anne olma ihtimalimiz var.20-21-22 olacak benimkide eğer oğlum acele etmez ise. eşim yat kıpırdama ben gelene kadar dedi:)))
bu arada 2 kitap aldım .eller ve ayaklar için refleksoloji ve evde kolay masaj. eşime sana hediye aldım gelince vericem dedim.Ne olduğunu söylemedim. kim bilir neler düşündü:) şimdi ben okuyorum. gelincede ona vericem:KK9:

Son düzenleme:
X