slm kızlar nasılsınız bakalım??
melikeecesu inşallah ii haberlerle gelirsin tatlım git duy bakalım minişin pıtpıtlarını
defnecim gözün aydın o pıtları duyana kadar insan baya bi stres oluyo valla
tuğcal ne mutlu sana bebiş poz vermiş darısı başımıza
arina leyla asilmavi zeytingözlü oranje siz nasısınız??
leylacım bende 18 aralıkta gidicem 2 li test için listeye eklersin tatlımm
zeytin gözlü ilk doğumun sezoş olursa 2.normal olmaz canım
bu arada kızlar herkesin kendi kararı ama normal doğumu düşünün bi kadın için en sağlıklısı normal doğum
slm kızlar nasılsınız bakalım??
melikeecesu inşallah ii haberlerle gelirsin tatlım git duy bakalım minişin pıtpıtlarını
defnecim gözün aydın o pıtları duyana kadar insan baya bi stres oluyo valla
tuğcal ne mutlu sana bebiş poz vermiş darısı başımıza
arina leyla asilmavi zeytingözlü oranje siz nasısınız??
leylacım bende 18 aralıkta gidicem 2 li test için listeye eklersin tatlımm
zeytin gözlü ilk doğumun sezoş olursa 2.normal olmaz canım
bu arada kızlar herkesin kendi kararı ama normal doğumu düşünün bi kadın için en sağlıklısı normal doğum
Aynı gün gideceğiz sanırım
Yakın olsak ortak ultrason alırdıkBakar bakar dururduk artık
Ben en son 22 Kasım'da gördüm. 7,70 mm di. Bakalım şimdi kaç olduk
Bu arada benim sol göğsüm feci derecede ağrıyor. Sanki bıçak saplanıyor:18: Sanırım büyüyo
Birde belim ağrıyor ya. Sürekli geziniyorum şirkette
ahhh ahhh o göğüs aprıları bende de var özellikle sabahları çünkü ben asla sütyenle yatamıyorum sanırım o yüzden de sabah acısıyla uyanıyorum resmen... beli ağrısı da arada oluyor bir de çok ilginçtir bebeğin olduğu yerde bazen gerilme hissediyorum yani ağrı değil ama sanki derim geriliyor gibi....gıdıklama hissi oluyor...bir de ameliyat kesiğim var orası hepten acıyor....
bu arada dr sana bişey dedi mi ense kalınlığı ile 2 li testşn aynı gün mü yapılması gerekiyormuş... bana dr öyle dedi de...
Bende sütyensiz yatıyorum canım. O zaman daha da ağrıyor. Aslında giymek lazım yatarkende
Bende gerilme falan yok henüz; ama ara sıra kasıklarıma batma oluyor. :44: Genelde belim ağrıyor. Özellikle sağ tarafıma doğru.
Canım ben en son gittiğimde tahlillerimi göstermiştim. Bana dediği 3 hafta sonrası için randevu al dedi. 3 hafta sonra gideceğimiz günde 10+6 olacağız Allah'ın izniyle. Yani ben az çok tahmin ettim 2li için çağırdığını. Sonuçta tam o haftaya denk geliyor. Ama aynı gün mü yapar bilmiyorum canım. Birde kan vereceğiz değil mi? Bunun için aç mı gitmemiz gerekiyor?
değilmiş canım... demin testi yapacak olan labaratuvarla görüştüm... dr ense kalınlığını ölçtüğü gün testi yapmamız lazım dedi... bebebk büyüyor ya değerler değişebilirmiş... aç tok farketmez dedi.... kan vericez canım evet... zaten senin gittiğin hastane kendi bünyesinde yapıyodur ben devlete gidiyorum yaa devlet 2 li testi karşılamıyormuş maalesef özele yaptırıcam....
Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın? Bebişin de iyidir umarım.
Canım ben açıkcası çok korkuyorum doğumdan. Bu yüzden kendimi şuan nasıl doğum yapacağım diye yormak istemiyorum.
Zamanı gelsin doktorumla karar vermek istiyorum.
hg tatlım... ben sahsım adına iyiyim çok şür inşallah sen de iyisindir...
adı üztünde normal doğum...inşallah hepimiz sağlıkla yaparız doğumlarımızı ama değidiğin gibi en güzeli normal doğum...
Anladım canım sağol. Evet ben gittiğim hastanede yaptırırım zaten.
Ücretleri ne kadardır acaba?
Ya ben birde hangi testlerin SGK karşılıyor karşılamıyor bilmek istiyorum. Siz biliyor musunuz?
Burada bir tane daha özel hastane var. Orada SGK geçiyor. Ben SGK'da yaptırabileceklerimi o hastanede diğerlerini diğer hastanede yaptırtmayı düşünüyorum.
maşşallah annesi size....slm kızlarrrrrr biz geldikkkkkkk
kuzumun rabbime şükürler olsunkikalp atışını dineldik kocişimleee çok güzel bi duygu ya allahım herkese yasatsınn
leyloşummm kontrolüm yani ikili testimmm ayın 27 de inşallahhhhh
bende iiyim tatlım çok şükür bebişimde ii
evet canım doru sölüyosun ama baştan kendini nasıl alıştırırsan öle gidiyo hayırlısı olsun ben sadece normal doğumun rahat olduğunu söylemek istedim tatlım bide dr lar şimdi para için özellikle sezeryana yönlendiriyorlar ve tabiki günü saati belli olduğu için sezeryan tercih ediyolar
hb canım bi yaramazlık yok 12.haftamın dolmasını bekliyorum bulantılarım belki geçer de bende yemek yiyip su içebilirim diyee
Anladım canım sağol. Evet ben gittiğim hastanede yaptırırım zaten.
Ücretleri ne kadardır acaba?
Ya ben birde hangi testlerin SGK karşılıyor karşılamıyor bilmek istiyorum. Siz biliyor musunuz?
Burada bir tane daha özel hastane var. Orada SGK geçiyor. Ben SGK'da yaptırabileceklerimi o hastanede diğerlerini diğer hastanede yaptırtmayı düşünüyorum.
hoşgeldin tatlımslm kızlarrrrrr biz geldikkkkkkk
kuzumun rabbime şükürler olsunkikalp atışını dineldik kocişimleee çok güzel bi duygu ya allahım herkese yasatsınn
canım 2li testi devlet karşılamıyormuş 3 lü ve 4 lü testi karşılıyormuş... dr bana söylediği bu şekilde... tabi ileri gebelik haftalarında idrar kültürü şeker yüklemesi falan yapılacakmış hepsini devlet karşılıyor canım.....
maşşallah annesi size....
ben 10 haftadayım benim şimdiden azalmaya başladı artık eskisi gibi değil bir iki kez öğürüyorum hemen geçiyor... az kaldı artık 2 hafta sonra daha da rahatlıcaz inşallah....
canım 2li testi devlet karşılamıyormuş 3 lü ve 4 lü testi karşılıyormuş... dr bana söylediği bu şekilde... tabi ileri gebelik haftalarında idrar kültürü şeker yüklemesi falan yapılacakmış hepsini devlet karşılıyor canım.....
ben 10 haftadayım benim şimdiden azalmaya başladı artık eskisi gibi değil bir iki kez öğürüyorum hemen geçiyor... az kaldı artık 2 hafta sonra daha da rahatlıcaz inşallah....
YA CANIM BİLDİĞİM KADARIYLA devlet hastaneleri sadece 3 lü testi karşılıyo
2 li test şeker yüklemesi falan özele giriyo tatlım iice bi araştır yine sen fiyatlarıda hastaneye göre değişiyo
hoşgeldin tatlımmaşallah maşallah çok sevindim canım şimdi kalp atışından snr tekmeleri merakla bekleniyo
çok tesekkürler okyanuscumm evet yaa bide cinsyett ben bazen kızım diomm hadi erkekse ayy cok kızar bana diyeee ne dicegimi sasırıyommm
evet canım onun için sen kuzum bebişim balım falan diye sev o zaman kızmaz annesi:87::87:
evet canım dikkat ediyom yaa allahım bi dogsaydı bi büyüseydi inşallah babasıyla aynı kıyafeti giydiricem onada törene göndericem inşallah oda küçük polisim olucakkkkk
benim doktorummm muayene ederken afferimmm melike hanımcım dedi banaa ayy kendimi ilkokulda hani hocalar derdi ya bi soruyu bilince öle hissetimmmm
slm kızlarrrrrr biz geldikkkkkkk
bende iiyim tatlım çok şükür bebişimde ii
evet canım doru sölüyosun ama baştan kendini nasıl alıştırırsan öle gidiyo hayırlısı olsun ben sadece normal doğumun rahat olduğunu söylemek istedim tatlım bide dr lar şimdi para için özellikle sezeryana yönlendiriyorlar ve tabiki günü saati belli olduğu için sezeryan tercih ediyolar
hb canım bi yaramazlık yok 12.haftamın dolmasını bekliyorum bulantılarım belki geçer de bende yemek yiyip su içebilirim diyee
YA CANIM BİLDİĞİM KADARIYLA devlet hastaneleri sadece 3 lü testi karşılıyo
2 li test şeker yüklemesi falan özele giriyo tatlım iice bi araştır yine sen fiyatlarıda hastaneye göre değişiyo
hoşgeldin tatlımmaşallah maşallah çok sevindim canım şimdi kalp atışından snr tekmeleri merakla bekleniyo
arinammm kusummmm kısss konussana nie sustunnn zaten leyloşta yokkkkkk