2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

beni de ekle canım
05 ocak 2011

canım ben de aynı sen gibiyim.
arada çooookkkk hafif midem bulanıyor.
doktor bi değişiklik var mı dedi
gögüslerim büyüdü ve çok ağrıyor özellikle kenarları dedim.
iyiye işaret dedi
öyle aşerme mide bulAntısı tiksinme bende de yok denecek kadar az.
canım bişeler istiyor ama o bende kendimi bildim bileli var....

duyarsın inşallahhh .
az kalmış perşembeye....

ben de şu haller var kızlar.
heeepppp uyumak istiyorum
sabahları kalkmak çok zor geliyor.
uykuya düşkündüm ama şimdi 24 saat uyusam rahat edecem gibi bişe var????

cnm resmenn duygularıma tercüman oldunnn...ne güzel pıtpıtları duymuşsun cnm benm yaa.hıc belirti yok bendede catlicam meraktan...

çok tatlısınız ya ,yorumlarınızı okurken yanaklarım uyuşuyor gülümsemekten....Allahın hepinizin evladını bağışlasın kucağınıza almayı nasip etsin sizi anlıyorum...
ben hamileliğim boyunca,ne mide bulantısı,ne baş dönmesi,ne mide yanması,ne kusma,ne bişey hiç birini yaşamadım...sadece aşırı ekmek yiyiyordum ve 2 kere kanamam olmuştu kum döktüğüm için...bunun harici hiç bir şey yaşamadım nur topu gibi 3680 gram kızım oldu...darısı başınıza inşallah içini ferah tut canım....
:98::87:

doğuma ne kadar hazır olursanız o kadar rahat ve kolay doğum yaşarsınız çevremde ve bu sitede yaklaşık 10-15 kişide test edilmiş onaylanmıştır,stres,endişe,kaygı,korku doğumun kötü gitmesine sebebiyet veren en baş düşmanlar..rahat olun huzurlu olun bebeğinize ve Allahımıza güvenin kızlar inanın çok çok kolay,doğum rahat olduktan sonra çok kolay ve güzel bir olay valla bak

inşallah canım inşalahhh çok tesekkürlerrr anamm ben iki kilo almışımm bu aradaa sizde aldınızmı yoksa banamı özgü bi durum buuu

ben daha almadım cnm çok şkr hatta verdim çok şkr fazla kiloyla başladığım için ne kadar az alırsam benim karıma dikkat ediyorum hedefim ilk 4 ayı hiç kilo almadan kapamak inş olur cnm

oda kötü canım yaa inşallah gecer benim arada bulantım oluyo okadar hiç çıkarma durumum olmadıı dişlerimide fırcalayamıyorummm
benimde bulantılarım oluyor ama hiç çıkarmadım bende çok şkr
keşke çantana bişeyler koysaydın dikkat et cnm bilgileri bekliyoruz
selam kuzularrr geçmişi okumayta başlamadan selam vereyim dedim. bebişimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri geçmişi okuyayım gelişmeleri anlatıcam size :)
maşallah defnecimm ne farklı bi duygu değil mi rabbim herkese yaşatsın
bişeyler yiyebilmene sevindim sağlıcakla kurtul inş
ben de şu haller var kızlar.
heeepppp uyumak istiyorum
sabahları kalkmak çok zor geliyor.
uykuya düşkündüm ama şimdi 24 saat uyusam rahat edecem gibi bişe var????

bendede sabah akşam uyusam doyamıyorum uykuyaa

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz 03 ARALIK 2010
2-Defhne 04 ARALIK 2010
3-tugcal 04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu 06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu 06 ARALIK 2010
6-fibula 09 ARALIK 2010
7-LeYLa_21 11 ARALIK 2010
8-zazez 13 ARALIK 2010
9- İpoli82 13 ARALIK 2010
10-incitanir 17 ARALIK 2010
11-Arina 18 ARALIK 2010
12-Fatmanur 18 ARALIK 2010
13-oranje 22 ARALIK 2010
14- rainofapril 26 ARALIK 2010
15-Asilmavi 05 OCAK 2011
16-exorcist_trex 05 OCAK 2011
17-Zeytin gözlü 10 OCAK 2011

bugün kimsecikler yok yaww
herkesmi doktorda :94: ...
kızlar ben alabildiğim notları
temize geçtim isteyene mesaj atayım
ama bazı yerleri atladım çünkü
görmeden yapılmamalı .. mesela
kadın bize bebeğin kaka yapma problemi
olduğunda bebeğin karnına uygulanacak
bi kaç bağırsak çalıştırma hareketi gösterdi ve gerçek bebekte
daha evvel yapılmış videosunu izletti
banyoyu plastik bebekte yaptı
o yüzden belli başlı şeyleri yazdım :126:

selam kk nın en güzel anne adayları siz ve bebişleriniz nasıllar bugün bakalım...

leylacım listeyi yenilemişsin canım benim yeni kontrol tarihim 19 aralık... cumartesi gittik herşey yolunda minnacık kolları ve bacaklarını gördüm yüzünü gösterdi resmen bize poz verdi velet... Allah size de göstersin inşallah....

arinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin kusummm

Geldim geldim

bugün kalp atışlarını dinlemeye gitcez rabbimin izniyle inşallah hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder yüce rabbim duanızı esirgemeyin lütfen bizden teyzeleriiiii

İnşallah güzel haberlerle gel birtanem

Arina gelmemiş bugün...nerelerde bu kız acaba....uyuyor mu?

Of sormayın ya. Eşim laptopın şarjını evde unutmuş. Öğlene kadar bilgisayarsız kaldım işyerinde

bende görmedim az önce sordum ama ses yokkk :82:

selam kuzularrr geçmişi okumaya başlamadan selam vereyim dedim. bebişimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri geçmişi okuyayım gelişmeleri anlatıcam size :)

Çok sevindim canım. İnşallah herşey böyle güzel gider.

biz soralımda arinayı...sonra sitem etmesin beni kimse sormamış diye...

Süper bilgiler. Saol canım

İnşallah canım. Bizde hayırlısı ile bebklerimizi kucağımıza alırız

Ben isterim canım ya. Buradan mesaj atacaksın değil mi?

Ay maşallahhhh O kol, bacak ve yüzü görmeyi Allah bize de nasip eder inşallah.

canım korkma hiç 6 haftalıkken duyulmaması gayet normal inşallah bir daha gittiğinizde duyarsın canım... 2 li teste gelince de önce bebeğin ense kalınlığını ölçüyor dr... en fazla 3 mm olması gerekiyormuş sağlık lı bir gebelik olduğunu düşünmek için... sonra beta hcg ve bir test daha yapıyor şimdi aklımda değil onların değerine göre bide senin yaşına falan göre risk profili çıkarıyor bebekte down sendromu gibi bir anomali olma riski nedir diye... riskli çıkması durumunda kesin anomalili doğacak diye birşey olmadığı gibi risksiz çıkması da kesin sağlam olduğıu demek değil ama %90 oranında bir doğruluk payı var... inşallah acıklayabilmişimdir...

anım benim çok geçmiş olsun istirahat etmen lazım malun biz ilaç içemediğimiz için... kendine çok dikkat et ve bol bol dinlenmeye çalış....

defnecim sen de duymuşsun canım kalp atışlarını maşallah canım....mavicim demek seminere gittin ne güzel senin sayende biz de öğrendik sağol canım paylaşımın için...

mavicim senin için zor olmayacaksa bana da gönderebilirmisin tatlım....

arinacım aslında sen şimdi gitsen görürsün bence çünkü bizim senle aynı gidiyor günlerimiz... yüzü çok belli değil yani bir tek gözleri belli... o da gözleri değil göz çukurlarıymış siyah siyah nokta şeklinde.... ama kollar bacaklar resmen belli...

Canım benim 1,5 haftam var randevuma. İnşallah herşey yolundaıdr. Görmeyince de merak ediyor valla insan

Canım benim 1,5 haftam var randevuma. İnşallah herşey yolundaıdr. Görmeyince de merak ediyor valla insan

yolundadır canım hiç üzülme endişelenme... ben özlüyorum onu farkettim... benim de 1.5 hafta var randevuma nasıl geçecek bilmem

slm kızlar nasılsınız bakalım??
melikeecesu inşallah ii haberlerle gelirsin tatlım git duy bakalım minişin pıtpıtlarını
defnecim gözün aydın o pıtları duyana kadar insan baya bi stres oluyo valla
tuğcal ne mutlu sana bebiş poz vermiş darısı başımıza
arina leyla asilmavi zeytingözlü oranje siz nasısınız??
leylacım bende 18 aralıkta gidicem 2 li test için listeye eklersin tatlımm
zeytin gözlü ilk doğumun sezoş olursa 2.normal olmaz canım
bu arada kızlar herkesin kendi kararı ama normal doğumu düşünün bi kadın için en sağlıklısı normal doğum

yolundadır canım hiç üzülme endişelenme... ben özlüyorum onu farkettim... benim de 1.5 hafta var randevuma nasıl geçecek bilmem

Aynı gün gideceğiz sanırım

Yakın olsak ortak ultrason alırdık Bakar bakar dururduk artık

Ben en son 22 Kasım'da gördüm. 7,70 mm di. Bakalım şimdi kaç olduk

Bu arada benim sol göğsüm feci derecede ağrıyor. Sanki bıçak saplanıyor:18: Sanırım büyüyo

Birde belim ağrıyor ya. Sürekli geziniyorum şirkette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…