HUKUK OKUMUŞ ÜYELERİN YORUMLARINI BEKLİYORUM İcralık kardeşten diğer kardeşlerin mirasına el koyulur mu?

Borcu kıytırık evden daha fazla.

Hepimizi batırdı.

Yetmedi paralarımızı çaldı altınlarımızı çaldı.

İnanın tek kurtuluş bu onun için neler neler yaptık düzelmek istemiyor.
Dediğim gibi onun payına düşecek eve intifa hakkı koydurun,onun borcu için banka veya başka biri haciz koydurup satmaya kalkarsa haciz yoluyla satışı olsada kimse intifalı malı satın almaz.Çünkü intifalı malda ne oturabilirsin nede kiralayabilirsin bunu bile bile kimse satın almaz.
Yaşadıklarınızı anlamıyorum başıma gelmedi,çevremde de yok.Kumar ve uyuşturucu insana herşeyi yaptırır.Kurtuluş yolu ölüm değil,tedavi.Milyonlarca tedavi olan insan var emin olun oda kurtulabilir.Unutmayın o sizin canınızdan kanınızdan biri,düşmüş bi illete bırakmayın elini.

Yaşadıklarınızı anlamıyorum başıma gelmedi,çevremde de yok.Kumar ve uyuşturucu insana herşeyi yaptırır.Kurtuluş yolu ölüm değil,tedavi.Milyonlarca tedavi olan insan var emin olun oda kurtulabilir.Unutmayın o sizin canınızdan kanınızdan biri,düşmüş bi illete bırakmayın elini.

İnanın her şeyi yaptık çıkınca hemen başladı kendi karar vermedikçe olmuyormuş.

Daha anlatsam neler var neler.

Bizim ailede böyle biri olacak deseler inanmazdık 😪

İnşallah her şey güzel olur böyle olduğu için bizde çok üzgünüz.

Aklı tamamen gidik, güzel konuştuk olmadı yardım ettik olmadı beynini ele geçirmişler.

Allah bu maddeleri satanlara insanlara bulaştıranlara bildiğini yapsın 😪

İnanın her şeyi yaptık çıkınca hemen başladı kendi karar vermedikçe olmuyormuş.

Daha anlatsam neler var neler.

Bizim ailede böyle biri olacak deseler inanmazdık 😪

İnşallah her şey güzel olur böyle olduğu için bizde çok üzgünüz.

Aklı tamamen gidik, güzel konuştuk olmadı yardım ettik olmadı beynini ele geçirmişler.

Allah bu maddeleri satanlara insanlara bulaştıranlara bildiğini yapsın 😪
Herşeyi yaptığınıza eminim.Evet onun elinde olan bir şey buda doğru sağlıkçıyım az çok biliyorum.Ama devlet uyuşturucu içenlere zorunlu tedavi getirmedi mi ? Böyle bir şey hatırlıyorum.
Madem içmeye devam edecek hapse yollayın,savcılığa gidin madde satıyor diyin.Bu kadar bağımlı biri muhtemelen satma işlerine bile girmiştir.
Ona bir şey olsa yine sizin canınız yanacak,olan size olacak.Sen ağlayacaksın baban ağlayacak darma duman olacaksınız.Kardeş acısı evlat acısından sonra gelen en büyük acıymış altınlarını çaldı diye sinirlisin bunu anlıyorum benzer bir olayda benim başıma geldi ama kardeş kardeştir ne yapacaksın atsan atamazsın satsan satamazsın.Ben burada mal olaylarından çok kardeşine üzüldüm.Madem bırakmamakta ısrarlı çok ciddiyim hapse yollatın bir şekilde,savcılığa verin uyuşturucu sattığından şüpheleniyoruz diyin (ki bence satıyor) onu araştırırlar bulurlar takip altında olur.

X