arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama ben bebeğimi kaybettim o neden le girmiyorumburaya. bu yüzden bana msj gönderen arkadaşlar kusura bakmayın ama ben liste tutmuyorum.Bu konu benden size hediye olsun, inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
selam kuzularrr geçmişi okumaya başlamadan selam vereyim dedim. bebişimin kalp atışlarını duyduk teyzelerigeçmişi okuyayım gelişmeleri anlatıcam size :)
doğuma ne kadar hazır olursanız o kadar rahat ve kolay doğum yaşarsınız çevremde ve bu sitede yaklaşık 10-15 kişide test edilmiş onaylanmıştır,stres,endişe,kaygı,korku doğumun kötü gitmesine sebebiyet veren en baş düşmanlar..rahat olun huzurlu olun bebeğinize ve Allahımıza güvenin kızlar inanın çok çok kolay,doğum rahat olduktan sonra çok kolay ve güzel bir olay valla bak
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
1-Karatasoz03 ARALIK 2010
2-Defhne04 ARALIK 2010
3-tugcal04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu06 ARALIK 2010
6-fibula09 ARALIK 2010
7-LeYLa_2111 ARALIK 2010
8-zazez13 ARALIK 2010
9- İpoli8213 ARALIK 2010
10-incitanir17 ARALIK 2010
11-Arina18 ARALIK 2010
12-Fatmanur18 ARALIK 2010
13-oranje22 ARALIK 2010
14- rainofapril26 ARALIK 2010
15-Asilmavi05 OCAK 2011
16-exorcist_trex05 OCAK 2011
17-Zeytin gözlü10 OCAK 2011
bugün kimsecikler yok yaww
herkesmi doktorda :94: ...
kızlar ben alabildiğim notları
temize geçtim isteyene mesaj atayım
ama bazı yerleri atladım çünkü
görmeden yapılmamalı .. mesela
kadın bize bebeğin kaka yapma problemi
olduğunda bebeğin karnına uygulanacak
bi kaç bağırsak çalıştırma hareketi gösterdi ve gerçek bebekte
daha evvel yapılmış videosunu izletti
banyoyu plastik bebekte yaptı
o yüzden belli başlı şeyleri yazdım :126:
arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama ben bebeğimi kaybettim o neden le girmiyorumburaya. bu yüzden bana msj gönderen arkadaşlar kusura bakmayın ama ben liste tutmuyorum.Bu konu benden size hediye olsun, inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
kızlarrr bunu duymuşmuydunuz Bebeinizin cinsiyeti 2. ayda belli - Hrriyet Salk
Kızlar, ben geliyorum, herkes gitmiş oluyor. İzin alayım okuldan bir gün bari :)))
Geçmişi okudum, herşey güzel gidiyormuş, sevindim. Yarın doktor kontrolümüz var saat 17 de. Bugünden itibaren 7 haftalığız. Yani yarın kalp atışlarını görmemiz gerekiyor. Bana şans dileyin, dua edin, herşey yolunda olsun. Çok heyecanlıyım
Özlemişsindir sen şimdi bebişini görmeyi :)))Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.
Benimde 1,5 haftam kaldı. 22 Kasım'da gördüm en son bebeğimiii
Arinacım, geçen gün özel sağlık sigortası ile ilgili yazını okudum, yanıt yazdım ama çok yazıştığımız için kaynamıştır. Ne yaptın? Yatarak hasta poliçesini araştırdın mı?
Canım ben sadece doğum teminatı, doktor muayene ücreti ve 2li testimi kapsayan bir teminat yaptıracağım. Yani bu da Kent Hastanesi'nin fiyatlarına göre 5.000 ila 5.500 TL arası değişiyor. Tabii bu durumda ben sigortaya ne kadar öderim bilmiyorum.
sana da minnoşuna da selammmm
evet cnm sezeyandıızeytingözlü senin ilk doğumun sezeryan mıydı??
geçmiş olsun canım inş tekrar bebek sahibi olursun cnmarkadaşlar bu konuyu ben açtım ama ben bebeğimi kaybettim o neden le girmiyorumburaya. bu yüzden bana msj gönderen arkadaşlar kusura bakmayın ama ben liste tutmuyorum.Bu konu benden size hediye olsun, inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
slmmmmslm sekerlerrrrrrrrrrrr
kızlarrr nerdesiniz yahuuu gelin gari bende bugün avondan catlakları önleyici sıkılaştırıcı krem aldımmmm nasıl amaa
kızlarrr bunu duymuşmuydunuz Bebeinizin cinsiyeti 2. ayda belli - Hrriyet Salk
evet cnm sezeyandıı
geçmiş olsun canım inş tekrar bebek sahibi olursun cnm
slmmmm
bende 1 haftadır niveanın bebek losyonunu aldım bi zararı olmasın diye onu kullanıyorum nemli tutmak önemliymiş yaa o sebeple bunu kullanıcam
evet cnm sezeyandıı
geçmiş olsun canım inş tekrar bebek sahibi olursun cnm
slmmmm
bende 1 haftadır niveanın bebek losyonunu aldım bi zararı olmasın diye onu kullanıyorum nemli tutmak önemliymiş yaa o sebeple bunu kullanıcam