2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçar... işlerim var azıcık onları yapayım... öptüm sizi kendinize iyi bakın....:21:

ben daha almadım cnm çok şkr hatta verdim çok şkr fazla kiloyla başladığım için ne kadar az alırsam benim karıma dikkat ediyorum hedefim ilk 4 ayı hiç kilo almadan kapamak inş olur cnm

benimde bulantılarım oluyor ama hiç çıkarmadım bende çok şkr

keşke çantana bişeyler koysaydın dikkat et cnm bilgileri bekliyoruz

maşallah defnecimm ne farklı bi duygu değil mi rabbim herkese yaşatsın

bişeyler yiyebilmene sevindim sağlıcakla kurtul inş

bendede sabah akşam uyusam doyamıyorum uykuyaa:KK9:

evet canım nasıl bir mutluluk. Rabbim herkese yaşatsın inş.

kızlar çevrenizde ilk çocuğu sezeryanla olup ikincisi normal olanlar var mı?

canım o doktoruna bağlı sanırım. genelde riske atmamak için ikinciyi de sezeryan yapıyorlar.

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz :nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
2-Defhne :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
3-tugcal :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
6-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
7-LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
8-zazez :nazar::nazar::nazar: 13 ARALIK 2010
9- İpoli82 :nazar::nazar::nazar: 13 ARALIK 2010
10-incitanir :nazar::nazar::nazar: 17 ARALIK 2010
11-Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
12-Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
13-oranje :nazar::nazar::nazar: 22 ARALIK 2010
14- rainofapril :nazar::nazar::nazar: 26 ARALIK 2010
15-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
16-exorcist_trex :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
17-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011

bizim muayene 8 ocak leyla teyzemiz değiştirebilir misin?

Geldim geldim:KK3:

İnşallah güzel haberlerle gel birtanem :emir_bebek: :nazar:

Of sormayın ya. Eşim laptopın şarjını evde unutmuş. Öğlene kadar bilgisayarsız kaldım işyerinde :KK15::KK15:

:KK66::KK66::KK66:

Çok sevindim canım. İnşallah herşey böyle güzel gider.
:KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Süper bilgiler. Saol canım :KK69:

İnşallah canım. Bizde hayırlısı ile bebklerimizi kucağımıza alırız :KK16:

Ben isterim canım ya. Buradan mesaj atacaksın değil mi?

Ay maşallahhhh :nazar: O kol, bacak ve yüzü görmeyi Allah bize de nasip eder inşallah. :KK16:

inşallah canımmmm. hepimizin bebişleri hep sağlıklı olur inş :nazar:

canım korkma hiç 6 haftalıkken duyulmaması gayet normal inşallah bir daha gittiğinizde duyarsın canım... 2 li teste gelince de önce bebeğin ense kalınlığını ölçüyor dr... en fazla 3 mm olması gerekiyormuş sağlık lı bir gebelik olduğunu düşünmek için... sonra beta hcg ve bir test daha yapıyor şimdi aklımda değil onların değerine göre bide senin yaşına falan göre risk profili çıkarıyor bebekte down sendromu gibi bir anomali olma riski nedir diye... riskli çıkması durumunda kesin anomalili doğacak diye birşey olmadığı gibi risksiz çıkması da kesin sağlam olduğıu demek değil ama %90 oranında bir doğruluk payı var... inşallah acıklayabilmişimdir...

anım benim çok geçmiş olsun istirahat etmen lazım malun biz ilaç içemediğimiz için... kendine çok dikkat et ve bol bol dinlenmeye çalış....

defnecim sen de duymuşsun canım kalp atışlarını maşallah canım....mavicim demek seminere gittin ne güzel senin sayende biz de öğrendik sağol canım paylaşımın için...:KK16:

sağol canımmmmm :KK54:

mavicim senin için zor olmayacaksa bana da gönderebilirmisin tatlım....

arinacım aslında sen şimdi gitsen görürsün bence çünkü bizim senle aynı gidiyor günlerimiz... yüzü çok belli değil yani bir tek gözleri belli... o da gözleri değil göz çukurlarıymış siyah siyah nokta şeklinde....:nazar: ama kollar bacaklar resmen belli...:nazar:

oyyyyyy maşallah yaa yesinleri onun minicik kollarını bacaklarını :nazar: :nazar: :nazar:

slm kızlar nasılsınız bakalım??
melikeecesu inşallah ii haberlerle gelirsin tatlım git duy bakalım minişin pıtpıtlarını:KK49::KK49:
defnecim gözün aydın o pıtları duyana kadar insan baya bi stres oluyo valla:KK34::KK34:
tuğcal ne mutlu sana bebiş poz vermiş darısı başımıza
arina leyla asilmavi zeytingözlü oranje siz nasısınız??
leylacım bende 18 aralıkta gidicem 2 li test için listeye eklersin tatlımm:KK17::KK17:
zeytin gözlü ilk doğumun sezoş olursa 2.normal olmaz canım:KK34::KK34:
bu arada kızlar herkesin kendi kararı ama normal doğumu düşünün bi kadın için en sağlıklısı normal doğum:21::21:

sağol canımmm evet valla baya stres olmuştum artık rahatım çok şükür

slm kızlarrrrrr biz geldikkkkkkk:KK66:
kuzumun rabbime şükürler olsunkikalp atışını dineldik kocişimleee çok güzel bi duygu ya allahım herkese yasatsınn:nazar: :emir_bebek: :KK16:
leyloşummm kontrolüm yani ikili testimmm ayın 27 de inşallahhhhh :21: :21:

hoşgeldin canımmmmm çok sevindimmmmmmmmmm :21: :21: :21: :nazar:nazar:nazar:nazar:

zaman çabuk geçiyo aslında bende öle diyodum şimdi 15 aylık oldu valla 2 yaşına gelince bende kızıma polis kıyafeti giydircem eşimle göndercem törene alışsın şimdiden snr allah kısmet ederse polis kolejine bu arada eşin nerde görevli??

yaa sendemi polis eşiydin canım ayyy hadi inşalah yaaa biz sarka geldik bu sene malatyadayız canım özleden yazayım buraya yazmıyayım nerde calışıtıgımızı olurmu sekerrr:KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyy kızzz hiç gülceğim yoktu yauwww senin dr da pek anaç biriymiş:KK9::KK9:
evet canım benim doktor çokk seker biri yaa erkek ama çok ilgileniyo konusuyo saolsun herzaman hep melike hanımcım der bana:KK39: :KK9: :KK9:
Ay canım benim, çok sevindim. İnşallah herşey mükemmel gider böyleeee:KK16::KK16::KK16:

Öyle tabii canımcım. Ama şimdilik hamilleiğin tadını çıkaralım dimi?:KK66::KK66::KK66:

Anladım birtanem. Teşekkür ederim. Bende sigorta ücretimi düşürürüm hem böylelikle. Sadece doğum, doktor muayene ücreti ve 2li testi koyarım içine.:KK49:

Sağol canım benim. :KK54::KK54:

Canım telefondaydım da geldim :KK76::KK76:

Gerçekten leyla nerde :KK61:

inşallahhh tatlım benimmmm agzına saglık hep berabee inşallah kuzum bilmiom yok leyloşşşşş :KK37: :26:

evet canım nasıl bir mutluluk. Rabbim herkese yaşatsın inş.

canım o doktoruna bağlı sanırım. genelde riske atmamak için ikinciyi de sezeryan yapıyorlar.

bizim muayene 8 ocak leyla teyzemiz değiştirebilir misin?

inşallah canımmmm. hepimizin bebişleri hep sağlıklı olur inş :nazar:

sağol canımmmmm :KK54:

oyyyyyy maşallah yaa yesinleri onun minicik kollarını bacaklarını :nazar: :nazar: :nazar:

sağol canımmm evet valla baya stres olmuştum artık rahatım çok şükür

hoşgeldin canımmmmm çok sevindimmmmmmmmmm :21: :21: :21: :nazar:nazar:nazar:nazar:

çok tesekkürler defnecim sen ne zmaan gidicen ikili teste benim ayın 27 de inşallahhhh :KK16: :nazar: :emir_bebek:

:KK53::KK53::KK53: bugün kimsecikler yok yaww
herkesmi doktorda :94: ...
kızlar ben alabildiğim notları
temize geçtim isteyene mesaj atayım
ama bazı yerleri atladım çünkü
görmeden yapılmamalı .. mesela
kadın bize bebeğin kaka yapma problemi
olduğunda bebeğin karnına uygulanacak
bi kaç bağırsak çalıştırma hareketi gösterdi ve gerçek bebekte
daha evvel yapılmış videosunu izletti
banyoyu plastik bebekte yaptı
o yüzden belli başlı şeyleri yazdım :126:
zahmet olmazsa bana yollayabilir misin cnm
slm kızlar nasılsınız bakalım??
melikeecesu inşallah ii haberlerle gelirsin tatlım git duy bakalım minişin pıtpıtlarını:KK49::KK49:
defnecim gözün aydın o pıtları duyana kadar insan baya bi stres oluyo valla:KK34::KK34:
tuğcal ne mutlu sana bebiş poz vermiş darısı başımıza
arina leyla asilmavi zeytingözlü oranje siz nasısınız??
leylacım bende 18 aralıkta gidicem 2 li test için listeye eklersin tatlımm:KK17::KK17:
zeytin gözlü ilk doğumun sezoş olursa 2.normal olmaz canım:KK34::KK34:
bu arada kızlar herkesin kendi kararı ama normal doğumu düşünün bi kadın için en sağlıklısı normal doğum:21::21:
sanırım olmucak ama bende olmasını çok isterdim nasip neyse o zamana daha çok var
çok tesekkürler defnecim sen ne zmaan gidicen ikili teste benim ayın 27 de inşallahhhh :KK16: :nazar: :emir_bebek:
cnm güzel haberlerine çok sevindimmm

yaa sendemi polis eşiydin canım ayyy hadi inşalah yaaa biz sarka geldik bu sene malatyadayız canım özleden yazayım buraya yazmıyayım nerde calışıtıgımızı olurmu sekerrr:KK16:

evet canım bizde dbakırda şarktaydık 15 ay oldu döneli darısı başına gurbetlik zor canım yaz bekliyom:KK34::KK34:

Son düzenleme:
ben geliyom canlarrr eşim göreve gitcek geceye bugün yine onu yolluyayım gelirim yine çok öptük sisi güzel teyzeleriiiii :nazar: :emir_bebek: :KK19:

arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama ben bebeğimi kaybettim o neden le girmiyorumburaya. bu yüzden bana msj gönderen arkadaşlar kusura bakmayın ama ben liste tutmuyorum.Bu konu benden size hediye olsun, inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

X