2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçar... işlerim var azıcık onları yapayım... öptüm sizi kendinize iyi bakın....

evet canım nasıl bir mutluluk. Rabbim herkese yaşatsın inş.

kızlar çevrenizde ilk çocuğu sezeryanla olup ikincisi normal olanlar var mı?

canım o doktoruna bağlı sanırım. genelde riske atmamak için ikinciyi de sezeryan yapıyorlar.

bizim muayene 8 ocak leyla teyzemiz değiştirebilir misin?

inşallah canımmmm. hepimizin bebişleri hep sağlıklı olur inş

sağol canımmmmm

oyyyyyy maşallah yaa yesinleri onun minicik kollarını bacaklarını

sağol canımmm evet valla baya stres olmuştum artık rahatım çok şükür

hoşgeldin canımmmmm çok sevindimmmmmmmmmm nazarnazar:

yaa sendemi polis eşiydin canım ayyy hadi inşalah yaaa biz sarka geldik bu sene malatyadayız canım özleden yazayım buraya yazmıyayım nerde calışıtıgımızı olurmu sekerrr

ayyy kızzz hiç gülceğim yoktu yauwww senin dr da pek anaç biriymiş
evet canım benim doktor çokk seker biri yaa erkek ama çok ilgileniyo konusuyo saolsun herzaman hep melike hanımcım der bana

inşallahhh tatlım benimmmm agzına saglık hep berabee inşallah kuzum bilmiom yok leyloşşşşş :26:

çok tesekkürler defnecim sen ne zmaan gidicen ikili teste benim ayın 27 de inşallahhhh

zahmet olmazsa bana yollayabilir misin cnm
sanırım olmucak ama bende olmasını çok isterdim nasip neyse o zamana daha çok var
çok tesekkürler defnecim sen ne zmaan gidicen ikili teste benim ayın 27 de inşallahhhh
cnm güzel haberlerine çok sevindimmm

yaa sendemi polis eşiydin canım ayyy hadi inşalah yaaa biz sarka geldik bu sene malatyadayız canım özleden yazayım buraya yazmıyayım nerde calışıtıgımızı olurmu sekerrr

evet canım bizde dbakırda şarktaydık 15 ay oldu döneli darısı başına gurbetlik zor canım yaz bekliyom

Son düzenleme:
bizi 8 ocak ta çağırdı doktorumuz kuşum. ikili test falan da demedi hiç. sanırım gidince yapar.

ben sordum 3 hafta görüşürüz melike hanımcım deyince bende doktor bey ikili test iinmi dedim evet dediiiii

Son düzenleme:
ben geliyom canlarrr eşim göreve gitcek geceye bugün yine onu yolluyayım gelirim yine çok öptük sisi güzel teyzeleriiiii

arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama ben bebeğimi kaybettim o neden le girmiyorumburaya. bu yüzden bana msj gönderen arkadaşlar kusura bakmayın ama ben liste tutmuyorum.Bu konu benden size hediye olsun, inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…