2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arina gelmemiş bugün...nerelerde bu kız acaba....uyuyor mu?

selam kuzularrr geçmişi okumaya başlamadan selam vereyim dedim. bebişimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri geçmişi okuyayım gelişmeleri anlatıcam size :)

12.30 da kusummm eşim uyuyo bugün geceye gitcek ya göreve uyansın kahvaltımızı yapar cıkarız
CANIM inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin aramıza...dualarımız seninle melikem...bende cumartesi gidecem...çok heyecanlı yaa...benim görümcemde hamile oda geçen hafta gitmiş doktora kalbi atıyor demiş doktor...darısı başımıza inşallah...
bende görmedim az önce sordum ama ses yokkk :82:
biz soralımda arinayı...sonra sitem etmesin beni kimse sormamış diye...

selam kuzularrr geçmişi okumaya başlamadan selam vereyim dedim. bebişimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri geçmişi okuyayım gelişmeleri anlatıcam size :)

ayyyyyyy canım maşallah...darısı başımıza olsun canım benim..bende sabah seni sormuştum...doktora giden 3 kişiydiniz diğerleri ne yaptı acaba...senin adına çok sevindim canım benim...Rabbim cumartesi banada duymayı nasip etsin inşallah...

günaydınn kızlarrr nasılsınızzz...
sizlere bakayım dedimm bir dedimm nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım..

günaydınn kızlarrr nasılsınızzz...
sizlere bakayım dedimm bir dedimm nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım..

saol bitanem...bizler iyiyiz ...umarım senin moralinde iyidir gamzelim...Rabbim inşallah sanada yakın zamanda nasip etsin tekrar gülüm...

canımsın cok saoll inşallah tatlım benimmm

slm canımmm naber naıslsınnn

hayırlı olsun cnmm...bende perşembe gününü iple çekiyorummm darısı bana ve daha dymayanlara inş=)

neyse canlarım ben kacarrr kahvaltı hazırlayım hemen cıkmamız lazım eşim uyandı duanızı esirgemeyin olurmu çok öptük teyzeleri sisiiii

kızlar bölüm bölüm aktarayım

ilk olarak gebelik sürecinde yapılacaklar için önce
günde 3-4 sefer ayak bileğimizi çevireceğiz
sağdan sola soldan sağa ....
yatarken bacaklarımızı kendimize çekip bırakacağız
fırsat buldukça çömelmemiz önerildi mesela tlfonla
konuşurken çömelerek konuşmayı alışkanlık haline getirin
doğumu kolaylaştıran unsurlardan biriymiş
nefes egzersizleri için bi elimiz karnımızda bi elimiz
göğüs üstünde (boyunla göğüs başlangıç arasında) burayı bastırıyoruz sonra burundan
derin nefes karında hisset sonra burundan bırak
bi diğeri 2 el de göğüs üstünde 3 kısa nefes burundan
4.nefes te kısa ama bırakması uzun olacak bunun
gösterilmesi lasım yazmakla anlaşılması zor
bide otururken ağırlık bacağa verilecek
birde çalkalama, vücut sallama hareketi gösterdi ama
onlar yazarak hiç anlaşılmaz orda bile yapamamıştım
hızlı geçti zaman kısıtlı olduğu için
sonra bebek bakımına geçti onlarıda bi daha ki yazıda yazayım
çok önemli ve bizim hep yanlış bildiğimiz şeyleri
öğretti.. bu arada kadının kitabıda var
ayşe öner

kızlar ben böyle bışe yiyemeyenlerı,tıksınenlerı kusanları okudukca moralım bozulyor ya=( bende ara ara hafıf bı mıde bulanısı dışında hıc bıse yok.persembe gunu kalp atısı ıcın gıtcez hayırsıyla bı duysaydım yukum hafıflese azcık super olcakkk ya:18::18:

günaydın hanımlar
bu sabah çok ilginç birşey oldu yatakta dönerken birden kalbimi kasıklarımda hissettim yani kasıklarımda, hızlı koştuğumuz zaman kalbimizin hızlı hızlı dışarı fırlayacakmış gibi attığını hissederizya onun gibi kalp atışı oldu 15-20 sn boyunca ilk çok korktum ama sonra bebişim bana kalp atışını hissettirdi diye sevindim umarım herşey yolundadır

Son düzenleme:

canımmmmm çok üzüldümm Rabbim sana sabırlar versin inş tez zamanda sende sağlıcakla meleğine kavuşursun bitanemm

inşallahhhhhh kuşum çok sağol

hayırlı olsun cnmm...bende perşembe gününü iple çekiyorummm darısı bana ve daha dymayanlara inş=)

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh canımm

canımsın cok saoll inşallah tatlım benimmm

slm canımmm naber naıslsınnn

iyiyim meloşum sağol. sen nasılsın? valla bulantılarla boğuşuyorum. bu hafta doktor rapor yazacak annemlere gidip 1 hafta dinleneceğim.
doktorum zofer diye bir hap yazdı. 2 gündür onu içiyorum azcık ta olsa yemek yemeye başladım. bir de bileklikler varmış. onlardan aldım. inş böyle bulantım olsun razıyım yeterki yemek yiyebileyim. sende bugün doktora gidecekmişsin güzel haberlerini bekliyoruzz canımcımmm

slm kızlar nasılsınız ya sızı okudukca kendimi tuhaf hissedıyom ne bulantı ne koku ne de bi şey allahtan kalp atışlaroını duydum yoksa kendimden şüphe edicem valla dun kasıklarım cok agrıdı hep yattım yaaa korktum b,i şey olcak dıye GAMZELİ KIZZZ cok üzüldümm allah sabır versın canım ya sakın isyan etme vardır bi hıkmet canım benımm allah yardımcın olsun

ya bu arada dergıye uye oldum ama hala gelmedi kaç gunde gelıyor bıde ayetel kursi listesi gordum hayırdır ne için okunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…