- 26 Eylül 2009
- 4.246
- 1
iş yaptık ya belim agrıdııı canlar ben cıkayım uzanayım az biraz gelirim yinee allah korusun bişi felan olur çok korkuyommm kendinize ii bakınnn
İyi dinlenmeler canım, dikkat et kendine :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iş yaptık ya belim agrıdııı canlar ben cıkayım uzanayım az biraz gelirim yinee allah korusun bişi felan olur çok korkuyommm kendinize ii bakınnn
slmm kızlarrr...
ay ne heycanlı dönmlerr...
bende gecen sene bu zamanlar sabah bulantılarıyla uğraşıordummm ..
2010 temmuz annesiyimm...
2009 temmuz anneleri bize yazdıklarındaa .. gelecek sene bizde yazarız inşallah diyordummm ...
çok heycan verici zmanlar kızlarrr...
şimdi hatırladıkça duygulanıyorumm...
çok zorlu ilk 6 ay geçirmeme rağmenn...
kesinlikle tadını çıkarınnn..
hemen doğursam dieee kendi kendimi yiordum ...
şimdi de bir daha hamile kaldığımdaa tadını çıkarıcam diyorummm...
hepinizee bir nazarlık takıyorummm
vee sağlık hamilelik dönemi diliyorummm
Hehehe :))) Miniklerimizi elimize alınca yaşayacağımız uykusuzluğumuza hazırlık yapıyoruz :)))
ayyy sorma yaaa
herhalde aramızdan en fazla uyku problemi çekecek olan benim.
şimdi bile 10 da yatıp sabah 7de uyansam uykusuzluk çekiyorum.
o zamanları hayal bile edemiyorum..
resmen ve fiilen can çekişcem.
ama değer mi tabiiii kiiii değer...
bende de cok uyku hali vardi uc gundur azaldi insallah tekrarlamaz yoksa hicbir is yapasim gelmiyor
kızlar ben yazdıklarınızı cok sık takip edemiyorum hem okulum yogun
ayrıca haftada 2 gün özel ders veriyorum ve 1.5 yasında fımfıstık bir kızım var
keske bol vaktim olsa ve yazışsak ama hepinizin yerine dua ediyorum saglıklı bebişler doguralım diye
ben de de bulantı hat safhada özel birseye değil ama tüm kokulra karsı asırı bulantı ve ögürme var oyy hatırladım yine kötü oldum
kızımın altını degistirirken
eşimi öperken sınıf kokuyorsa yemek kokusu balık kokusu yag kokusu tuvalet kokusu diş fırcalarken her sabak agız calkalarken vs vs bu ay kilo almadım süşür 57 ye inmisim hatta :)
sizde umarım olmaz bulantı cok kötü ve deli gibi uykum gelio aksam 9 10 gbi yatıyorum o derece esim yıkıyor bulasıkları kac gündür zavallı::)
er-ca sagolasin canim demek butun gece uyanik kaliyosun ama gece uykusundaki kalite gunduz uykusunda yok aklinda bulunsun canim
zazez teskekur ederim ilgin icin allah razi olsun bu arada fotografini gordum cok sicaksin gozlerine iyice baktim bebegiminde gozleri renkli olsun diye masallah
kızlarr bugün başka bir dr. daha gittik ve boş gebelik olduğu kesinleşti..ve kesenin gelişimide durmuş yani salı kürtaj olucam kızlarr beni listeden silin inşallah allahım banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..umarım sizde bu güzel yolu sağlıklı tamamlar bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız kalbim ve dularım sizlerle..
aynen canım ya ben de iş yaptım belim baya ağrıdı yatıorum şimdi...inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı doğar ve büyür...
Hehehe :))) Miniklerimizi elimize alınca yaşayacağımız uykusuzluğumuza hazırlık yapıyoruz :)))