2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim esin olmazsa da canin istemez anliyorum seni. ben calisiyorum ama yarim gun.sabahlari cok bulantim oluyor tostla falan gecistiriyorum.zorla da olsa yemeye calisiyorum ama yemek yiyemiyorum.yemek yapacak benim de kimsem yok ama olsa da zaten canim hic yemek istemiyor.ama bazen oyle bir an geliyor ki evde yapamayacagim bir sey istiyor canim.hemen gidip aliyorum.mesela kumpir istedim bugun:)canin belki bisey ister bir dusun bakalim:)dr.bana ne istersen simdilik onu ye 3 aya kadar kendini zorlama dedi.sen calisiyor musun?

canım fırında yumurtalı ıspanak isitor söyl yoğurtlu falan.... kusura bakmayın canınızı çektirdiysem..ama ıspanak bulamıyorum pazara gitmem gerek çalışınca pazara da gidemiyorum...birde onu yıkaması işkence ama olsa şöyle doya doya yesem...

ben yavaş yavaş toplanayım gitme vakti geldi....hepinize iy haftasonları iyi akşamlar öpüldünüz kızlar... taf+ elifnaz33 cicek_tan ipoli82 :13:

canımm büyük marketlerde yıkanmışı bulunuo
canın çok istiosa bi bak
inş. bulursunda afiyetle yersin

canim ben de kumpir falan dedim ama arkadaslar kusura bakmasin lutfen.bisey yiyemeyen arkadaslar varsa tavsiye niteliginde dusunuyoruz tabi.
canin cekiyorsa bugun almaya calis canim ama alamazsanen azindan haftasonu almaya calissan diyorum.bak canin bisey istemis ne guzel.ah arkadasim seni cok iyi anliyorum kiyamam sana.

ben cikiyorum kizlar.bebislerimizle beraber iyi aksamlar ve iyi haftasonlari herkese

Merhabalar kızlar,
Bugün okul çıkışı arkadaşlarla hava güzel diye gezdik. Siz de ne güzel yazışmışsınız. Okumaya niyetlenmiştim ki 35 sayfa olduğunu görünce gözüm korktu. Umarım önemli bi şey kaçırmadım.
Benim günüm fena değildi. Sabah mide kazıntılarım oldu. Ben de her 80 dk bir bi şeyler yedim. Bir muz, 1 bardak yağsız süt 1 tane de küçük börek yedim. Öğleden sonra sıkıntım olmuyor.

İYİ akşamlar melek anneleri
uffff zaman geçmiyor
hala kendimi hamile moduna sokamadım
pzrtsi kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah

sabırsızlıkla bekliyorum.....ve bekliyoruzzz:)

cnm benim eşim de gçen gün süpriz yapmış kumpir almış getirmiş ,,midemin çok kötü olmasına rağmen yedim onu kumpir hastası olduuum için,,,fakat yedikten sonraki halimi anlatmak istemiyorum((( hayret bi olay canım her şeyi yemek istio ama içim almıyo puffff

İYİ akşamlar melek anneleri
uffff zaman geçmiyor
hala kendimi hamile moduna sokamadım
pzrtsi kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah

sabırsızlıkla bekliyorum.....ve bekliyoruzzz:)

kız nerelerdesin sen uğramıosun biakç gündür

Kızlar, geçmişe şöyle bi göz gezdirdim. Özel sağlık sigortalarından bahsetmişsiniz. Arinacım, sanırım fiyat alıyormuşsun. Benim sigortam allianz. Doğum teminatı 5. aydan sonra başlayacak diye tercih ettik. Sadece yatarak hasta kapsamlı. Muayene ve tahlil ücretlerinde indirim oluyor ama doğumun tamamını kapsıyor. Ancak seçtiğim hastane o kadar pahalı ki, muayene ücretleri çok pahalı değil ama tahliller çok fiyatlı. İnşallah belimizi çookk bükmez. Neyse, bir işe başladık, sonumuz hayırlı olsun inşallah... Sağlık olsun da...
Leylacım, ben de gamzeeli kız için dua etmek isterim canım. İstersen listeye koyabilirsin, ya da ben zaten duamı ederim :))

selam kızlar kasım hamişleri bölümünden duydum topikinizi.ben de bi katılıyım dedim.benim doğum da 22 temmuz gibi olucak sanırım inşallah.geçtiğimiz perşembe kalp atışımızı duyduk.çok mutlu olduk.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım.tekrar herkese selamlaaaar

buralardayım aslında sadece okuyorum.
bi de pek girmiyorum nete.
laptop zarar vermesin diye.
sen nasılsın?
nasıl gidiyor?

çok şükür canım yolunda herşey
tek sıkıntım herkesde olduğu gibi hazımsızlık
daa akşam yemeği yiyemedim ama maden suyu içiorum
canım aslında bilgisayarın bi zararı yok
hatta bununla ilgili bikaç yazıda paylaşıldı burda
ahhh pazartesi gel artık da exorcist treximde görsün bebişini

slm canım hoşgeldin hayırlı olsunnnn bebişin

hoşgeldin canım aramıza
ne güzel sende duymuşsunu pıtpıtları
ilk sayfada huri arkadaşımızın linkini var ona özelden msj göderip listeye dahil olabilirsin canım
buarada tickerında 2 farklı gün var
bi sat biri usg mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…